James Cameron - Avatar

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyõriben milyen 3D terem van? (Dolby vagy Real?) jegyet azért lehet foglalni rá? Hangminõség? Elõre is köszi!

Na csak a Mátrixot ne említetted volna ebben a vonatkozásban. Az elsõ rész kiváló lett. Amihez ugye mindenhonnan összelopkodták az összetevõket szintén, de kit érdekel ha jól sikerült és hangulata van. (Ezt nem fogják fel néhányan.)
De mikor a folytatásokhoz már nem volt alapanyag, hát jól elcseszték õket. (Az elsõ részhez képest.)

HeadHunter86
Na megnéztem 2x is. 3D-ben szintén.
10 nappal a premier után Gyõrben telt ház van még mindig. Ja és már 3 teremben vetítik.

Amugy a gyuruk ura meg a matrix jo pelda arra hogy lehet jo fojtatasokat csinalni, es szerintem Cameronhoz lehet bizni azert o tudna jo fojtatast es igeny is lenne ra szerintem.

the world is mine

Hm....nem is olyan rossz😄

Kíváncsi vagyok mennyit fog termelni.
Fayvrrtep fitsenge lu kxani.
Poti yìm!

edios
Bejöttek a végleges adatok hétvégérõl, végül mégis csak Avataré lett a legerõsebb második hétvége a világon😊
(#1 Avatar: $75,589,048, #2 TDK $75,166,466)

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Szerintem a na'vi-k úgy jók ahogy vannak😊.
Amúgy-se akarnának emberek lenni, eleve nem nézték jó szemmel az embereket se, olyan téren hogy 'na'vi' testben rohangáltak páran.
Meg azok után,amit tettek velük az emberek,kinek lenne kedve ember testbe bújni?^^ 😊😄
Amúgy teljesen igazad van arról, amit mondtál.A színészeknek nagyon sok munkájuk volt, fõkép hogy úgy rezdült a rá vetített animációban az arc, ahogy élõben grimaszolt a színész. 😊
böröczk
Alap,hiszen abból adódhatna az újabb konfliktus. Meg pöpec így, a föld-félék és a pandorai világ keveredése, meg azért azt se felejtsd, hogy az animált része se teljes animáció. A színészek végigcsinálták, és rengeteg munka van mögötte, nem csak a puszta animálás folyamata..
Esetleg kitalálhatnának valami olyasmit, ami a naviknak kreál emberi avatart : D

Kumiho #2179

Öreg,moderáld már magadat.Senki nem hívott,el lehet fáradni innen ha valami nem tetszik. ^^
Gondoltam ez után, a megnyilvánulásod után megnézem a korodat,látom nem vállalod fel aztse...
Az emberek ilyen megnyilvánulásai csak saját magukat tükrözik.

Ui.: Itt lezárva a téma, ne vigyük át a topicot rossz irányba.
Hát ezért. Sg-s elvakult arcoknál arcoknál azért nehéz mélyebbre süllyedni (tisztelet a kivételnek ugye), de Te megtetted.

tigeroo
morcoshaver<#wow3>
LaszloLedzenyi
megnéztem ,, nekem tetszett,igaz kicsit hosszú de a gyûrûk ura óta nem láttam ilyen jó fantasy-kalandot

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Általában a Moderátorok, ha nem kattantak meg, nincsenek pia vagy drog hatása alatt, akkor olyan hozzászólásokat törölnek, amik megszegik az adott fórum szabályzatát, amit ugye a fórumra regisztrált emberkék mind elfogadtak. Szerintem.

ja látom, semmi baj, te is olyan faszfej vagy mint a legtöbb sg-s...

Most néztem, lehet kapni különbözõ mindenféle anyagra kinyomott Concept Artokat is, némelyik ára egy autóéval vetekszik 😄
Léteznek ekkora rajongók?

miért törlöd a hsz-eket? Ez kurva nagy faszság komám.

VRSDM
egy képkocka a kivágott jelenetekbõl.

Csak77, félre ne értsd, nem a személyeddel van a bajom, és nem azért törlöm szinte minden hsz-ed.
de vagy személyeskedsz. vagy reklámozol. semelyiket nem szabad 😄

u dont have to listen anybody else but me

1. Quadrology
2. Az elsõ kettõt még értem, de a többi nem jobb a Thingnél szerintem, de ez OFF.

Igen valahogy ráérez a folytatásokra remélem most is így lesz.
Jó film, de nálam az Alien trilógia az elsõ ebben a kategóriában.

Thing?

én is jobban szeretem a T2 és az Aliens-t is
DE sztem sokan nem így gondolják és van is benne valami, Alien korszakalkotó-film, alap. Aliens-t bár jobban szeretem "csak" akció-sci-fi az egyik legjobb.
T1 alapfilm, király sztori, hangulat stb. T2 remek film de tényleg csak ott tudott hozzátenni a Terminátor-franchise-hoz ahová még tudott, eksön, CG, ennyi.
Az Alien-nél én csak egy jobb sci-fi/horror-t ismerek, az Aliens-t. 😄

DJ RX7
t1 után a t2 csak jobb volt. t3-at nem õ rendezte, gyengébb lett sokkal.

#2783: az tuti 😊

:3

Ez biztató! Ha nem is lesz olyan kasszasiker, mint az elsõ rész, mi szívesen fogjuk nézni. 😊
Amúgy Cameron-ban az jó, hogy kibas*ott jó folytatásokat csinál, nem azt mondom, hogy jobbakat ez szubjektív DE méltókat az biztos, szóval tõlem jöhet simán az Avatar trilógia, nem izgulok
DJ RX7
akkor majd ha lesz nem fogod megnézni. 😊

Én csak arra leszek kíváncsi a folytatásban, hogy vissza újra behozzák-e majd mint szereplõt az "embert" vagy Cameron bepróbál egy teljesen animációs filmet?
Számomra ez az Avatar így kerek.

Ezzel egyet kell értsek, ezt szerintem már csak elrontani lehetne folytatással. Sajnos.

Akkor szegényes a fantáziád. Az elsõ rész történeténél bõven többet is ki lehetne hozni az Avatarból.

nem azért... de mirõl szólna? az avatarnak én nem nagyon tudok elképzelni olyan folytatást ami megközelíteni az elsõt

köszi 😊
Egy folytatás szinte mindig jobb bevételeket hoz, fõleg ha jó a reklámja. Lesz folytatás, ezt már most biztosra veszem. A második részt szerintem 2013-14 környékére várhatjuk, mivel a Battle Angel premierje az IMDb szerint 2011-ben lesz.

VRSDM
na látom hogy viszonylag jófiúk voltatok

CIFU csak77-el nem kell foglalkozni, már az elején megmutatta hogy személyeskedésben és probléma felfújásban õ a koronázatlan király 😊

A nevében is elnézést kérek, úgy látszik õ (és még páran innen) nincsenek tisztában a háttérismereteid milyenségével. és nevezhet akárki seggnyalónak, akkor is szeretnék annyi mindent tudni a haditechnikáról mint õ.

u dont have to listen anybody else but me

Szerintetek, ha lesz 2. és 3. része is a filmnek, ennél sikeresebb lesz? Ezen érdemes elgondolkozni, mert kicsit nehéz lenne felülmúlni és persze nem szeretnénk a továbbiakat elkönyvelni "unalmasnak". Nem arról van szó, hogy nem szeretnék következõ részt/részeket, de csalódni sem szeretnék. Remélem Cameron nem vágta túl nagy fába a fejszéjét. Bár az is igaz, hogy ha több mint 10 éve egy ilyen világ pattant ki a fejébõl, akkor biztos van még, ahonnan ez jött. <#wink>
Bár állítólag ez a másfél óra nyers anyag szóval Cameron eldönti majd mi kell, és mi nem.
Dvd-re is ráfogják...legalábbis azt mondták😄

De nem hiszem hogy lesz másfél óra.
Ja. Majd a harmadik vagy negyedik "Extended Director's Cut Deluxe Edition" verzióra, az elsõ BD-n állítólag kemény +10 perc lesz. 😞

DJ RX7
reméljük, hogy majd ráteszik (ha tényleg annyi) majd a blu-ray-re.

A VFX show-on bennfentesek szerint másfél órányi filmanyag maradt a vágóasztalon.

Hm...kicsit sok az szerintem.
passz,A TVben az ujságokban is 400millát irtak.Az ,hogy másra is költöttek azt nem fogjak tudtunkra adni.

Az volt a pletyka, hogy 460 millió, de ebben benne van a 3D rendszerek fejlesztése, amit késõbb másoknak liszencelnének. Meg rémlik, hogy kb. a harmadát Cameroon dobta a közösbe? Bár lehet csak pletyka volt.

Akkor várjuk a következõ részt !😄😄😄😄😄
400milla volt😄

Ez marha jo es most latom kijott az art book is 😊

the world is mine

És egy kis érdekesség : "James Cameron produkciója igen jól teljesített: 75 millió dollárt kaszált az újabb három nap alatt, ami csak 2,6 százalékkal maradt el az elsõ hétvégétõl. Ezzel együtt 212,2 millió dollárt gyûjtött össze 10 nap alatt Amerikában, az összbevétele pedig 615,1 millió dollár."

Ez minden csak nem rossz 😊, 500 millióba került a film?, vagy mennyibe is?
(Lehet csak rosszul emlékszem), de semmiféleképpen nem rossz a bevétel.

Ui.: Nem tudtam elmenni 2.jára megnézni vasárnap a filmet😞, úgyhogy jövõ héten lesz ebbõl mozi.
Nézelõdtem ma XD, és mit találtam.
Na'vi szótár XD. Aki szeretne Na'vi-ul megtanulni hát megteheti 😄.
Na'vi szótár