James Cameron - Avatar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://filmuniverzum.avpuniverzum.hu/?cat=39
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Már csak keveset kell aludni, és jön a HD is. :-)
Hajrá!
nem bántott senkit, csak rosszul tudott valamit uram bocsáss, ne essél neki így mert ez nem az elsõ figyelmeztetés már számodra. nyugodj már le kicsit. tudod. KÚLTÚRA 😊
u dont have to listen anybody else but me
sõt. én -10 percet hallottam 😄
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
- making of cuccok
- bovitett verzio 6 perc full kesz jelenettel
- 20-30 perc plusz jelenet rajongoknak, de ez csak felkesz verzioban
- sok helyen lehet majd valtani a referencia kameras felvetelre, megnezni, hogyan nezett ki a szineszekkel.
tegnapelõtt láttam az állam a padlón a látványtól (I-MAX-ban ofc)
A "sima" mozinak sztem befellegzett! minden filmet így csináljanak!
A story maga nem nagy cucc,de a látvány.....nincs rá szó!😊
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Most akkor melegekrõl van szó vagy csak gy rajongó autogrammot akar kérni?
Ja és aki szeret fórumozni annak ajánlom a következõ Avataros oldalt.
http://avatar.corellian-run.hu/forum/index.php
Késõbbiekbe még javulni fog az oldal.
Scientia potentia est.
forrás
még jó régen úgy gondoltuk (meg voltak is róla pletykák), hogy ilyenek lesznek a poszterek
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.