James Cameron - Avatar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tényleg csak a mégjobb elmerülést kiszögezve a célba.
aztán a harmadikban, a már teljesen megismert világban egy nagyon összetett párórás csetepatét belevágni 😊
u dont have to listen anybody else but me
Neytiri és Jake gyermeke már tinédzser lesz, mire a büntetõhadjárat visszaérkezik Pandorára.
Ha úton van egy ûrhajó, az valószínûleg csak a szokásos ellátmányt, hozza, és a kitermelt ércet vinné.
Valószínû, hogy a második rész csak Pandoráról, a Na'vikról szól, és majd a harmadik részben jön a gyilkos humán gépezet, hogy bizonyítékát adja az emberiség kegyetlen viselkedésének.
Ami nekem nem áll össze, hogyha X év alatt hazakeverednek és elpanaszolják cégvezetõ bácsinak, hogy csúnya navik elüldöztek minket Pandoráról, akkor vagy békén kellene hagynia a bolygót (holdat?!) és keresni a gázóriás körül valami másikat, ami kitermelhetõ VAAGY több és jobb fegyverzettel visszavágni. Felszínen. És ezért nem értem hogyan és miért fog a folytatás az óceánokban játszódni <#nemtudom>#nemtudom>
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Inkább egy új humanoid fajra gondolok mint a NA'vik csak ugye vízbe élnek.
Az emberek? Ügyesen jönnek repülõvel, és leszállnak😄
Valami olyasmit képzelek el, mint amit a Pandorum-ban látunk, csak sokkalsokkal jobban kidolgozva, és látványosítva😄
http://filmbuzi.hu/archives/2010/04/21/vazzeg-cameron/
<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
vagy egy olcsóbb htpc-t kell építeni, de lehet olcsóbb venni valamilyen lejátszó boxot, pl. popcorn. az elvisz mindent, csak hát plusz egy doboz ... meg némi deákferenc 😊
Eth csati nincsen csak hdmi, a videokártyán viszont csak svideo. Az alaplapon viszont csak agp foglalat. 😄
Mert amugy néztem nem drága egy hdmi-s videokártya csak mind pci-os.
amit letöltesz innen onnan akárhonnan az egy BR rip. hiába van ott hogy 1080p, az valójában már egy rip hogy elég legyen 8-10gigát leszedni a 20-30 (50-70) helyett.
az hogy lemezen vagy wifin eteted meg a tévéddel már csak szar a pofonnak.
Inkább maradok a barátnõmnél, akinek minden porcikáját ismerem. Igaz nincs benne wifi, meg DLNA sem sem. De senki nem lehet tökéletes <#beka3>#beka3>
bízok a legjobbakban.
az probléma :|
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
keress rá a dnla-ra
Most lehúzom a HD verziót, monitoron elnézegetem.
Nyárra megérkezik az otthonomba az új 2010es Bravia sorozat tagja, és õsszel meg a bluréj, minden nemû extrájával, és mindezt wifin küldöm majd rá a tévére az otthoni DLNA wlan hálózatra ami minden elektronikát összeköt egy távirányítóra és wiiii nagyon jól fogom érezni magam.
/Igen, most felvágtam ezzel a DLNA-val, de ez sok-sok év spórolásának a terméke 😊 (mielõttmég nekemesikbárki)
Büdös kalózöböldben már kint a magyar 5.1 <#szomoru1>#szomoru1>
Jöjjön már az a DVD!
pont a napokban szerették volna megnézni egy házaspár-barát ismerõsükkel.
köszi szépen 😊
Ülohely / Seat: Sor 5: Ülõhelyek 17,15,16,18 (5. sor tökközepe)
Nekem nagyon tetszik ez a szám!
REAL MADRID
valahogy április rémlik, de így mostanság 2-3 tuti. de ebben " semmi " nem lesz, csak a moziban láthatott film.
azt tudom pontosan hogy az extrás az novemberben jön
árát nemtudom.
Mikor jön a magyar extra változatos DVD?
Mennyibe fognak kerülni?
Most hirtelen ez a 3 kérdésem van!<#vigyor3>#vigyor3>
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
http://www.youtube.com/watch?v=EyC5KnVEHiY
Guardian at the Gates:
http://www.youtube.com/watch?v=EyC5KnVEHiY