James Cameron - Avatar

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magyarországon nem tudom annyira biztos nem lennék benne.
zaki
hát igen, no comment.
de azért így is venni fogják mint a cukrot.

Ja csak sajnos se szinkron a 16 perchez, és se felirat az extrákhoz.....nem ezt vártam.
Atkamon
Ja, csak a werkfilmben nem lesz sem magyar szinkron, sem magyar felirat... Nekem mondjuk nem gáz, de másoknak szerintem igen...

VRSDM
<#worship><#worship><#worship>
-3órás kibõvített verzió
-a földi kivágott részek belekerülése
-8(!) óra werkfilm.

na ezek jó kis számok ;)

u dont have to listen anybody else but me

ProGabe
http://www.youtube.com/v/38KTXu32D0w&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Atkamon
Hát igen, de mondjuk Moat szerint az is közrejátszott, hogy Grace már akkor amúgy is gyakorlatilag haldoklott.

Mint láttuk a szertartásban jelentõs szerepe van a Na'vi közösségnek is.
Rácsatlakoznak a lelkek fájának a gyökérzetére, és együttes imájukkal, akaratukkal segítik a folyamatot.

Namost az elsõ szertartáskor a Na'vik életük egyik legnagyobb katasztrófája után, zaklatottan, bizonytalansággal, félelemmel telve próbálták meg a lélekátvitelt, és nem lehet meglepõ, hogy ilyen állapotban kudarcot vallott a próbálkozás.

A gyõztes csata után, a reménnyel, önbizalommal teli Na'viknak valószínûleg nagyobb esélyük van a sikeres szertartás végrahajtására.

Na de, ha Grace Avatar teste ott van ami ugyebár nem haldokol hanem csak egy lélek kell neki akkor visszatérhet.
Pharaoh
Eywa mellett lehetnek azok a "mennyországban", de fizikálisan nem, mert nincs mibe újjászületniük.

Bár elvileg azért nem sikerült átvinni az avatar testbe Grace-t, mert meghalt az emberi teste, ha már félúton lett volna a tudata valami pufferban, akkor sikerülhetett volna már akkor is. Szal ha akkor nem sikerûlt nem tudom miért sikerülne most.

Hát végtére is érdekes dolog ez. Mert akár Eywa bárkit visszaküldhet a halálból az élõk sorába. Viszont egy Avatar test még mindig el kell:D
Gurren
de az azt jelenti, hogy a na'vik halhatatlanok.

Szerintem sikerül majd Eywa segítségével a lelkét visszajuttatni az Avatar testbe.
mosoporr
vagy akár neki is lehet 1 iker tesója akár a fõszereplõnek :D

Pharaoh
Az is lehet csak visszaemlékezés lesz, vagy az is lehet, a fára való kapcsolódás után tudnak beszélni a szellemével és közben õt is látjuk.

Igen valószínû ez lesz.
Ezt a filmet megtudnám nézni 10* is
<#eljen>

the world is mine

Idézet a PandoraSite-ról:

"Szerintem mindenkinek egy nagyon jó hírrel jövök. :) Felröppent a hír, amely kevésbé pletyka, hogy a mi Sigourney Weaverünk visszatér az Avatar 2-ben. Talán az Avatar fanoknak le se kell írnom, de azért megteszem, hogy Sigourney Dr. Grace Augustine szerepét játszotta az 1. részben, amiben azonban Grace meg is halt.
Nemrég a színésznõ célzást tett arra, hogy vissza fog térni az Avatar folytatásában, mégpedig ugyanúgy Grace szerepében, csak valamilyen más formában. Természetesen erre az újságírók rögtön ráharaptak, azonban amikor konkrétan rákérdeztek a dologra, Sigourney csak annyit mondott, Sigourney Weaverhogy hivatalosan nem közölhet semmit, de egy sci-fi filmben minden lehetséges.
Személy szerint én örülök ennek, és jó lesz õt is újra látni a képernyõn. :)"

Szerintem ez azt jelenti, amit már olvashattunk a screenerben, vagy a forgatókönyvben, hogy egy ugyanolyan szertartásben, mint amilyenben elõször próbálták a lelkek fája alatt, Grace lelke visszatér az avatar testébe.

Remek hír köszönjük:D
Cameron tud valamit. :-)

Cameron tud valamit.

Sajna nálam is most épp új hátteret tett fel ami nagyon pofás lett, de ez a színes írás tényleg zavaró nekem is. Majd írni kel chetbe, hogy hé tesa jó lenne sima fekete krétával pötyögni:D
A tartalma valóban jó, de nekem kifolyik a szemem a színösszeállítás miatt.

Egy halvány narancssárga háttérben citromsárga betûkkel írt részek, egyszerûen olvashatatlan.
Csak úgy tudom a szöveget olvasni, ha kijelölöm.

Nálatok is így jelenik meg ?

Vagy lehet, hogy csak a munkahelyi proxy tilt le bizonyos összetevõket?

A legjobb amit eddig véltem felfedezni.:D
Nekem már azért is megérte rákattintani, hogy láttam létezik igényes gportal oldal :D

REAL MADRID

VRSDM
Watchmen üzenete:

http://pandora-site.gportal.hu/

Ajánlom az oldalt mindig vannak friss hírek. Ráadásul Cameron az 1. részhez képest megint lehetetlen dolgot akar véghez vinni a másik pedig, hogy nem 45 percnyi plusz lesz a dvd-én.:D

Na igen az meg a másik:D
Mivel úgysincs más választásunk. :-)

Persze azért már, ha eddig kibírtuk akkor már ez a kevés idõt is kifogjuk.
Arcor
Én is így vagyok vele, mint a filmekkel általában. Nem lesz kisebb élmény ha várnom kell, hogy megnézhessem normális minõségben.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Atkamon
Hát nem tom, én már kibírom novemberig, és akkor +16 perc lesz, meg még bónusz jelenetek, amik nincsenek teljesen készen.

Persze, nem a minõségére gondoltam, mert az csapnivaló.
De legalább látnánk azt, amire már régóta várunk.

Arcor
Egy kamerás felvételre még az elfogadható jelzõ is túlzás.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

A kamera elé tesznek egy polárszûrõt. Akár a szemüveg egyik lencséjét, és csak az egyik szem képét veszik fel.
Tökéletes 2D felvétel lehetne, ami mindenkinek megfelelne.

Pharaoh
Mert ez csak 3D-ben megy nem? Azt meg nem sok értelme van felvenni.

Tavaly a bemutató után pár nappal megjelentek a mozis felvételek.
Most meg sehol semmi.

Majd kiderül, de szerintem sincs veszélybe az Avatar rekordja.
Viszont amit most nyilatkozott Cameron a Piranha 3d-rõl nem értem tõle.
mosoporr
na ja csak a szemét jön... Solt ügynök böff

VRSDM
igen ütött.
akkor.
sokat változott a világ 97' óta.

és ez a filmiparon is nagyon nagyon látszik ám. sajnos :/

mosoporr
kb 1000szer voltam már moziba a Titanic volt az 1etlen amit megtapsolt a közönség ez maga volt a csoda,mindenesetre én premiernap környékén ott fogok feszülni az IMAX-be és szerintem nem 1edül,erre a filmre mindenki így gondol "tökéletes" ha valami le tudná körözni az Avatárt az csak olyan lehet amibe benne van Cameron keze bár nem tudom mennyit vert rá.
ez a pali 1 varázsló és mi csak bámulunk...

VRSDM
háromdé ide, akármi oda.
a titanic-ot egyszer megcsinálták tökéletesre.
szerintem nincs szó semmilyen veszélyrõl, és nem azért mert védem, csak próbálok reálisan gondolkozni.
Az avatar mánia évek alatt fel lett építve. ezt majd bepromozzák hogy max 1 milliárdot és csókolom 2hét múlva leveszik...

mosoporr
Titanic jövõre vissza tér a moziba 3débe a száz éves év fordulóra veszélyben az Avatár rekordja...

mosoporr
no de addig te is megnéznéd meddig ér a lába :D

Pharaoh
A hormon szintjeit azért meg kéne nézni, ha nem akar tolószékes lenni 40 éves korára

VRSDM
:O

Az igazi Avatar csajszi(14 éves, 206cm); :D

Ha Gyûrûk Ura mindhárom részénél megcsinálták, itt is megfogják.

\"Tegnap találtunk egy dobozt a koli hûtõjében, és kinyitottuk. Azt hittük mákos tészta maradványok, de ez az elmélet megdõlt, mikor a haver egy csontot húzott ki belõle.\"

Pharaoh
Azt azért nem hiszem, hogy a bõvített verziós DVD-re ne csinálnák meg azt a 15 perc szinkront.

zoliii
nálunk az Avatar bõvített verziója nem lesz a mozikban helyette a DVD-re rakják majd feliratosan.Állítólag

Atkamon
Igen van... a hivatalos oldalon van az országok listája, ahol játsszák a bõvített verziót, és Magyarország nincs rajta...