James Cameron - Avatar

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arcor
Akkor javaslom pörgessük fel pár ps neytiri akttal a topikot 😄

14+

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

VRSDM
VITA OFF!

személyeskedni szintén nem.
örüljetek hogy okosabbak vagytok másnál. segítsétek ki az információtokkal, aztán csali.

u dont have to listen anybody else but me

Jaj cukifiú! ennél már csak az volt a jobb amikor egy embrió itt sírt mert a blu-ray lemezét nem vitte a dvd lejátszó, és persze itt mindenki hülye...

az olyan is lehetett 😄

the world is mine

érdekes h az a forrás sem említette amit linkeltem... mind1,amúgy meg az h mennyibe került az meg nem jelent semmit... láttam én már vadi új filmet egybõl 900Ft-ért... szal ez nem jelent sokat,de teljesen mind1
en angliaban lakom de tiszta sor volt hogy ez nem egy extra valtozat mar abbol kiindulva hogy kb egy zacsko cukor araba kerult.

the world is mine

ProGabe
esetleg minden magyar forrás írta ezt...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

halolover,nem tom ak miért nem ezt írtad elöbb a beszólás helyett?! ha te is tudtad...másik h nem volt leírva mindenhol h az extrák külön dvd-n lesznek,csak annyi h a dvd-n lesznek rajta😉
hja ez minden forrasban ugy volt hogy ami most megjelenik az a film csak osszel meg majd az extrak.

the world is mine

Totti5
Mindenki tudja, hogy lesz bõvített és extrákkal, de majd csak az nyár végi/õszi mozi illetve dvd és blúréj kiadásokon.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Hát ha hivatalos forrást nézel akkor is ott volt ez csak angolul😉 a dvd-t igen tény h nem néztem meg mert neten olvastam ezeket és gondoltam minek...de amint látod nem csak én tudom így h lesznek extrák! de nem baj,amint láthatod aktamon is megerõsített és õ ki is javította mikor fog az a dvd megjelenni!
VRSDM
ha nem összevissza forrásoknak hinnél (minden nemû hivatalos forrásmegjelölés nélkül) hanem megnéznéd hogy mit vásárolsz meg akkor nem érnének meglepetések.

tessék itt a link: http://neon.hu/celeb/celeb-hirek/kimaradt-jelenetek-az-avatarbol/ ...tanuld meg használni a google-t utána tündibündiz buzeráns...elöbb nézz utána rendesen és utána szóljál le bárkit is okostojás!!
hol olvastad te tündibündi?

jaaa,értem,köszönöm a gyors választ atkamon!!

halolover beírod googleba h avatar dvd és csomó linkbe benne van,hogy vannak extrák rajta csak nincs részletezve,azért pl kihagytak egy részt mert akkor a korhatárt felkellet volna emelni,nincs semmi bajom a szövegértelmezéssel megnyugodhatsz😉😊
Köszi még egyszer a választ!!
Atkamon
Nincs még extra jelenet kiadva, minden DVD-n csak a film van. Extra jelenetek, meg így készült, meg satöbbi, majd õsszel jön ki DVD-n.

Totti5
Kezdjük azt hogy hol olvastad, és hogy hogy állsz az szöveg értelmezéssel?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Sziasztok!most vettem meg dvd-n az Avatar-t és több helyen is olvastam hogy vannak hozzá extra jelenetek meg minden,de a dvd-n nincs rajta semmi extra csak a film és jelenetválasztás lehetséges meg kiválasztani a feliratot és a nyelvet:S esetleg valami ötlet miért nincs rajta az extra jelenetek,meg ilyenek?vagy honnan lehet megszerezni!!
üdv.:benya
Most erre tellett😄
Csodálatos hírforrás...

mosoporr
6perc h be ne csokizzak 😊

Én itt olvastam a filmbuzin😄

http://filmbuzi.hu/archives/2010/04/21/vazzeg-cameron/
VRSDM
nekem még 10rémlik
persze simán tévedhetek...
kiderül 😄 (vagy valaki nézzen utána) 😄

Akkor addig már kár is lenne levenni a mûsorról, habár már csak napi egy vetítés megy Kecskeméten is 😄
Tudomásom szerint csak 6 perc lesz nem?😄
VRSDM
és nyáron jön 10percnyi új jelenettel 😊

Nem nagyon rémlik, hogy lett volna olyan film, amit a DVD és BR megjelenés után is nyomják a moziban...

Bazz! Már több, mint 5 hónapja van mûsoron! Gratula <#worship>
Twetr0x
director's cutra meglesz 50000 is 😄

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Remélhetõleg lesz az még több is😄
Arcor
Elég szép h 5000 hsz-t megélt már a topik 😊

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Nem, azért annyira pihent elme nem vagyok. :-)

Csak apróságok, hogy feldobjam a topikot egy kicsit.

Pharaoh
Ja, OK

"Bingó! :-)

Na és pontosan mennyi idõ telt el Jake érkezése, és átlényegülése között?"

Azt hittem ezzel a számos dolgot viszed tovább, hogy van köztük összefüggés.

Twetr0x
Semmi, nem is mondtam hogy van.

Én úgy értettem a kérdést, hogy az érkezés és az "átállás" között hány nap van (86), te pedig úgy hogy az érkezés és a tudatátültetés között (97). Szóba sem hoztam az azonosítószámot.

Pharaoh
Mert a 86 és a 976323 milyen összefüggés van?

Twetr0x
Én arra gondoltam, hogy amikor megérti a Na'vikat, befogadják. A tudatátültetés viszont tényleg annyi.

Pharaoh
Utolsó naplóbejegyzés 2154. aug 24
Így 97 nap

Akkor 97 nap 6 óra 32s vagy hogyan?

Twetr0x
86 nap

Érkezés: 2154 Május 19.
"Átlényegülés": 2154 Augusztus 13.

Pharaoh
3 hónap körül, de ez aszám sehogy nem jön ki. Vagy Pandorai idõszámítás szerint?

Bingó! :-)

Na és pontosan mennyi idõ telt el Jake érkezése, és átlényegülése között?

Pharaoh
Tom Sully azonosító száma a hamvasztó dobozon.

976323

Na ez mi?

zaki
jövõre

mflex
3D-ben, mikor jön ki?

What about the forests?

Harcos voltam aki békérõl álmodott, de elõbb vagy utóbb mindig fel kell ébredni.
Alábbhagyott a lendület?
Tekintsük hát befejezettnek a munkát!
:-)

Persze hogy egyetértek vele. Egy 127cm es full HD TV-nek megvan a hely a nappaliban, csak a rávaló nem akar összejönni. :-(

Mondjuk a 22" os monitoron is látványos a különbség. És azt sokkal közelebbrõl nézem, mint egy TV-t.

Hát de, ha csak az van több mint a semmi😄
zoliii
mosoporr
De remélem azzal te is 1et értesz h ezt nem a 22es monitorokra tervezték...persze szórakozni lehet vele 😊

Nekem nincs nagyméretû full HD televízióm, csak egy 22" os wide monitorom, 1680x1050 felbontással.
De a BR verzió eddig soha nem látott részletességû, kristálytiszta képe egyszerûen lenyûgöz. Megvan a DVD verzió is, és azzal szórakozom néha, hogy párhuzamosan lejátszva ugyanannál a képkockánál megállítom mindkettõt, és összehasonlítom a látványt.

Korábban azt gondoltam, hogy a DVD felbontás bõven elég, de amióta látom a BD minõséget, .......

És még csak kb húsz éve van digitális technika a video jelfeldolgozásban. Mi lesz itt még?
Már fejlesztik a 3840x2160 as, és a 7680x4320 as felbontású video rögzítési és megjelenítési technikákat.
Jönnek majd a 100-300 GB, vagy még nagyobb kapacitású holodiszkek, a mai szuperszámítógépek sebességét közelítõ asztali konfigurációk, a lejátszás már gyerekjáték lesz. :-))