James Cameron - Avatar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
u dont have to listen anybody else but me
úúúú :]
innentõl kezdve nemtudom milyen alanyi jogon bírálod a moderálásomat.
és mostantól törlök.
vitázni akarsz -> pm.
Mivel az én ábrám egy olyan karikatúra jellegû grafika volt, ami szerintem nem igényelt magyarázatot, így elég bután nézett volna ki ha magyaráztam volna. Kapcsolódott a Fórumhoz, nem sértett senkit és Te kiszedted, mert Te nem érted?
legalább ird le hogy mi és miért. ne csak bedobálj egy képet
pc-rõl indiánokról stb.
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
Én mindenesetre sosem feledem az Abyss (Mélység titka) azon jelenetét mikor a nõ meg akkar fulladni, hogy a férje át tudja vinni a hajóra, hogy ott újraélesszék.. Szal Cameron bácsi nagyon tud meglepni és ha ebben a filmben testesül meg a régi álma akkor nem fogunk csalódni.. Inkább legyenek fosok a trailerek és meghökkentõ a FILM maga.
picit van vízpára 😄
/a banner készítõjét megkérném egy újboli feltöltésre.

ha van rá magyarázatod akkor tedd be újra. mert így értelmetlen.
Hát ebben a szûk 2 percben olyan hidegrázás kapott el, amit nagyon ritkán érzek.
Milyet fog ez a film ütni majd decemberben?
Pláne IMAX-ben, bár szerintem nem sok különbség lehet az IMAX és a Real3D között.
Eddig nem nagyon vártam ezt filmet de ugyanaz a trailer másképp hatott rám 3Dben, mint itt a monitoron HD-ben...
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
benne néhány mp-nyi, eddig nem látott képsor
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
HD->fullscreen
jópofa fanmade teaser. elégggggé ütõs 😊
Ezt még nem hallottam...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
De ennyi erõvel a TDK is hogy jön ide???
Remélem nem gondolod, vagy gondoltad komolyan, hogy a titanic-nak lesz (lett volna) bármilyen folytatása, csak azért, mert pár ráérõs hülye gyerek unalmában borítót csinált, aki meg az ilyenek alapján bedõl, annak úgy kell. 😄DDD
What about the forests?
ellenben még mindig nem tudja a fél világ (kivéve a filmgeek-ek) hogy mi az az avatar...
vagy ha hallotta is már, akkor se tudja miért lesz új. csak annyit tud hogy " egy új film amiben sok a cg" csá...
nem értem én ezeket a marketingeseket 😄
kiadnak egy jól kinézõ de elvileg sokkal szebb a többi része a filmnek trélert semmien zenével
aztán csend és hullaszag.
nem hogy inkább nyomatnák a háttereket, videókat, teasereket, reklámokat, plakátokat mindenhol 😊
Úgy hallottam õ rendezte a filmet.
(Arról se feledkezzünk el, hogy elég sok olyan játék van, ahol hosszú "moziminõségû" átvezetõt láthatunk.)
Nekem egyébként nem a kinézet a legfontosabb, hanem az, hogy ne egy újabb Baljós Árnyat nézzek meg a moziban. Egyébként arra is azt mondták, hogy ne a kamerás verziót nézzétek meg (csak az nem nézte meg '99 nyarán, aki nem akarta), mert az úgy nem az igazi, kell hozzá a nagy vászon. Aztán kifelé jövet a moziból csak megállapítottuk (sokadszorra), hogy a nagy vászon sem feledteti a történet, a karakterek hiányát.
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
What about the forests?
+ azért videón nézd meg a GT5-õt, már nem akkora nagy szám mint a képeken, mozgásban már eléggé "látható", hogy játék.
Mondjuk hozzátartozik az igazsághoz, hogy néhány képet már korábban is láttam.
nekem 15bõl nyolc lett jó.
nem mondom hogy teljesen élethû és cg szintû.
de azért tény hogyha pl. egykét kocsiképet beraknának egy magazinba. nem tûnne fel hogy a GT5-bõl van 😄