James Cameron - Avatar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
JC tudta az elején hogy ez imaxben lesz az igazi, gondolom nem most szóltak neki hogy bocsi öreg, de csak 160percet tud az imax... és gyorsanösszecsapta ...
ki van ez találva.
hidd el 3óra még a legkényelmesebb székekben is sok.
elég lesz a 160 perc is az orgiához.
otthonra meg jó a 3óra, közben pisike - kakika - popcornkészítés satöbbi...
u dont have to listen anybody else but me
Akkor lehet várni az igazi truuuee Avatar filmre...😛😞
Majd DVD-n megnézem a hosszabb verziót, oszt jónapot...
/legalábbis egyenlõre ez a leghivatalosabb infó
aztán majd kiadják bluréjen és ott lesz 189mn
nehogymár kukázzátok az imax-et mikor ugyan nem imax szallagra vették, de arra a teremre és vászonra lett tervezve a film.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
erre
Alul a runtime 😞
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Legutóbbi trailert látva nagyon vártam a filmet, de aztán amikor levetítették moziban a trailert magyar szinkronnal hát az ritka szar volt...de szerencsére újra van remény 😊
tévedtem 😊
South park új rész! Végén van az avatarral kapcsolatos dolog. Magyarán Lehet ebben az epizódban megtudjuk még a film végét is!
Tudom hogy itt hupikék törpikéket láttok majd... de... meglátjátok ha végignézitek.
Most mondom Kegyetlen spoiler
"na egy kis bennfentes info a geekeknek:
atleptuk a 1 patebyte tarolo kapacitast amin az Avatar terpeszkedik, szal asszem a Trasf2-t a 150 Tbyte-javal jo messzire elkuldtuk a fenebe. 😊"
emlékszem, gollam textúrái összesen 21gigát nyomtak.
iszonyatos adatmennyiséget gyártottak le a weta-nál 😄
linkt (lustvoltam rákeresni mikor mondták hogy avataros rész)
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
ha írtam valamit ami nem tetszett neked belekötöttél, miután alátámasztottam az igazamat meg mentegõztél.
most meg végleg lelépsz. áve 😊