James Cameron - Avatar

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
itt akkor se reklámozunk minden féle low budget szart.
majd ha lesz hádé akkor írj ilyet legközelebb.

"mindegy hogy zárod-e a lakást, aki akar úgyis be tud törni"
kb. ilyen mentalitásról tettél most tanúságot.

u dont have to listen anybody else but me

Amúgy mindegy, hogy kitörlöd vagy sem, attól még nem fog eltûnni a dvdscreener a nettõl. 😉

Azért kíváncsi lennék mi a faszom értelme van törölgetni a hsz-eket... kedves VRSDM?

Június 30-ig tuti boltokba kerül a DVD változat (Gondolom az USA-ban)...
Hoppá, lekéstem valamit:-)
Azért ezt elég nehéz röhögés nélkül kimondani:
"Nagyon jó minõség" (a screener valójában: 656x368 pixel) ha összehasonlítjuk az eredetivel 12000 × 8700(elméleti felbontás).
3D-ben...
PrisonMan
és 815 ezer nézõnél tart itthon <#kacsint>

LasDen
Hungary $6,300,403

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Atkamon
Oh, Magyarországon már rég elsõ helyen van...

mosoporr
Azt nem tudni h Magyarországon is döntött?

zaki
1. Avatar $601,141,551
2. Titanic $600,788,188
3. The Dark Knight $533,345,358

ennyi 😛

Mindent helyben gyártottak sztereolitográfiával. Csak high-tech, kis tömegû, vagy helyben nem legyártható nélkülözhetetlen eszközöket szállítottak oda, ugyanis mindössze csak 350t hasznos terhet tudnak magukkal vinni.

Nethyrrea
mondjuk azon elfilózgattam hogy vajon azt a rengeteg tech-et mivel vitték le pandorára. mert ezek a kompok nem tûnnek annyira nagynak... fõleg ha azt a böszme bányakitermelõgépet nézzük, bármennyire is darabokból rakták össze. vagy csak a teherautókat, mert az arányokat elnézve azse tudna begurulni a komp rakterébe 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

zaki
hidd el hogy van.

LasDen
van...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Atkamon
De most komolyan ennyi hülye van, aki kiad ennyi pénzt csak egy foglalásért??

zaki
köszönd a sok sügér jegyüzérnek, akik a foglalást árulják több k-ért a vaterán :c

Tök jó egyébként, hogy folyamatosan minden hely le van foglalva az IMAX-ben, miközben egy csomóan el se mennek megnézni. December elején sikerült foglalnom a családdal helyet, most elvinném anyámat is, de mire leegyeztetném az idõpontot vele, minden helyet leütnek, örülök neki nagyon. Márciusra hagytok nekem is helyet azért normális helyre? 😄
mosoporr
De csajos neved van 😊
Ízlések és pofonok... az õ korában már nem minden a külsõrõl szól.

Nethyrrea
most nézek egy újabb avatar special videót, mutatták benne cameron mostani nejét, hááát...... szerencsétlen nõ olyan mint egy járkáló csontváz. elõzõ felesége kategóriákkal jobban néz ki még most is

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

zaki
holnap az amcsi toplistán is meg lesz elõzve a titanic

LasDen
nah...én meg most jöttem meg a 3. megnézésrõl 😄
kicsit rossz élmény volt ez most....mögöttünk néhány gyerek ült, akik nem bírtak magukkal....üvöltöztek, utánozták a hangokat filmbõl meg a wc-re rohangáltak....de próbáltam a filmre koncentrálni...😄 ami jó volt ugyebár...de az egészet megkoronázandó nem vittem magammal kulcsot, így nemtuttam bejutni a lakásba....majd 1 órát kóvájogtam fel s alá, mire kerítettem kulcsot.....

Nem, az jó hely.
Ma 16:02-16:59 percig lehetett jó helyekre foglalni, aztán beteltek. LEszámítva hétköznap délelõttöket.
Sil3nt
koszonom. az 5-ik sor nagyon elol van?

edios
ma délután nyitották meg febr 24-ig az imax foglalásokat

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Sil3nt
sziasztok

kicsit lemaradtam itt az avatar mizeriaval es csak jokat hallok rola, igy gondoltam en butan, hogy a neten rendelek jegyet. itt ert a meglepetes, hogy febr 27-ig minden jo hely le van foglalva (imax-3d). cinema city arena kedden ejfelkor (azaz ma ejfelkor) vagy hetforol keddre valo ejfelkor nyitjak meg a jovoheti musorrendet? (azaz tegnap)

Atkamon
Hahaha Sull-e xD Ezek nagyon jók xDD

zaki
Sull-E lol 😄DDDDDDDDD
többi gyenge :p

tigeroo
Sull-e .Ddd
VRSDM

LasDen
az utolsó Tsuteyes az melyik film???

Kly
Ki mennyiszer látta idáig a filmet? 😊

Scientia potentia est.

VRSDM

VRSDM
amúgy vicceskedés ... forrás. hw

VRSDM
akkor még csütörtök volt a frissülés mikor az készült.
most már összevisszavannak kábé.

A GYIKben direkt van csütörtök írva, mint legjobb nap a jegyfoglalásra? Nekem mondjuk hasznos volt, hogy másokat félrevezet:-DDDD
És megvannak! Ennek örömére megosztom javaslatom: be kell tenni a jegyrendelõ oldalt egy weboldal változást figyelõ progiba és azt futtani kedd reggeltõl; egy perces figyelésre állítva.
Annak aki nem jutott be.
zaki
jeeeee, sikerüüült xD
vicc baze 😄

edios
végre sikerült! már elkezdett rendesen pirosodni a terem, de még volt jó hely szerencsére😊

Hû ez nem lesz könnyû (cinema city webszervere, ugye)
zaki
én is onnan néztem. 20 perce ránéztem, láttam már 24-ig lehet foglalni, (eddig 17-ig lehetett), de tuti összeomlott az oldal, mert már be se jön a cinemacity se 😄

Atkamon
Hát, én a cinemacity oldalán eddig is csak 10-éig tudtam menni... vagy ti másik oldalról beszéltek?

zaki
nm 😄
kéne 3 jegy 😛

edios
nekem se. ráugrott mindenki, meghalt a szerver. pff
//azér ty h szóltál!

zaki
szokásos helyen, de már vagy 10 perce szenvedek, és nem akar bejönni az oldal, biztos túlterhelt 😄

Atkamon
ööh, hol?:S

zaki
na már 24-ig lehet jegyet foglalni
viszont ha rányomok bármely idõpontra hibaüzi jön be

Totti5
Star Trek is nagyon profi vizuális szempontból, de az Avatar még azt is nagyon simán felülmulta.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

galmat
9 jelölést kapott pontosan. (Az összes jelölés részletes listája)

Szerintem ebbõl 3-5 amit be fog húzni.