James Cameron - Avatar

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a cinema city persze h ugyanaz, de imax nincs, errõl beszélek.

VRSDM
egy "vidéki" cinema city is ugyan azt nyújta mint a pesti.
persze imax terem nincs, de attól még ugyan az...

u dont have to listen anybody else but me

De márpedig azt hiszem, és ez most tudatosult bennem, ennél a filmnél. Anno a Beowulfot láttam pesten, imaxban, azóta pedig 2-3 filmet itt szegeden, paraszt-3D-ben 😊
Óriási különbség van, sajnos minket itt vidéken csak hitegetnek a 3D-vel, közbe nagy kamu az egész 😞

VRSDM
imaxben biztosan jobb.
de hagyományosban is biztos ütõs.
elvégre a world premier (összes sztár - kék szõnyeg - limók - luxus stb.) is hagyományos teremben volt. szóval szó nem érheti a ház elejét.

szó volt arról, hogy ez a film igazi térérzetet ad 3d-ben. ez csak az imax-ra igaz, vagy a mezeire is?

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

A film meg amúgy zseniális, sokkal jobb, mint amit vártam, sokkal de sokkal jobb a trailer által kialakított benyomásnál.
Én szegedi vidéki paraszt létemre örülök, hogy meg tudtam nézni vidéki paraszt 3d-ben. Nehogy azt hidd, hogy az imax annyival de annyival nagyobb élményt fog nyújtani. Persze hatásosabb lesz, fõleg a jóval nagyobb vászon miatt, de CSAK ezért én nem utaznék Pestre. Mondjuk januárban amúgy is mennem kell, szóval lehet összekötöm az imax-et a hasznossal, mert azért vassza a csõröm nekem is...
A game hamarabb jött mint a film, kint van már min. egy hete.
Én már most félek egy esetleges folytatástól... Jakesully kisnavi gyerekei bajba kerülnek(elrabolja õket valaki/valami), apuci és anyuci meg a "nép" megmenti õket. Ilyesmi lesz, tuti.

Tegnap néztem Kecskeméten 3D-ben. Nagyon látványos film volt!

Ami nekem feltûnt, hogy a film végén az "AVATAR" filmcím zöld színben tûnt fel. Nekem erre az ugrott be, hogy ezzel a színváltással (mert ugye kék színû a film elején az AVATAR címszó) egy következõ Avatar filmre akarhattak talán utalni.
Tegnap éjjel megnéztem Arénában, eredeti hanggal. Hatalmas élmény a film, amikor belõtték a füstgránátot a fába elkaptam a fejem, muhahaha! 😊 Elképzelni nem tudom miként oldották meg szinkronnal, de nem is érdekel. 😊

LasDen
2 negatívum volt az egészben....

1. a szemüveg a szemüvegen....az a geci kurvára nyomta a fülem és gecire kényelmetlen volt
2. Nem volt má busz, ezé haza kellett gyalogolnom....mindegy....20 perc alatt letuttam 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
most értem haza.....😄 vegyes érzésekkel jöttem el...de most már tudom 😄 ez kibaszottul gecire jó volt 😄 áh....fúúú 😄

MEgnézve (H)

már a félreértések elkerülése végett ezt savanyúan írtam, mert én is vidéki vagyok, ami amúgy nem gáz, de ilyenkor igen :|

Na összebeszéltünk itt a többiekkel, januárban megnézzük az imaxban is. Biztos vagyok benne, hogy utána sem lesz nálam az év filmje, viszont legalább láthatom rendes 3D-ben nem ilyen vidéki paraszt-3D-ben XD

VRSDM
márciusban jön új film ha jól tudom, szóval addig elég valószínû.

szerintem amíg tele vannak a termek, addig tuti 😊

Esetleg van vkinek arra vonatkozóan infója, hogy Imax-ben meddig fogják játszani? (Remélhetõleg nem csak 1 hétig... :-) )
VRSDM
boxra már van
pécére még csak dömó

höhö most néztem hogy game is lesz, bár ezt gondolhattam volna 😊

Nekem is az tetszik a 2. amit belinkelt.
PrisonMan
eddig berczely-é a legjobb szvsz 😊

Hát... Csak annyit tudok mondani, hogy ilyen filmet nem minden nap lát az ember. Ezzel azt hiszem elárultam mindent.
Sajnos a 3D vetítésre már nem volt jegy és mivel már alig vártam, egy mezei vásznon néztem. De egy 3D-re még biztos benevezek 😊

VRSDM
na várjatok várjatok sok banner lett így egyhelybe.
ma estig tegye be aki akar nevezni aztán hnap írunk ki új szavazást.

valaki nem tudja honnan lehetne északai képet találni?valami nagyon brutálul nézett ki a filmben,és amióta kijöttem a moziból 1 nyamvadt képet akarok vagy itt döglök meg!!😄
edios
Na ez már szép!

Enyém, amit még régen csináltam:

(ez nem az elegáns vonalat követi, csak 3d-t akartam érzékeltetni😊 )

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

HM.....ez szerintem jóval jobb mint az elõzõ😄
berczely
Annyira ráizgultam a filmre hogy készítettem még 1 bannert <#zavart1>

Én 2 nap múlva ilyenkor már túl leszek a film felén 😄
IMAXben <#eplus2>
Annyi jót írtok már errõl a filmrõl meg az IMAX látványról, hogy már hihetetlen mennyire várom😄 De még nem tudom mikor tudom majd megnézni 😞

Nem bírom már én se tovább jó itt olvasgatni a topicot😄

Én is csatlakozom ha már nem gond😄
berczely
Hát komolyan mondom ritka az ilyen rendes topic! <#eljen><#smile>

VRSDM
/Az atw-s reklámért elnézést, semmi közöm hozzá, sem nekem, sem Ability-nek (õ a fejlesztõje az sg-s szavazó motornak) Rajtavan az ügyön, addig nézzétek el légyszives : )

VRSDM
Mivel ez nem az én témám, hanem a mienk (én csak igazgatom itt a dolgokat) így kiírtam egy szavazást a témában 😉

VRSDM
az a vaszon amirol beszelsz sydney-ben van 😊

orulok hogy sokaknak tetszik a film, kifejezetten hogy meg a hagyomanyos vetitesrol ertekezok is ezt allitjak.

Cifu: Sosem irtam hogy mindenki, mindig csak annyit irtam hogy "aki teheti" ertelemszeruen aki amugy sem latna a plussz elmenyt, az ne menjen 😊

berczely
Házigazda szóljon ha tetszik a banner és küldöm a megfelelõ méretben!

berczely
Jó mondjuk ez elképzelhetõ...

Szombaton megnézem a filmet és majd utána készítek egyet mert így látatlanba nem lehet eltalálni a hangulatot, a filmhez illõ atmoszférát beletenni a képbe!<#smile>

Apám...... Ez hatalmas film... Ezt mindenkinek meg kell néznie!
Erre nem mondhatod hogy közepesen jó, ez vagy tetszik vagy nem!
Én simán néztem meg, de így is fenomenális élményt nyújtott, mindenképp megnézem 3D-ben is.
Rég vártam már egy ilyen filmre, erre új szót kéne kitalálni!
NÉZZÉTEK MEG!<#wow1><#nyes><#szeret>
edios
Mostani kb 1000x ízlésesebb.

/no offense

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Kandurex
hopp, csak túl széles, a méretet le kellene venni 790pix -re....

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Szerintem fasza...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

mflex
Most hallgatom én is a zenét, de lehet ezzel is várnom kellene? <#fejvakaras>

What about the forests?

berczely
Hú most ezt így olvastam...
Barátnõm szemüveges (nem emiatt gondolom) de nem nagyon bírja a szeme a 3D-s cuccokat!
Nézegettünk már filmeket 3D-s szemüveggel de negyed óra után megunta mert fáj tõle a szeme stb. nem bírja szegénykém!

Szóval jó lesz nekünk a mezei mozi is!

[NST]Cifu
Nem gyõzök rámutatni, hogy az emberek egy része képtelen élvezni az IMAX-ot, mivel nem rendelkeznek egészséges kétszemes térlátással. Még neve is van a betegségnek, igaz csak angolul, Stereoblindness. Óvatos becslések szerint a népesség 5-6%-a, merészebb becslések szerint akár a 10-15%-a is szenvedhet tõle (kezdve a félszemû embereket 😊). Pontos adatok nincsenek, mivel nem készült átfogó felmérés még ezzel kapcsolatban. De egyes teszteken akár a vizsgált emberek közül 20% is "megbukik" a sztereo-térlátás teszteken.

A mókás az, hogy sokan nem is tudják, hogy szenvednek ebben, az átlagos szemészeti vizsgálatnak általában nem része a térlátás vizsgálata. Anno az itthoni IMAX nyitásakor nyilatkozta egy szemészorvos, hogy az IMAX nagyszerû lehetõség arra, hogy az ember megállapítsa magáról, hogy szenved-e térlátás problémában. Ha a 3D IMAX filmeknél nem tapasztal semmi rendkívüli látványt, a térlátásával gondok vannak.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

berczely
Esetleg új banner:

mflex
Engem meg "átvágtak", mármint olyan értelemben, hogy kicsit túlzásba vitték a Londoni Waterloo-i IMAX vászonjának a méretét, azt mondták 30 magas és 40 széles, erre ma olvasom, hogy csak 20 magas és 30 széles, szóval ez miatt nem fogok várni januárig, mikor megyek Londonba.

Felnyomtam pár helyre egy hírdetést, hogy szombatra kell nekem két jegy a 7-8 sorba, középre, akár tripla áron, hát lett is ennyiért baxxák meg. 😄

Mondjuk egy picit lehetett alkudni, szóval akkor szobaton menni pest.

What about the forests?

VRSDM
épp erre akartam kilyukadni, nem arra hogy ez egy 3d látványdemó.
Ez egy képzeletbeli világ, aminek a részletessége letaglózó.
Azt mondtam csak, hogy aki teheti úgy nézze hogy a legtöbbet hozza ki belõle, de a film hagyományos formában is állkeresgélõs.

Amikor neytiri mérges és harcol és vicsorog. még mindig itt van elõttem 😊

atila4
én rendes moziba néztem. És ott is kb nyitott szájjal néztem, hogy mijen részletgazdag az a pandora 😄 😛. De én is megnézem Imax-ban a 2 ünnep között 😛

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com