James Cameron - Avatar

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a kamerarángatós jelenetek nagy részén nem érzed annyira a 3dt, behánynál a film végére ha úgy lenne

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Lazarus
hmm.. a digitális 3D-n volt 1-2 nyílt teres jelenet ami 2D volt (ahol túl nagyok voltak a távolságok). Akkor IMAXben ezek is 3D-sek?
Én már nagyon régen megmondtam, hogy ez lesz... várható volt.

TopGun
Kiraly! Mar csak jegyet kenne tudni venni ra, de dec 30.-ig ejjel nappal full le van foglalva minden hely, kiveve az elso sor, de oda meg ki a f**sz akar ulni 😞

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

SZvSZ igen benne vagy a filmben teljesen!

Nem fogsz Csalódni a filmben ,aki meg mondta neked ,hogy gyenge az kicsit lazíthatna.Élvezze a mozit ne elemezze.

TopGun
Hi! Aki latta mar IMAX 3D-ben, az elmeselhetne a tapasztalatait, vegig full 3D a film? vagy csak nehol? milyen erzes? mintha ott lennel a helyszinen Te is?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

n3whous3
degeci 😄D😄😄😄

púúúúú

Akinek erre a filmre azt mondja "borzasztó gyenge" (még leírni is rossz érzés ebben a topikban), az megragadt kb a "Moha és Páfrány, Lolka és Bolka" szintjén. Még ha nem is tetszik valkinek, ilyen-olyan okokból, erre a filmre akkor sem mondhatja hogy gyenge, maximum azt hogy neki nem tetszett.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

csuszi
kivétel ha nem ebben hal meg hanem a f&f-ben, akkor én vagyok a láma és az idióta.
de erre senki ne válaszoljon, majd megtudom pár hét múlva ki volt a fasz...😊

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
<#lama>
az hogy spoiler mond neked valamit?
idióta...

MJ rulz Pink Team The Only One

dvdextra.hu

Az Avatar még csak néhány napja fut a világ mozijaiban, de James Cameront, a film rendezõjét már arról faggatták, mivel készül a kiadvány DVD- és BD-változatára.

A Fox világméretûre duzzasztott és rendkívül aggresszív marketingkampányának hála az Avatart valószínûleg senkinek sem kell bemutatni - ám ha mégis: James Cameron új filmje egy eléképesztõen látványos sci-fi/mese, amely egy távoli világra repít, ahol a hódító emberek összecsapnak a földjüket védõ õslakosokkal. Ha a történet nem is, a produkció megvalósítása mindenképpen formabontó, látványvilága pedig semmihez sem fogható.

Az Avatar még csak a napokban debütált a mozikban, de a napokban adott kb. százezer adott interjúja némelyikében (pl. az MTV-nek adottban) James Cameron már elszórt néhány tippet, hogy mit várhatunk a film DVD- és BD-változatától. Bár néhány kikszivárgott vázlat a túlnépesedett Földre is betekintést nyújt, a DVD-re és BD-re kerülõ közel tíz percnyi kimaradt jelenet mindegyike a Pandorán játszódik majd és a Navik életébe enged további bepillantást, valamint meginvitálja a nézõt egy törzsi rituáléra, melynek során Jake Sully-nak le kell vadásznia egy helyi vadállatot (talán egy Thanatort).

Korábbi hírünkben már említettük, hogy a Fox úgy tervezi, hogy az Avatar BD-változata a film sztereoszkópikus 3D-változatát is tartalmazza majd. Ezt kissé elhamarkodottan pedzegették, ugyanis Cameron kijelentette, hogy a film elsõ megjelenésekor DVD-n és BD-n egyaránt csak 2D-ben lesz látható (ez a megjelenés a francia amazon szerint már április közepén bekövetkezik), késõbb pedig, ha már elegendõ 3D-lejátszó és -kijelzõ lesz a piacon, a film újra megjelenik, immáron 3D-ben. Könnyen lehet, hogy ez utóbbi még évek kérdése.

n3whous3
Ne legyél már te is gomba agyú, hogy egybõl hallgatsz 1-2 ember véleményére 😊 Amúgy meg annyit hozzá, hogy imdb-n 8.9 a film 23174 szavazat alapján.

púúúúú

Na megvan a jegyem dec. 23-ra az IMAX-ba 😊
Bár tegnap azt mondták (számomra hiteles forrás), hogy borzasztó gyenge a film, úgyhogy ettõl egy kicsit lelombozódtam.
De az azért vigasztal, hogy Arena Plazában utána Zséda koncert lesz.
http://www.arenaplaza.hu/cikk/karacsonyesti-shopping-parti-program

Valamelyik csak bejön a kettõ közül 😊
Mármint úgy január közepe-vége táján...
Úgy érzem ez alapján hogy nem fog szûkölködni a film az epic jelentekben... 😊

Meddig fogják ezt adni? Januárban még igen? Mert egy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
lány
ismerõsömet azzal akarom meglepni a születésnapjára hogy elviszem Avatar 3D-t nézni. 😊
Haha, elõbb kapnál tõlük a szívedbe két nyilat, mint egy csókot...

huh, ez szar lehet. 😞

kastil
Ja, amit még magamat nézve érdekesnek tartok, totál elhitették velem, hogy tudnék szeretni egy ilyen 3 méter magas kék pálcikacsajt.
Vicc 😊

kastil
Mondjuk igen, korábban a Karib tenger kalózainak a világa vitt el de nagyon, most ez. Film után elkapott a vágy, a világuk után, és hogy a miénk egy unalmas fos droid élet.
Amúgy számomra az idei év legjobb filmje, mindenféle szempontból, még 3d nélkül is. Egyetlen negatívum amit fel tudék hozni, hogy nem tartott addig, amíg ráunok.

MMOt belõle! 😄

Látom itt is páran nem értik, hogy másoknak miért is olyan nagy szám ez a film. Idevágóan bemásaolnám HW-s hozzászólásomat:

"Igazat adok, hogy nem akarat kérdése, hogy elragad-e egy film, beszippant-e a tartalma, képes vagy-e jelen esetben átérezni az Avatar által igen erõsen közvetített érzéseket.
Van akit igen, van akit nem. Van aki képtelen elemzgetés nélkül filmet nézni, van aki csak beül és átadja magát az élménynek és kijõve a moziból az érzéseire gyakorolt összhatás ami számít, ami alapján pontoz egy filmet.
Van akit megfog valami, van akit nem. Van akire a kegyetlen fröcsögõ vérrel teli film, van akire az érzelmekkel teli film van hatással és vannak akikre semmi sincs hatásal, csak elemezgetnek.
És ez a film olyan erõs érzelmi töltettel van tele és annyira jól közvetíti, hogy a legtöbb ember bizony 10-est fog adni rá, hiába vannak apró hiányosságai, kliséi és sablonos alaptörténete."

kastil
marhajó, fél szememre 70% osan vak vagyok, nem tanultam meg vele látni. szemüveg sem segít, nem javít rajta semmi, ugyhogy baszhatom a 3d muvit, csessze meg.

mflex
sziasztok!
a film zenéjét honnan tudnám megszerezni?

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

sambauer
azért egy normális rip-et bõven ki lehet várni, szvsz egy film meggyalázása kamerás felvételen megnézni..

Turn Me On Dead Man

kill3r21
Én azokat sajnálom akiknek nincs pénzük mozira, még egy megnézésre sem....van is ilyen haverom, gondoltam elhivom meglepem, de sajna én se vok most eleresztve....sajnos neki marad a CAM , megirom és nézheti, szerintem fog neki örülni még igyis 😉

#2161 Szedd le az ost-t abba bennevan
sambauer
na hogyha már megint szóba került, ha a hatos sor bõven élvezhetõ, akkor 5-ös középen mennyire gáz ? mert ha sokat jelent 1-2 sor között a különbség akkor inkább várok jövõre egy jobb helyre.

Turn Me On Dead Man

Lazarus
Tudja valaki honnan lehetne megszerezni azt a zenét amikor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az egyik navi beugrik a helikopterbe és lassított felvétellel kinyírbál 4-5-6 embert? végül lelövik és a mélybe zuhan

kicsit terminátoros hangzása van
HeadHunter86
Jó lesz. Én 12. sor közepén voltam, tökéletes volt. De lehet pár sorral elõrébb kellett volna. Hogy nagyobban lássam a dolgokat 😊

VRSDM
imaxban a 7-8 az ideál (de még a 6 is bõven kényelmes)
realD-be / dolby-ba 6-7 az ideál.

u dont have to listen anybody else but me

3D-ben a 8 sok közepe jó egy 17 soros teremben? Szerdán megyünk...
HeadHunter86
NA szerdán megyek másodszor, már megvan a helyem is. 😊 Cool lesz.

lol

tmk
Én bevállaltam a szélen 1 helyet, ami annyira igy útólag nem volt túl jó hely. Úgy voltam vele hogy meg kell néznem középrõl is és Pénteken sikerült is foglalnom 30-ra középre, alig volt 12 hely lefoglalva üres volt még a terem.
Az a trükkje, hogy jelenleg is csak max 2 hétre tudsz elõre foglalni. A jõvõ 7en szerdán v csütörtökön frissitik a honlapot és megjelennek a január elejei vetitések is amire ha gyors vagy tudsz foglalni oda ahova akarsz. Csütörtökön este nem foglaltam, csak Péntek délelött.

aha...hát,persze...hihető volt

LasDen
ha úgy alakulnak a dolgok, akkor holnap 2-kor megyek újra nézni 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

VRSDM
úgy vettem jegyet hogy dec.3-án a 15:00-ás pénztárnyitás után, 15:16perckor foglaltam jegyet 😊

naprakésznek kellett lenni aki imaxben hamar látni akarta.

u dont have to listen anybody else but me

Csak Gratulálni tudok nekik!

Jah, amúgy nem fogjátok elhinni, mekkorát borultam ma.
Átugrottam 1 ismerõshöz elintézni vmit, bemék, erre látom, hogy filmeznek a csajával. Nem hittem a szememnek. A 42"-os LCD-n 7.1-s házimozi rendszerrel nézték az Avatart, CAM-os (!!) verzióban.
Komolyan mondom, szóhoz sem jutottam.
Nagyazistenállatkertje.
Pff 😊

OFF

én nemrégiben ruháztam be egy új gépre, azelõtt egy több éves konfigom volt és esélyem se lett volna futtatni a mass effectet. Viszont sokat olvastam róla, és mivel amúgy is az egyik kedvenc csapatom fejlesztette (Bioware - Baldur's Gate széria, NWN - ezeken nõttem fel), úgy vártam mint valamiféle messiást. Aztán meglett az új gép, gyors be is fizettem a játékra Steam-en.
Nagyobbat nem csalódtam az utóbbi években 😛 Pedig adtam neki esélyt, több napon át minden este leültem, hogy na, akkor majd most beindul, és lesz vmi. Kb 5 nap után uninstall lett belõle, meg keserû szájíz.
Ez van. Nem fikázni akarom a játékot, hiszen szarnak nem nevezném, csak azért írtam, amit, hogy lásd, nem mindenkinek jött be 😊

/OFF

Bocsmá, de azért szerintem ne essünk túlzásokba. mint ahogy azt az elsõk közt kifejtettem (premier napján néztem), a filmben természetesen van társadalomkritika, meg mögöttes tartalom, de azt erõs túlzás lenne mondani, hogy ez vmi korszakalkotó módon/mennyiségben/minõségben lenne jelen. A látvány, az igen, az korszakalkotó. A story meg teljesen átlagos, de azt legalább jól hozza, és nem esik mindenféle közhelyes hibába.

n3whous3
dehogyisnem nagy szám volt

púúúúú

ennyi, van akit meg az avatar nem tud lekötni. szerencsére nekem mind2 bejövõs!

lol, látszik, hogy nem sokat értettél meg a mátrixból 😊

Wow 232 millió világszerte? És még alig pár napja megy. 😊 Az árát már biztos be fogja hozni sõt ta,lán többet is...
desigo
thx
jól hangzik
GregSB

desigo
Imaxba egyébként,hogy vesztek,vettetek jegyet?
full le van foglalva az összes hely egy hétre elõre
két hétre elõre meg lehet venni személyesen vagy wtf?
sztem felesleges aggódni, ha nem is dönt majd csúcsokat az árát biztos hogy simán behozza, sõt, és reméljük kapunk több részt is 😊

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Domestic: $73,000,000
Foreign: $159,180,000
Worldwide: $232,180,000

úgylátom kajálják a filmet, ha jövõhéten nem csökken nagy arányban a nézettség, akkor robbantani fog nagyot a kasszáknál.

n3whous3
ma láttam a moziban, elég király film. Nem mondom azt, hogy zseniális, de az effektek és a többi azért elviszi a hátán az egészet.

púúúúú