James Cameron - Avatar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pedig normális, hogy cameron nem AKAR többet mutatni, majd a holnapi, illetve mai 15 perces moziból kiderül már, hogy mit tud a mester.
cameron nem szokott a kezébõl szart kiadni, és ami ennyi éven keresztül készül, és ráadásul ennyire nem sajnálják tõle a rengeteg pénzt, én biztos vagyok benne, hogy ez a film, fõleg 3D-ben alázni fog, de ennek ellenére nekem a 2 perces 1080-AS 2d teaser is nagyon bejött😊
What about the forests?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
(bár sztem nagy lett)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
A gépem téynleg egy rakás..,de a tied sem csúcs,és nemtudom ez hogyjön ide.
Alapjában véve én nem a koncepciót kritizáltam,meg technikailag biztos nagy lesz,csak nekem ettõl még nem lesz az évezred filmje,bár kitudja?
Szóval jólenne ha megválogatnád a szavaid még mielõtt írsz,nemvagy öregebb mint én,mégha az arcod,és szád is nagyobb!Szóval így hülyegyerekezz le! Üdv!Azért remélem mások is figyelték a hangvételt!
Go Jeff Go!!!!
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
pc grafika--->omg
<#wow3>#wow3>
What about the forests?
practitioner of the forbidden arts of death
Ez a film nagyon látványos és szép. De el tudom képzelni, hogy majd 20 év múlva azt mondják majd rá: "akkoriban még elég szerény látványt tudtak létrehozni". 😊
Tehát a beharangozott valóságot, még nem érték el azért, de én ezt nem is vártam el, maga a filmre és a történetre vagyok nagyon kíváncsi.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
What about the forests?
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
viszont holnap estére fent lehet a neten a 15 perces Avatar moziverzió.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szóval a tény az hogy azért nem élethû mert nem az 😊)
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Az eppenseggel nem. Rohadtul nehezen modellezhetoek, mivel hihetetlen mennyisegu emberszeru lenyt latott mar egy harom eves gyerek is, es azonnal eszreveszi, ha kilog a lolab. Valoban erdekesebb viszont hozzank hasonlo lenyek torteneteit nezni.