James Cameron - Avatar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Ma este ha minden jól megy akkor megnézem a filmet újra, már 3-adjára... 😄
Úgy döntöttem hogy beszerzem a filmet eredetiben is. Elvégre 3ezer Ft nem sok érte, és nagyon szép csomagolásban adják...
Akkor kérdezem, úgy: PC-be lehet-e olyan meghajtót venni, ami DVD olvasó/ író ÉS EGYBEN Blu-Ray lejátszó?
Neytiri is már lázadozik, hogy méééé nem nézem már õket nagy felbontásban 😊
Just do it :)
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Van-e valamilyen program, amit letöltve a PC DVD meghajtó felismeri a BluRay lemezt vagy az Isten sem ment egy BluRay-lejátszó vásárlásától? 😊
Egyelõre sem a PC, sem az X360 nem ismeri fel.
szóval mindegy. kinek hogy 😊
u dont have to listen anybody else but me
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
de így fölös azt mondanod hogy otthon részletgazdagabb a képed.
még egy BR-el sem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A szemüg meg elvi hibás sajnos, annak minden hátrányával ami elõjöhet.
Ami nem tetszett életem elsõ Imax élményében:
- víztõl csöpögõ szemüveg
- kék szigetelõszalaggal megerõsített szemüveg
- nulla tájékoztatás! Egy csomóan voltak (számomra idegenek), akik nem voltak még Imaxben. Egy az, hogy keresd meg a termet, mert semmi instrukció, a másik, hogy az egyik bejáró zárva volt, a nép meg csak gyûlt, mert a nyílra ki volt írva, hogy 21-40-ig (vagy valami ilyesmi), ergo, ha 22 ülés, akkor itt kellene bemenni, persze zárva volt. Gáz.
- koszos /popcorn, tacos, tökömtudjami'/ padló. Gáz.
- hajszálvékony karfa /2.5 órás filmnél, ha jobbról és balról is ülnek nagyon nem mindegy/
- kereszthuzat vagy erõsre állított légkondi, állandóan a szemem dörzsölgettem és nem csak én
- talán a lencsén lehettek hibák (a vetítõén!), de volt pár zavaró pont, ami mindig látszódott (szemüveg nélkül is!)
- a mozgalmasabb, gyorsabb jeleneteknél kissé elmosódott kép
- a felirat egy raklap szar volt
Ami tetszett:
- a film története
- a film látványeffektusai
- a bolygó részletgazdagsága
- az egyedi nyelv használata
- az érzelmi szál
- az akciójelenetek
- hangtechnika
- pár helyen igazán tetszetõs volt a 3D élmény, de a sok akció miatt sokszor inkább zavaró volt az elmosódás.
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Itt nálunk azt mondta az egyik ott dolgozó hogy majd hétfõn lesz új áru...remélem akkor is 1990Ft lesz!
Majd hétfõn megyek reggel 6-ra <#vigyor>#vigyor>
melyek nagyon zajosan lettek rögzítve
ez meg tökéletesen jól látszik a Br-en
ellenben az mkv verzában az alacsonyabb bitráta melett, bizonyos szûrésekkel biza szebb a képe.
hogy beismerték hogy az mkv-k minõsége sokszor semmivel sem rosszabb (bizonyos esetekben jobb) mint a forrás BR
szóval idõvel ez lesz a sztenderd remélem 😊 /nem akarok bluréj lejátszót venniköszi 😊
A 45 GB szerintem úgy jön össze, hogy a következõ hangsávok vannak rajta:
- angol 5.1 DTS HD
- német, francia 5.1 DTS
- magyar, cseh, szlovák 5.1
Gondolom az mkv-k azért lehetnek kisebbek mert a fölös hangsávokat elhagyják
Tescoban asszonynak kérésre most vettem 1.990,- ért a DVD verziót.
1-esével lehet csak venni. Viszik mint a cukrot.
Tegnap még volt, aki 50-et vitt az egyik pénztáros szerint. Biztos nem Electroworld féle dealer a jobbágy-váza...
Captain Sonar 2024 Remake
Mit ér a tanács ott, ahol összevész a gonoszság és a józan ész.
a mostani dvd semmi extrát nem tartalmaz
de ezt elõzetesen is tudtuk már 😊
Megvettem a DVDt. 1 lemez és csak a film, de kivételes képi minõséggel. Nincsenek extrák, egy szál sem és természtesen ez nem bõvített, mert az majd nyár végén/õsszel kerül a mozikba és majd DVDre amiben már lesznek extrák és kulisszatitkok is.
Aki látta a Tescos változatot az nyilatkozhatna,h bõvített-e a DVD?Elõre is köszi!
Mit ér a tanács ott, ahol összevész a gonoszság és a józan ész.
REAL MADRID