James Cameron - Avatar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
de erre senki ne válaszoljon, majd megtudom pár hét múlva ki volt a fasz...😊
MJ rulz Pink Team The Only One
Az Avatar még csak néhány napja fut a világ mozijaiban, de James Cameront, a film rendezõjét már arról faggatták, mivel készül a kiadvány DVD- és BD-változatára.
A Fox világméretûre duzzasztott és rendkívül aggresszív marketingkampányának hála az Avatart valószínûleg senkinek sem kell bemutatni - ám ha mégis: James Cameron új filmje egy eléképesztõen látványos sci-fi/mese, amely egy távoli világra repít, ahol a hódító emberek összecsapnak a földjüket védõ õslakosokkal. Ha a történet nem is, a produkció megvalósítása mindenképpen formabontó, látványvilága pedig semmihez sem fogható.
Az Avatar még csak a napokban debütált a mozikban, de a napokban adott kb. százezer adott interjúja némelyikében (pl. az MTV-nek adottban) James Cameron már elszórt néhány tippet, hogy mit várhatunk a film DVD- és BD-változatától. Bár néhány kikszivárgott vázlat a túlnépesedett Földre is betekintést nyújt, a DVD-re és BD-re kerülõ közel tíz percnyi kimaradt jelenet mindegyike a Pandorán játszódik majd és a Navik életébe enged további bepillantást, valamint meginvitálja a nézõt egy törzsi rituáléra, melynek során Jake Sully-nak le kell vadásznia egy helyi vadállatot (talán egy Thanatort).
Korábbi hírünkben már említettük, hogy a Fox úgy tervezi, hogy az Avatar BD-változata a film sztereoszkópikus 3D-változatát is tartalmazza majd. Ezt kissé elhamarkodottan pedzegették, ugyanis Cameron kijelentette, hogy a film elsõ megjelenésekor DVD-n és BD-n egyaránt csak 2D-ben lesz látható (ez a megjelenés a francia amazon szerint már április közepén bekövetkezik), késõbb pedig, ha már elegendõ 3D-lejátszó és -kijelzõ lesz a piacon, a film újra megjelenik, immáron 3D-ben. Könnyen lehet, hogy ez utóbbi még évek kérdése.
púúúúú
Bár tegnap azt mondták (számomra hiteles forrás), hogy borzasztó gyenge a film, úgyhogy ettõl egy kicsit lelombozódtam.
De az azért vigasztal, hogy Arena Plazában utána Zséda koncert lesz.
http://www.arenaplaza.hu/cikk/karacsonyesti-shopping-parti-program
Valamelyik csak bejön a kettõ közül 😊
Meddig fogják ezt adni? Januárban még igen? Mert egy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vicc 😊
Amúgy számomra az idei év legjobb filmje, mindenféle szempontból, még 3d nélkül is. Egyetlen negatívum amit fel tudék hozni, hogy nem tartott addig, amíg ráunok.
MMOt belõle! 😄
"Igazat adok, hogy nem akarat kérdése, hogy elragad-e egy film, beszippant-e a tartalma, képes vagy-e jelen esetben átérezni az Avatar által igen erõsen közvetített érzéseket.
Van akit igen, van akit nem. Van aki képtelen elemzgetés nélkül filmet nézni, van aki csak beül és átadja magát az élménynek és kijõve a moziból az érzéseire gyakorolt összhatás ami számít, ami alapján pontoz egy filmet.
Van akit megfog valami, van akit nem. Van akire a kegyetlen fröcsögõ vérrel teli film, van akire az érzelmekkel teli film van hatással és vannak akikre semmi sincs hatásal, csak elemezgetnek.
És ez a film olyan erõs érzelmi töltettel van tele és annyira jól közvetíti, hogy a legtöbb ember bizony 10-est fog adni rá, hiába vannak apró hiányosságai, kliséi és sablonos alaptörténete."
What about the forests?
a film zenéjét honnan tudnám megszerezni?
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Turn Me On Dead Man
#2161 Szedd le az ost-t abba bennevan
Turn Me On Dead Man
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kicsit terminátoros hangzása van
realD-be / dolby-ba 6-7 az ideál.
u dont have to listen anybody else but me
Az a trükkje, hogy jelenleg is csak max 2 hétre tudsz elõre foglalni. A jõvõ 7en szerdán v csütörtökön frissitik a honlapot és megjelennek a január elejei vetitések is amire ha gyors vagy tudsz foglalni oda ahova akarsz. Csütörtökön este nem foglaltam, csak Péntek délelött.
aha...hát,persze...hihető volt
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
naprakésznek kellett lenni aki imaxben hamar látni akarta.
u dont have to listen anybody else but me
Átugrottam 1 ismerõshöz elintézni vmit, bemék, erre látom, hogy filmeznek a csajával. Nem hittem a szememnek. A 42"-os LCD-n 7.1-s házimozi rendszerrel nézték az Avatart, CAM-os (!!) verzióban.
Komolyan mondom, szóhoz sem jutottam.
Nagyazistenállatkertje.
Pff 😊
én nemrégiben ruháztam be egy új gépre, azelõtt egy több éves konfigom volt és esélyem se lett volna futtatni a mass effectet. Viszont sokat olvastam róla, és mivel amúgy is az egyik kedvenc csapatom fejlesztette (Bioware - Baldur's Gate széria, NWN - ezeken nõttem fel), úgy vártam mint valamiféle messiást. Aztán meglett az új gép, gyors be is fizettem a játékra Steam-en.
Nagyobbat nem csalódtam az utóbbi években 😛 Pedig adtam neki esélyt, több napon át minden este leültem, hogy na, akkor majd most beindul, és lesz vmi. Kb 5 nap után uninstall lett belõle, meg keserû szájíz.
Ez van. Nem fikázni akarom a játékot, hiszen szarnak nem nevezném, csak azért írtam, amit, hogy lásd, nem mindenkinek jött be 😊
/OFF
full le van foglalva az összes hely egy hétre elõre
két hétre elõre meg lehet venni személyesen vagy wtf?
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Foreign: $159,180,000
Worldwide: $232,180,000
úgylátom kajálják a filmet, ha jövõhéten nem csökken nagy arányban a nézettség, akkor robbantani fog nagyot a kasszáknál.