James Cameron - Avatar

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nah ennyi,köszi.

Rég befejeztem,engem a progi érdekelne amivel az Avataros képeket hozzátok össze.

DJ RX7
photoshop. ez egyértelmû. <#vigyor2>

:3

nearo
Szerintem meg Tolkien idõutazó volt, és õ is a wowból vette az ötleteket -.-

Istenem, valaki beböfögött egy baromságot, ti meg ezen lovagoltok. Szerintem Pepsi már nem is emlékszik, hogy írt ide. De ti azért folytassátok csak!

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Milyen progival hozzátok össze?

DJ RX7
egyébként látom az értelmes vitázás neked sem megy. anyázni is kell mellé, nem menne anélkül. de hát mi is ezzel a probléma: magyar mentalitás.

DJ RX7
csak egy példa.
wow-ban nagrand-ban is lebegõ föld darabok vannak és némelyikrõl, ugyanúgy vízesés esik le.

HeadHunter86
A színeket, nem igazán tudom összehozni. Egy rövidke leírásnak örülnék 😊 Köszi.

DJ RX7
állítottam én olyat, hogy a blizzard találka ki a wow-ot? meg a lore részét?

Zomil
hát nagyon ugy látszik, h nem...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
+1: Cameron 10évvel ezelött kezdte el irni a történetet, de biztos már akkor tudta milyen lesz a wow és onnan lopta 😄DD
hahaha ébredj fel inkább és menj ki a levegõre...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DJ RX7
és szerinted nem tudom, hogy a wow az tolkien-tõl való meg a többi írótól?! <#wow3>

#2322: ez aztán igazán építõ jellegû hozzászólás volt. gratulálok hozzá.

Zomil
szted a wow honnan vette az elfeket atya uristen, mekkora egy elvakult kis pistike vagy...
akkor inkább már Tolkien-töl lopta Cameron az 5letet, mivel kb. minden fantasy onnan merit...de ezt a kis agyaddal nehéz ugye felfogni, mert ugye a wow találta fel a spanyol viaszt

el kell keseritselek, a wow nem sok mindent tett hozzá a világhoz cska ügyesen használt fel 5leteket máshonnan és gyurta össze öket...

DJ RX7
nézd meg pl., hogy az elfek hogy élnek.
mindjárt megpróbálom neked megkeresni.

#2326: el vagy tájolva. én ilyet nem állítottam. max Pepsi, én csak annyit mondtam, hogy biztos, hogy onnan is merített ötleteket.

Zomil
hagyjad a wow a zisten, mindent abbol loptak 😄DDD

sõtt magát a fantasy-t és gnome/törp/elf, stb. fajokat is csak a wow egyedül találta fel... 😄

Nem átszottam magam hülyére vele ,mint te😄Ezért nem értettem.
Én mondtam amit mondtam.Befejeztem.Ne szád jártasd bizonyíts.

<#integet2><#eljen>

berczely
Én is csináltam tutorial nélkül!

íme az én avatárom:

DJ RX7
nézz csak utána, hogy pl. az elfek, hogy élnek.
megpróbálok keresni neked.

Hagyjátok. Kisfiúknak szünet van a suliban, és unatkoznak. 😊
Pandora bemutatása cuccot már láttam, de nem fogom megunni, az tuti! 😄
Igen wowztam ,de akkorsem értem ,hogy miért pont a wow?

ha valaki elmagyarázza nekem és képekkel bizonyítja elhiszem.
Hajrá WOW-banda.Lehet bizonyítani.

HeadHunter86
Annyian csináltak már saját Avatar-t, de még senki se csinált hozzá Turorial-t. Pedi én örülnék neki.
íme pár mû: #1, #2, #3
Aki találna esetleg egy tutorial-t. Vagy készítene egyet mert olyan jó PS-ben az ossza meg pls.
Egy kis videó a segítséghez.

DJ RX7
wow-oztál már egyáltalán?

Mér pont a WOW? nem értelek titeket.

Megszállott WOW játékos lehetsz,ha az életben mindent ehez kapcsolsz.
Meglátsz valamit akkor egybõl biztos WOW-ból van.

elöttem szólóhoz csatlakoznék.

Menj WOW-ni

DJ RX7
azért azt ne mondjuk már hogy Cameron semmit sem merített a Wow-ból. dehogyisnem.

Köze nincs a WoW-hoz, hagyjuk már az ilyen szintû hülyeségeket.
Közük nincs a WOW-os elfekhez.
Többi ilyen szellemes mondatot,tartogasd meg magadnak -_-.
Pepsi Twist
ez kurva nagy lopott cucc 😄 mégpedig a wowból

ez a faj a Night Elfek másolata és végülis a történet is mert a Night Elfek is 1 baszott nagy fán élnek amit védelmeznek...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

berczely
Nem tudom volt e már...

Pandóra bemutatása:

GregSB
Interjú Ward-al!

Ward, nem tudom hogy olvansni fogod -e ezt a kommentet mert még nyaralsz, de azért: nagyon nagy grat a filmhez! Nem semmi lehetett rajta dolgozni 😊

nearo
Ilyet kéne még csinálni a 3d mozifilmekhez, és akkor tényleg 3d hatás lenne. Csak kár, hogy ehhez füles kell. Bár megoldható lenne sztem.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Én sem értek egyet a nem mérföldkõ megfogalmazással. Elsõsorban ugye a film megvalósításához kifejlesztett és felhasznált trechnika miatt mondják rá, hogy mérföldkõ. De mivel ez a filmen is meglátszik, ezért mondhatjuk, hogy mérföldkõ. Hiszen elsõ ízben sikerült valóban együttérezhetõ és élethû élõlényeket csinálniuk, átlépni az Uncanny Valleyt.

Sziasztok! Valaki tud letölthetõ feliratot a filmhez? Aki igen, linkelje be pls! Elõre is köszi!
Szerintem hanyagoljuk az ilyen bugyuta, össze hasonlítgatásokat.
2 külön film, 2 külön világ. Egyiknek sincs köze a másikhoz, semmiféle képen. 😊
A sztorinál sincs hasonlóság szerintem, és a TS-nek végkép nem volt mondanivalója...
Encore-al meg nem értek egyet, hogy nem mérföldkõ^^, de én nem szeretnék vitába bonyolódni,ilyen 'kis' apróságokon😊.
Amúgy most szeretném megragadni az alkalmat ,és mindenkinek Boldog Karácsonyt,és Boldog Új Évet kívánok elõre is^^ 😊.
Ui.: Vasárnap megyek újra megnézni a filmet,nagy valószínûséggel. 😄😄😄

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

ennyi erõvel a Transformersel is összehasonlithatjuk. hisz ha jobban belegondolunk elég hasonlo a történet. Hogy jönnek a robotok mert elpusztult a bolygojuk de a Földön van egy anyag amivel viszaéleszthetik (kocka). Az emberek nem akarják odaadni. de néhány robot (autobotok) ugy döntenek hogy megvédik az embereket.

és ezt helyetesitsétek be az avatar szereplõkkel:

robotok = emberek
Földön = Pandorán
emberek = navik
autobotok = Jake és barátai 😊

VRSDM
ez nem az index.html-része vagy én nem értelek? <#whatever>

u dont have to listen anybody else but me

Encore
Hogy kinek mi az új attól is függ, hogy mennyi filmet látott élete során. A D9et láttam és az sem egyedi ötlet, viszont a megvalósítása az (még ha nem is annyira tetszett az a film). Az Avatar történetében sincs olyan, amit ne láttunk volna máshol, de itt nagyon jól össze volt gyúrva.
"a mai világban nincsenek új dolgok a filmes mûfajban"

Ha ez így lenne, akkor már rég nem érdekelnének a filmek. Mindig lehet valami újat, meghökkentõt mutatni, amivel egyedivé tehetjük a történetet. Az idei évben a legjobb példa erre a District 9, és a Hurt Locker.

Encore
Tegnap délután én is megnéztem. Egy kiváló film volt, de azért nem mérföldkõ szerintem. Pandora világa szépen kidolgozott, az, hogy minden élõlény összekötetésben áll egymással nem nagy újdonság, de tökéletesen illett bele. Végülis sok újdonságot nem mutatott a történet, de a mai világban nincsenek új dolgok a filmes mûfajban, viszont itt nagyszerûen egybe volt gyúrva az egész.

ami a 3D-s technikát illeti nem láttam semmi egetrengetõt, olyan volt mint az eddigi újabb 3D-s filmek csak talán több volt benne. Az arcmozgások viszont nagyon jók lettek, mármint a Navik-é, látszik hogy több izom is mozog mikor mosolyogknak.

Összeségében egy nagyszerû film, de nem mérföldkõ 9/10.
tegnap este megnéztem a filmet
Imax-be mentem a 22:15-ös vetítésre, szerintem a film lenyûgözõ volt, sztem a történet sem volt rossz, a végkifejleten kívül, nem éreztem kiszámíthatónak, a képvilága csodálatos, és az még külön tetszett hogy a Pandora flórája és faunája aprólékosan ki van dolgozva, az élmény pedig semmilyen filmhez nem fogható
összességében nem találtam a filmben hibákat, ezért és az élmény miatt 10/10

Igen tudják😊, bnöm is simán feltudta venni a filmhez való szemüveget is^^ 😊.
mflex
Az atw mindig a kezdõoldalra teszi a reklámját, ha csinálsz ide egy "kamu" index html-t és a GYÍK-ot azon belül átrakod másik címre, már nem kapjuk az arcunkba a fenti hülye és undorító reklámokat.

Csak tipp volt 😊

What about the forests?

A script James Cameron telejes forgatókönyve, melyet egyszerûsítve készítette a filmet.

Na holnap vagyis már ma megyünk Debrecenbe a 2-órás 3d-s elõadásra. Már alig várom. Majd megírom hogy tetszett 😊
tmk
Jó lesz ez. Most vettem észre h elírtam ezt a kérdést: "et" lemaradta a végérõl illetve talán magyarosabb ha nincs a tudják után e
Szemüvegesek is tudják viselni a 3D-s szemüveget?

aha...hát,persze...hihető volt

VRSDM
a kék feliratok linkek lesznek a különbözõ elõadások összehasonlítására.
de egyenlõre örülök hogy élek 😊 /nem azt mondom hogy nagy meló egy ilyet összefosni, de nagy meló megélni hogy legyen idõd rá 😄

sambauer
na ma én is megnéztem, igaz 3d nélkül de így se okozott csalódást, bár az ilyen mese filmek nagy nyomokat bennem nem hagynak, de kifejezetten jól szórakoztam azon a 160 perc alatt. amit nem értettem hogy ezt most melyik korosztálynak szánták ? az elején még megmosolyogtam a wowból kijött nightelf navikat, gondoltam jó kisebb korosztályt is megkell célozni a 3d miatt, viszont..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a film vége felé azért igen csak bedurvul a történet, ami egy szép 18-as karikával, kicsit komolyabb hangvétellel Sokkal ütõsebb lett volna, mert így az egész szép és jó, de gyereket rohadtul nem vinnék be, így az a korosztály aki az egészet megérti kaphatott volna egy sokkal komolyabb filmet, nem kellet volna ennyire "elmesézni" a dolgot.
Ettõl függetlenül alig várom hogy az Imaxos vetítésre beüljek, hiszen még az alapverzió is nagyon látványos volt a vásznon.

Turn Me On Dead Man

VRSDM
akinek van még ötlete folyamatosan várom, félkészen pedig felrakom most.

tmk
Callisto: ebben a scriptben mi van pontosan amirõl írtál?

Néhány kérdés a FAQ-ba:

1. Mi a különbség IMAX 3D illetve sima 3D között?
2. Hol van IMAX mozi Mo-n (esetleg a mozijegyek ára hogy változik)
3. Kényelmetlen a 3D-s szemüveg?
4. Szemüvegesek is tudják e viselni a 3D-s szemüveg?
5. Hogy tudok jó helyre jegyet foglalni IMAX 3D-be?
6. Hova érdemes jegyet venni IMAX 3D / sima 3D moziba?
7. Lesz e folytatása a filmnek?

hirtelen most ennyi jutott eszembe, ha lesz még valami írok

aha...hát,persze...hihető volt

HeadHunter86
Hol jelent meg? És milyen nyelven?