James Cameron - Avatar

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem elég élethûre sikeredett. Alapból kicsit nehéz megbecsûlni mennyire élethû, az embernek itt nincs viszonyítási alap. De, hogy "rohadtul" látszana, hogy CGI azt kétlem.

Mindenesetre én is úgy vagyok vele, hogy várjuk meg a filmet, vagy minimum az augusztus 21.-én levõ "elõzetest".
Mondjuk az hogy egy a filmen dolgozó grafikus mit mond végülis sokat nem számít,mivel valószínûleg eléggé elfogult...
Amúgy meg majd meglátjuk,de én úgy érzem hogy Cameron most túl nagy fába vágta a fejszéjét,ugyanis én nem hiszem hogy a mai technikával meglehet oldani olyan komplex jeleneteket cg-vel mint amit õ megálmodott.Legalábbis hogy élethûen nem az biztos.Fõleg gondolok itt az animációkra,a lényekre.Az már most biztos hogy az animációk fogják tönkretenni az élethûséget 😊
Persze sokaknak nem fontos hogy teljesen élethû legyen,de engem nagyon tud zavarni hogy ha valamin látszik hogy cg 😊
A T1000-el egyetértek a legtöbb jelenet még ma is megállja a helyét,annyira élethûre sikerült,de ez teljesen más,itt sok organikus életforma is lesz,amit ugye a legnehezebb élethûre megcsinálni.
De majd meglátjuk,mindenesetre én sokat nem várok.
Bár az is igaz hogy nem igazán az a korosztály a célközönség szvsz akik a T1-T2,aliens filmeken nõttek fel.Én meg valami hasonlót vártam volna inkább Camerontól.Persze azért várrjuk meg a trailert 😊

Meg azt is figyelembe kell venni, hogy van még 4 hónap a premierig. Addig még bõven dolgoznak rajta. Úgyhogy ez a kép is tuti még nem végleges. És már így is k**va szép. 😊
Nem tudom miért gondolod így. Amikor anno Cameron megcsinálta a folyékony T1000-est, akkor az volt a CGI csúcsa. Amikor a Titanic-kal hülyére kereste magát a moziban, a nézõk jó része nem csak azt nem vette észre, hogy a Titanic jó része CGI, hanem azt se, hogy az utasok is sok helyen. Ma már mindkettõ "avult", de újkorában csúcs volt mindkettõ. Az Abyss még most is ...
Ezek után kétlem, hogy szahar lenne, a filmen a világ legnagyobb vizuális csapataI dolgoznak. Az egyik ott dolgozó grafikus azt mondta látott belõle tesztvetítést és még neki is leesett az álla, pedig dolgozott rajta.
Majd meglátjuk.

és honnan? vagy ezt csak úgy érzed?
Szerintem emg pont hogy rohadtul látszik hogy cg...

huhh, nagyon szép és ha az nem bábú, akkor tényleg elég fasza a CG
Tyler1
jah oksa

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Igen, de a részletek még nem. A belinkelt Cinemacity honlapján lehet érdeklõdni.

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu

Tyler1
vótmá! #89

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu

Ha jól láttam volt egy harmadik arc is valahol a net bugyraiban ... de nem lelem most.

D4nY

xP

Végre valami infó a filmrõl...
Két jópofa link Basil kartártól, mindkettõ játék vonalon, mindkettõ az AMP suittal kapcsolatos ...
Sideshow Collectible AMP Suit

James Cameron's Avatar Toys Augmented Reality Demo

Látom van aki készült 😄
Mivel a HD videok piacát nem nagyon sikerült felpörgetni, most ráállt a szakma, hogy erõltessék a 3D-s BD lemezek piacát, meg a hozzá való készülékek (3D monitor, vagy TV) eladását ... és így persze az új formátumot fogják terjeszteni jól.

ProGabe
veszel 3D-s monitort/tv-t

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kuci06
kérdés: a 3d trailert hogyan nézem meg gépen? 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

GregSB
Agusztus 21 Avatar day. A világon mindenhol megtekinthetõ lesz egy 14 perces részlet a filmrõl az IMAX mozikban elvileg ingyen. Kíváncsi vagyok ebbõl itthon mi lesz...

+ ezen a napon fog megjelenni a hivatalos trailer is mindenféle formátumban (2D/3D)

+ fellõtték a film honlapját.

remélem valami mozgókép is lesz már végre :-)
Agamemnon69
Azért remélem egy ennél kicsit többmindent eláruló teasert is kapunk 😊

SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild

A pár perccel éjfél elötti bemutató magasabb jegyárral sose tudott motiválni. Annyira nem fonros, hogy én lássam elöször 😉

Akarod mondani december 17. Itt az amcsi premier elõtt 1 nappal már meglehet tekinteni a filmet.
De marha sokára lesz a Comic Con ... nem beszélve december 18-ról.

ProGabe
egy kicsit még közelebbrõl 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
ezek miatt a comic conok miatt tudom irigyelni az amcsikat 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Csak az Afterparty-ról, és koncept festmények sajna ... aki megpróbált volna képet kilopni a 24 percnyi vetítésrõl, azt szerintem ott helben felnégyelik. 😊
De még így is klassz. Meg sok a pozitív vélemény a neten Pandora élethûségérõl.

Hali!

Nem rég néztem utána komolyabban ennek a projektnek és nagyon várom mi sül ki belõle.
edios
Ezek is szépek, de hiányolom a dzsungeltõl eltérõ stílusú helyszíneket.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Igen, láttam, de nekem több is van, nemcsak 2. ;-)

6 power suit kép

Egyébként nagyon ütõs gépezet...
Powersuitok kiállítva a 2009-es E3-on ...
Két szép képecske a filmben (is) használt powersuitról. 😊

Edios, ha a concept artok tetszettek, akkor ezek még jobban fognak:

HD képek az Avatar játékból!
edios
<#worship>

Nagyon szépek!

Remélem a filmben SW-hez hasonlóan változatos tájakon fog zajlani a cselekmény.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

LasDen
én attól félek, hogy túl nagy hírverést keltek körülötte így a többség csalódik majd a filmben, mert nem olyan jó, mint leírták mindenhol 😄
számomra is nézõs....3D-ben lenne a legjobb megnézni vagy csak 3d-ben lesz ??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

GregSB
Ja egyébként + fav.

Nagyon kíváncsi vagyok erre a filmre, ha lehet hinni a hypenak (amit leginkább a megkérdezett színészek nyilatkozatai gerjesztettek) akkor legalább akkorát fog durrani, mint anno a Matrix - vizuálisan és történetben is.

Az utóbbi években nem láttam olyan filmet a mozikban, amitõl koppant volna az állam padlón, ettõl pontosan ezt várom 😊

GregSB
Pletykák szerint 2D-s trailer a Transformers 2 elõtt fog menni. A 3D-srõl megoszlanak a vélemények. A legjobb idõpont az Ice Age 3 elõtt lenne, de annak a nézõközönsége nagyon távol áll az Avatarétól...

rotator
*Comic

rotator
A Comin Con környékén.

matrix666
Nem tudni mikor jön az elsõ trailer, kép vagy valami?

Nyáron? Dember 17 a hazai bemutató dátuma, és +/- 2 nap a többi országban ...

bertino
nah lassan idõ van, ha nyáron ezt megkapjuk.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Hát, errõl Darkoo tud neked egész jó felvilágosítást adni, mert õ ismeri a korai forgatókönyvet. Kicsit még nekem is ködös a dolog...

Kérdezd meg Darkoot a cikk alatti kommenteknél, segíteni fog! <#alien2>