James Cameron - Avatar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
balazskiss.com
u dont have to listen anybody else but me
de nem akarok vitatkozni, ha neked õ moricka akkor móricka...
Meg kell nézni IMAX-ban és Real3D-ben is, és majd mindenki meglátja, hogy melyik mennyivel rövidebb, vagy hosszabb...
Bár nekem a 166 perc is untig elég lesz!
akinek a 2. trailerben volt is egy rövid shotja
szóval van okom isteníteni és hinni a szavának 😉
háttértár alatt én sem két satás vinyót értek nyugimár és normális hangnemmben beszélj. háttértár minden olyan tároló ami a memórián kívül tárol adatot 😊 szóval egy szallag tökéletesen beleillik a fogalomba
hanem az iszonyatos méretû vetítõgéprõl. és a hozzá tartozó orbitális hûtésrõl is.
There will be two version of Avatar :
-One in IMAX 3D that will run around 166mn
-The second one for every other theater, aspect ratio 2:35 Cinemascope
that will run, hang on on your seat belt ladies & gentlemen : 190mn !!!!
I will make some scans of the article for those interested...
James Cameron's
See a New World
12-16-09
www.AvatarMovieZone.com "
forrás
és ha tegyük fel kacsa lenne ez a hír imdb-n akkor ward már egybõl szólt volna nekünk hogy " nyugi srácok, nem lesz rövidebb "
de nem szólt. és kinek higyjünk jobban ha nem wardnak aki magán a filmen dolgozik?
mégpedig arra, hogy: "aki nem tudná amúgy.
az imax teremben vetített verzió megközelítõleg 30percel rövidebb lesz mint a többi teremben vagy RealD és társai mozikban vetíett.
mivel maga a háttértár túl kevés a hosszabb filmekhez 😊"
azért én egy IMAX-bõl, (ami a jelenlegi mozizás csúcsa) kinézek már annyit, hogy a háttértári kapacitás miatt rövídítene a filmen...
Most nyálaztam át a film imdb profilját és wikipedia oldalát, sehol nem írják hogy az IMAX verzió rövidebb lenne, minden esetben 166 perc runtimeot írnak.
Van valami linked VRSDM amivel bizonyítani tudod hogy az IMAX verzió rövidebb lesz? 😊
minden realD moziban is adni fogják.
szóval konkrétan mindehol ahol van háromdés vetítés...
ez kamunak nem kamu, ez van... anno a darknight is rövidebb volt.
az ok hogy imaxnél két filmet vetítenek egymásra, majd ezeket választja szét a szemüveg.
míg RealD-be egymás után váltogatják másodpercenként asszem (nem tudom pontosan) 90x a két szemszög képét, és azt választja szét a szemüveg.
szóval az imax teremben dupla annyi tárhely szükséges ebbõl adódóan
Ha most egy film, pl 180 percnél hosszabb (amire azért manapság bõven van példa) akkor kivágnak belõle annyit, hogy ráférjen a vinyóra?
Most ez vagy kamu, vagy akkor megvan, hogy miért csak 90% a Mo-i IMAX vetítés!!!
külföldön már tömve vannak a premieres vetítések, itthon meg a jövõheti mozimûsort sem tudják az imaxbe 😄
aki nem tudná amúgy.
az imax teremben vetített verzió megközelítõleg 30percel rövidebb lesz mint a többi teremben vagy RealD és társai mozikban vetíett.
mivel maga a háttértár túl kevés a hosszabb filmekhez 😊
90%, hogy lesz az Avatar IMAX 3D verzióban Magyarországon is. Ami a 100%-ot és a jegyelõvételt illeti: az Avatar az Intercom forgalmazásában kerül vetítésre hazánkban és õ az, aki e kérdés eldöntésében kompetens. Mi, mint a magyar IMAX üzemeltetõje még nem kaptunk errõl hivatalos információt, így arra kérem kövesse figyelemmel a mûsorújságokat (Est, Exit) és a www.cinemacity.hu, valamint a www.imaxbudapest.hu weboldalainkat. Amint megkapjuk a zöld utat az Intercomtól, azonnal elkezdjük a jegyek elõértékesítését.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
amúgy hw-n beszéltük hogy annyi spot van már, mindbe egy-egy új jelenet, hogy lassan már láttuk az egész filmet 😞
Most néztem csak meg az új trélert -.-
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
realD-be már láttam, és a sokak által " túl közel van, nagyon zavaró, bántja a szemet, fájt a szemem, olvashatatlan " stb.
hát mi 6an voltunk haveri kör a véres valentinon és senki nem panaszkodott a szövegre (jó az egy horror, aminek nem a szöveg a lényege) de mégis végig simán olvasható volt. 1perc alatt megszokod...
Majd Real3D-s termekben asszem fogják játszani eredeti nyelven is.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

Szép kis ajándék mi?<#taps>#taps>
Winnie a filmbuzin mondjuk negatívan állt a filmhez egyik kommentjében, lehet azért nem érdekli..
Pff....
folytassátok priviben.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
van ez így, el kell menni mellette.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
tán a családod
tán a munkád
tán az életkszínvonalad
de hogy te mindnekibe csak a rosszat lásd és egybõl azt nézd hol tudod megfúrni ... ezt nem is rossz szemmel hanem kifejezett szánalommal látom rajtad.
Azért lesz dec 18.-án a premierje mert ez Spielberg szülinapja, és riszpektbõl erre napra rakta Cameron 😊
de hogy az avatarnál hogy lesz azt már nemtom 😄 lényeg, hogy amint tudok foglalok helyet magamnak az biztos 😄
Nem tudom melyiknek lehet hinni, IMDB azért eléggé autentikus szokott lenni... ugyanakkor a foxmovies.com-ról se tudnám elhinni hogy hibás legyen.