5435
  • nan76
    a kiló az náluk is kiló..ergó a Navi nyelv is Finnugor alapból ered
  • RYO21
    Akkor átlehetne nevezni a topikot: Ma Gams Kamerun - Uniltirantokx
  • seaedge
    Trailer na'vi felirattal.
  • Kly
    Megoldjuk :D

Én is a Jake által letaposott utat követem, ezért létrehoztam a saját és egy Na'vi DNSének a keverékéből az Avatarom.

A nyelvet is elkezdtem már tanulgatni.
    Tsun oe nga-hu nì-Na’vi p‹iv›ängkxo a fì-’u oe-ru prrte’ lu.

(Úgyis kiütöm azt a puhány tengerészgyalogost a nyeregből. )
  • Pharaoh
    A sámán nő tuti fogyaszt ilyet, meg minden felnőtté érés vagy milyen ceremónián, ahol jake is a törzs tagja lett, használnak mérgező állatokat amiknek a mérge miatt látomásuk/halluciációjuk lesz.
  • nan76
    auz biztos:)..hamar lelérne az óriás lépteivel a bótba' sörért...tényleg vajh fogyasztanak alkoholt vagy egyébb tudatmódosítókat..hisz a fű is a természet ajándéka!:):):)
  • edios
    szólni nem mernének úgysem, mert seperc alatt el lennének dobva 30 méterrel arrébb. lennének előnyei egy na'vi barátnőnek.. :)
  • nan76
    de ha nem tudsz navi'ul akkor..akkor az gáz..moziba se tudnád elvinni mert nem értené..bár az AVATAR-ra elvinném..a mögötte ülők biztos örülnének:)
  • Kly
    Csak alig több, mint egy méterrel magasabb és az kit zavar, hogy kék?! :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Lehet, hogy láttam már jobb nőt nála, de őszintén, ki ne vitte volna el egy körre a film megnézése után?
  • nonicks
    de ha már így gondolkozunk akkor 1,5 méterrel magasabb nálad kb:D
    kék..
    és egy papír darabbal meg tudna ölni :D
  • Atkamon
    Szombaton megyek negyedszer a filmre, már alig várom:) Valszeg ez lesz az utolsó mozis nézésem, hacsak nem tudom valamikor beiktatni az IMAX-et... csakhát ugye nem Pesti vagyok...:D
  • RYO21
    Azért igazából Zoe se rosz csaj!
  • VRSDM
    vagy csak nincs barátnője már egy ideje :D
    /am kétségkívül nekem is bejön a kék nőci :P
  • nonicks
    te már lassan fanatikus vagy:D
  • VRSDM
    dilisek vagytok :D
  • Lipi1980
    Persze! Sőőőőt! Kihajol a vászonról és nyom egy laza pipát mindenkinek személyre szabva
  • RYO21
  • zaki
    "megujjazhatjuk Neytirit"

• akascha
    Szuper ötlet! :) Szólj, ha sikerült valamit intézned hogy több imax legyen. :)
  • Kly
    Oldják meg úgy, hogy építenek egy új IMAX mozit az Avatarnak :) A lentebb említett "4D-s" mozi újdonságait is bevethetik, hogy hassanak minden érzékszervünkre és teljes legyen az átélés (pl. A film vetítése alatt érezhetjük Pandora különleges flórjának az illatát, megkóstolhatjuk a nektárt vagy esetleg megujjazhatjuk Neytirit :D)
  • akascha
    Ha jól emlékszem, dec.-ben mikor az Avatar mellett a Karácsonyi ének ment párhuzamosan, akkor úgy oldották meg, hogy mindkét film 2x ment egy nap.
    De ebben nem vagyok 100% biztos. :)
  • akascha
    Nagyon nem tudnak mit, most csak a dinók mennek az Avatar mellett, két időpontban: 10, 11.15 de ugyebár ez a dokufilm csak 45 perces.
    Mivel elég hosszú az Avatar, eddig is csak 4 előadás ment egy nap, szóval szerintem inkább a lenti variációk valamelyike lesz, bár nem tudom mennyi az Alice csodaországban játékideje. Az is befolyásolni fogja a lehetőségeket.
  • VRSDM
    vagy levesznek valami régebbi filmet az imax listáról :)
  • akascha
    Estére?? Én is figyelem mikor raknak fel új időpontokat, és szerintem is elég kicseszés volt, hogy szerda reggel történt az új időpontok felrakása.
    Kedden egész nap néztem, már arra gondoltam,nem lesz több időpont, erre másnap csak kíváncsiságból felnéztem az oldalra 10.20-kor és hétvégére már csak az 1-2 sorba ill. a szélekre volt pár hely, péntek du. is beleértve. Szerintem 10-kor tették fel, és kb 5-10 perc alatt lefoglalták a jó helyeket. :(
    Amúgy valaki tudja meddig játsszák még, csak mert most ugye márc. 3.-ig vannak fenn időpontok, viszont ha jól tudom márc. 4.-étől jön az Alice csodaországban ami szintén imax 3d-ben is látható lesz. Így szerintem vagy szüneteltetni fogják az Avatart pár hétig, vagy kevesebb időpontokban játssszák majd.
  • berczely
    Most komolyan ez a fos film ezzel az izompacsirtával vetekszik az avatar bevételével?
  • qper
    Ezt az internetes jegyfoglalást megfejelném egy regisztrációval és online fizetőrendszerrel, mert ez így egy nagy kalap f*s.

Aki megrendeli a jegyet, terheljék rá a számlájára a jegy árát. Véget érne a foglalás árusoknak.

Egyébként csak én veszem észre, hogy mostanában sokkal nehezebb jegyet kapni az előadásra? Decemberben és január elején csont nélkül sikerült jegyet foglalnom on-line, igaz, nem a köv. napra hanem két hétre rá, de sikerült. Nem is szar helyre. Most meg reggel kikerül a műsor, estére meg elfogynak a jegyek.
  • edios
    én nem tartanálak vissza a tervedben. baromira lenézem azokat, akik foglalásokat árulnak. (és így vesznek el másoktól)
  • Twetr0x
    detto. Bár nem magamnak foglaltam volna, azért szar érzés, hogy eddig keddenként került ki, most meg amikor foglalnék, akkor szerda hajnalban...
  • cherubim06
  • Pharaoh
    Azért olyan sok hirdetést nem látok a vaterán, ami van az is szar helyre. pl.:
    "AVATAR IMAX MOZIJEGY - SZUPER HELYRE NMÁ!!!"

A szuper hely nála az utolsó sor széle.
  • Spirit
    Hát tegnap semmi nem történt, egész nap figyeltem hajnali 1-ig, majd le mertem feküdni. Ma mire felkeltem, a 27-28-i hétvége már le is van ütve. A januári vizsgaidőszakomba bármikor ráértem volna, nem sikerült 3 egymás mellé szóló jegyet foglalni, mostmár csak hétvégén érnék rá, így még kevesebb az esély. Legszívesebben vaterán leütném az összes foglalást, elmennék átvenni a jegyet, és szétrugdosnám az összes kibaszott jegyüzért.
  • Pharaoh
    Már vasárnap visszaelőzte a DJ-t.
  • ultrared
    Nem kellett a hétvégéig várni:

MONDAY BOX OFFICE
    1.Avatar $2,251,567
    2.Dear John $2,140,429

Itt a vége a Dear John nagy menetelésének.
    Minden csoda 3 napig tart :)
  • Kly
    Olvastam már előtte korábban, akkor még nem esett le, hogy lényegében minden eszközt megadtál és megoldottad a problémát, mert nem csak a metódust osztottad meg velünk, de az oldal és a progi is be van linkelve. Utóbbi rész fölött átsuhantam :)
  • VRSDM
  • cherubim06
    Hogyan és mikor foglaljunk jegyet?
  • ProGabe #4472
    múlt hét csütörtökön meg akartuk nézni, foglaltam jegyet a "sima" 3D-re, 12:25-kor odamentünk a jegyekért, de próba, szerencse alapon megkérdeztük, van-e 3 szabad jegy a 12:30-as IMAX-ra. volt :) igaz, hogy eléggé a szélén 6-7-8-ik szék, de nem volt rossz. mondjuk a ghosting erősebb volt, mint amikor én először néztem, így a 3D nem volt olyan erős, el kéne beszélgetni az IMAX-osokkal, hogy ezt az egészet (sötétebb, mint kéne, sokan panaszkodnak a rossz fókuszra, a fülesem is hangosabb) mégis hogy a jó édes ?!:"+Á$ß×ßß#&ß-ba gondolják?!
  • Atkamon
    Nincsenek még eladva, csak le vannak foglalva... Sokan Vaterán árulják a jegyfoglalásokat... Először én sem akartam elhinni xD
  • Kly
    Thx.

Ezt komolyan gondolták, hogy 2 és fél hétre előre minden jegyet eladtak? :D
  • nonicks
    A kiválasztott előadáson nincs több szabad hely. :D(teltház mind?:D)