James Cameron - Avatar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
majd ha lesz hádé akkor írj ilyet legközelebb.
"mindegy hogy zárod-e a lakást, aki akar úgyis be tud törni"
kb. ilyen mentalitásról tettél most tanúságot.
u dont have to listen anybody else but me
"Nagyon jó minõség" (a screener valójában: 656x368 pixel) ha összehasonlítjuk az eredetivel 12000 × 8700(elméleti felbontás).
3D-ben...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
kicsit rossz élmény volt ez most....mögöttünk néhány gyerek ült, akik nem bírtak magukkal....üvöltöztek, utánozták a hangokat filmbõl meg a wc-re rohangáltak....de próbáltam a filmre koncentrálni...😄 ami jó volt ugyebár...de az egészet megkoronázandó nem vittem magammal kulcsot, így nemtuttam bejutni a lakásba....majd 1 órát kóvájogtam fel s alá, mire kerítettem kulcsot.....
Ma 16:02-16:59 percig lehetett jó helyekre foglalni, aztán beteltek. LEszámítva hétköznap délelõttöket.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
kicsit lemaradtam itt az avatar mizeriaval es csak jokat hallok rola, igy gondoltam en butan, hogy a neten rendelek jegyet. itt ert a meglepetes, hogy febr 27-ig minden jo hely le van foglalva (imax-3d). cinema city arena kedden ejfelkor (azaz ma ejfelkor) vagy hetforol keddre valo ejfelkor nyitjak meg a jovoheti musorrendet? (azaz tegnap)
most már összevisszavannak kábé.
Annak aki nem jutott be.
//azér ty h szóltál!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szerintem ebbõl 3-5 amit be fog húzni.