James Cameron - Avatar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A módja látszik pl. a Mongol címû filmben, ahol Temudjin fogadott testvére borotválja a fejét a késével harc elõtt.
Én is ilyesmi válaszokra jutottam. Tudom hogy hülye kérdések, de engem néha ilyenek is foglalkoztatnak egy filmen 😊
Amúgy valaki rendelt már, vagy tervezi hogy vesz AvatarITag-es figurát? Ha majd kijön dvd-n és bd-n, biztos jól mutatna mellette néhány figura.Nem is nagyon drágák ha kintrõl rendeli az ember. De ha itthon veszi meg valaki, akkor dupláját kérik érte az aukciós oldalakon.
u dont have to listen anybody else but me
A hat éves utazás alatt az inkubátorokban fejlõdõ avataroknak szép hosszú hajuk nõhetett, és valószínûleg zavaró lehetett az ellenõrzés, felügyelet során a folyadékban lebegõ hatalmas hajmennyiség. Ezért valószínû, hogy a felügyelõ orvosi személyzet fonta be az antennájukat a hajukkal, ahogy az már ismert volt a bolygó õslakosainál.
A harci hajviselet meg egyáltalán nem kuriózum. Sok na'vi borotválta így a haját, maga Tsu'tey is, ami látszik akkor is, amikor a törzs tagjává avatási szertartáson felülnézetben látjuk a sok alakot.
Az, hogy maga a hajvágási aktus nem látszik, az nem okoz hiányérzetet.
Már régóta olvasgatom a fórumot, de még nem szóltam hozzá, mert minden kérdésemre megtaláltam a választ. Vagyis hát, majdnem mindre 😊
Imádom ezt a filmet, már 2x megnéztem, de két dolgot nem értek. Igazából nem nagy dolgok, csak ilyen filmeknél, amiket nagyon szeretek, érdekelnek az apróbb dolgok is. Jelen esetben hogy amikor kifejlõdtek az avatárok, akkor hogyan lett befonva a hajuk? Másik nyitott kérdés számomra, hogy amikor a Na"vi Jake már tisztelt "vezetõ" lett, akkor hogyan lett a haja oldalt felnyírva? Tudom hogy eléggé " kákán is csomót talál" kérdések, de abszolút csak a kíváncsiság hajt, mert nagyon élvezem a filmet.
Cameron nem fogja 16:9ben kiadni ezt garantalom....Csak a legjobb minosegben es teljes 2,35:1-ben.
Az IMAX népszerûségét megértem mert az egész országban egy van, de még például a Debreceni 3D vetítésre is sok hely le van foglalva pár nappal elõre. Más neves filmeknél, kb a 3.-4. napon már nem volt ekkora érdeklõdés.
Áh, de messze van még ez a Február 1, akkor végre láthatom 😊
csak mert pl. a trailer az 16:x arányú, ami keményen meg van vágva.
errõl beszélek:

:3
Hátha tudunk segíteni.
the world is mine
Sok dolog volt benne ami nem értettem meg... 😞
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
avatár háromdé
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Volt pár jelenet benne, amire nem emlékeztem. Remélem még sok jóságot kapunk majd a DVD-hez.
the world is mine
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Akik látták már a filmet, azoknak a véleményére lennék kíváncsi, hogy szerintük melyik sorból a legtökéletesebb a látvány. Már rengeteg véleményt olvastam, itt is és mindig más a legjobb. Valaki a 6-9. sort abból is a 7. sort favorizálja, megint más inkább a 8-10. sort. De olyan véleményt is olvastam hogy valaki a 6. sor közepén nézte, de ha újra nézné a 3. sorba venne jegyet. Egyedül abban volt egyetértés hogy mindig a sor közebe a legjobb.
Szóval melyik a legjobb hely? KÖSZI!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
pl help!
Az eredeti forgatókönyv kiszivárgott?
De jó hogy annak vége !!
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Azt tuti elolvasnám.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Jobban belemerülhetünk a Pandora bolygó csodás természeti kincseinek és élõlényeinek megismerésébe,továbbá egy õsi titokra is fény derül,ahol Jake és Neytiri további izgalmas kalandokra fog minket elkalauzolni.
<#vigyor3>#vigyor3><#hehe>#hehe>
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
De azt ,hogy betiltották az avatart nem igazán értem tök felesleges volt,nem tudom miféle zavargásokat tudna kelteni egy film érdekes meglátás googlet is kikúrták , wowot is , netes flash játékot mindent 😄 úgy látszik avatart is ki kell.
Soha nem élnék ott...
Valszeg a vallásos csoportoknál is hasonlóan van, hogy van egykét ilyen nagyhangú egyén, aztán a vallásos nép nevében közzétettek cikkeket arról, hogy milyen szar az Avatar.
Ezt most csak azért írom, mert van homoszexuális, illetve mélyen vallásos ismerõsöm is, és mindegyikõjüket ugyanúgy lenyûgözte az Avatar, mint sok százezer (millió?) másik embert...
Kínában betiltották a 2D-s Avatart
Persze 3D-ben nem ösztönöz zavargásokra. Hülye újságírók. Ha a kínaiak be akarnak tiltani valamit akkor nem szaroznak, hanem betiltják és kész.
Viszont az eddigi egyetlen hozzászólás figyelemreméltó:
"Az avatar világában nem annyira az idill a vonzó, hanem sokkal inkább a harmónia, ami eléggé hasonlít a megvilágosodást átélt misztikusok, zen-mesterek és társaik beszámolóira."
Érdekes hogy én már 2x láttam, és a fejemse fájt,szédülni se szédültem...
Sok tápos, hamburgeren élõ külföldi... ^^