James Cameron - Avatar

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ez a világ legjobb filmje kijelentés azért bizonytalan, de hogy mindenidõk (egyik) legdrábább filmje az tuti.
Meg az is tuti, hogy mérföldkõ lesz.
Az meg pláne tuti, hogy a Titani Oscar bombáját nem fogja megdönteni, mert ugye ez a film elég furin mutatna a legjobb nõi fõszereplõ kategóriában a jelölés, mert ugye Kate Winslet-et anno jelölték a Titanicos alakítása miatt.

Én is jobban szeretem a filmeket feliratosan megnézni, de azért annyira nem, hogy ezért Londonba menjek ki... Pláne, hogy ott még felirat sem lesz!
indiánok hogy vannak, zavarnak még? Tudsz aludni tõlük?
hát szívem, te aztán nem engedsz a színvonalból továbbra sem, nagy mestere vagy a szavaknak mint mindig...

Hááát, én nem mondok erre semmit, de másik fórumon volt 1-2 arc aki a szinkronos Imax miatt kimegy inkább Londonba, bár lehet az itthoni vászon többszörös mérete is bejátszik 😊
Ennyit én nem költenék a világ legjobb filmjéért sem, itt meg megnézésig az is kétséges ugye.

Most néztem moziban a 2012-õt, és a film elõtt elõzetes között ott volt az Avatar második trélere szinkronosan.

Háááát!!!! A szinkron az télleg gáz! Bár én az alatt a 3 és fél perc alatt megszoktam.
Viszont a film az 2D-ben egy fittyfenét nem fog érni!
Ezt 3D-ben vagy IMAXban lesz kötelezõ megnézni! Ha valakinek nincs a közelében 3D-s mozi az utazzon! Én is Kecskemétrõl megyek fel Pestre az IMAX-be csak ez a film miatt 😄😄😄
Schwarzenegger nem volt a T4 elõzeteseiben benne :-)
(A filmben se nagyon)
Kmarha
igazából volt bármi a T4-ben amit az elözetesekbõl nem láttunk?

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
hát van ellen példa.

Pl az új Terminátor film. Szerintem faszán leesett volna a nézõ álla amikor kiderül Marcusról hogy õ is robot, ha nem lövik el lazán egy mezei film trailerben még jóval a bemutató elött.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

VRSDM
ja, hogy te már tudod a film végét? bocsi.
azért a forgatókönyvet nem linkeled be ugye, lécine, még spoiler felirattal se 😄
/szerk, megnéztem én is ezt a kvaricsos ficsöretett-et és amúgy örülök hogy láttam, mert legalább helyretette bennem azt hogy hogyan is néz ki ez az ember - avatar kapcsolat.

eddig azt hittem hogy, a konkrét tudat teljesen átültetõdik, az egész énkép... de ezek szerint jól fordították a magyar trélerben " távirányítású test " ez tényleg nem más.

u dont have to listen anybody else but me

Szerintem arra gondol, hogy mûanyagként jönnek le sokszor a dolgok, hd-ben is csak néha élethûek.

A nagy spoilerhez: viszonylag tényleg az, bár sok találgatás eltalálta ezt is, úgy, ahogy a film végét is.

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

VRSDM
Mondjuk az is hozzátehetõ az egész "nemnézekspoilert" tömeghez.
hogy ezek nem kiszivárgott múvik, hanem szépen gondosan összevágott és kiadott videók... Annyira meg csak nem suta már JC meg a marketinges bagázsa, hogy elmeséljék az egész filmet elõre 😊

Eddig is azt hittük hogy okké, mindent láttunk már, (én legalábbis) de minden egyes új videó mégis teljesen földbe döngöl szóval tudják õk a dolgukat azért rendesen.

mflex
Ezt még megnéztem: #1191
A többire meg durva akaraterõvel próbálok nem kattintani...
"óóóóafaxomatmáezállatmuvilesz"
<#nevetes1>

What about the forests?

VRSDM
HW-n írták hogy iszonyat nagy SPOILER! van benne.
szóval
óvatosan nézzétek meg, mert SPOIIIILLLLEEERALERT!
/szerk1. én se néztem meg.

hülye :-)
Több éves késés? Miféle késés???

Egyébként magyarázd el a fizikahiányosságot egy motioncapturrelt állat/ember esetében ...

legjobban arra leszek majd kiváncsi, hogy ez a rosszul mozgó mûvilág miképpen lesz fúziónálva a valóssal, reménykedjünk, hogy nem Roger Nyúl a pácban-szerûen.

ezer sebbõl vérzõ animáció, meglátszik rajta erõsen a több év késés. Az a piros kutya vagy mi hát az atomgáz ahogy mozog de a kékek is erõsen fizikahiányosak sajnos, úgy hogy kicsit túlzásnak tartom a pátoszt alant...

Aztakurvafaszba! Így egybe!
Egyebet nem tudok mondani... Kérem kapcsolja ki...
Daell Drow
Hat ez tenyleg durva egy film lesz!!!!
GregSB
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

VRSDM
origon még anno az elsõ trélernél lévõ fikázásnál írtam mélt a szerkesztõségnek, hogy nem éppen jogszerû hogy a trélerbõl kivett shotokat, õk átszínezik picit. ugyan õk arra hivatkoztak hogy " így szebb, és csak jót akartak " sajnos a szerzõi jog az szerzõi jog. és ezzel törvényt sértettek.

de hát index az index, origo az origo, egykutya, egy idõ után válaszra sem méltattak. de azért jól lehúzták az elsõ trélert a rivjúba.
azóta egy cikk sincs a filmrõl ... szerencsétlen bagázs.

matrix666
ATYAÉG!!!
És még az sg-n ilyen cikkeket lehet olvasni, hogy az Avatar csalódás a nézõknek? MI vaaaaaan?????
Ez csalódás? Ez világmegváltás, büntetés ezerrel!
Mindenki bekaphatja, aki szerint ez nem lesz látványos és érdekes.
És igen, én is jót röhögök majd moziból kijövet azokon, akik fanyalogni merészeltek!

VRSDM
és ha ez nem lett volna elég.
itt van HD-ba

gyerekek... pisi, kaki 😊
aki volt már imaxbe tudja hogy milyen érzés átélni azt a látványt amit az a technika nyújt.
õk el tudják képzelni, és hozzám hasonlóan már most látják hogy az egész film amellett hogy monimentális jelenetekben lesz gazdag, és 2órányi fullcgi van benne, szóval ezektõl az alapból nagy szavaktól független, végig olyan shotok vannak amik a lehetõ legjobban elõhozzák a 3d nyújtotta elõnyöket...

ááá. messze van még az a december <#vigyor2>

ÚRISTEN! Leszo*om magam :-) ez EPIC lesz!!! A végsõ csatajelentebõl nagyon sok snitt van bevágva, hatalmas lesz!
2 Trailer figyfene, ehhez képest lófas* jeleneteket raktak bele.

Ne nézzétek meg, üssön a moziban! Már én is bánom <#hehe>

Hagyom is most már az Avatar videókat eddig csak variálva volt a 2. trailer egy-két semmi jelenettel DE ez már elég sok plusz snitt.

Ja igen a fanyalgók bekaphatják, olyat fogok röhögni amikor leesett állal fog mindenki kijönni a moziból. Ez Tényleg Cameron Gyûrûk ura filmje lesz, monumentális!!!
Persze visszafelé is lehetne mondani, hogy nehogy a fagyi visszanyaljon és én koppanjak DE a 2. trailer és fõleg e videó után kijelentem, hogy kétlem :-)
VRSDM
újab ficsörett tréler

spoilernek nem mondanám, hiszem a történetbõl semmit nem mesél el. pár látványos képsor ugyan bennevan, de szerintem simán nézhetõ.

az emberek technológiáját mutatják be amit felvonultatnak a pandora-n

Azokon a helyeken, ahol én eddig dolgoztam, már a legelején határozottan meghúztak egy felsõ határt, és a könyörgések ellenére is hajlamosak voltak inkább lefelé vinni ...

December végén azért nagyon nehéz megbukni, ha megnézed ezt, akkor láthatod, hogy január elsõ hetéig csak Alvin + Holmes az "ellenfél". (Friss példával élve King Kong is borzalmasan kezdett, aztán csak összekapta magát.)

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

VRSDM
amúgy se menne, mert a hd trailer az 30 fps-el fut, a magyar hangos meg 23-al szóval bukta... sajnos. Hw-n már próbálták de nemmmegy szimplán. csak erõs trükközésekkel.

Próbáltam rátenni ezt a ... khm ... szinkront a HD verzióra, de nem megy. Nem tud valaki olyan videoszerkesztõt, ami keni vágja az FLV/H264/ACC kombót, és könnyedén szerkeszthetõ a hang alatta?

VRSDM
nem tudni pontosan de körülbelül 500milliós volt a FILM! költsége.
szerinted ilyen mértékeknél számít az hogy 50 vagy 100millió lesz a marketing? nemhiszem.
magyar tréler.
hááát mit ne mondjak. remélem hogy igaz jelen esetben is hogy a tréler és a végleges szinkron nem azonos.
ripli és kvarics hangja iszonyatosan gyenge, az egérpofi pajti szintén szar. a " 20milliót ér egy kiló kavics " doki meg mint valami tizenéves.

nyetri nekem tetszik. bár a beszédbõl suttogás lett. suttogva meg nem jön elõ igazi hang ugyebár... jake korrekt.

Azért ne feledjük, hogy a marketingre költhetõ pénznek is van felsõ határa.

VRSDM
ez az ominózus 4perces thanatoros üldözéses jelenet. aki nem tudná

VRSDM
fan made videó arról, hogy is kellett volna a marketing szekerét terelgetni.

érdemes megnézni 😊

VRSDM
most hogy kiszedtem a spoiler feliratot egybõl mindenki jön és nyomatja?!

vannak akik nem akarnak egyetlen poént sem lelõni a filmbõl!!!

szóval kéretik odaírni azon HSZ-ek elejére hogy
SPOILER! melyek ilyen tartalmú linkeket takarnak...

VRSDM
<#szomoru1>

BaliBoy
Törölték.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

tigeroo
2009 is az övé volt...T4, Avatar....

de igen 😛
LasDen
ez a Worthington gyerek kurvára megcsinálta a szerencséjét....2010 az õ éve lehet 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
én se 😄 a 2 trailer oszt csá 😄 de már alig várom....decembertõl meg naponta nézem CC-t hogy jegyet tudjak foglalni 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tigeroo
ú énmár nemis nézek ilyeneket 1 hónapja kb😄
VRSDM
megint új trailer megint japán, megint új részek!!! (aki nemakar több spoilert ne nézze 😊

GregSB
Thx

Hát ha azt nézzük, hogy szinte pont 4 hét múlva lesz a premier, akkor még szerintem vagy 2 hét múlva, pl. Dec. 1-tõl. De jobb ha minden nap IDE vagy IDE pillant az ember...
GregSB
Mikortól lehet helyet foglalni IMAXba? 😊

VRSDM
játék jópofa. tegnap este néztem bele, lehet helizni benne, meg futkorászni, meg lõdösni, meg jármûvekbe csapatni, ja meg van benne amp is. nem lesz világmegváltó játék 😄 3d-be látványos de vegyen hozzá a nagyanyám külön szemüveget méregdrágán 😄

egy próbát megér mindenesetre. így a filmtõl független tekintve rá. középszerû unalomûzõ péntek délutánra.

VRSDM
SPOOOOIILLEEER! akinek nem lenne egyértelmû...
okk a trailereket megnéztem az is lelõtt épp elég point, ez nem hiányzik.

mindenesetre köszi :]

Hát ez kurvajó votl még igy is . Amugy ez a mozi scsak 3D-ben megy majd vagy lesz 2D-s változat is ?