James Cameron - Avatar

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
nemtom...😄 hülye vagyok 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

yesname
Még mindig nem oilvastad el. (Nem err egondoltam.) Kövesd végig, ha akarod. 😊

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

LasDen
nincs...így jobb?? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

yesname
Látom az eredeti hsz-em egyik felét sem olvastad el, mikor válaszoltál rá 😊

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

LasDen
a számok bizonyítják hogy többen látták 😄 legalábbis szerintem 😄 az hogy mennyire kedvelt azt nem tudom csak gondolom 😄

Erre van valamiféle bizonyítékod?

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

LasDen
de a titanicot többen látták és szélesebb körben kedvelt mint a True lies....

yesname
Igen a True Liesnak is hasonló stílusú, mint Avatar... 😊

VRSDM
ádehogy 😄
mindig is olvastam hw-t de csak mostanság nyálazom a fórumokat is.
de azért sg örök 😉

u dont have to listen anybody else but me

Te meg kezdesz átszokni a HW-re? 😊
Vigyázz mert függõséget okoz!

Oszt a Náviknak meg van fültágitója?<#idiota>
Amúgy zsír a plakát😄
ProGabe
"Tipikus magyar agyatlanság"

- te, béla, mit írgyunk rája erre az avátár poszterre?
- há nemtom. ki csinájja? káméron? ja emlékszem, az asszonnyal voltunk a hajós filmjén, írjuk azt

NEM a magyarok döntik el, mi szerepeljen a plakáton!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
de ha azt rendezte, akkor azt rendezte...😄 lehetne a true lies is, de az nem volt bolygóközi siker.....

yesname
Maga a kép még rendben van szerintem, bár csak átlagosnak mondanám, de hogy miért a Titanicot írják fent. Tipikus magyar agyatlanság. Oké, hogy Titanic a nagy siker és legismertebb, de stílusban ég és föld a kettõ.

VRSDM
új scene
amikor nyetri megmutatja jake-nek az banshee-ját

/amúgy kezdek igazatadni Greg-nek 😄 hogy lassan az egész film fenntlesz, csak össze kéne vágni 😄

Zomil
nekem nem jön be a kép 😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

tigeroo
valami ehhez hasonló wallpapert tudtok linkelni? kerestem, de csak az official oldalon található "szutyok" WP-ket találtam eddig csak
LasDen
napról napra közelebb......húúúú 😄
alig várom már 😄

tigeroo
kurvajó.
VRSDM
magyar plakát.

VRSDM
problem solved...
újkép jake avatar hq

edios
Én is a mozira tartogatom a felfedezés örömét, mindössze a 2 hivatalos reklámvideót néztem meg (teaser+trailer) és már így is túl sokat láttam sztem😊

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

VRSDM
hogyne látnék.
figy. most az hogy látom 35 szemszögbõl pl. ezt a repülõs banshee-s jelenetet az nem hullamindegy?
apró shotokat mutatnak csak.
minden féle kilopott kamerázott szarokat nem néznék meg, de ezek épp azért lettek így vágva, hogy fokozzák a várakozást, és csábítsanak a moziba menetelre.

amúgy meg miféle poént lõnének le? nincsen már új sztori a filmiparban, maximum jó körítés 😊

másrészt, elmegyek moziba, megnézem ott látom elõször, sokkol az egész pofáncsap és kijövünk majd és nem fogjuk tudni elmesélni hogy mit láttunk 😄 (én legalábbis így voltam egykét nagy mozis élményemnél)
aztán megnézzük újra és újra és újra 😊

szóval én mindent láttam ami csak nézhetõ / hallható a filmrõl.
mégse tudok semmivel sem többet mint ti 😊
ellenben van idõm csodálni az apró részleteket. amiket ti nem

persze ez hozzáállás kérdése.

GregSB
Minek nézitek ezt a sok vackot? A végén semmi újat nem fogtok látni a filmben 😄

Én megnéztem a két trailert + #1191-t és kész. Már ez is sok volt igazából, ezt a 21 napot kibírom mostmár 😄

VRSDM
történetbeli spoiler nemnagyon van benne,
új shotok vannak persze. a sárkányosrepülõs rész ígykészültjét talájátok benne...

VRSDM
fogsz valami screencapture progit és felveszed.
meglesz aviba, onnan meg nyert ügyed van 😉

Nem tudjátok hogy ezeket a Karaktereket bemutato kis filmeket hol tudom vagy honnét tudom letölteni? A Neytiris érdekelne igazából GIF Avataroakt akarok csinálni forumokhoz belõle <#hehe>

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

Fõoldalon, de nem a IMAX-en, hanem itt

Ma néztem, ahogy hoztad az infót.
yesname
Hol? És tegnap is kint volt?

Az IMAX termes mozinak a honlapján is kint van az infó!
Na ebben az interaktív trélerbenugyanezek vannak benne, csak összefûzve és a 2. hivatalos (hosszabb és szöveges) elõzetesebe belefûzve. Szerintem pofás 😄
VRSDM
aha, akkor most el kéne gondolkozzak hogy kinél dolgozol...
nemakarok

yesname
Hát megnéztem az elsõt. Most már kezdek aggódni. Itt azért vannak biza olyan jelenetek, hogy az animáció annyira megbicsaklik, ahogy nagyonb nem kéne 😞

yesname
Mindenhol, forrás meg én vagyok, többet inkább nem mondanék.

VRSDM
imax? imax3d? palacecinema?

forrás?

yesname
December 3-tól lehet majd jegyet venni elõvételben.

Sabcsee
xDDDDDD

kaka

yesname
És? Attól még összejöhet vele. 😊

(Sry, nem lehetett kihagyni.)

VRSDM
egérfej fiú.
komolyan, ottvoltál az avatar day-en és ennyire nemvágod a filmet? 😄

fogadok a végén az egérfejjel jön majd össze Jake.

VRSDM
szigornivivõr :]

Az nem csaj, hanem az"egérfejû"!
15 perces vetitésen láttam, bár biztos volt már más videoban is. amikor Jake avatarja felkel az ágybol és vizsgálják az orvosok h minden rendben van e. na akkor a másik ágyon egy csaj avatar is üldögélt. na õ ki volt? tuti nem az öslakos 😄

VRSDM
hiába reménykedsz.
eredeti hang NEM LESZ IMAX-be...

amúgy még valami... avatar OST-bõl számonként 1perc sampli

Zomil
akkor az "Avatar 3D ", nem az imax verzióra utal?

mert amit bemásoltam nincs külön odairva egyikhez se h imax verzió:
"17. Avatar , Avatar 3D , Avatar 3D "

én azért még reménykedek benne,h imax3d verzioban is lesz eredeti hang 😊
tul sokszor láttam már a trailereket, h megszokjam a magyar szinkront 😄DDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

VRSDM

VRSDM
nem jól értelmezed...

a csaj egy õslakos...
eddig akinek biztos forrásból lesz avatarja.
az jake, weaver asszonyság, meg az egérpofa haver (nemtudom a neveket 😄)