James Cameron - Avatar

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát stílusában új lesz az biztos...jó lesz ez
stonesour
AKAROM MOST! EZ KIRÁLY 😄

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

Darkerboy
http://specials.divertissements.fr.msn.com/cinema/avatar/default.aspx

ha valaki látta akkor írjon róla valamit
stonesour
ajj mikor lehet már nézni?

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

csak ép nem lehet megnézni...

mflex
Nálam egyelõre nem megy még...

What about the forests?

felülrõl a második kép az bolygó neve halál hangulatu.
mflex
még 20 perc <#nevetes2>

What about the forests?

igen nem alkalmas, majd ezért kellenek az avatarok is elvileg
Daell Drow
A pandorai bolygo nem lesz alkalmas szabad levegovetelre az embereknek? Errol nem olvastam semmit, es csak onnan kovetkeztetem hogy minden katonanal maszk van.
nagyon jó, most egy kicsit megnyugodtam, hogy nem az a Star warsos sci-fi lesz, hanem igazi Cameronos "realisztikus", a kosztümök ( nyakkendõ, kommandós ruha) a felszerelések, nem olyan mesefilmes csak elvileg a Pandora.
ProGabe
dobjuk fel egy kicsit ezt a topikot 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Daell Drow
Varom mar nagyon, evek ota figyelem a film keszuleset es most mar nagyon kivancsi vagyok mit hoztak ki belole.
mflex
köszi

What about the forests?

Elvileg 4 órakor lesz:
http://www.apple.com/trailers/

mflex
Valaki tud valamit, ma lesz elõzetes?
Olvastam olyat, hogy du-án 4 körül, de olyat is, hogy csak holnap lesz, annyira tele van már a tkm ezekkel kavarásokkal, meg kacsákkal!

picsba...

What about the forests?

Tényleg! Milyen igaz! Na majd hétfõn a Brigantyk elõtt bepróbálkozok <#vigyor2>
Pocahontas felturbózva.

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

LasDen
Cikk 1.
cikk 2.
cikk 3.

szerintem ezekben minden levan írva, hogy miért a nagy hype.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

MrSpock
Valaki legyenszíves nekem elmondani ez mirõl is fog szólni?
Lehet írva vagyon,de itt összegeni kéremszépen!
Mert az hogy még senki nemlátott semmit,de már a galaxis legjobb filmje,korszakalkotó,ûrfenomális,még a naprendszeren kívül is errõl fognak beszélni!
Elnézést a tájékozatlanságomárt,már veszem is a korbácsot elõ a szekrénybõl,és forrósítom a trónt is.:-)

Go Jeff Go!!!!

hát miért nem mondtad neki, hogy gyertyafénynél felvilágosítod :-)
Megkérdeztem Kecsón a moziban, és a kis (szõke) pénztáros csaj még csak nem is hallott az Avatar-ról 😊
edios
Lassan 40 éve, h megnyílt az elsõ IMAX mozi. Egyelõre inkább terjedõben van szvsz (bár errõl nincs statisztikám, amivel alá tudnám támasztani, csak józanész - pl MO).

Én egyelõre 2 darab 3d-s filmet láttam, Jégkorszak 3 - Real D és Harry Potter 6 - IMAX.

IMAX _ÖSSZEHASONLÍTHATATLANUL_ látványosabb volt. Nem tudom mennyire köszönhetõ ez a filmeknek, és mennyire a technológiának, de a végeredmény egyértelmû, és ez nem csak saját vélemény.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Én írtam, mert nem néztem utána, és a sok lekes .... jóember aki rendelt jegyet megvezetett, mert némelyik azt írta az IMAX-ban nézi. 😊

Azért a "sima 3D" terem enyhén lol kifejezés annak tudatában, hogy vagy évtizednyivel frisebb technológiákat használ. Cserébe persze nincs panoráma mozi, meg XXXL vászon. Na most például az Avatar sem Imax technikát használ, meg a jövõben kijövõ filmek nagy része. Szvsz pont az "olcsó" 3D mozi miatt fog az Imax kipusztulni elég rövid távon.

ProGabe
ki, hol írta, hogy vetítik imax-teremben? :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Akkor ezek szerint van még remény, hogy Kecskeméten a 3D-s moziban talán leadják...

Ennek ma utánajárok 😊
Ti nagyon el vagytok ám tévedve. Pénteki IMAX vetitésrõl ne is álmodjatok, mert nem lesz. a 15 perces bemutatot a sima 3D-S teremben vetitik le: http://www.cinemacity.hu/t_search.php?scinema=13&smovie=509

Ennyit a hazai IMAX-rõl 😞

ProGabe
dehogynem. lesz 2D-s verzió is

És mi lesz a sima 3D-s mozikkal? Ott nem is tervezik, csak ájmekszben?
Le lett írva nem 1x, lesz csütörtökön rövid trailer a netten, és pénteken hosszú IMAX moziban. Miért jönne ki ez elött bárhol?

Hol van már az elõzetes????

Vagy már annyira közel van az AUG 21-i moziba ígért elõzetes, hogy addig már ki sem teszik a netre, és majd azt dobják fel, amit a moziban is leadtak???
Azt hiszem 480 milliót írt valaki, a hivatalos és a be nem vallott résszel együtt, de nincs benne a reklámozási költsége, ami újabb vagyon. Szóval reális ...
Ami észrevehetõ volt, nos anno az SW bevételeinek majd' a 2/3-át az ajándéktárgyak (polók, bögrék, akciófigurák) adták, azóta gondosan ügyelnek ezekre a bevételekre a sikerváromyános filmeknél. Látni, hogy Avatar témában erre nagyon ráfeküdtek, mert az utolsó pandórai bolhát is meg lehet majd venni szépen fröccsöntött mûanyagból, és a gyorsbüfék is ontani fogják a menük mellé a cuccaikat.

mflex
Én is várom, mint a messiást egyébként, de csak azért, mert Cameron film, és õ azt mondta, olyan szintû döbbenést vár, mint anno 77-ben a csillagok háborúja váltott ki.

Na meg, én még rossz Cameron mozit nem láttam, valamelyik amerikai fórumon olvastam- ott is van pár okostojás-, hogy állítólag a film kb 650 millió dollárba lesz, ha mindent beleszámolnak.

Azt már olvastam, hogy a 450-et elhagyta, dehogy ez mind igaz is legyen?
Mindenesetre rendesen kell termelnie a filmnek.

<#fejvakaras>

What about the forests?

Igazi Hype nem volt, érdekes módon pár ember csinálta inkább, akik nagyon várják, mint a készítõk.
Nagyok az elvárások a filmmel szemben, hiszen a moziipar fellendülését, a sci-fi filmek fellendülését és a 3D miatt spéci megjelenítõk és a BluRay lejátszók fellendítését is várják tõle. Illetve a filmet követõ várható hasonló "hú de 3D" és sci-fi filmek miatt.
Ráadásul annyira bíznak benne, hogy a "farvizén" egy halom sci-fit mertek kiadni a stúdiók, mikor eddig elvétve jött ki valami értelmes, mert féltek, hogy nincs közönsége. AZt nem értem a 70-es és 80-as években volt nekik közönsége, lehet azért nem mentek be késöbb az emberek, mert gagyi horror és ZS kategóriás akciófilmeket álcáztak sci-finek? 😊

Tyler1
szövegértelmezés: egyes emberek =\(nem egyenlõ) mindenki 😉

#119: jó most nem pont erre a képre gondolok, hanem úgy az egész avatart övezõ hype-ról. nem irritál, csak nem értem h pár info és kép alapján az emberek azt hiszik, most megváltozik az életük. Lehet, hogy meg fog! Csak legalább egy trailertõl vonnának le ilyen következtetéseket, nem pár kép, és pár info alapján. 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Egy ember mondta, hogy nagyon szép és ha nem bábu akkor tényleg nagyon fasza a CG. Ez alapján te elkönyvelted, hogy mindneki el van ájulva tõle. Azért rajtad is lehet nevetni jókat, már ne is haragudj😄😄😄
ProGabe
" itt meg egyesek jézus arcát látják benne "

egy ember írta, hogy mennyire jó. sõt, valaki meg azt mondat, hogy szar, de az már nem gond? már mondtam: szard le! ez megy mostanában. ugyanígy az id új játéka, a Rage is megkapja ugyanezt a bánásmódot: az új, 2 perces trailer alapján döntötték el, hogy szar lesz a játékmenet, vagy épp ellenkezõleg: nagyon jó. mármint tényleg, nem azt írták, hogy "szerintem jó lehet, nem, kategórikusan kijelentették, hogy ez bizony szar/jó.

itt senki sem áradozott errõl, az elvárások nagyok, ill. a beszámolóik azoknak, akik már láttak valamit. 20 percet vetítettek le San Diegóban, és sokan áradoznak róla, én általában ezeket emelem ki. én pl. egyszer sem jelentettem ki azt, hogy ez bizony világmegváltó lesz. ilyen megközelítésben csakis feltételes módban beszélek errõl a filmrõl, de az is ritka, általában csak idézem azokat, akik már ugyanígy feltételes módban jelentették ki a "világmegváltást", ellenben már láttak belõle valamit

szóval én még mindig nem értem, hogy ez a szintû rajongás téged miért irritál :S hadd rajongjunk már feltétlenül valamiért bazzeg 😊

No. Jövõhéten pénteken aki szánt rá idõt, mehet hosszú Avatar bemutatóra moziba, aki lusta, az meg csütörtök délután nézegetheti az Apple oldalán a rövid trailert (teasert?) ... a lényeg az, hogy a látványvilág mozgás közben lesz érdekes.
Azért az animációkkal a fõ karakterek és állatokkal nem lehet gond, mivel szinte semmit nem animáltak rajtuk, "élõszereplõs" volt mind.
Ha valakinek nem tiszta, akkor a technológiát használták a Benjamin Button filmben Pitt bácsinál is.
Kérdés milyen lesz a kismillió hektárnyi növény és állatvillág, meg a rengeteg rovar animációja, és mennyire lesz észrevehetõ?

Tyler1
de most nem azért, kidobnak egy képet, ami semmit nem árul el egy filmrõl, sõt a kibaszott uwe boll is összedobna egy olyan díszletet, itt meg egyesek jézus arcát látják benne 😄😄
de továbbra is mondom, h a filmmel nincs bajom, és Cameron bácsival sincs, de hát olyan jókat lehet itt nevetni egyes embereken 😄

mflex
na nyomj be, leszeretném szarni a monitorom.

<#idiota>

Ez meg itt a CGI Cameronbá, nem fotó, hanem "kompjuteranimáltavalósághûalkalmazáskiterjesztés" <#nevetes2>

What about the forests?

ProGabe
de direkt csinálod ezt magaddal? 😄 bejössz ide, a verembe? 😄

amúgy meg tessék csak idézni 2-nél többet ebbõl a topikból az irányba, hogy valaki el van szállva attól a képtõl. na, hajrá! elárulom: nem fog menni^^

Tyler1
csak mert a nagy AVATAR-ból van! fogadjunk ha egy ismeretlen sci-fibõl benyomnék egy képet ide, h avatar-kép, itt többen összeszarnák a monitort.
Ennyit tesz a hype egy filmmel...

és mit mond el?

ProGabe
ketten alkottak saját véleményt a CG-rõl, de jó, hogy általánosítasz

edios
Grat, h egy darab (nem is biztos, hogy végleges) kép alapján sikerült leszûrnötök bármit is a film grafjával kapcsolatban.

Bár ez inkább rólatok mond el sokat.<#levele>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Igen,ezt is olvastam,hát majd meglátjuk.Abban nem kételkedem hogy az eddigi leglátványosabb/élethûbb scifi lesz,csak sokan olyat nyilatkoztak hogy nem lehet már megállapítani hogy mi cg és mi nem stb,amit nem hiszek 😊

ProGabe
azért tegyük hozzá, hogy a Fusion miatt (Cameron kamerája 😊, az eddigi legjobb 3D-t láthatjuk majd, amirõl azt mondják, hogy hozzáadja azt a plusz ~10%-ot, amitõl már tényleg elhiszed, hogy amit látsz, az létezik és nem CG