James Cameron - Avatar

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

A játékot próbálta vki?

ProGabe
Jimbo srác 😄 a director's cutjait special edition-nek hívja. a dc az, amit a moziban látsz

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

VRSDM
ki mondta hogy az az igazi?
JC tudta az elején hogy ez imaxben lesz az igazi, gondolom nem most szóltak neki hogy bocsi öreg, de csak 160percet tud az imax... és gyorsanösszecsapta ...
ki van ez találva.

hidd el 3óra még a legkényelmesebb székekben is sok.
elég lesz a 160 perc is az orgiához.
otthonra meg jó a 3óra, közben pisike - kakika - popcornkészítés satöbbi...

u dont have to listen anybody else but me

matrix666
Szóval a James Cameron által megálmodott és 190 percesre összevágott verzió csak bluray/dvd lemezen jelenik meg csak?
Akkor lehet várni az igazi truuuee Avatar filmre...😛😞

Akkor ezek szerint egyeseknek nem nyújt annyival többet az IMAX, hogy azt a 24 percet benyelje?

Majd DVD-n megnézem a hosszabb verziót, oszt jónapot...
VRSDM
minden moziba 166perc lesz!!!
/legalábbis egyenlõre ez a leghivatalosabb infó

aztán majd kiadják bluréjen és ott lesz 189mn

nehogymár kukázzátok az imax-et mikor ugyan nem imax szallagra vették, de arra a teremre és vászonra lett tervezve a film.

edios
Elõször IMAXban azt a verziót, amit elém nyomnak, utána otthon a leghosszabbikat angolul HDben.<#hawaii>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

yesname
Na akkor valóban rövidebb lesz 😞 Mondom: IMAX kuka.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

VRSDM
nem láttam az "ígykészültazaláfestõzeneazavatarhoz" videót 😄

Annyira nem lehet pletyka, mert az "így készült az aláfestõzene Avatarhoz" videóban konkrétan elhangzik a dolog. 😊

VRSDM
épp most beszéltük hw-n hogy a 190perces verzióról terjengõ pletykák valszeg a majd kiadott mindenféle CE-ben lesz elérhetõ...

yesname
Akkor megnyugszom 😊

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

mindenhol
akkor rosszul tudtad, 166 perces lesz a film
yesname
Az a gond, hogy tudomásom szerint a normál verzió 189 perc. Most melyik a pletyka?

yesname
Ez csak a Te hozzászólásod. Link a forráshoz?

VRSDM
az ellenvélemény is megerõsítve már 😊
erre

igen 165, mi a gond?
yesname
Bizonyíték, nem ígéret: http://www.bfi.org.uk/whatson/bfi_imax/coming_soon/now_booking/avatar_an_imax_3d_experience_12a

Alul a runtime 😞

hülyeség
yesname
Sajna több helyen is megerõsítve látom, hogy az IMAX verzió 24 perccel rövidebb lesz 😞 IMAX kuka...

én is várom már. ritkán megyek moziba, de ez azt hiszem olyan lesz. még talán popcornt is veszek. <#vigyor5>
VRSDM
a demója már tölthetõ is 😉

Én a hozzá kiadott pc játékra is kíváncsi leszek😉Állítólag lesz olyan is,ha jól tudom...
LasDen
és már csak 1 hónap és láthatjuk 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Kmarha
igazából a farkasokkal táncoló filmmel való párhuzam volt a lényeg. A hupikékek csak a megegyezõ szín miatt kellett 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

VRSDM
kinntvan a demo 😉

nem lesz banner?

AVATAR hírsaláta - új képek, videók, hírek:
Fasza kis film lesz ez mondjon bárki bármit 😄

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

A paródia ötlete, jó viszont nem volt szép dolog párhuzamot vonni a Hupikék Törpikékel, amelyik gyerekorom egyik kedvence volt!<#szomoru1><#ejnye1><#vigyor3><#kuss>
LasDen
a trailer szinkronja általában nem egyenlõ a végsõ szinkronnal....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ha tényleg igaz, hogy lesz eredeti nyelvû, hát nem tudom mit mondjak annyira örülök 😊😊
Legutóbbi trailert látva nagyon vártam a filmet, de aztán amikor levetítették moziban a trailert magyar szinkronnal hát az ritka szar volt...de szerencsére újra van remény 😊

South Park
Lehet. De a SOuth PArl végén az összes smurf meghalt😄
VRSDM
mivel õk se látták még a filmet, ezért biztosat nem tudhatnak õk sem😊

hát... lehet hogy a végén kipurcan a navi lány... ezt eddig nem tudjuk

Hát én láttam ezt a South Park részt. Kb. annyi spoiler van benne, ami eddig lejött a trailerekbõl. Semmi több.
csuszi
annyi baj legyen😊

MJ rulz Pink Team The Only One

VRSDM
"További hírek: ne dõljetek be annak a pletykának, miszerint két verzió lesz a filmbõl. Jon Landau maga nyilatkozta, hogy a film mindenhol ugyanolyan hosszú lesz, 166 perces. És egy örömhír: a palace MOM Park moziban lesz 3D eredeti nyelvû verzió is az Avatarból. 😄"

tévedtem 😊

mflex
LOL

What about the forests?

EZ kegyetlen spoiler emberek!
South park új rész! Végén van az avatarral kapcsolatos dolog. Magyarán Lehet ebben az epizódban megtudjuk még a film végét is!
Tudom hogy itt hupikék törpikéket láttok majd... de... meglátjátok ha végignézitek.

Most mondom Kegyetlen spoiler

VRSDM
had idézzek, igen : ) Ward-tól...
"na egy kis bennfentes info a geekeknek:
atleptuk a 1 patebyte tarolo kapacitast amin az Avatar terpeszkedik, szal asszem a Trasf2-t a 150 Tbyte-javal jo messzire elkuldtuk a fenebe. 😊"

emlékszem, gollam textúrái összesen 21gigát nyomtak.
iszonyatos adatmennyiséget gyártottak le a weta-nál 😄

IMAX-ban is tekercsrõl megy a film, ott meg mindegy milyen hosszú egy film hisz több tekercsrõl megy így is.
VRSDM
mégnem.
linkt (lustvoltam rákeresni mikor mondták hogy avataros rész)

STREEX
Látta már valaki az új South park epizódot? Azért remélem nem ennyirõl fog szólni a történet.XD

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

VRSDM
sokat veszítünk, kérlek maradj.
ha írtam valamit ami nem tetszett neked belekötöttél, miután alátámasztottam az igazamat meg mentegõztél.
most meg végleg lelépsz. áve 😊

No para! Az oldalon is írva vagyon, hogy õ csak nyugdíjas felvilágosító (senior lightening) volt! Valaki, aki a lámpákat kezelte 😄 Csak egy CGI filmben mi szükség van lámpásra? 😄😄😄😄