James Cameron - Avatar

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM kedvéért:

Veszélyes légterelõk, ismétlem, veszélyes légterelõk!

a képminõség elég gyenge

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

GregSB
Én nem kapkodom el a rendelést. Majd 1-2 nappal mielõtt megnézem felhívom õket. Tuti lesz hely, azért bármekkora hype volt a film körül nem hiszem hogy fullon lesz az arena IMAX a 17.-ei utáni hétvégén.

Zomil
és a mai nap folyamán fog ez kiderülni, h mikor lehet jegyet rendelni? 😊

nagyon remélem nem zártkörü lesz csak a hazai "celeb"-eknek és a gyerekeiknek....

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Most beszéltem CC-vel, türelmesen kellett várni vagy egy percig, mire felvették a telefont. Annyit mondtak, hogy egyelõre még nem tudnak semmit, mert nem kapták meg a mûsort. Elvileg lesz netes jegyfoglalás (mondom elvileg), és a hölgy akivel beszéltem, kicsit beparáztatott, mert õ úgy tudja, hogy az éjféli IMAX vetítés zártkörû lesz. Nagyon remélem, hogy nincs igaza. Többet én sem tudok, úgyhogy ne kérdezzetek.
Victor1103
Hi! Most magyarországon lesz eredeti nyelven? Mert cinemacity honlapján minden féle verzió fellelhetõ, de kérdem én hogy ez minden mozira érvényes vagy csak pár pestire?

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

VRSDM
egy új shot
ward: " full cgi, igen még az ezredes is "
háát igen. eléggészépecske 😊

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
amúgy válasz:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a hajukból egy tincs, az nem haj hanem azon keresztül kommunikálnak a banshee-val, úgy irányítják konkrétan. volt már szó róla korábban is

VRSDM
írd újra spoilerbe!

Dynamic
3D-sre is lehet rendelni.
Vagy kamu, vagy az ottani elsõ 3D mozitermek reklámja. 😊

Sabcsee
köszi😄

kaka

VRSDM
2D-s, szinkronos verzióra már lehet foglalni jegyeket a palace cinemas oldalán

/elnézést az elõzetes téves (feliratos) infóért

VRSDM
énis hallottam ilyet, de nem igazán értem. valami forrás?

Szerintem mindenhol lehet már, de az külön vicces, hogy Szegeden elöbb lesz vetítve mint máshol. 😄

LasDen
õõõ....holnaptól csak az imax vetítésekre lehet jegyet foglalni vagy az összes cinemacity-s vetítésre (mucsoraröcsögétõl szegedig)????

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

"eddig egyetlen egy vetítés volt, amit JC csinált a barátainak..."

Jópár vetítés biztosan volt, már a filléres filmeknél is létezik tesztvetítés, az persze más kérdés (gyakran elõ is fordul), amikor a gyártó "arra kéri" a sajtót, hogy a bemutatóig ne írjanak a filmrõl.

Szerintem ez egyáltalán nem jó jel.

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

Max a játékot! Vagy egy rakás vírust <#hehe>
bertino
ja, sztem is kb.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Zomil
még 2 nap és lehet jegyet rendelni 😄DD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
Cameron maga õrzi a filmet 😄 bárki aki már ránéz meghal....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tigeroo
jaja, sztem is kacsa.

akkor már tele lenne minden netes médium "avatar leaked" és hasonló címszavakkal...
VRSDM
fenntlehet akárhol. mondhatja akárki se hiszem el hogy fenntvan.
10-én lesz a vetítés a médiának, újságíróknak stb. de még onnan se lehet kilopni ilyeneket...
eddig egyetlen egy vetítés volt, amit JC csinált a barátainak...

az hogy ilyen korán kijusson egy ilyen grandiózus film = 0

tigeroo
azt mondja hogy 147 perces.

elvileg ottapán is fenntvan már...
Zomil
ez tényleg jobb mint az elözö 😊

VRSDM
spoiler nulla. viszont sok sok érdekes kép 😊

VRSDM

Sabcsee
nemhozzabe😞

kaka

VRSDM
trú. 100% gayanimalshemalefetishgrandma 😉

LasDen
Cameronnak van egy nagyon nelsõ körös torrent trackere....arra fel van rakva az egész film 😄 de csak a legmenõbbek juthatnak be...😄

tigeroo
izé...

haverom elvileg torrentezi az avatar filmet

trú or fols?
VRSDM
mégegy plakát
/ezmárgyönyörû szvsz 😊

Nagy felbontás + Print Screen 😊

VRSDM
egyáltalán nem biztos de hw-n valami momparkot rebesgettek.

Hihetetlen mennyire várom, kellett nekem megnézni ezt a sok trailert 😊
Nem szoktam szeretni amikor ismerõs jeleneteket látok a film nézése közben.

Tudja már valaki pontosan, hogy hol fogják eredeti nyelven adni, 3D-ben? Gondolom akkor nem lehet felirat de nem is kell...

LasDen
én elõször a filmet szeretném mindenképp látni...😄 aztán lehet szó arról, hogy feliratosan 😄

tigeroo
pedig jó a szinkron is sztem. a 2. hundub trailer alapján...
Dynamic
Egy ilyen filmnél nem a látvány a lényeg? Alapvetõen az eredeti nyelvet kultiválom, de kizárt, hogy nálam valaha is az eredeti nyelv prioritást élvezzen a látvánnyal szemben. Ezért nézem IMAX-ben.
<#rinya> Pedig most lett volna kedvem IMAX moziba menni 😄

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

VRSDM
imaxban (eddigi infók szerint persze)
csak szinkron!

máshol lesz feliratos, verza is.

Ezek szerint szinkronos lesz? Mert amióta SG-n felhozták, rosszakat álmodok, de nem adom fel a reményt.
Ha IMAXban szinkronosan mutatják, akkor marad a MOM park feliratosan, de azért utánaérdeklõdök még 😊

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

ProGabe
mit nem sikerül onnan lementeni?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Már van adatlapja az IMAX mozi honlapján!
Dec. 3-tól lehet jegyet rendelni, bár ezt már mindenki tudja...
bertino
zsírak.
lécci ha még találtok ilyeneket linkeljetek ezerrel.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

http://www.surrealaward.com/avatar/imagesvposters.shtml
http://www.surrealaward.com/avatar/imagesvavatarfilmstills.shtml
Ha innen bármit le tudsz menteni szólj nekem is. 😄
Amúgy egy része megvan, meg itt is be volt linkelve ... de a nagyobb része nem.

VRSDM
ebben meg mégtöbb... 😄

VRSDM
illik odaírni hogy ebben is van bõven új scene