James Cameron - Avatar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig errõl az Angel-rõl se tudok semmit se.....bár ha Cameron csinálja akkor szar nem lesz az biztos. Fõleg ezzel a technikával.
A készülõ Battle Angel-ben is alkalmazni fogják az AVATAR-ban használt technikai megoldásokat.
Munszu: Köszi <#wink>#wink>
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Neked is B.U.É.K!
Örülünk hogy tetszett a film ,és nyugodtan csatlakozz a körünkbe 😊, ha gondolod 😄 .
Ez a film egyszerûen lélegzetelállító! Cameron mester most is nagyot alkotott,ahogy annak idején a Terminator, vagy a Terminator2-vel!
El kell ismerni,hogy bizonyos megvalósítást és ötleteket bizony neki lehet köszönni,így ezután már ha minden jól megy akkor a technológia licencelésével, bizony mások is adhatnak majd saját animált karakterüknek valósághû emocionális megjelenést. Mert ugye ez itt a lényeg, a valósághû és érzelmileg,fizikailag hihetõ karakterek létrehozása.
A film számomra 10/10, alig várom,hogy megjelenjen BD-n, és meglehet,hogy egy komolyabb 3D-s megjelenítõbe is bele fogok invesztálni ezek után.
Elnézést mindenkitõl,ha hosszúra sikeredett az irományom. B.U.É.K! <#integet2>#integet2>
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Zoe Saldana / Neytiri
Nemcsak, hogy "róla mintázták", õ játsza Neytirit.
De ha már annyira erõlteted, semmi közös vonása nincs Angelina Jolival, legközelebb maximum a haja áll hozzá. Angelina férfias, durva vonásokkal, bitangnagy ocsmány szájszervvel, Neytiri finom vonással teli, kellemes benyomást keltõ szép lányzó a navik közt. : P
Kumiho #2179
Titanium: Cameron új technológiájának hála 😊, a színészek arc mimikái jelennek meg a filmvásznon. Máskor olvass vissza pár posztot.😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A scriptben találtam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1.Amíg a sugárzás eltûnik, az jelentõs idõ(bár a hidrogénbombánál ugye nincs visszamaradó sugárzás, úgyhogy ez nem teljesen érvényes ide)
2.A már ott lévõ emberek kitelepítése biztonságos helyre, elszállásolása, vagy hibernálása az ûrhajón(nem biztos, hogy elég nagy kapacitású)
3.Amíg leülepszik a törmelék/hamu a bolygón az is idõ, ami alatt nem tudnak kitermelni (ami a részvényeseket feldühítheti, és a cég stabilitását veszélyezteti például spekulációs célú felvásárlásokkal).
4.Az atombomba bevetésével az adott vezetõ kvázi elismeri, hogy nem tudja megvédeni a bányászati mûveletet holmi õslakóktól, akik csak nyilakkal vannak felfegyverkezve.(Az adott vezetõ nem számíthat utána nagy karrierre)
5. A már említett - az ENSZ, és a cég image fenntartása miatt.
Watchmen: Nem hátrány, ha egy rendezõ az azonnali folytatás helyett elõször csinál egy másik filmet is. Itt most Nolan-t hoznám fel pédának, aki a fantasztikus Batman filmek között készített egy Prestige-t, és idén jön az Inception, amely szintén jónak ígérkezik.
Én inkább behúznám fülem-farkam egy akkora baromság után, mint amekkorát elõször mondtál, de úgy látom folytatod.
Akkor itt hadd állítsalak meg: Zoe Saldana-ról mintázták a számítógépes modellt, amit aztán az egész film során õ "hajt meg". Tehát nincsen semmilyen animációról szó, végig a szereplõk játszanak, csak rájuk van rakva egy afféle "digitális smink" ha így tetszik.
Az pedig a te értelmi képességeidet jellemzi, hogy 2010 küszöbén nem vagy képes megtalálni az év egyik legjobban reklámozott filmjének fõszereplõjét. Nem tudom mibõl állt a nagy kutatás, de google-ben konkrétan az elsõ három találat az "avatar" címszóra pl elég egyértelmûen kiadja a nevét.
Nincs semmi gond azzal, ha nem vagy tisztában ezekkel, de ha 0 háttérinformációval elkezdesz okoskodni, az senkinek sem szerencsés, meg kell értened.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
mint írtam, nem lehet mindenki naprakész, nem kell mindnekinek tudnia milyen technika áll a film mögött. de azért ezt belinkelem, hátha ez már meggyõz, esetleg utánanézel kicsit. itt is már le lett írva minden legalább 5x. én pusztán tényeket közöltem, te pedig a saját meglátásodat
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Bold betûtípus. Látom, megérintett érzelmileg a dolog.
A "ködoszlatás" és "nem lehet mindenki naprakész" dumádhoz egyelõre No Comment.
Mondod, hogy játssza?
Senki nem játssza.
Ez animáció.
Valakirõl mintázták.
A jelek szerint az alapot Zoe Saldana-ról. A szélsõséges érzelmi reakciókat azonban nagyon úgy tûnik, hogy nem. Kevert karakternek hat, csak nem hirdetik. 😊
Nézd meg EZT és EZT.
Én tartom az álláspontom. Te pedig, ahogy érzed. 😊 BUÉK.
Captain Sonar 2024 Remake
Egy a Dvd-én legyen rajta a 4 órás film😄 amit úgyse lesz....de azért is😄
A másik pedig, hogy az Avatarral foglalkozzon😄
the world is mine
ha jövõre elkezdi képes elhúzni 3-4 évig mire tökéletes lesz (szerintem)
u dont have to listen anybody else but me
már amennyire a riportok hihetõek 😄
Boldog újévet kívánok mindenkinek!
Cameron sok filmet eszkábál mostanában...
Az már más kérdés, hogy a modellezõk miért nem csinálták hasonlóbbra, lehet h nem tetszett a feje v ilyesmi😊
mondom hogy csalfa ez az elõszilveszter 😄
Cifu - JC is mondta hogy a következõ filmeket már dupla frémmel forgatják, legfõbb oka hogy akkor mindenhol eltûnik a ghosting a gyorsan mozgó jelenetek is bele értve.
hónap közepén született meg a 3D-s BD szabvány, így jövõre, legkésõbb év végén jöhet az elsõ ilyen lemez
tv-k már elõbb is lesznek, de azok NEM polár-technológiát használnak (ahhoz kell a vászon is). úgy mûködik majd a dolog, hogy lesz egy szemüveg, amit szinkronizálni kell a tv-vel, hogy belõjük a megfelelõ szinkront. úgy mûködik majd a dolog, hogy egyszer a jobb, aztán majd a bal szem képét mutatja a tv. ehhez kell ugye a szemüveg, ami a megfelelõ pillanatban zárja a jobb, ill. a bal lencsét, hogy mi mindig csak a megfelelõ képet lássuk.
a samsung tv-i pl. 240Hz-sek lesznek, ez szemenként 120Hz, ami már bõven jó lesz, nem kapunk migrénes fejfájást
"Utánanéztem Neytiri karakterét kirõl mintázták. Sok helyen azt írják: Zoe Saldana.
Én viszont sokkal inkább Angelina Jolie-t vélem a Neytiri arcjátékában felfedezni."
lyaly értem én, hogy nem lehet mindenki naprakész, de nem véletlenül írják, hogy Zo Saldana játssza Neytirit
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Legfelülrõl nem (ráadásul nem az egész vászon felületén megy a film, le van vágva, a vászon szélei feketék).
7-6. sorból gondolom, igen..
Kumiho #2179
Azt hittem, hogy ezektõl a kék elnyújtott Navi figuráktól gagyi lesz a film, de kellemesen csalódtam a filmben 😄
Nekem az tetszett, hogy jó színes a film, van mondani valója, elüt a többi filmektõl, pörög a film, észre sem lehet venni, hogy majdnem 3 órás, meg hogy a 3D verziójú film úgy van megcsinálva, hogy nem fájdul meg a szemem 😄 Én már néztem úgy Imax 3D filmet, hogy mikor közeli tárgyakt mutattak, megfájdult a szemem, mert szarul volt megcsinálva a film.
azért a te felfogásod is ugyan annyi mint másoknak 😄
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Szép dolog maga a technológia, de nem az a lényeg, hogy lesz egy "demózható" film, hanem az, hogy lesz-e utánpótlás, vagyis Hollywood áttér egy nagyipari szinten 3D-s filmeket csinálni, amiket aztán 3D-s Blu-Rayeken is kihoznak.
Én mondjuk jobban örülnék, ha nem a 3D-re, hanem a framerate emelésére koncentrálnának. 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
csak ugye a kép mérete kisebb pötit...
panasonic.com