James Cameron - Avatar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szal nem tudom miért beszélsz hibáról és fantáziátlanságról, amikor azt sem lehet még tudni hogy milyen ott pontosan a levegõ 😄
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
az is lehet hogy a légkör sokkal inkább vízszerû a sûrûsége miatt mint földi légkör szerû. emiatt is lehet simán ez a verza.
ha meg nem szólsz fel sem tûnik 😄
u dont have to listen anybody else but me
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
nem értem miféle tapasztalatot osszak meg? kiválasztod hogy milyen helyre, milyen jegy (felnõtt, diák stb) és mennyi és ok. 😊
Másérszt itthon tényleg nem volt marketing, a moziknál egy-egy gagyi plakát elszórva. meg a deákon láttam az aluljárónál egyet, szóval nem csoda ha még senki nem tudja mi ez.
de nyugi, jön a karácsony és mindenki ezt fogja nézni!
Valaki informálna a tapasztalatairól? (Aki esetleg már több jegyet lefoglalt/megvett.)
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
szóval vizuál szpojler
What about the forests?
Ha az a cél, h Titanic összbevételét túlszárnyalja, akkor valszeg csalódás lesz.
Ha egy jól keresõ filmet akarnak, ami akár profitot is hoz, akkor van reális esély, h elégedettek lesznek.
H mennyire marad meg a filmtörténelemben, lesz-e akkora klasszikus, mint pl T2? Majd kiderül, hype-tól nem függ.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
1.: ugye bevétel szempontjábol, ez ugye egyértelmü, én azért remélem, h nem csalodok benne
2.: látvány/technologia szempontjábol, mert ha befut ez az uj technika, akkor elég látványos elkövetkezö imax3d filmeknek nézünk elébe, mellesleg Cameron elég jót fog kaszálni az általa kitalált technikával 😊
én remélem mind a kettö teljesülni fog és a film nem csak a techdemo lesz
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
IMAX3d az 3d-s vetítés a speckós (mo-n 1db. van belõle) IMAX teremben.
sima 3d-s az meg sima terem csak 3d-s mint akárhol máshol.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
A "szokásos" jelenetek vannak benne, bár némelyik pár másodperccel hosszabb. Magyarán éppen annyira spoileres, mint az elõzõek.
khm. mégis kaptam, simán lefoglaltam tegnap a teremnek, 1szék és 2sor híján a közepén magamnak meg a barátoknak, szülõknek is.
<#wink>#wink>
különben nem tartják tovább a foglalásod. odaadni odaadják, ha addig nem viszi el más...
azonban (ahogy énis csinálom) bármikor elõtte bemész, kifizeted és átveszed a jegyeket, így nem kell 1órával korábban menni aztán unatkozni 1órát a semmiért. elmész elhozod és voilá 😊 és még az elkésésnek sincs esélye.
Plusz szerintem a CC honlapján is ugyanezt a szöveget írták 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nem lehet, tegnap este sem lehetett már. Megmondtam már régen.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Egyébként elõbb rosszul mondtam, 9-kor kezdõdik az interjú, és itt lehet majd nézni.
Igaz én szombaton megyek, de alehet vasárnap is. Foglaltam mindegyik napra a biztonság kedvéért, mert lehet meg akarjuk majd nézni még 1x 😄
A barátoknak felvázoltam õk jönnek velem,
A család ... hát nekik megmondtam hogy JÖTTÖK! mert MÁSZTSZÍ! és kész 😄
Egyébként meg 3 óra múlva live interjú a film fpszereplõivel a Facebookon:
szerdáról csütörtökre virradó 00:01-kor imax3d 😊
6. sor 1szék híján a közepe. mellettem meg a barátok.
/6. sorból néztem már filmet és tökjóvolt .wiii tökboldogvagyok 😊
Csak mert az nem érdekel, aznap nekem úgyse jó. Majd megnézem az utánna lévõ szombaton vagy vasárnap. Ha akkora is betelnek a jó helyek (IMAXról beszélünk, nem sima 3D-rõl, szerintem esélytelen), akkor megnézem az utánna lévõ hét valamelyik napján. Szerencsére a haverok is ugyanígy gondolkodnak.
Így is van elég stressz az életemben, nem fogom ilyen felesleges hülyeségekkel még tovább rombolni magamat 😄
Egyébként tényleg nem nagyon van már hely a jó helyekre. Már most! Pedig még csak fél órája mûködik az online foglalás. Szerinted hány hely lesz akkor holnap vagy holnapután?
18.-én vagy 19.-én nézem meg. Hihetetlen!
Nincs itthon annyira felkapva az IMAX, vagy a 3D mozizás. Figyeljétek meg hogy 18-19-20-ai vetítésekre még 1 nappal elõtte is lehet majd jó helyeket foglalni.
Akkor meg mi a fenének 2 héttel elõtte ott kempelni a jegypénztáraknál? Pontosan ezért nem 0:00 kor rakták ki az infót, hanem majd "valamikor 3.-án", mert az emberek 99%-ha leszarja hogy mától lehet jegyet venni. Amiatt az 1% fanatikus miatt pedig nem fogják összetörni magukat...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Kapják be a f... a k...gök, akik ezt így szervezték. Meghirdeték, hogy december 3-tól, aztán sehol semmi. Jó fél órát állok többed magammal a sorban Arénában, azért hgoy megtudjuk nem lehet még kapni??? Szerencsétlen lány sem tudott semmit, a k...g illetékes meg b...k felvenni a telefont 5-10 percen keresztül.
Elárulom a tudatlan illetékes balf..nak, hogy december 3 az 00.00-tól van és ha valamit meghirdetnek eszerint, akkor õgy is kéne lennie. Legalább pénztárnyitástól lehessen venni. Dög...nek meg!!!
Tipikus CinemaCity mentalitás, a legelb..ttabb mozihálózat."
http://www.imaxbudapest.hu
Nagyobb összeget rámertem volna rakni, hogy nem lesz ez olyan egyszerû, hogy dec.3-án felhívom õket (vagy ne adj isten elnézek a honlapra)és orrba-szájba rendelem a jegyeket.