James Cameron - Avatar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
persze imax terem nincs, de attól még ugyan az...
u dont have to listen anybody else but me
Óriási különbség van, sajnos minket itt vidéken csak hitegetnek a 3D-vel, közbe nagy kamu az egész 😞
de hagyományosban is biztos ütõs.
elvégre a world premier (összes sztár - kék szõnyeg - limók - luxus stb.) is hagyományos teremben volt. szóval szó nem érheti a ház elejét.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ami nekem feltûnt, hogy a film végén az "AVATAR" filmcím zöld színben tûnt fel. Nekem erre az ugrott be, hogy ezzel a színváltással (mert ugye kék színû a film elején az AVATAR címszó) egy következõ Avatar filmre akarhattak talán utalni.
1. a szemüveg a szemüvegen....az a geci kurvára nyomta a fülem és gecire kényelmetlen volt
2. Nem volt má busz, ezé haza kellett gyalogolnom....mindegy....20 perc alatt letuttam 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Sajnos a 3D vetítésre már nem volt jegy és mivel már alig vártam, egy mezei vásznon néztem. De egy 3D-re még biztos benevezek 😊
ma estig tegye be aki akar nevezni aztán hnap írunk ki új szavazást.
Enyém, amit még régen csináltam:
(ez nem az elegáns vonalat követi, csak 3d-t akartam érzékeltetni😊 )
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
IMAXben <#eplus2>#eplus2>
Én is csatlakozom ha már nem gond😄
orulok hogy sokaknak tetszik a film, kifejezetten hogy meg a hagyomanyos vetitesrol ertekezok is ezt allitjak.
Cifu: Sosem irtam hogy mindenki, mindig csak annyit irtam hogy "aki teheti" ertelemszeruen aki amugy sem latna a plussz elmenyt, az ne menjen 😊
Szombaton megnézem a filmet és majd utána készítek egyet mert így látatlanba nem lehet eltalálni a hangulatot, a filmhez illõ atmoszférát beletenni a képbe!<#smile>#smile>
Erre nem mondhatod hogy közepesen jó, ez vagy tetszik vagy nem!
Én simán néztem meg, de így is fenomenális élményt nyújtott, mindenképp megnézem 3D-ben is.
Rég vártam már egy ilyen filmre, erre új szót kéne kitalálni!
NÉZZÉTEK MEG!<#wow1>#wow1><#nyes>#nyes><#szeret>#szeret>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
What about the forests?
Barátnõm szemüveges (nem emiatt gondolom) de nem nagyon bírja a szeme a 3D-s cuccokat!
Nézegettünk már filmeket 3D-s szemüveggel de negyed óra után megunta mert fáj tõle a szeme stb. nem bírja szegénykém!
Szóval jó lesz nekünk a mezei mozi is!
A mókás az, hogy sokan nem is tudják, hogy szenvednek ebben, az átlagos szemészeti vizsgálatnak általában nem része a térlátás vizsgálata. Anno az itthoni IMAX nyitásakor nyilatkozta egy szemészorvos, hogy az IMAX nagyszerû lehetõség arra, hogy az ember megállapítsa magáról, hogy szenved-e térlátás problémában. Ha a 3D IMAX filmeknél nem tapasztal semmi rendkívüli látványt, a térlátásával gondok vannak.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Felnyomtam pár helyre egy hírdetést, hogy szombatra kell nekem két jegy a 7-8 sorba, középre, akár tripla áron, hát lett is ennyiért baxxák meg. 😄
Mondjuk egy picit lehetett alkudni, szóval akkor szobaton menni pest.

What about the forests?
Ez egy képzeletbeli világ, aminek a részletessége letaglózó.
Azt mondtam csak, hogy aki teheti úgy nézze hogy a legtöbbet hozza ki belõle, de a film hagyományos formában is állkeresgélõs.
Amikor neytiri mérges és harcol és vicsorog. még mindig itt van elõttem 😊
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com