James Cameron - Avatar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Istenem, valaki beböfögött egy baromságot, ti meg ezen lovagoltok. Szerintem Pepsi már nem is emlékszik, hogy írt ide. De ti azért folytassátok csak!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
:3
wow-ban nagrand-ban is lebegõ föld darabok vannak és némelyikrõl, ugyanúgy vízesés esik le.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
hahaha ébredj fel inkább és menj ki a levegõre...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
#2322: ez aztán igazán építõ jellegû hozzászólás volt. gratulálok hozzá.
akkor inkább már Tolkien-töl lopta Cameron az 5letet, mivel kb. minden fantasy onnan merit...de ezt a kis agyaddal nehéz ugye felfogni, mert ugye a wow találta fel a spanyol viaszt
el kell keseritselek, a wow nem sok mindent tett hozzá a világhoz cska ügyesen használt fel 5leteket máshonnan és gyurta össze öket...
mindjárt megpróbálom neked megkeresni.
#2326: el vagy tájolva. én ilyet nem állítottam. max Pepsi, én csak annyit mondtam, hogy biztos, hogy onnan is merített ötleteket.
sõtt magát a fantasy-t és gnome/törp/elf, stb. fajokat is csak a wow egyedül találta fel... 😄
Én mondtam amit mondtam.Befejeztem.Ne szád jártasd bizonyíts.
<#integet2>#integet2><#eljen>#eljen>
Pandora bemutatása cuccot már láttam, de nem fogom megunni, az tuti! 😄
ha valaki elmagyarázza nekem és képekkel bizonyítja elhiszem.
Hajrá WOW-banda.Lehet bizonyítani.
Meglátsz valamit akkor egybõl biztos WOW-ból van.
elöttem szólóhoz csatlakoznék.
Menj WOW-ni
Közük nincs a WOW-os elfekhez.
Többi ilyen szellemes mondatot,tartogasd meg magadnak -_-.
ez a faj a Night Elfek másolata és végülis a történet is mert a Night Elfek is 1 baszott nagy fán élnek amit védelmeznek...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Ward, nem tudom hogy olvansni fogod -e ezt a kommentet mert még nyaralsz, de azért: nagyon nagy grat a filmhez! Nem semmi lehetett rajta dolgozni 😊
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
2 külön film, 2 külön világ. Egyiknek sincs köze a másikhoz, semmiféle képen. 😊
A sztorinál sincs hasonlóság szerintem, és a TS-nek végkép nem volt mondanivalója...
Encore-al meg nem értek egyet, hogy nem mérföldkõ^^, de én nem szeretnék vitába bonyolódni,ilyen 'kis' apróságokon😊.
Amúgy most szeretném megragadni az alkalmat ,és mindenkinek Boldog Karácsonyt,és Boldog Új Évet kívánok elõre is^^ 😊.
Ui.: Vasárnap megyek újra megnézni a filmet,nagy valószínûséggel. 😄😄😄
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
és ezt helyetesitsétek be az avatar szereplõkkel:
robotok = emberek
Földön = Pandorán
emberek = navik
autobotok = Jake és barátai 😊
u dont have to listen anybody else but me
Ha ez így lenne, akkor már rég nem érdekelnének a filmek. Mindig lehet valami újat, meghökkentõt mutatni, amivel egyedivé tehetjük a történetet. Az idei évben a legjobb példa erre a District 9, és a Hurt Locker.
ami a 3D-s technikát illeti nem láttam semmi egetrengetõt, olyan volt mint az eddigi újabb 3D-s filmek csak talán több volt benne. Az arcmozgások viszont nagyon jók lettek, mármint a Navik-é, látszik hogy több izom is mozog mikor mosolyogknak.
Összeségében egy nagyszerû film, de nem mérföldkõ 9/10.
Imax-be mentem a 22:15-ös vetítésre, szerintem a film lenyûgözõ volt, sztem a történet sem volt rossz, a végkifejleten kívül, nem éreztem kiszámíthatónak, a képvilága csodálatos, és az még külön tetszett hogy a Pandora flórája és faunája aprólékosan ki van dolgozva, az élmény pedig semmilyen filmhez nem fogható
összességében nem találtam a filmben hibákat, ezért és az élmény miatt 10/10
Csak tipp volt 😊
What about the forests?
Szemüvegesek is tudják viselni a 3D-s szemüveget?
aha...hát,persze...hihető volt
de egyenlõre örülök hogy élek 😊 /nem azt mondom hogy nagy meló egy ilyet összefosni, de nagy meló megélni hogy legyen idõd rá 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Turn Me On Dead Man
Néhány kérdés a FAQ-ba:
1. Mi a különbség IMAX 3D illetve sima 3D között?
2. Hol van IMAX mozi Mo-n (esetleg a mozijegyek ára hogy változik)
3. Kényelmetlen a 3D-s szemüveg?
4. Szemüvegesek is tudják e viselni a 3D-s szemüveg?
5. Hogy tudok jó helyre jegyet foglalni IMAX 3D-be?
6. Hova érdemes jegyet venni IMAX 3D / sima 3D moziba?
7. Lesz e folytatása a filmnek?
hirtelen most ennyi jutott eszembe, ha lesz még valami írok
aha...hát,persze...hihető volt