James Cameron - Avatar

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
õ ward 😉
balazskiss.com

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
olvass utána több filmes portálon, több oldalon, és mindenhol találni fogsz ward-ról infót.
de nem akarok vitatkozni, ha neked õ moricka akkor móricka...

Száz szónak is egy a vége:
Meg kell nézni IMAX-ban és Real3D-ben is, és majd mindenki meglátja, hogy melyik mennyivel rövidebb, vagy hosszabb...

Bár nekem a 166 perc is untig elég lesz!
VRSDM
ward egy magyar férfiú aki az avataron dolgozik.
akinek a 2. trailerben volt is egy rövid shotja
szóval van okom isteníteni és hinni a szavának 😉

háttértár alatt én sem két satás vinyót értek nyugimár és normális hangnemmben beszélj. háttértár minden olyan tároló ami a memórián kívül tárol adatot 😊 szóval egy szallag tökéletesen beleillik a fogalomba

De ember, milyen háttértár? Imaxban nem merevlemezrõl megy a film... anyám borogass, basszus.

Ja, értem. Ez a forrás, ok. Hiába van imdb oldalon, pontosabban a fórumán, ezt akár én is írhattam volna. Én nem tudom ki az a ward, de nem is érdekel, viszont már unalmas, hogy állandóan isteníted.

VRSDM
nem csak a háttértárról van szó.
hanem az iszonyatos méretû vetítõgéprõl. és a hozzá tartozó orbitális hûtésrõl is.

VRSDM
"According to the article in it and quoting the producer Jon Landau
There will be two version of Avatar :

-One in IMAX 3D that will run around 166mn

-The second one for every other theater, aspect ratio 2:35 Cinemascope
that will run, hang on on your seat belt ladies & gentlemen : 190mn !!!!

I will make some scans of the article for those interested...

James Cameron's
See a New World
12-16-09
www.AvatarMovieZone.com "

forrás

és ha tegyük fel kacsa lenne ez a hír imdb-n akkor ward már egybõl szólt volna nekünk hogy " nyugi srácok, nem lesz rövidebb "
de nem szólt. és kinek higyjünk jobban ha nem wardnak aki magán a filmen dolgozik?

Én csak a #1097-es kommentre reagáltam...

mégpedig arra, hogy: "aki nem tudná amúgy.
az imax teremben vetített verzió megközelítõleg 30percel rövidebb lesz mint a többi teremben vagy RealD és társai mozikban vetíett.
mivel maga a háttértár túl kevés a hosszabb filmekhez 😊"

azért én egy IMAX-bõl, (ami a jelenlegi mozizás csúcsa) kinézek már annyit, hogy a háttértári kapacitás miatt rövídítene a filmen...
GregSB
Csak77-nek igaza van (bár a stílusán azért lenne még mit faragni 😊

Most nyálaztam át a film imdb profilját és wikipedia oldalát, sehol nem írják hogy az IMAX verzió rövidebb lenne, minden esetben 166 perc runtimeot írnak.

Van valami linked VRSDM amivel bizonyítani tudod hogy az IMAX verzió rövidebb lesz? 😊

Egyszerûen nem értem miért kell folyamatosan hülyeségeket irkálni. Direkt csinálod mi? Nem lesz rövidebb, sõt! A Transforers 2 imax-ban bemutatott verziója hosszabb volt mint a rendes vászonos verziójúé(több bunyó), pedig az tényleg nem rövid film volt. Sõt, van dvd-n is blu-ray-en imax verzió is külön. A dark knight nálunk nem volt imaxban.

Milyen vinyó? Mirõl beszélsz?

VRSDM
honnan vetted ezt a 90%ot?
minden realD moziban is adni fogják.
szóval konkrétan mindehol ahol van háromdés vetítés...

ez kamunak nem kamu, ez van... anno a darknight is rövidebb volt.
az ok hogy imaxnél két filmet vetítenek egymásra, majd ezeket választja szét a szemüveg.
míg RealD-be egymás után váltogatják másodpercenként asszem (nem tudom pontosan) 90x a két szemszög képét, és azt választja szét a szemüveg.

szóval az imax teremben dupla annyi tárhely szükséges ebbõl adódóan

Ezt én egy kicsit furcsállom <#szomoru1>

Ha most egy film, pl 180 percnél hosszabb (amire azért manapság bõven van példa) akkor kivágnak belõle annyit, hogy ráférjen a vinyóra?

Most ez vagy kamu, vagy akkor megvan, hogy miért csak 90% a Mo-i IMAX vetítés!!!
VRSDM
jaja. tökeklenkedés megy hazánk szokásaihoz híven.
külföldön már tömve vannak a premieres vetítések, itthon meg a jövõheti mozimûsort sem tudják az imaxbe 😄

aki nem tudná amúgy.
az imax teremben vetített verzió megközelítõleg 30percel rövidebb lesz mint a többi teremben vagy RealD és társai mozikban vetíett.
mivel maga a háttértár túl kevés a hosszabb filmekhez 😊

Ezt irták nekem az IMAX-esek:
90%, hogy lesz az Avatar IMAX 3D verzióban Magyarországon is. Ami a 100%-ot és a jegyelõvételt illeti: az Avatar az Intercom forgalmazásában kerül vetítésre hazánkban és õ az, aki e kérdés eldöntésében kompetens. Mi, mint a magyar IMAX üzemeltetõje még nem kaptunk errõl hivatalos információt, így arra kérem kövesse figyelemmel a mûsorújságokat (Est, Exit) és a www.cinemacity.hu, valamint a www.imaxbudapest.hu weboldalainkat. Amint megkapjuk a zöld utat az Intercomtól, azonnal elkezdjük a jegyek elõértékesítését.

viszont ha belegondoltok abba h az Avatar Day-en mennyit leadtak a filmbõl, és (elm) nem lõtté le teljesen a poént akk sztem nem sok új jelenet van a spot-okban

LasDen
ezé nem nézem meg õket 😄 a 2 trailer elég volt....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

VRSDM
tv spot a gyereksereget megcélozva. úgy vágva, olyan zenével, és egykét új jelenet.

amúgy hw-n beszéltük hogy annyi spot van már, mindbe egy-egy új jelenet, hogy lassan már láttuk az egész filmet 😞

Én az állkapcsomat Kecskeméten a Real3D-ben, és a fejemet az IMAXban 😄
GregSB
Én szerintem ott fogom hagyni az állkapcsomat az IMAX-ban 😊

SötétBarom
Aztabüdösepikuskurvaéletbe :o

Most néztem csak meg az új trélert -.-

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

VRSDM
imaxban én se láttam még feliratosat
realD-be már láttam, és a sokak által " túl közel van, nagyon zavaró, bántja a szemet, fájt a szemem, olvashatatlan " stb.
hát mi 6an voltunk haveri kör a véres valentinon és senki nem panaszkodott a szövegre (jó az egy horror, aminek nem a szöveg a lényege) de mégis végig simán olvasható volt. 1perc alatt megszokod...

GregSB
Sajna ez van. Én nem láttam még feliratos filmet IMAX 3D-ben, de állítólag gáz.

Majd Real3D-s termekben asszem fogják játszani eredeti nyelven is.

Nem nagyon fogjuk élvezni az eredeti hangokat imax-ban, mert szinkronos lesz. Fuck.

VRSDM
új tv spotok uj jelenetekkel bovitve...

amcsibol
japanbol

LasDen
én már nem nézek több cuccost filmbõl 😄 maradjon valami a filmre is 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

stonesour

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

transavatar

filmbuzi meg Winnie... két nagyon igényes egyveleg... filmdroid oldalt ismered e? ég és föld.

Akkor valószínû nálunk azért lesz dec 17-én a premier, mert akkor meg nekem van a szülinapom 😄
Szép kis ajándék mi?<#taps>
matrix666
Az sg.hu film híreknél miért nem számolnak be az új Avatar trailerrõl?
Winnie a filmbuzin mondjuk negatívan állt a filmhez egyik kommentjében, lehet azért nem érdekli..
Pff....

csuszi
<#eljen>

MJ rulz Pink Team The Only One

tigeroo
ö

én kérek elnézést<#wow3>
VRSDM
<#eljen><#wink>

bertino
nah.

folytassátok priviben.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Jaj, most a lelkem ilyen : <#szomoru1>

GregSB
Írtam egy hosszabb választ erre, de aztán inkább kitöröltem. Ránézésre így is elég szar életed lehet, nincs kedvem bántani téged...

Ha egyszer baromság, egy idétlen tini agymenése(akárcsak neked a "a film egy óra történéseit fogja bemutatni" eszmefuttatásod) akkor mit lehet rá mondani?

bertino
õ ilyen.
van ez így, el kell menni mellette.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

VRSDM
nemtudom mi bajod,
tán a családod
tán a munkád
tán az életkszínvonalad

de hogy te mindnekibe csak a rosszat lásd és egybõl azt nézd hol tudod megfúrni ... ezt nem is rossz szemmel hanem kifejezett szánalommal látom rajtad.

Amúgy, csupán ennyi hiresség született azon a napon. Ime. Fun fact, hapsikám.

Ez az eddigi legnagyobb baromság amit itt olvastam.

GregSB
Ja egyébként egy fun fact:

Azért lesz dec 18.-án a premierje mert ez Spielberg szülinapja, és riszpektbõl erre napra rakta Cameron 😊

LasDen
itthon a premierek mindig csütörtökön vannak (azaz december 17 esetünkben)
de hogy az avatarnál hogy lesz azt már nemtom 😄 lényeg, hogy amint tudok foglalok helyet magamnak az biztos 😄

VRSDM
En ugy tudom, hogy dec18. a premier, de mivel szamolnak az idoeltolodassal is, es mindenhol egyszerre akarjak a premiert ezert jonnek ki mas datumok. Az tuti (ward is megerositette) h itthon 17 en lesz a premier. ( szori h nincs ekezet csak iphone...)

GregSB
Néztem én is IMDB-t tök más dátumok vannak rajta 😄

Nem tudom melyiknek lehet hinni, IMDB azért eléggé autentikus szokott lenni... ugyanakkor a foxmovies.com-ról se tudnám elhinni hogy hibás legyen.

Én csak arra válaszoltam, amit te írtál<#eplus2>
Kit érdekel? Amúgy sem lehet az elsõ napokban-hetekben jegyet kapni imax-ra(jó helyre), úgyhogy tök mindegy. Bár VRSDM-nek biztos sikerül, majd kérjük meg, hogy mutassa már meg a jegyét! 😉

Szlovéniában, Horvátországban stb. is 17. van írva, szóval nem ez az indok.