James Cameron - Avatar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kb. 1,5 órán át beszéltünk a filmrõl a mozi után és ilyen pontozások születtek 3db (egyik az enyém) 7/10 1db 8/10 és 1db 10/10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
az nem ugyan az.
ahhoz kell jó sok bevétel, meg idõ hogy megélje 😊
u dont have to listen anybody else but me
9/10, az 1 pontot csak a törénet miatt vonom le 😊
Kicsit zavar, hogy Cameron nem mert egy szövevényesebb, lebilincselõbb történettel elõrukkolni. Megalkothatta volna az eddigi legtökéletesebb filmet amit valaha láttam. Így "csak" egy eszméletlen látványú és atmoszférájú 9/10-es filmet kaptunk, amit remekül támogat egy átlagos történet. Azonban még így is óriási hatással volt rám - kb a Matrix óta nem volt rám így film hatással az igazat megvallva. Ha nem lennék szõrös szívû akkor megadnám neki a 10 pontot, mert tudom hogy "demófilmként" nem vállalhatott be ettõl szûkebb körnek bejövõ történetet
A vetítésrõl: Imax szemüveg sokkal kényelmesebb mint a Real3D-s. Szinte észre se vettem hogy rajtam van, pedig szemüveges vagyok és arra vettem rá.
Már írta itt vki korábban, hogy a film elején sok "ghostingot" látott a mozgalmasabb jeleneteknél. Én is, kb 10 perc után azonban szinte teljesen megszûnt, valószínûleg ennyi idõ kellett hozzá hogy megszokja a szemem a látványt.
Konklúzió? Sztem ezt a filmet mindenkinek meg kell néznie legalább 1x Imax 3D-ben, tényleg olyan élményt nyújt mint még semmilyen film elõtte, ez most a mozizás csúcsa.
A látvány azonban egy olyan aspektusa a filmeknek, ami folyamatosan fejlõdik. 5-10 év múlva lesz egy másik, ami még erre is rákontráz, és akkor bizony nem marad más ebbõl a filmbbõl, mint egy másik bolygón játszódó Pocahontas történet.
Click
aha...hát,persze...hihető volt
szóval ne a magyar szünetet vedd viszonylatba 😄
Illetve a karácsonyi szünet még csak most fog elkezdõdni...
What about the forests?
a következõ imax, prága, aztán koppenhága.
szóval máshol sincsenek eleresztve nagyvásznakkal a népek 😊
What about the forests?
és erre rátesz még az is, hogy az amúgy is kevés 3D-s mozit, megosztja hogy sokan inkább várnak hogy IMAX-be nézhessék. amibõl még jóval kevesebb van
(az imax itthon csak teltházzal játszik, ellenben más mozikban csak a legjobb 3-4 sor van tömve)
A halál csupán a kezdet...
Van íj meg zsebkés vér szinte semmi nincs a filmben csak kisebb karcolásokkor látod kicsordulni!
Nem fejlevágósan, szabdalósan gyilkolnak így nincs honnan fröcsögnie a vérnek!
Én nem is hiányoltam amúgy...
Ez hogy van megoldva a filmben?
Dolby3D is polarizációs technikát alkalmazza, annyi különbséggel, hogy sokkal drágább eszközökkel (ezért nem olyan elterjedt) különbözõ hullámhosszokkal játszik, és így juttatja a jobb és bal szembe a kívánt képet (egyik hullámhossz egyik szembe, másik hullámhossz a másikba)
Azt se tom én melyikbe néztem <#idiota>#idiota>
Fekete szemüveg volt talán Dolby felirattal <#fejvakaras>#fejvakaras>
Berakhatnád háttérnek a lebegõ szigetes háttérképet vagy 1 olyat amit a filmben láttam, vöröses volt a háttér volt 1 nagy bolygó és 3 kicsi a háttérben. Mondjuk ilyne képet még nem találtam.
a fekete kellõképp elegáns.
a szöveg jól központozott.
a fõszereplõkrõl meg ez a két legjobb kép ami van. szóval szerintem ez maradjon 😉
/am igyekszek összehozni egy összetett szavazást valahogy így
Mennyire tetszett a film és hol láttad?
-Moziban
-Imax (és értékelés 1-10ig)
-RealD (és értékelés 1-10ig)
-Dolby3d (és értékelés 1-10ig)
-Letöltöttem
-monitoron (és értékelés 1-10ig)
-házimozin (és értékelés 1-10ig)
-projectoron (és értékelés 1-10ig)
vélemény?
Itt egy újabb banner:
Adhatnátok ötleteket milyen végleges banner illene ide?
az a mintázták szó nagyon szúrja a szememet 😄 😛 õ játszotta Neytiri-t. nézz meg pár kulisszák mögötti videót!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Amúgy szerintem ez a sötét hátteres sejtetõs banner nem passzol a pompás színvilágú filmhez de ez csak az én véleményem 😊
http://imagerz.com/QENFCktvAwIDVA0fQgVR<#idiota>#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
de lehet hülyeség 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
''Legyen még 3 SW NO''
😄
5/10
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár