James Cameron - Avatar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg az is tuti, hogy mérföldkõ lesz.
Az meg pláne tuti, hogy a Titani Oscar bombáját nem fogja megdönteni, mert ugye ez a film elég furin mutatna a legjobb nõi fõszereplõ kategóriában a jelölés, mert ugye Kate Winslet-et anno jelölték a Titanicos alakítása miatt.
Én is jobban szeretem a filmeket feliratosan megnézni, de azért annyira nem, hogy ezért Londonba menjek ki... Pláne, hogy ott még felirat sem lesz!
Ennyit én nem költenék a világ legjobb filmjéért sem, itt meg megnézésig az is kétséges ugye.
Háááát!!!! A szinkron az télleg gáz! Bár én az alatt a 3 és fél perc alatt megszoktam.
Viszont a film az 2D-ben egy fittyfenét nem fog érni!
Ezt 3D-ben vagy IMAXban lesz kötelezõ megnézni! Ha valakinek nincs a közelében 3D-s mozi az utazzon! Én is Kecskemétrõl megyek fel Pestre az IMAX-be csak ez a film miatt 😄😄😄
(A filmben se nagyon)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Pl az új Terminátor film. Szerintem faszán leesett volna a nézõ álla amikor kiderül Marcusról hogy õ is robot, ha nem lövik el lazán egy mezei film trailerben még jóval a bemutató elött.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
azért a forgatókönyvet nem linkeled be ugye, lécine, még spoiler felirattal se 😄
/szerk, megnéztem én is ezt a kvaricsos ficsöretett-et és amúgy örülök hogy láttam, mert legalább helyretette bennem azt hogy hogyan is néz ki ez az ember - avatar kapcsolat.
eddig azt hittem hogy, a konkrét tudat teljesen átültetõdik, az egész énkép... de ezek szerint jól fordították a magyar trélerben " távirányítású test " ez tényleg nem más.
u dont have to listen anybody else but me
A nagy spoilerhez: viszonylag tényleg az, bár sok találgatás eltalálta ezt is, úgy, ahogy a film végét is.
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
hogy ezek nem kiszivárgott múvik, hanem szépen gondosan összevágott és kiadott videók... Annyira meg csak nem suta már JC meg a marketinges bagázsa, hogy elmeséljék az egész filmet elõre 😊
Eddig is azt hittük hogy okké, mindent láttunk már, (én legalábbis) de minden egyes új videó mégis teljesen földbe döngöl szóval tudják õk a dolgukat azért rendesen.
A többire meg durva akaraterõvel próbálok nem kattintani...
"óóóóafaxomatmáezállatmuvilesz"
<#nevetes1>#nevetes1>
What about the forests?
szóval
/szerk1. én se néztem meg.
FIGYELEM! SPOILER HEGYEK!
Egyébként magyarázd el a fizikahiányosságot egy motioncapturrelt állat/ember esetében ...
Egyebet nem tudok mondani... Kérem kapcsolja ki...
de hát index az index, origo az origo, egykutya, egy idõ után válaszra sem méltattak. de azért jól lehúzták az elsõ trélert a rivjúba.
azóta egy cikk sincs a filmrõl ... szerencsétlen bagázs.
És még az sg-n ilyen cikkeket lehet olvasni, hogy az Avatar csalódás a nézõknek? MI vaaaaaan?????
Ez csalódás? Ez világmegváltás, büntetés ezerrel!
Mindenki bekaphatja, aki szerint ez nem lesz látványos és érdekes.
És igen, én is jót röhögök majd moziból kijövet azokon, akik fanyalogni merészeltek!
itt van HD-ba
gyerekek... pisi, kaki 😊
aki volt már imaxbe tudja hogy milyen érzés átélni azt a látványt amit az a technika nyújt.
õk el tudják képzelni, és hozzám hasonlóan már most látják hogy az egész film amellett hogy monimentális jelenetekben lesz gazdag, és 2órányi fullcgi van benne, szóval ezektõl az alapból nagy szavaktól független, végig olyan shotok vannak amik a lehetõ legjobban elõhozzák a 3d nyújtotta elõnyöket...
ááá. messze van még az a december <#vigyor2>#vigyor2>
2 Trailer figyfene, ehhez képest lófas* jeleneteket raktak bele.
Ne nézzétek meg, üssön a moziban! Már én is bánom <#hehe>#hehe>
Hagyom is most már az Avatar videókat eddig csak variálva volt a 2. trailer egy-két semmi jelenettel DE ez már elég sok plusz snitt.
Ja igen a fanyalgók bekaphatják, olyat fogok röhögni amikor leesett állal fog mindenki kijönni a moziból. Ez Tényleg Cameron Gyûrûk ura filmje lesz, monumentális!!!
Persze visszafelé is lehetne mondani, hogy nehogy a fagyi visszanyaljon és én koppanjak DE a 2. trailer és fõleg e videó után kijelentem, hogy kétlem :-)
spoilernek nem mondanám, hiszem a történetbõl semmit nem mesél el. pár látványos képsor ugyan bennevan, de szerintem simán nézhetõ.
az emberek technológiáját mutatják be amit felvonultatnak a pandora-n
December végén azért nagyon nehéz megbukni, ha megnézed ezt, akkor láthatod, hogy január elsõ hetéig csak Alvin + Holmes az "ellenfél". (Friss példával élve King Kong is borzalmasan kezdett, aztán csak összekapta magát.)
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
szerinted ilyen mértékeknél számít az hogy 50 vagy 100millió lesz a marketing? nemhiszem.
magyar tréler.
hááát mit ne mondjak. remélem hogy igaz jelen esetben is hogy a tréler és a végleges szinkron nem azonos.
ripli és kvarics hangja iszonyatosan gyenge, az egérpofi pajti szintén szar. a " 20milliót ér egy kiló kavics " doki meg mint valami tizenéves.
nyetri nekem tetszik. bár a beszédbõl suttogás lett. suttogva meg nem jön elõ igazi hang ugyebár... jake korrekt.
vannak akik nem akarnak egyetlen poént sem lelõni a filmbõl!!!
szóval kéretik odaírni azon HSZ-ek elejére hogy
SPOILER! melyek ilyen tartalmú linkeket takarnak...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
egy próbát megér mindenesetre. így a filmtõl független tekintve rá. középszerû unalomûzõ péntek délutánra.
okk a trailereket megnéztem az is lelõtt épp elég point, ez nem hiányzik.
mindenesetre köszi :]