James Cameron - Avatar

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Várjál azért még az efféle könnyelmû kijelentésekkel. <#wink>
Nem láttuk még mûködés közben, aztán lehet, hogy kicsit CGI-vel is felturbózzák még, Cameron szereti a fegyvereket. <#vigyor2>
látom, és jó kis fegyver az, de az M41A-t nem tudja lekörözni :p

Azóta már javítva. 😊
nem hozza be a képeket :p

a_n_d_r_e_w
ááá, ezt a nyavajás marketingdumát. Más mondaná körberöhögném, de ezt Cameron mondja... bazz, el kell hinnem 😊

One Vision. One Purpose.

LasDen
a titanic is jó volt helyenként.......szép képek voltak és a katasztrófa is nagyon jól lett megcsinálva.....elõtte utána lévõ rész már nem annyira......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hat a titanicon es a piranha ketton (de mondjuk azzal megbiztak, es kenytelen volt elvalalni) kivul minden filmje klasszikus nalam, a titaniccal csak az a bajom, hogy tulsagosan belement az erzelmi szalba, es ez jo kis katasztrofa filmbol csinalt egy sablonos szirupos szart, de egyebkent azert jo Cameron, mert a sztorit es a technikat egyszerre tudja jol kezelni, es nem mennek el a filmjei latvanyorgiaba, es nulla tortenetbe, szemben mondjuk egy Michael Bay-el
LasDen
vhol elkell kezdeni.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

mindenki ezzel jön<#hehe>

Na igen,ha valaki még tud jó filmet csinálni,akkor az Cameron,de majd meglátjuk,én már tõle sem várok azért túl sokat 😊

[NST]Cifu
Piranha II.? ^^
(jó tudom, magas labda...)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

LasDen
mondjuk télleg kicsit furán viselkedett, de azért jól nézett ki....
Én nem tartok attól, hogy szar film lesz......Cameron eddig csak jó (esetleg nagyon jó 😄) filmeket rendezett......

Azért néha látszik rajta hogy valami nem stimmel,de az biztos hogy nagyon élethû...legalábbis ilyen piciben 😊 Kíváncsi lennék egy hd verzióra,kicsiben minden jobbnak tûnik 😛
Amúgy meg hiába a jó cg,ha a filmek manapság egy nagy rakás...

LasDen
ha nem mondod, hogy nem igazi akkor azthittem volna hogy élõ személy 😄
Nagyon durva.... 😄
de akárki akármit mond, azé a JP-ben a dinók még mindig iszonyat élethûen néznek ki 😄

Amazing "Avatar" Tech: Say Goodbye to the Uncanny Valley

Öööö, a videoban az Avatarban használt technológiákról beszélõ hölgy ... CGI. Õtis a fenti technikákkal hozták létre. Basszus hol vagyunk már a Terminator 2 vagy a Jurassic Park szintjétõl.

Ígéretes.
LasDen
az egyetlen teaser 😄

PrisonMan
Kíváncsian várom, igaz még nagyon messze a bemutató.. Itt egy teaser:

rotator
A 2009. nyár tûnik tarthatónak.

Akkor nyáron? Mert eddig én is így tudtam aztán imdbn írtták ki a decembert és ott rendszerint csak biztos adatot írnak ki...

I never asked for this.

LasDen
sztem az a Dec 18 csak kamu.... 😄
majd idõben megtudjuk mikor jön 😄
Kiváncsi leszek rá.....eddig csak jót rendezett Cameron 😄

Ez lesz minden idõk legköltségesebb és leglátványosabb scifije ez már tény. Cameronban ilyen szempontban nem lehet csalódni: õ a filmkészítés Blizzardja, évekig kell várni rá, évekig csiszolgatja a gyémántjait és mikor kiadja a keze közül... az ember csak ámul. A legprecízebb, legalaposabb rendezõ akit valaha hátán hordott a Föld (gondoljunk csak a Titanic modelljére). Én a Világok harcát is odaadtam volna neki sajna nem így lett: majd ezzel durrant egy akkorát, hogy... nagyot😄

Amúgy én úgy tudom hogy majdnem 300 millából csinálják. Rengeteg ellentmondásos adat van még, Ami biztos hogy Weaver benne van és James Horner szerzi a zenéjét akiben még csalódni nemigen lehetett. (talán csak a Raptor címû förmedvény után)

Amúgy a premier dátuma az ami imdb-n van? Mer az elsõ trailerbe még 2009 Summert írnak imdb-n meg decemeber 18 van asszem...:S

I never asked for this.

rotator
Fake.

Azóta már kikerült a csapatból.

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu

Ez komoly, Darkoo? Én nem látom az IMDb-n Michael Biehn nevét... Meg lett ez erõsítve valahol?
Az elsõ Avatar artwork:

Joblo

Azt hittem ez az "Avatar, az utolsó levegõidomár." 😊
Bocs.
(Annak úgy látszik nincs topic-ja.)

😊)

Wow ez már durva. A youtube-ra kiraktak egy rövidke videót,ahol is az Avatar teaser posterét mutogatják a Predator film zenéjére. Hehe😊

Hát igen,tud ez a Cameron! 😊
Jól mondta egyszer egy kutató nõ valami werk filmben vagy miben,már nem tudom hogy miben láttam,hogy akár kutató is lehetne Cameron,mert annyira részletesen kidolgoz mindent,meg beleássa magát a dolgokba 😊

a_n_d_r_e_w
Cameron féle 3D
igazán demózhatták volna piros-kékben is😞

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
"I am not in negotiations
for this film.

Michael"

na most akkor már vagy tuti benne van, vagy tuti nincs, de jó tudni 😊

One Vision. One Purpose.

Még Bill Paxton meg Lance Henriksen is kéne már akkor 😛

Na ez jó hír,ezt a filmet nagyon várom 😊 Ajj de sokál lesz még :/
Az imdb-n is ott van a neve már amúgy...

rotator
Honnan az infó?

a_n_d_r_e_w
Biehn az, de a lényeg, hogy ennek nagyon örülök (Cameron mindig is ragaszkodott hozzá 😊)
remélem ez a pletyka igaznak bizonyul 😊

One Vision. One Purpose.

Michael Beichn alias Hicks Tizedes az ALiensbõl is csatlakozott a színészi gárdához..Hát igen..Cameron a jö öreg motorosokat alkalmazza, mint mindig😄

Fenrir
Lényegében tökmindegy, lényeg hogy nem színész volt akkor. Szerintem "névtelen" színészekkel is lehet jó filmet csinálni bár sokszor ugye a nagyobb színészek neve elég már a nagy hírveréshez és sikerhez.

A halál csupán a kezdet...

koryne
Végre, nem idegenek támadnak a Földre, hanem az emberek az õ bolygójukra 😊 Várjuk, várjuk!

Xbox Live gamertag: kilencnad

😊)

Bandew
Na azért én a Piranha II-t nem mondanám annyira jónak. 😊
Amúgy meg nagy filmjei vannak!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

stp4trick
ács-asztalos

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Ja,két tûz között 😊
Bár szerintem is lényegében minden filmje jó volt..

a_n_d_r_e_w
Volt pár, pl: The Abyss, True Lies, Titanic. Hogy ezek közül kinek mi tetszik az már szubjektív dolog erQsen, de kétségtelen mind kifejezetten jó film. Úgyhogy felQlem jöhet minden, ami Cameron 😊
Örülnék egy kis Michael Biehn bevillanásnak is, ha nem is nagy szerepnek, hanem egy kis mellékesnek csak úgy nosztalgiából, de szerintem nem lesz sajnos 😞

One Vision. One Purpose.

Kmarha
Egyébbként most akkor Battle Angelt vagy Avatart akar csinálni. Mert a hír mintha kerverné a kettõ filmet! Végül is mindegy.

Egyébbként a "mester" müveibõl azt hiszem ez a három film a király:
Aliens, a Terminátor 1 és 2. Volt ezen kivül még valami említésre méltó?

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
Hja meg a strucclábas szörös agyarokkal éltezõ kupoltyus kétéltü lénye.. 😄 inkább vicc volt, de fikciónak azért elment. Nem ebben volt a repülõ bálna lény is?

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Sajnos még nem láttam azt a filmjét,jó hogy említetted,majd megszerzem már...Azt tudom hogy Cameron sokat kutat mindenféle új megoldások iránt.
De szvsz ha Cameron se tud összehozni egy jó scifi-t akkor már senki sem 😛 Én reménykedem hogy tényleg jó lesz.Ideje lenne már csinálni valakinek egy igazán jó scifit megint...

Ha láttad Cameron ismeretterjesztõ filmjét, az Aliens on the Deep-et, abban láthattál pár cgi ûrlényt. Mert azzal foglalkozott, hogy milyen lehet az élet egy idegen bolygón. És õ nem szürke kék szemûeknek képzeli õket el. Azért kutatta a tenger mélyét.

Ebbe a filmbe meg állítólag óriás kék színû animált ûrlényeket látunk. MEg rengeteg olyan érdekes technikai megoldást, amit még nem tapasztaltunk.