James Cameron - Avatar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
http://www.apple.com/trailers/
Olvastam olyat, hogy du-án 4 körül, de olyat is, hogy csak holnap lesz, annyira tele van már a tkm ezekkel kavarásokkal, meg kacsákkal!
picsba...
What about the forests?
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
Lehet írva vagyon,de itt összegeni kéremszépen!
Mert az hogy még senki nemlátott semmit,de már a galaxis legjobb filmje,korszakalkotó,ûrfenomális,még a naprendszeren kívül is errõl fognak beszélni!
Elnézést a tájékozatlanságomárt,már veszem is a korbácsot elõ a szekrénybõl,és forrósítom a trónt is.:-)
Go Jeff Go!!!!
Én egyelõre 2 darab 3d-s filmet láttam, Jégkorszak 3 - Real D és Harry Potter 6 - IMAX.
IMAX _ÖSSZEHASONLÍTHATATLANUL_ látványosabb volt. Nem tudom mennyire köszönhetõ ez a filmeknek, és mennyire a technológiának, de a végeredmény egyértelmû, és ez nem csak saját vélemény.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ennek ma utánajárok 😊
Ennyit a hazai IMAX-rõl 😞
Vagy már annyira közel van az AUG 21-i moziba ígért elõzetes, hogy addig már ki sem teszik a netre, és majd azt dobják fel, amit a moziban is leadtak???
Ami észrevehetõ volt, nos anno az SW bevételeinek majd' a 2/3-át az ajándéktárgyak (polók, bögrék, akciófigurák) adták, azóta gondosan ügyelnek ezekre a bevételekre a sikerváromyános filmeknél. Látni, hogy Avatar témában erre nagyon ráfeküdtek, mert az utolsó pandórai bolhát is meg lehet majd venni szépen fröccsöntött mûanyagból, és a gyorsbüfék is ontani fogják a menük mellé a cuccaikat.
Na meg, én még rossz Cameron mozit nem láttam, valamelyik amerikai fórumon olvastam- ott is van pár okostojás-, hogy állítólag a film kb 650 millió dollárba lesz, ha mindent beleszámolnak.
Azt már olvastam, hogy a 450-et elhagyta, dehogy ez mind igaz is legyen?
Mindenesetre rendesen kell termelnie a filmnek.
<#fejvakaras>#fejvakaras>
What about the forests?
Nagyok az elvárások a filmmel szemben, hiszen a moziipar fellendülését, a sci-fi filmek fellendülését és a 3D miatt spéci megjelenítõk és a BluRay lejátszók fellendítését is várják tõle. Illetve a filmet követõ várható hasonló "hú de 3D" és sci-fi filmek miatt.
Ráadásul annyira bíznak benne, hogy a "farvizén" egy halom sci-fit mertek kiadni a stúdiók, mikor eddig elvétve jött ki valami értelmes, mert féltek, hogy nincs közönsége. AZt nem értem a 70-es és 80-as években volt nekik közönsége, lehet azért nem mentek be késöbb az emberek, mert gagyi horror és ZS kategóriás akciófilmeket álcáztak sci-finek? 😊
#119: jó most nem pont erre a képre gondolok, hanem úgy az egész avatart övezõ hype-ról. nem irritál, csak nem értem h pár info és kép alapján az emberek azt hiszik, most megváltozik az életük. Lehet, hogy meg fog! Csak legalább egy trailertõl vonnának le ilyen következtetéseket, nem pár kép, és pár info alapján. 😄
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
egy ember írta, hogy mennyire jó. sõt, valaki meg azt mondat, hogy szar, de az már nem gond? már mondtam: szard le! ez megy mostanában. ugyanígy az id új játéka, a Rage is megkapja ugyanezt a bánásmódot: az új, 2 perces trailer alapján döntötték el, hogy szar lesz a játékmenet, vagy épp ellenkezõleg: nagyon jó. mármint tényleg, nem azt írták, hogy "szerintem jó lehet, nem, kategórikusan kijelentették, hogy ez bizony szar/jó.
itt senki sem áradozott errõl, az elvárások nagyok, ill. a beszámolóik azoknak, akik már láttak valamit. 20 percet vetítettek le San Diegóban, és sokan áradoznak róla, én általában ezeket emelem ki. én pl. egyszer sem jelentettem ki azt, hogy ez bizony világmegváltó lesz. ilyen megközelítésben csakis feltételes módban beszélek errõl a filmrõl, de az is ritka, általában csak idézem azokat, akik már ugyanígy feltételes módban jelentették ki a "világmegváltást", ellenben már láttak belõle valamit
szóval én még mindig nem értem, hogy ez a szintû rajongás téged miért irritál :S hadd rajongjunk már feltétlenül valamiért bazzeg 😊
Azért az animációkkal a fõ karakterek és állatokkal nem lehet gond, mivel szinte semmit nem animáltak rajtuk, "élõszereplõs" volt mind.
Ha valakinek nem tiszta, akkor a technológiát használták a Benjamin Button filmben Pitt bácsinál is.
Kérdés milyen lesz a kismillió hektárnyi növény és állatvillág, meg a rengeteg rovar animációja, és mennyire lesz észrevehetõ?
de továbbra is mondom, h a filmmel nincs bajom, és Cameron bácsival sincs, de hát olyan jókat lehet itt nevetni egyes embereken 😄
<#idiota>#idiota>
Ez meg itt a CGI Cameronbá, nem fotó, hanem "kompjuteranimáltavalósághûalkalmazáskiterjesztés" <#nevetes2>#nevetes2>
What about the forests?
amúgy meg tessék csak idézni 2-nél többet ebbõl a topikból az irányba, hogy valaki el van szállva attól a képtõl. na, hajrá! elárulom: nem fog menni^^
Ennyit tesz a hype egy filmmel...
Bár ez inkább rólatok mond el sokat.<#levele>#levele>
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!