James Cameron - Avatar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The Thai version of movie translates the word "Marine" into "Navi". (The Thai word for Marine is actually "Na-vig-ga-yo-tin", but to make voice over synced, the translator shortened it to "Navi".) So in Thai, Jake Sully is a "Navi" who becomes a "Na'vi"."
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
mondjuk jan8 péntek este.
tuti mindenki ráér 😊
valójában meg tuti mindenkinek közbejönne valami 😄
de mivel amúgy is újranézem még imaxbe szóljon valaki pm-be ha akarja hogy neki is foglaljak valami estefeli idõpontot majd aztán csapódik hozzám meg a haverokhoz.
u dont have to listen anybody else but me
Jó is lenne.
Kockázat az egész élet!
inkább körülményes.
mondtam már hogy csütörtökönként frissül a következõ heti adásra a foglalás.
ergó ha valaki gép elõtt ül egész csütörtök, és nyomkodja serényen az f5-öt akkor tuti tud a legjobb helyekre foglalni
/én se csak úgy habira néztem jó sorból a premiert 😊
mondjuk mázlim hogy csütörtökön egész nap a gép elõtt ülök (suliban is 😄)
the world is mine
Csak egy megfelelõ napot találni ami mindenkinek jó, és jegyet venni kicsit nehézkes.
Kockázat az egész élet!
Kockázat az egész élet!
Kockázat az egész élet!
Nekem is épp ez a bajom......sõt én már 2d-be se tudom nagyon megnézni mivel arra is telt ház van...Azért itt Egerbe nem is tudom ilyen mikor volt legutoljára csõdülnek az emberek....mintha valami lavina lenne.
Ha bele döglök is, de megfogom nézni az Imaxba.
sajna csak 2D-ben láttam eddig, holnap megyek sima 3D-be (már nem tudtam várni) DE haverokkal megbeszéltük elnézünk IMAX-ba is hátha vetítés elõtt szabadul fel hely. Sõt sima 3D-be is alig tudtam jó helyre helyet foglalni, csak a szutykokra nem volt elõrendelés.
Azért ez ritka sztem! Õrülõk is neki meg nem is, fas*a hogy film kellendõ, jól teljesít de azért szívesen megnézném IMAX-ba :-)
ott meg amúgy is menõ a mangaszem, meg a nyurgatestû ugráló mindenkik, meg a sárkányok szóval enni fogják mint a cukrot : )
http://www.ercboxoffice.com/index.php?section=movies&subsection=top12_details
SHERLOCK HOLMES $68,000,000
ALVIN AND THE CHIPMUNKS: THE SQUEAKUEL $50,000,000
IT'S COMPLICATED $22,000,000
UP IN THE AIR $13,000,000
Úgy néz ki 10 nap után $212,497,762 bevétele lesz a filmnek. Csak amerikában <#wow1>#wow1><#kacsint>#kacsint><#kacsint>#kacsint> Ehhez hozzájön a külföldi bevétel, ami a hét végére 400 (vagy még annál is több) millió dollár körül bárható. Az összesen 610-620 millió dollár. 10 nap alatt.
Milessz itt jövõre😄 én elbizakodott vagyok!!!😄😄😄😄😄
http://boxofficemojo.com/daily/chart/?sortdate=2009-12-25&p=.htm
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Azt hiszem el lehet mondani, h a "NULLASZTORI" trollokat leszámítva majdnem mindenkinek tetszett.
Én nem beszéltem ilyesmirõl.<#wave>#wave>
Egyébként egyetértek.
miféle rossz nyitás????
minden idõk legjobb decemberi nyitányát produkálta az ítéletidõ ellenére, olyan filmeket legyõzve mint a Király visszatér vagy a Legenda vagyok.
A 20 th Fox le is nyilatkozta, hogy a maximális elvárás 80-85 milkó a minimális 50-60 milkó volt az elsõ hétvégére, ettõl rosszabb lett volna bukás.
De elképesztõ hétközi eredményeket produkált, 2. hétvégére ha minden jól megy közel 0% visszaesést produkál, eddig csak szuperlatimuszokban lehet beszélni a film bevételi adatairól, nem hogy kevés vagy bukás.
DE azért kíváncsi leszek egy 3. hétvégi adatra ha az is ilyen impozáns lesz, bes*arok :-)
De persze várjuk meg még a 2. hetit is, de az már látszik, hogy pöpec lesz. Amúgy az általad említett 50-es szép eredmény lenne, hisz az is kb. 25% visszaesés csak.
de legalább nagy 😄

- kedvezõtlen idõjárás ill 3d termek telítettsége miatt nem tudott elmenni mindenki, akit érdekelt
- leszarják az emberek
Sztem majd hétfõ reggel érdemes erre visszatérni, ti. kb akkorra érkeznek be adatok második hétvégérõl. Ha tartani tudja magát (mittomén hoz legalább egy 50-est amcsiban), akkor lehet reménykedni mindenfélében, és indulhat a rekorddöntögetés felé, ellenben max azt lehet remélni kiadó részérõl, h visszahozza az árát. Egyelõre bíztatónak tûnnek a hétközbeni eladások.
+ infó: az egy dolog, h a Föld többi részén egyértelmûen erõsen termel, de pl Golden Compass tökéletes példája, h ezt nagyjából leszarja a studió😊
az avatar az elsõ héten hozott 70millióból a 2. héten sem veszített 😊
szóval eddig akár hogy nézzük igencsak jól áll!
the world is mine
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a legutolsó jelenetet a filmben elsõtétítették, addig a trailerbe belevágták? 1.47-nél van a trailerben 😄
the world is mine
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord