James Cameron - Avatar

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

meglehet 😊

''ui.: ami kifejezetten meglepett, az a közönség kultúráltsága, senki nem nyamnyogott, nem csámcsogott, nem hörgött és zörgött, nem rugdosódott hátulról stb. szóval ''

Gondolom mindenki az állát kereste azért nem zörgött senki se😄
na, megjártuk ma az Imax vetítést.

röviden: 3D hatásban én õszintén szólva semmi különbséget nem véltem felfedezni a paraszt3D-hez képest, a vászon viszont jó nagy, a képminõség tetszett. Audio ügyileg igazából semmi extra nem tûnt fel, de korrekt volt. A film maga második nézésre sem volt unalmas, viszont én biztos nem nézném meg többször moziban...Továbbra is fenntartom a véleményem, hogy jó film, fõleg ahhoz képest, hogy miféle förmedvényeket hoznak ki manapság "film" néven, de kiemelkedõnek nem nevezném. Jó érzéssel gondolok vissza mindkét alkalomra, amikor megnéztük, és ennyi nekem elég is.

ui.: ami kifejezetten meglepett, az a közönség kultúráltsága, senki nem nyamnyogott, nem csámcsogott, nem hörgött és zörgött, nem rugdosódott hátulról stb. szóval <#eljen>

ui2.: mindenkinek kösz még 1x a segítséget a jegyfoglalással kapcsolatban, és csatlakozom az elõttem szólókhoz, 5. sornál hátrább nem is érdemes jegyet venni. 4-5. kb az ideális, és hát lehetõleg minél inkább középre.

JackSparrow88
Rem ez a várható DVD megjelenés igaz:Avatar DVD megjelenés

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

VRSDM
na némi infómorzsó...

Az elsõ körben kiadott DVD ill. BR verziókban semmi extra nem lesz

majd késõbb adnak ki bõvített kiadásokat...

forrás: erre

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
mikor kapod a szemüveged nézd meg jól nem karcos nem törött-e
nõvérem az alízon törött szárút kapott ami szikszalagozva volt ...
/magyarország
úgy kellett tartania végig hogy ne essen le róla kábé :/

oké 😊 köszi mindenkinek, kedves ez a segítõkészség 😊
aztán kiváncsi leszek, én dec. végén a premier vetítésen láttam a filmet, de már olyan rég volt, hogy nem is emlékszem szinte, most meg fõleg még imax is, remélem szuper lesz!

A jegyet min. 1 órával kezdés elõtt kell átvenni, utána ha még van idõtök nyugodtan mászkálhattok film elõtt. Kb. 1/2 órával a film kezdete elõtt lehet bemenni. Szerintem akörül jó ha visszaértek, mert legalább tudtok válogatni a szemüvegek között.
Pharaoh
1 órával hamarabb át kell venni, utána még mászkálhatsz a plazaban. Befelé nem lesz nagy sor, hisz csak jegyet néznek és adnak egy suemüveget.

Szia!

Én az 5. sorból néztem, és szuper volt, bár ha most kellene választanom akkor a 3.-4. sorba vennék jegyet ott még jobb a látvány. Hátrább semmiképp nem vennék, mert a film nem tölti ki az egész vásznat,így minél hátrább ülsz annál jobban látsz majd keretet a film körül. A hanghatás is jobb az 5. sor környékén.
Szóval szerintem jó az a hely el ne cseréld.
aham köszi srácok. még valami, csak mert biztosra szeretnék menni. gondolom a cinema city mûködési elve, illetve szabályai ugyanazok kb, mint itt lent szegeden. szóval ha felmegyünk, jó 1,5-2 órával az elõadás elõtt, átvesszük a foglalt jegyeket, akkor utána még lehet mászkálni, ugye? és a végén, amikor megyünk be a filmre, akkor mekkora sor szokott lenni? ill. egyáltalán elég ha 1,5-2 órával a film elõtt érkezünk? 12.15-ös elõadásra mennénk, szombaton 😊

csak azért kérdem, mert semmiképpen nem szeretnénk lemaradni róla mostmár 😛

Pharaoh
A vászon mellett a falat látni, annál jobban minél hátrább ülsz. 1-4 sorig talán csak a vásznat látod. A szemüveg alatt azért nem kéne kilátni, max akkor ha lefelé nézel.

IMAX-ban ti nem láttátok a vászon melletti illetve alatti részt is valamennyire? Nekem a szemüveg alatt simán látszódtak a széksorok, pedig asszem az 5. sorban ültem.

Az én fejemnek van hülye alakja, vagy másnak is ilyen volt? 😊

VRSDM
az ötödik tökéletes 😊

En az 5. es a 3. sor kozeperol neztem. Az 5. sorbol jobb nezni, viszont a 3. sorban sokkal jobb a hang. Lehet erezni a robbanasok altal keltett legnyomast. Legkozelebb a 4. sort probalom ki. Az 5. sornal feljebb nem ulnek.

okés, köszi 😊 még vki esetleg? azért biztosabb lennék, ha több véleményt hallhatnék...

zaki
3X láttam imaxban, elõször a 10. sorból, aztán 9. (akörül legalábbis), legutóbb pont ott ültem, ahová foglaltad a jegyeket. sztem egyáltalán nem volt közel, pont jó volt, így nem látod a vászon melletti részeket, csak a vásznat, sokkal hangosabb is, szal jó az az 5. sor, közelebb viszont már nem nagyon ülnék.

zaki
hm, de most 18-24-ig már 12:15-tõi is játszák a filmet a 22:15-ös mellett... gondolom itthon nem nagyon nézik az alice csodaországbant.
mind1, engem már nem érint, 4X láttam moziban, 3 hét múlva már úgyis megjelennek az elsõ hd-s releasek...

elõre is köszi, lehetõleg csak olyanok irjanak, akik ültek már a teremben, esetleg még közelebb, vagy jobban a széle felé, az õ véleményükre lennék kiváncsi 😊

jóéjt!

gyerekek, elég röhej, hajnali 2kor kerültek fel az új idõpontok, kb 5-10 perc késéssel néztem rá, és már szombat estére be volt telve az egész középsõ rész, kivéve az elsõ pár sort...ezt nevezem!

kérdés: aki volt már az arénában az imax teremben, az 5. sor közepe mennyire rossz? mmint, azt értem, hogy a közepe jó, de az 5. sor mennyire van túl közel a vászonhoz, vagy esetleg semennyire? magyarul élvezhetõ lenne onnan, vagy inkább mondjam le a foglalást?

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

zaki
most már tényleg hivatalos az április 22-i dvd és bluray megjelenés. nálunk 28án jelenik meg <#worship>

Már nem azért...de nem tudod eldönteni, hogy tetszett-e a film?

Ha meg moziból mentél ki 20 perc után ahhoz külön gratulálok...

Félre ne érts nem érdekel, hogy tetszett-e neked vagy nem, de eléggé ovodás szint, ha nem tudod eldönteni, hogy akarod-e látni még egyszer.

mosoporr
trollkodás lol 😄

hátha még partner is lenne hozzá... ok vége

VRSDM
az hogy más a véleménye mint neked nem fikázás.
õ unta.
õ baja... lenyugodhatnál mostmár mert ez trollkodás amit mûvelsz...

mosoporr
Nem tok hitelt adni a szavának hazudik!!! 😄

mosoporr
Ugyanmár...

Idejön fikázni ti meg tûritek... álljatok már a sarkatokra!

Twetr0x
Látta, második megnézésre ment ki.
Amúgy meg ha valaki nem szereti az ilyen filmeket vagy Cameron stílusát, akkor ez van. Én is így vagyok egy-két filmmel/rendezõvel.

(...Én megbocsájtok neki ;D)

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

VRSDM
ha meg van róla a véleményed akkor se hagyd hogy bárki felbosszantson 😊

mosoporr
Ok értem én...

Igazából 1 olyan filmre mondott kritikát amit nem is látott,asszem ez önmagáért beszél,gratula így kell ezt!!!

VRSDM
elkezdtetétek csipkedni egymást.
jött tõle a válasz.
szóltam hogy elég lesz.
folytattad. innentõl kezdve nem folytatok vitát.
ha nem tetszik a házigazdaságom írj a modiknak, gyûjts elég szavazatot a téma olvasóítól és leválthatsz 😊 sõt. önként mondok le 😉

mosoporr
akkor az övét is,megsértett...

VRSDM
-itt nincs személyeskedés-
/privátban 😉

LasDen
én nem bocsátok meg senkinek, aki kritizálja a filmet.....mert leszarom nem érdekel 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

VRSDM
nyugi már.
csak viccelõdik...

hazudok? mocskolódó majom
(csak kijött hamar, hogy nem érheti kritika a bulizósfiatalok szent filmjét)

mosoporr
mosoporr
Van aki a mûvész filmet szereti meg olyan is aki a minõséget 😄
persze tudjuk h hazudsz...

Hát én meg se próbálom másodjára. Várok legalább fél évet a bõvítettre hátha az jobb lesz.

Avatar minõségi popcorn-film, nem tudom hol élsz te vagy mit szeretsz, de én is megbocsájtok neked :-)
Én megbocsájtok😄
Ezt a filmet 2. megnézéskor a 20. percig bírtam. Elsõre még egy közepes filmnek elment, másodszorra érett be, hogy milyen rossz film. 😊 Mondjuk Cameron többi filmjérõl is ez a véleményem. Totálisan hiteltelen, brutálisan sablon színészi játék, történetvezetést stb... mindenen látványosan látszik hogy a minél nagyobb bevétel elérése a cél. Egy színésznek se legyen egyetlen egyedi megmozdulása sem, nehogy nézõket veszítsünk! LOL...
Nem csoda hogy ekkora siker lett...

Remélem ebben a topikban kritikát is lehet írni. Ha nem, akkor elnézést kérek.

Három a magyar igazság, avatar nézésben is 😊

Még mindig 10/10 ... de már közelít a 10/11-hez 😊

Nagyon spórolós vagyok, de Cameron megérdemelt minden forintot amit tõlem kapott, nem mindennapi élmény. Ekkora hatással egy film sem volt rám, na jó, egy vagy kettõ volt ami megközelítette.

Ha valaki még nem nézte meg irány a mozi, még vetítik!

Ez a film tökéletes nálam 10/10
Twetr0x
Az egy dolog, hogy a pénz miatt rakják ki újra, mert biztos be fog vele még jönni minimum félmilliárd, de azért vágtak ki az eredetibõl pár jelenetet, hogy alacsonyabb korhatárral dobhassák ki, így többen nézhessék meg. Ámérikábán asszem így csak 14-es volt.

VRSDM
ezért kerül bele még több jelenet?
fölös az egész
amúgy meg ha már dohányoznak egy filmben akkor már alapból 16+ 😊 bizony únió 😊

Twetr0x
Nem, azért hogy alacsonyabb korhatárral adhassák ki. (legalábbis valahol régen ezt olvastam)

mosoporr
firefox 3.6-on

mosoporr
Wreck86
Nemtom 😞 Szerintem lesz.

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers