James Cameron - Avatar

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mosoporr
Ha van méter feletti fullhd tévéd akkor érdemes.

shaddam
Akkor igaz hogy ez a legjobb minõségû verzió?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

mosoporr
Ja,hihetetlen 😊

shaddam
Errõl van már valakinek személyes tapasztalata?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Hát kicsit ront az összképen, de sajnos kötelezõ rajta feltüntetni a korhatárt, no de ennyi baja legyen... 😊

Ma este ha minden jól megy akkor megnézem a filmet újra, már 3-adjára... 😄
Máshol pedig a gerincre raknak feltûnõ korhatárt. Az se szép, de inkább a hátulján 😊
zaki
tényleg szép. mondjuk hátulra az az idióta 16os karika nem kellett volna...

Sziasztok! <#wave>

Úgy döntöttem hogy beszerzem a filmet eredetiben is. Elvégre 3ezer Ft nem sok érte, és nagyon szép csomagolásban adják...

Muttley
Rendi, köszi 😊

Just do it :)

Pharaoh
Igen

40 körül már BR irót is kapni.

Muttley
Értem, magyarul hülyeséget kérdezek. 😊
Akkor kérdezem, úgy: PC-be lehet-e olyan meghajtót venni, ami DVD olvasó/ író ÉS EGYBEN Blu-Ray lejátszó?
Neytiri is már lázadozik, hogy méééé nem nézem már õket nagy felbontásban 😊

Noninnyó
TotalMedia Theatre 3 Platinum mindent visz. Én is leszedtem ezt a 45 GB-os verziót, és ez az egyetlen lejátszó amit találtam, ami menüstõl rendesen viszi a filmet, ahogy kell.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Pharaoh
Olvasó hiányában nem is tudom hogyan ismerhetné fel.

Pharaoh
Kb mintha aszt mondanád, hogy 5.25"-ös lemezolvasóba hiába dugod be a DVD-t nem olvassa, és van-e vmi progi, ami ezt lehetõvé teszi.

Muttley
PowerDVD-nek van BluRay lejátszási opciója, de az sem ismeri fel a lemezt. Pedig nagyon kíváncsi lennék Jake Sully-ra ilyen minõségben is. 😊

Atkamon
Ehh, egy Blu-Ray lejátszó neméppen csak abban tér el egy DVD lejátszótól, hogy be van benne állítva, hogy "felismerje" a Blu-Ray-t😄 Most kb olyasmit kérdeztél, hogy "Van arra program, hogy egy sima DVD olvasóval írni is tudjak DVD-t?"😄

Arcor
µtorrent; ugyan nem ismeri fel a bluray lemezt de megment a lejátszó vásárlástól .)

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Muttley
Hi,

Van-e valamilyen program, amit letöltve a PC DVD meghajtó felismeri a BluRay lemezt vagy az Isten sem ment egy BluRay-lejátszó vásárlásától? 😊
Egyelõre sem a PC, sem az X360 nem ismeri fel.

VRSDM
vannak fogalmak amiket máshogy értelmezünk.
szóval mindegy. kinek hogy 😊

u dont have to listen anybody else but me

Totti5
Pedig igen. Blú réj meg pláne... már csak a kisebb kiejlzõ miatt is élesebb a kép, szebbek a színek, és jobb a kontraszt, ami megával hozza a részletesebb kidolgozások megviszgálhatóságát és a szebb látványt, mint a bazi nagy ( 3D miatt ) amúgy sem teljesen kivehetõ képéllességû vászonon.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Azért ugye hogy nem pokáhontász?😄

Arcor
huh, ezt nem bírtam sokáig 😄

Pharaoh
Azt nem mondta, hogy részletgazdagabb, csak azt hogy jobb. Az IMAX-nál a gépkezelõn is sok múlik, ha nincs jó napja szarul is be tudja állítani, élesség, stb

Metalmilitiakid
hát 2:00 tól, bár sztem sokaknak fogalma sem lesz errõl

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Tinman
Pedig egy 1080p-s film, egy normális TV-n... hát nem tudom. Nem estem hasra a képminõségtõl, nagyon nem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

VRSDM
ugyan az imax az nem digitális (itthon legalábbis nem)
de így fölös azt mondanod hogy otthon részletgazdagabb a képed.
még egy BR-el sem.

Tinman
Szvsz is megérdemel 1 lemezt, de a látvány miatt Blu-ray lemezen agyalok inkább... pisi3 majd úgyis lejátssza hamarosan.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
2Dben nekem jobban tetszett, vagyis most DVDn (is) nézetem meg hétvégén házimozin, olyan hangerõn ami nekem megfelelt, olyan kényelemben ami nekem megfelet és sokkal jobb képminõséggel mint ami Imaxban volt. Az újszerû 3D miatt jó volt a mozi mert elsõ képkockánál már ott volt az hogy megállt a lélegzet úgy 2.5 órán keresztül😊, de tény ami tény, ha a részletekre és a látványra jobban rá szeretne az ember koncentrálni akkor az nem az Imaxban tudja megtenni, de az biztos hogy vétek kihagyni és az is biztos hogy megyek majd a bõvítettre is szeptemberben.

A szemüg meg elvi hibás sajnos, annak minden hátrányával ami elõjöhet.

Tinman
Hétvégén megnéztük Imax-ben.

Ami nem tetszett életem elsõ Imax élményében:

- víztõl csöpögõ szemüveg
- kék szigetelõszalaggal megerõsített szemüveg
- nulla tájékoztatás! Egy csomóan voltak (számomra idegenek), akik nem voltak még Imaxben. Egy az, hogy keresd meg a termet, mert semmi instrukció, a másik, hogy az egyik bejáró zárva volt, a nép meg csak gyûlt, mert a nyílra ki volt írva, hogy 21-40-ig (vagy valami ilyesmi), ergo, ha 22 ülés, akkor itt kellene bemenni, persze zárva volt. Gáz.
- koszos /popcorn, tacos, tökömtudjami'/ padló. Gáz.
- hajszálvékony karfa /2.5 órás filmnél, ha jobbról és balról is ülnek nagyon nem mindegy/
- kereszthuzat vagy erõsre állított légkondi, állandóan a szemem dörzsölgettem és nem csak én
- talán a lencsén lehettek hibák (a vetítõén!), de volt pár zavaró pont, ami mindig látszódott (szemüveg nélkül is!)
- a mozgalmasabb, gyorsabb jeleneteknél kissé elmosódott kép
- a felirat egy raklap szar volt

Ami tetszett:
- a film története
- a film látványeffektusai
- a bolygó részletgazdagsága
- az egyedi nyelv használata
- az érzelmi szál
- az akciójelenetek
- hangtechnika
- pár helyen igazán tetszetõs volt a 3D élmény, de a sok akció miatt sokszor inkább zavaró volt az elmosódás.

Twetr0x
Azért tetszik a két képen az arckifejezése. Mielõtt szólt a Grace, hogy ne játsszon vele, és miután szólt. 😄

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Arcor
Annyira érdekelne miért kell 😄

Atkamon
Nincs mit😊

Metalmilitiakid
nagyon köszi ez tökéletes

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Atkamon
Háát, próbálkoztam, de folyamatosan mozog, úgyhogy nem tudtam úgy lekapni, hogy éles legyen...

Metalmilitiakid
Hello! Lenne egy olyan kérésem, hogy valaki fotózna ki nekem egy jobb minõségû verzióból egy olyat ahol tartja a kezében a hajának a végét amin az idegi csatlakozó van . Nem kell az egész test, inkább egy közeli kellene róla, mert a neten nem találtam (google nem a barátom😞 )és nem akarok azért szenvedni egy HD film letöltésével. Elõre is köszi a segítséget . Elõre is köszi!

berczely
Rohadjanak meg!

Itt nálunk azt mondta az egyik ott dolgozó hogy majd hétfõn lesz új áru...remélem akkor is 1990Ft lesz!

Épp most nézem BD-n,atyaég,iszonyat szép a kép. Amúgy Tetttyóban ha jól emlékszem,akkor vasárnapig (05.02.) van olcsó pénzért Avatar dvd.

berczely
Jöttem hazafelé most pár perce értem haza, közben beugrottam a Tesco-ba gondoltam megveszem az Avatar DVD-t... aha persze reggel 8kor már elhordták az összeset!<#vigyor>

Majd hétfõn megyek reggel 6-ra <#vigyor>

VRSDM
vannak régebbi alkotások (nem kell nagyon régmúltra gondolni)
melyek nagyon zajosan lettek rögzítve
ez meg tökéletesen jól látszik a Br-en
ellenben az mkv verzában az alacsonyabb bitráta melett, bizonyos szûrésekkel biza szebb a képe.

Pharaoh
Hogy jobb legyen a forrásnál azt nehéz elhinni. A HD rippeknél már ez a standard. A gyári Br-n soha nem lesz ilyen.

VRSDM
de pont most volt nemrég cikk errõl a témáról
hogy beismerték hogy az mkv-k minõsége sokszor semmivel sem rosszabb (bizonyos esetekben jobb) mint a forrás BR
szóval idõvel ez lesz a sztenderd remélem 😊 /nem akarok bluréj lejátszót venniköszi 😊

Pharaoh
Pontosabban az mkv csak egy konténer file ,amibe videót, több hangok és több felíratot lehet tenni. A BR-eket h.264 codecel vannak tömörítve, mint a divx csak jobb, fõleg itt jön a méretcsökkenés. A hang nem sokat játszik.

Totti5
MKV is csak egy rip vagyis kevesebb = minõségben is valamivel kevesebb, na nem mintha észre lehetne nagyon venni.

Én a blu-rayt vettem meg. Ez egyben életem elsõ és valószínûleg sokáig utolsó teljes árú, megvásárolt BD filmje.

A 45 GB szerintem úgy jön össze, hogy a következõ hangsávok vannak rajta:
- angol 5.1 DTS HD
- német, francia 5.1 DTS
- magyar, cseh, szlovák 5.1

Gondolom az mkv-k azért lehetnek kisebbek mert a fölös hangsávokat elhagyják
TitaniumRR
Ezt a hiper képi- és hanghatásokkal rendelkezõ 45 GB-os verziót honnan lehet megszerezni és mennyiért?

Tescoban asszonynak kérésre most vettem 1.990,- ért a DVD verziót.
1-esével lehet csak venni. Viszik mint a cukrot.

Tegnap még volt, aki 50-et vitt az egyik pénztáros szerint. Biztos nem Electroworld féle dealer a jobbágy-váza...

Captain Sonar 2024 Remake

Luna73
Köszi a választ!Akkor még várok!

Mit ér a tanács ott, ahol összevész a gonoszság és a józan ész.

VRSDM
ahogy mondod
a mostani dvd semmi extrát nem tartalmaz
de ezt elõzetesen is tudtuk már 😊

Totti5
Tescós változat?😄😄

Megvettem a DVDt. 1 lemez és csak a film, de kivételes képi minõséggel. Nincsenek extrák, egy szál sem és természtesen ez nem bõvített, mert az majd nyár végén/õsszel kerül a mozikba és majd DVDre amiben már lesznek extrák és kulisszatitkok is.

Luna73
Sziasztok!
Aki látta a Tescos változatot az nyilatkozhatna,h bõvített-e a DVD?Elõre is köszi!

Mit ér a tanács ott, ahol összevész a gonoszság és a józan ész.

Úgy látszik nem minden Tescoban volt az Avatar akció mert felénk egy darab se volt -.-

REAL MADRID