James Cameron - Avatar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
személyeskedni szintén nem.
örüljetek hogy okosabbak vagytok másnál. segítsétek ki az információtokkal, aztán csali.
u dont have to listen anybody else but me
the world is mine
the world is mine
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
the world is mine
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
halolover beírod googleba h avatar dvd és csomó linkbe benne van,hogy vannak extrák rajta csak nincs részletezve,azért pl kihagytak egy részt mert akkor a korhatárt felkellet volna emelni,nincs semmi bajom a szövegértelmezéssel megnyugodhatsz😉😊
Köszi még egyszer a választ!!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
üdv.:benya
http://filmbuzi.hu/archives/2010/04/21/vazzeg-cameron/
persze simán tévedhetek...
kiderül 😄 (vagy valaki nézzen utána) 😄
Bazz! Már több, mint 5 hónapja van mûsoron! Gratula <#worship>#worship>
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Csak apróságok, hogy feldobjam a topikot egy kicsit.
"Bingó! :-)
Na és pontosan mennyi idõ telt el Jake érkezése, és átlényegülése között?"
Azt hittem ezzel a számos dolgot viszed tovább, hogy van köztük összefüggés.
Én úgy értettem a kérdést, hogy az érkezés és az "átállás" között hány nap van (86), te pedig úgy hogy az érkezés és a tudatátültetés között (97). Szóba sem hoztam az azonosítószámot.
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
Érkezés: 2154 Május 19.
"Átlényegülés": 2154 Augusztus 13.
Na és pontosan mennyi idõ telt el Jake érkezése, és átlényegülése között?
Na ez mi?
Tekintsük hát befejezettnek a munkát!
:-)
Mondjuk a 22" os monitoron is látványos a különbség. És azt sokkal közelebbrõl nézem, mint egy TV-t.
De a BR verzió eddig soha nem látott részletességû, kristálytiszta képe egyszerûen lenyûgöz. Megvan a DVD verzió is, és azzal szórakozom néha, hogy párhuzamosan lejátszva ugyanannál a képkockánál megállítom mindkettõt, és összehasonlítom a látványt.
Korábban azt gondoltam, hogy a DVD felbontás bõven elég, de amióta látom a BD minõséget, .......
És még csak kb húsz éve van digitális technika a video jelfeldolgozásban. Mi lesz itt még?
Már fejlesztik a 3840x2160 as, és a 7680x4320 as felbontású video rögzítési és megjelenítési technikákat.
Jönnek majd a 100-300 GB, vagy még nagyobb kapacitású holodiszkek, a mai szuperszámítógépek sebességét közelítõ asztali konfigurációk, a lejátszás már gyerekjáték lesz. :-))