James Cameron - Avatar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Most újra megnéztem a trailerét a filmnek és nem tudom te hogy vagy vele, de nekem a moziban nem voltak ilyen élénkek a szinek, fakóbb volt.
aha...hát,persze...hihető volt
én csak 2D-s változatban tudtam megnézni sajnos a Nyírplázában még nincs 3D.
esetleg van olyan hely ahol meg tudod nézni, hogy hol vetítik 3D-ben?
:3
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nekem tetszett a filmben minden jó volt az a rész is nem volt nagyon elhúzva. Tetszett hogy minden olyan részletes, tetszettek az állatok a növények az egész bolygó nagyon látványos volt, teljesen kikapcsolt arra a 2 és fél órára (azért volt olyan hatása a 3D-nek hogy úgy éreztem mintha ott lennék a bolygón 😊
Vaxi:story-val nekem se volt különösebb bajom(azt leszámítva hogy tényleg elõtték már minden elemét😄),mondjuk a film közepénél a szerelmi rész engem 1 kicsit felidegesített,én tökre meglettem volna nélküle.meg kicsit nekem nonszensz volt hogy megkurjuk a kék pocahontast
1 hétre elõre nem lehetett középre jegyet venni, ezért bevállaltam 7. sor legszélét. Kicsit fura volt, többet vártam a 3D élvezettõl (a film az nagyon tetszett). Lehet majd valamikor késõbb megnézem még1x IMAX-ban középen. A szemüveg egyáltalán nem volt kényelmetlen én is szemüvegre raktam rá, kb 5 perc után észre sem vettem hogy rajtam van és a film végén sem éreztem késztetést hogy levegyem. Annyi volt még hogy kb 2x megszédültem 1 pillanatra a film alatt 😊.
Ha minden jól megy holnap megnézem sima 3D-ben. Elvileg csak a vászon a különbség illetve a kép részletessége, jobb a felbontása az IMAX moziban vetítettnek. Rohadt nagy volt a vászon az tény, illetve a székek ívelve vannak elhelyezve.
Fõleg ha jól tudom az elejébõl kellett sokat kivágni.
Remélem Dvd-én látható lesz majd.
nekem viszont az avatar lett 10/10-es.
ezért mondom, ízlések és pofonok
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
a terminátor is olyan, mint a pite.
a 2 isteni film, a 3-4-5(?)-6(?)......-324235344345(?)
pedig garantált fos 😊
Abba meg gondoljon bele mindenki, hogy mennyibe került a filmet elkészíteni, tehát olyan story kellett, ami emészthetõ minden korosztálynak, hogy elmenjenek megnézni.. Egyébként nekem tetszett a story is, minden filmben van elcsépelt szar rész, és inkább egy látványos film legyen, aminek van mondani valója, mint egy 1,5 órás szar.
De hát ízlések és pofonok
A terminátor 5 forradalmi? 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ne haragudj, de ezen felröhögtem 😊
Holnap megyek is újranézni 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
DJ RX7:mondanivalója???lol?😄 ez nem az a film😄 a mondani való itt annyi hogy "nézzél meg mert kurva látványos vagyok"😄
10/10 <#eljen>#eljen>
végre egy olyan film aminek mondani valója is van.
:3
Ezenkívül meg kell említeni, hogy jelenleg kétféle verzióba készülhetnek a 3D-s filmek, mégpedig RealD 3D-be és IMAX 3D-be. A kettõ közt az a különbség, hogy a RealD 3D normális méretû vászonra, és digitális projektorral vetitik a filmet, míg az IMAX 3D-s vetítésnél az IMAX-re jellemzõ hatalmas vásznokra és szalagról fut a film. Ebbõl következik, hogy hazánkban és a világon is a RealD megoldás az elterjettebb, mivel ehhez egy átlagos mozi egyszerû átalakítását igényli (egy speciális vászon és vetítõgép), míg az IMAX technológiánál egy teljesen új komplexumot kell felépíteni, ráadásul maguk a filmek elõállítása során is a RealD technológia az olcsóbb.
Vagy ilyen van az IMAX-ben is?
Kecskeméten, ilyen szemüvegek vannak, de az "csak paraszt 3D"!
Tetszik ez a kifejezés 😄😄😄
1: láss 3D-ben
2: ne hányd össze magad
😛PP
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

u dont have to listen anybody else but me
Én ettõl a 3D-s szemüvegtõl félek, barátnõmnek olyan trendi vastagabb keretes szemüvege van és nem tudom hogy arra rá lehet e venni amit ott adnak! <#szomoru1>#szomoru1>
A 3D hatás érdekében a nézõk által viselt szemüveglencsék polaritását gondosan egyeztetik a kivetítõ ikerlencséinek polaritásával. Míg a lencsék a jobb és bal oldali képet egymásra vetítik a vásznon, a szemüveg gondoskodik róla, hogy a jobb és bal szem csak a neki szánt képet lássa, és az agyunk létrehozhassa a háromdimenziós valóság illúzióját. A divatos napszemüvegre emlékeztetõ 3D szemüvegeket a vetítés kezdetén osztják ki. Az enyhén lekerekített szemüvegek biztosítják, hogy ne legyen visszaverõdés, és hogy semmi sem zavarja a látványt.
Nem nagyon vagyok képben 3D-s filmekkel kapcsolatban meg hogy most hol tart a mozitehcnika ilyen téren...
Barátnõm szemüveges... õ hogy tudja felvenni a 3D-s szemüveget?Ráfér neki a szemüvegre vagy le kell vennie?
Na ez jó hír!
Amúgy köszönöm hogy kitetted a bannerem!
Amúgy meg reméltem, h nem ez lesz belõle, de remélem azért érthetõ, amit közölni akarok. Jómagam is vidéki vagyok, és semmi bajom a többi vidékivel. De hát imaxot nem kaphatunk minden megyeszékhelyre, ez van 😞
Elképesztõen jó, életem eddigi legnagyobb mozis élménye. Viszont a szemüveg nekem is nyomta a fülem :/ De annyit megért😄