James Cameron - Avatar

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi84
én nem sírok nekem 10/10 a film

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Én se értem sokak sírását várható volt, hogy nyáron majd megint elõveszik a filmet. Ameddig van pénz belõle addig hadd menjen.
Én spec jól is járok mert azóta se láttam 3d-be.
VRSDM
a kiadó nyomása néha kezelhetetlen.
minden bizonnyal a fox most minden kanyit be akar zsebelni.

amúgy meg mit sír a szátok, de most tényleg.
eddig az volt a baj hogy minek veszik le a vászonról, meg hogy nem kapni rá jegyet, nem láttuk (elégszer) stb.
most hogy nyáron jön újra. most már az is baj.

rosszak vagytok gyermekeim 😊
/én spec. kiváncsi vagyok cu-tej fõ harcirangstátuszának átadós jelenetére... már az az egy képkocka is szerelmet gyújtott 😊

u dont have to listen anybody else but me

Szabi84
amik azért maradtak ki mert szarok lettek és csak rontanának az élményen...

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

zaki
dehogy lesz

Pharaoh
Akkor meg lesz az 5 is.

PrisonMan
úgylátszik azt szeretné, hogy meglegyen az a fránya 3 milliárd usd 😊

Twetr0x
James Cameron idén nyárra tervez egy második Avatar-premiert, sok mkimaradt jelenettel: az új IMAX 3D-verzió 10 perccel hosszabb lesz a mostaninál. A lépésre állítólag azért volt szükség, mert az Alice Csodaországban március 5. óta szinte az összes 3D-moziból számûzte a na'vikat. A rendezõ 2012-re elkészül a Titanic 3D-verziójával is. (via movieweb)

-Index.hu

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Egy valamit nem értek. Az otthonfánál mikor meghal Grace ugye este van a na'vik testén lévõ pontok világítanak na de kérdem én Tsu'Tey testén miért nem világít egy sem?
Tudom hülye kérdés csak számomra érdekes, és nem értem. Most vagy baki vagy van rá válasz.
Közben hozom a könyves híreket, ha nem gond😄 Most már 2 könyv fog megjelenni hamarosan ami magyar remek hír😄

http://www.xpress.hu/dvd/keres.asp

Lehet választani vagy egyszerre mindkettõ😄
nem tudom volt-e már, de Stephen Lang fogja játszani a fõgenyát az új Conan-filmben! Remek választás
mosoporr
A végén a felirat 😊

Valami nem stimmel. A 166 percnek a 4%-a 6,64 perc. Mi van a többivel?
11 perccel hosszabb a BR verzió.

Pharaoh
Ez azért van, mert a BR-en a kép 24p-ban van, a pal szabvány meg 50Hz. A pal szabvámyú dvd-re ,ezt a 24p-t duplázzák meg ami 48 és egy kicsit felgyorsítják. Ezért rövidebb a DVD. Ezért minden pal DVD 4%-al rövidebb, mint a moziban, ennek a kivédésére hozták be a 24p-t

Hm....lehetséges én csak ezt a két idõpontot tudtam a Dvd-rõl kitudja lehet majd változik nem tudom....
Viszont akkor a BR-en lehet van plussz...
RatBaG
plusz dugást ígértek...
bár én örülnék, mint majom a farkának, ha az a 3 hónapos betanulós rész hosszabb lett volna a filmben <#szomoru1>

Per Aspera Ad Inferi.

Vajon nem elírás? A DVD verzió 155 perc, az ugyanakkor megjelenõ BR verzió 166 perc.
A BR verzióban ezek szerint már láthatunk egy kis plusszt?

Pharaoh
Oktober??? Ez most komoly? Addig nem bírok várni.

A sima április környékén fog megjelenni. A bõvített kiadás pedig október fele.
Pharaoh
Elõször a sima mozis változat jelenik meg, utána tuti lesz egy bõvített extrás változat, hogy utána lesz-e egy még extrább kiadás arról nem sokat tudni.

Elírtam 1 könyv angol a másik meg magyar na:d
http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/webshop.cgi/SearchBook

2 könyv van amit lefordítottak az 3. 24-én fog megjelenni kb.
A másik könyv fordítása pedig biztos késik vagy passz...
jah bocsi 😄 lol tényleg de ez a gyüjtõi kiadás érdekelne a legjobban lesz e és ha igen Mon is belehet e valahogy szerezni?
Atkamon
lol, pontosan egy hozzászólást kellett volna visszaolvasnod😄

sziasztok!

Lenne egy kérdésem.. Lesz- e szerintetek Avatar-nak ilyen gyüjtõi kiadás hogy pl extra dolgokat adnak mellé a filmhez? Mert nekem tuti az kellene..
Egyébként én már 10x láttam 3D-ben moziban és még tuti megnézem párszor nagyon imádom a filmet.. IMAXban is megszerettem volna de mindig teltház van és csak hétvégén érek rá.. mi a külömbség egyébként a sima 3D és az imax közt?
Ja és mégvalami. Elõször IMAX-ban láttam most sima 3D-ben. Különbség szinte semmi, de most sima 3D-t jobbnak éreztem, mert az IMAX élményt rontotta, hogy ott hatalmasak voltak az elvárásaim. Mindenki a "körbevesz" a vászon dolgot hajtogatta, de nem igazán volt más mint a sima, pedig a 4. sorban ültem. Mindkét esetben.
Talán IMAX-ban a látótérnek picit nagyobb részét befedte a film de egyáltalán nem teljesen, a szemüveg alatt látszódtak a széksorok, az emberfejek. Más irányokban is ki lehetett látni picit. Dehát ettõl eltekintve hatalmas élmény ez a film 😊

Ja és Dolby 3D-ben néztem kép tökéletes volt, hang talán egy icipicit elmaradt az IMAX-tól, de lényegében csak azért mert IMAX-ban néhány nagy robbanásnál még a szék is berezgett, az nagyon élethû hatást keltett 😊

Huhh na megnéztem másodszorra 😊

Most feltöltõdtem energiával kb 1 évre. De tényleg, nem igazán tudom megmagyarázni de egyszerûen rohadt jól érzem magam így utána 😊

Pharaoh
A Confidential Report on the Biological and Social History of Pandora: Eredeti ár: 5 180 Ft

Azért az vicces, hogy Angliából szállítással együtt 3200ft volt.

Akit érdekel az Alexadnria.hu -on elõ lehet rendelni az egyik Avatar könyvet amit lefordítottak magyarra a másik még csak angolul van.
hát aki volt irakban katona, haditudosító elég sokan lenyilatkozták, hogy a HL eléggé "fantasy"
Sõt még az Amerikai Veteránok Szövetsége ki is adott egy nyilatkozatott (ha jól emlékszem), hogy eléggé kamu-film, mint fizikálisan (pl: egyenruhák nem stimmeltek) mint karakterileg (cowboy-gyerek amiket csinált)
vagy pl: a CNN iraki tudósítoja nyilatkozta, hogy az állít olyat, hogy a HL realisztikus, aki nem volt soha Irakban
Pharaoh
Mi nem felel meg benne a valóságnak?

nonicks
unalmas történet...és teljesen irreális katonai szempontból..

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

VRSDM
ellenben a bombák földjén...
a hõs katonák afganisztánban (vagy hol) az életüket teszik kockára a hõs hazáért... nyüsz-nyüsz 😄

VRSDM
fõleg hogy az avatar nem gyengén amerika ellenes

amerikáé az ezüstérem a szennyezésben ... alapkocepció
amerika próbál igazságot osztani ott ahol semmi keresnivalója ... hódítások / támadás / leigázás

... soroljam még, hogy mennyire amerika ellenes az avatar? 😄

nonicks
az Oscar már igen régóta politikai döntések alapján osztogatja a szobrocskáit...

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

mosoporr
Na sikerült megnéznem a Bombák földjét,nem volt olyan rossz de 1sima 1szer nézhetõs kategória még a Becstelen brigantik is 100szor jobb volt... Igazából politikai döntés született az 1ik kezükkel adtak (nõ) a másikkal elvettek (Avatár). Ez a pali képes volt a mai világba vissza hívni az embereket a moziba és nem díjazták érte.

Oscar RIP

Kly
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hentai változat van-e?

Scientia potentia est.

Kly
Én is teljesen egyetértek az elõttem írókkal. Egyedül az számít, hogy a film milyen élményt tudott nyújtani - ebben pedig nem akadt párja. Most az, hogy kilenc "inka szobrocska" helyett csak hármat tesznek a dévédé borítójára, számomra különösebben nem változtat semmin...

Scientia potentia est.

Wreck86

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Pharaoh
Érdekes cikk

Hülye kínai szerint tõle lopott cameron, mert õ 97-ben írt hasonlót. Az már mellékes, hogy elõtte 85-ben és 93-ban is voltak hasonló témájú képregények. Akkor már õt is perelhetnék az elõdök.

tudtok még ilyen gif-eket?

edios
😊

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Tatyla
én úgy vagyok ezzel hogy leszarom mennyi oscart és ki nyert tipikus amerikai baromság,a lényeg hogy jöjjön már a Battle Angel...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

nem, hanem küldhetne emailt...persze egy desktop proginak nyilván jobb lehetõségei vannak a jelzésre 😊

ha online lenne akkor kéne egy másik progi, ami csekkolja, hogy változott -e az online tartalom...<#nezze>
vagyis progi, elsõre azt hittem, hogy online az egész cucc.

hmm köszi a tippet, ez egy hasznos kis site 😊

VRSDM
<#wink>

nem is kell 3d szemüveg...

"...Az a díj olyan filmnek jár aminek eredeti a története..."<#wilting>
Ben Hur 11 Oscar
Titanic 11 Oscar