James Cameron - Avatar

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
az igazság az, hogy sok ember most a 2 perces, még mindig titokzatos és alig mutató elõzetesbõl vonja le a konzekvenciát.

pedig normális, hogy cameron nem AKAR többet mutatni, majd a holnapi, illetve mai 15 perces moziból kiderül már, hogy mit tud a mester.

cameron nem szokott a kezébõl szart kiadni, és ami ennyi éven keresztül készül, és ráadásul ennyire nem sajnálják tõle a rengeteg pénzt, én biztos vagyok benne, hogy ez a film, fõleg 3D-ben alázni fog, de ennek ellenére nekem a 2 perces 1080-AS 2d teaser is nagyon bejött😊

What about the forests?

mflex
nem rossz😊

What about the forests?

Shep
Az a baj az egésszel, hogy van ahol überbrutál az egész, van ahol meg üvölt róla, hogy animáció pl.: az elején mikor kijön a fazon a repülõbõl a tolókocsival, vagy amikor a gépágyúval lõ a helikopter szerû repülõ alkalmatosságból. Na de majd egy blur megoldja, mint a játékoknál 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

mondjuk én nem vagyok szakmabeli, de kék talptól leültem :-)
Üdv,,volt róla szó ha kijön az elsõ teaser akkor ha minden igaz lesz benne 1 olyan shot amitõl a fél szakma le fog ülni,nah végülis belekerült vagy késõbb látjuk,,asszem wardtól hallotuk az infot.

Tyler1
na én is próbálkoztam egy bannerral
(bár sztem nagy lett)

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Na megmutattam fateromnak a teasert, nagy Cameron rajongó (irigylem is, hisz még moziba nézhette meg az Alienst+Mélység titkát). Szte is korrekt, a látványvilágot szokni kell (színes), de úgy is a sztori a lényeg, CG neki elmegy (õt nem nagyon érdekli ilyesmi). Ja igen és azt mondta õ is, hogy ízig vérig Cameron film, legalábbis a emberi eszközök dizájnja végett.
MrSpock
Köszönöm a kedves szavakat azthiszem semmivel sem vagyok hülyébb mint te,fõleg így személytelenül ne sértegess másokat,azért mert te ráélveztél egy cgi filmre.Csak elmondtama véleményem hogy lehet 3d-ben látványos lesz minden,és megnézem,de azért ez túlzás amit itt levágsz!
A gépem téynleg egy rakás..,de a tied sem csúcs,és nemtudom ez hogyjön ide.
Alapjában véve én nem a koncepciót kritizáltam,meg technikailag biztos nagy lesz,csak nekem ettõl még nem lesz az évezred filmje,bár kitudja?
Szóval jólenne ha megválogatnád a szavaid még mielõtt írsz,nemvagy öregebb mint én,mégha az arcod,és szád is nagyobb!Szóval így hülyegyerekezz le! Üdv!Azért remélem mások is figyelték a hangvételt!

Go Jeff Go!!!!

edios
😄D

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

idióta
lehet, hogy cgi fõszereplõ oscart is akar
egyrészt értem amit gondolsz, de képzeld el ezt 3D-ben sokkal jobb felbontással, széles nagy vásznon. és mivel elég nagy a hype így a trailer-ben nem kellett minden puskaport elhasználni ahhoz, hogy telelegyenek a mozik: tehát lesz még meglepetés. Cameron akar egy csomó oscart és azt akarja kiabálni a gálán hogy õ egy isten, és ehhez biztos kifundáltak pár dolgot.
idegen lények a filmek nagyrészében eddig is cgial voltak készítve, eddig nem volt baj csak most lett az?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

mflex
ezt a sok negatívumot, ebbõl a 2 percbõl szûrted le?

pc grafika--->omg

<#wow3>

What about the forests?

Ahogy megláttam az elõzetesben azt a nagyfülü lényt egybõl ellenszenves lett az egész film. Ez is valami "idegen szép" ideológiára épülõ téma lesz? A grafika PC-játék szinvonalú, unalomig ismert akciójelenetek, nem tudnak már újat kitalálni. Ha majd egyszer belebotlom talán megnézem de már nem érdekel a projekt.

Frosty01
legjobb filmnek ígérkezik idén. szal nagyon várós <#eljen> & persze moziban tuti megnézõs

practitioner of the forbidden arts of death

Akkor készül el majd az elsõ 100%-ig élethû hatást keltõ CGI film, mikor a megjelenése után 20-50-100 év múlva is azt mondják rá, hogy ez élethû, hiszen a látvány élethû. 😄

Ez a film nagyon látványos és szép. De el tudom képzelni, hogy majd 20 év múlva azt mondják majd rá: "akkoriban még elég szerény látványt tudtak létrehozni". 😊
Tehát a beharangozott valóságot, még nem érték el azért, de én ezt nem is vártam el, maga a filmre és a történetre vagyok nagyon kíváncsi.

LasDen
sztem jó ez....nem kell xtra.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

stonesour
de van olyan férfis fõplakát is

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

szerintem a te képeid közül jobb lenne egy. a 213 hozzászólásból elsõ kettõt... pl.

mflex
kimondottan a "fõplakát" képére hagyatkoztam, nem akartam csicsásítani...

What about the forests?

stonesour
jó , de benne lehetne a férfi navi is 😄

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

mflex
csináltam egy bannert a topiknak, szerintetek?

What about the forests?

Uhum. Az elefant ember, es a szakallas no kevesbe hiheto, hajlamosabb is eszrevenni rajta az ember a hibakat(akar nem letezoket is). Ha valamirol tudod, hogy nem valodi, akkor kicsit konnyebb rajonni, hogy nem valodi. 😊 Ugyanigy a masik veglet: ha valamit nagyon jol ismersz(emberi test), azt nehez hihetoen hamisitani. De pl. a #213-ban a 3. kep, vagy a #211-ben az utolso nyugodtan elmenne maszknak.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

most hogy mondod lehet hogy igazad van, akkor nem meglepõ.
viszont holnap estére fent lehet a neten a 15 perces Avatar moziverzió.
ööö mert nem mindig ugyanakkora volt,nem?Bár lehet hogy rosszul emlékszem 😊 Mintha attól is függött volna hogy mennyire idegesítik fel vagy mi,nem?Már nem emlékszem,mert csak egyszer láttam teljesen...

az új hulk-nál, valahogyan nem "éreztem" a nagyságát a hulk-nak. valahogy minden jelenetben mintha (a környezetében elhelyezve) más nagyságúnak tûnt volna.
LasDen
feljöttünk 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

majd a filmbõl kiderül talán ennek is az oka:-)
Érdekes az x-men-ben nem volt furcsa Mystique,vajon miért? 😊mert valódi ember játszotta,csak maszk volt rajta...Vagy ott volt régi hulk tvsorozat,ott is csak befestették zöldre az embert,mégsem mondtam azt hogy mû.Míg az új hulkban is egybõl arra fogták hogy azért tûnik úgy mert csak furcsa zöld színû ember 😛
Szóval a tény az hogy azért nem élethû mert nem az 😊)

Amibol csak akarsz. Eppen az benne a kegyelmi allapot, hogy szabad kezed van, mert senki nem fogja azt mondani, hogy egy kripkoli marpedig nem igy mozog. 😊

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Ez szimpla teny. 😊 Gondolom, itt mindenki talalkozott mar olyannal, mikor egy keprol, vagy videorol valaki (tevesen) azon nyomban bebizonyitotta, hogy hamisitvany, es meg is mutatta a hibakat.

a sárkánynál részben ki lehet indulni egy sasból, nem volt jó példa részemrõl. de mibõl indulsz ki egy kripkoli lemodellezésénél például?
LasDen
nah látom 4 hónapig elleszünk ezzel 😄

Ez csak egy jó kifogás...

Keves. A vaz mozgasa jo lesz, de ha egy kicsit is kozelebbrol nezed, mar latszik izmok mozgasa, a bor gyurodese es az osszes tobbi aprosag, amit naponta megfigyelhetsz elo embereken es eszre sem veszed addig, mig egy cgi figuran nem bibis valamelyik, es valoszinuleg meg akkor sem fogod tudni megmondani, miert tunik hamisnak. Ilyen szempontbol egy sarkany talan konnyebb ugy.

Sosem lesz elethu. Egy harom meter magas, kek macska-ember hibridet nem lehet olyan elethure megcsinalni, hogy teljesen elhidd a vasznon. Ha Cameron egy igazi elo na'vit szerzett volna titokban, es vele forgatott volna, akkor is eszrevennenk egy csomo hibat a CGI-ben. 😊

én arra gondoltam, hogy ráraknak egy fickóra 5000 jeladót megtáncoltatják és máris van teljesen életszerû mozgásuk az emberrõl. sárkánnyal nehezebb ezt megcsinálni (mert felperzsel).de persze egyet is értek az érveddel. viszont lehet, hogy ez a lényeg: ismert a mozgás, jól modellezik -->élethû lesz.
"az ember szerû lények mellett szól, hogy könnyebben lemodellezhetõek."

Az eppenseggel nem. Rohadtul nehezen modellezhetoek, mivel hihetetlen mennyisegu emberszeru lenyt latott mar egy harom eves gyerek is, es azonnal eszreveszi, ha kilog a lolab. Valoban erdekesebb viszont hozzank hasonlo lenyek torteneteit nezni.

10-20 év után 😊-t akartam 😛

Na igen,még messze van az amikor teljesen élethûre megtudják majd csinálni...Várhatott volna még Cameron vagy 10-20 évet,akkor hátha élethûbben megcsinálták volna ,mert így háát,tényleg látványos,de wgyáltalán nem élethû.

az ember szerû lények mellett szól, hogy könnyebben lemodellezhetõek. ismert izomzatok, stb. egy életszerû kocsonya civilizáció, kocsonya szerelem ábrázolása lehet hogy problémásabb, meg talán érdektelen is.
a galaktika címû újság elején voltak-vannak ilyen témában szép festmények
az utolsó 3 kép beszarás, még hogy nem "igaziak" és lófasz a CG :-)
tényleg macska orruk van :p

mflex

What about the forests?

teljesen ugyanolyan a kettõ (most a képrõl beszélek) a navik rikító kékek, ezért látod nem olyan jónak, mert élet idegen. Nézd meg az izomzatot, a ordító arcot, teljesen rendben van.
mflex
Azért nézzétek már meg HD-ben is:

What about the forests?

edios
Köszönöm, kapitány.

<#falbav>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

mflex
jah 😄

What about the forests?