James Cameron - Avatar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenesetre én is úgy vagyok vele, hogy várjuk meg a filmet, vagy minimum az augusztus 21.-én levõ "elõzetest".
Amúgy meg majd meglátjuk,de én úgy érzem hogy Cameron most túl nagy fába vágta a fejszéjét,ugyanis én nem hiszem hogy a mai technikával meglehet oldani olyan komplex jeleneteket cg-vel mint amit õ megálmodott.Legalábbis hogy élethûen nem az biztos.Fõleg gondolok itt az animációkra,a lényekre.Az már most biztos hogy az animációk fogják tönkretenni az élethûséget 😊
Persze sokaknak nem fontos hogy teljesen élethû legyen,de engem nagyon tud zavarni hogy ha valamin látszik hogy cg 😊
A T1000-el egyetértek a legtöbb jelenet még ma is megállja a helyét,annyira élethûre sikerült,de ez teljesen más,itt sok organikus életforma is lesz,amit ugye a legnehezebb élethûre megcsinálni.
De majd meglátjuk,mindenesetre én sokat nem várok.
Bár az is igaz hogy nem igazán az a korosztály a célközönség szvsz akik a T1-T2,aliens filmeken nõttek fel.Én meg valami hasonlót vártam volna inkább Camerontól.Persze azért várrjuk meg a trailert 😊
Ezek után kétlem, hogy szahar lenne, a filmen a világ legnagyobb vizuális csapataI dolgoznak. Az egyik ott dolgozó grafikus azt mondta látott belõle tesztvetítést és még neki is leesett az álla, pedig dolgozott rajta.
Majd meglátjuk.
http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu
http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu
Sideshow Collectible AMP Suit
James Cameron's Avatar Toys Augmented Reality Demo
Mivel a HD videok piacát nem nagyon sikerült felpörgetni, most ráállt a szakma, hogy erõltessék a 3D-s BD lemezek piacát, meg a hozzá való készülékek (3D monitor, vagy TV) eladását ... és így persze az új formátumot fogják terjeszteni jól.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
+ ezen a napon fog megjelenni a hivatalos trailer is mindenféle formátumban (2D/3D)
+ fellõtték a film honlapját.
SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
De még így is klassz. Meg sok a pozitív vélemény a neten Pandora élethûségérõl.
Nem rég néztem utána komolyabban ennek a projektnek és nagyon várom mi sül ki belõle.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
6 power suit kép
Egyébként nagyon ütõs gépezet...
Két szép képecske a filmben (is) használt powersuitról. 😊
Nagyon szépek!
Remélem a filmben SW-hez hasonlóan változatos tájakon fog zajlani a cselekmény.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
számomra is nézõs....3D-ben lenne a legjobb megnézni vagy csak 3d-ben lesz ??? 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nagyon kíváncsi vagyok erre a filmre, ha lehet hinni a hypenak (amit leginkább a megkérdezett színészek nyilatkozatai gerjesztettek) akkor legalább akkorát fog durrani, mint anno a Matrix - vizuálisan és történetben is.
Az utóbbi években nem láttam olyan filmet a mozikban, amitõl koppant volna az állam padlón, ettõl pontosan ezt várom 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Kérdezd meg Darkoot a cikk alatti kommenteknél, segíteni fog! <#alien2>#alien2>