James Cameron - Avatar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak kerüljön már fel netre 😊
u dont have to listen anybody else but me
az ortopéd csóka:lehet hogy a tag vágyik felfedezni az új helyet, de tolószékben lehetetlen. afféle alku vagy lehetõségként szerintem ezt a "kísérletet" elvállalja afféle tesztalanyként (nincs veszteni való alapon), hisz tuti õ az elsõ akin ilyen tudat-átültetést csinálnak ilyne lénybe
háború: az õslakosok függetlensége miatt
miért indul a románc: lehet hogy afféle "sem sem", 3. kapocs a két civilizáció között a csávó.
mint anno az alien filmekben ripley klónja(félig ember félig alien)
??
vagy 2 tudat lesz egy testben, dualizmus, kész a kavarás (egyszer beszámíthatatlan, kiszámíthatatlan viselkedés, stb.)
remélem érthetõ mire akarok kilyukadni, de cameron tuti tudja a dolgát és valami ütõset fog összehozni..
a kép részletessége miatt én nem félek😄 de majd hiszem ha látom
(állítólag spielberg + lucas is dobott egy hátast amikor kiment az avatar forgatásra, hát nemtom mit láthattak mert ez eddig technológiailag nem sok újat hoz, de a látvány az kitûnõ, el kell ismernem)
-.-
A film q*vaszép, és roppant igényesen kivitelezett látványvilággal bír, csak épp a beharangozott "teljes élethûség" kamu.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
és a technika

- kell nyersanyag az élet fenntartásához / kolonizálás
- kell kém, h megismerjük az ellenségünket
- gonosz lények nem hagyják szegény embereket élni / gonosz emberek nem hagyják szegény lényeket élni
- rómeó és júlia (romantikus szál nélkül alapból esélytelen, h visszahozza a befektetett összeget, de még így is kockázatos)
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
-azon kívül hogy minek megyünk mi emberek oda?
-minek ültetjük be a nyomorék haverunk agyát egy helyi fazonba?
-miért kezdõdik háború?
-miért szeret bele az emberi gondolkodású lény (a volt nyomi srác) egy helyi spinébe? 😄
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
hááát 😄 szokásos 3+ filmadaptáció
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
(szintén u3)

unreal 3
és ugyan ez némi photoshop után (blur adtam rá meg képzajt)
kb. mehetne is a filmbe mint egy képkocka, a gyors repcsis rohanásba úgyse látszana hogy milyen gagyi.
és sajnos a filmnél is vannak ilyen részek 😞
(az elõzetesbõl leszûrve)

What about the forests?
ezt én is észrevettem.
What about the forests?
ha megnézzük a bokrokat és a dombokat hátul kb. fotorealisztikus.
az ember szintén, a fegyver necc. de a láng is simán elférne akár egy ilyen filmben is.
ami vicc hogy míg az prerender ez realtime
[/img]
ami nekem gyanús.
hogy a tolókocsis srác is csak animáció, mert a mozgása meg az egész ember olyan fura.
és mivel keveset is szerepel a filmben ugye (hamar "átalakul") lehet hogy belecsempézték.
az imax mégis sokkkal életszerûbb
realD-be a kép szélén lévõ dolgok láthatóan szétcsúsznak (ugye két külön réteget vetítenek amita szemüveg rak egybe) szóval nem értem hogy ott miért szarabb :/
westendbe nem veszik el de van egy kosár amibe beleteheted. namost én elhoztam emlék gyanánt.
az elõzõ keret nélküli lencsés volt
az új szemüvegem meg ilyen fekete vastagkeretes vágjátok sokaknak van ilyen retroszemcsi.
namost egyikel se volt semmiféle gondom
se technikailag, se kényelem szempontjából, az imaxben sem és a westendes realD-ben sem.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
What about the forests?
What about the forests?
Kiváncsi lennék milyen induló árral, mert akkora BlueRay-en kijön 3d-ben is a film.
What about the forests?
a látvány és a dizájn nálam csillagos ötös.
amit viszont sajnálok hogy megint át lettünk verve.
mert ez bizony nem élethû annyira hogy ne vegyem észre hogy nem valóság
és most nem a lényekre gondolok.
az elején a bázisos kép, lehetséges volna de mégis látszik hogy mû és ezt bánom.
nem baj. csak akkor ne mondjanak mást.
próbáltam eddig még nem berakottakat csinálni.
ami mégis voltmár (pl. vicsorgós) az azért lett újra mert ez élesebb pillanatban lett fotózva (konkrétan kikockáztam 😄)

What about the forests?
Nem rossz, nem rossz. De a hihetetlen valósághûséget ki is lehet húzni. A Gyûrûk Urát még mindig nem ûbereli valósághûségben. Látványvilágban viszont nagyon jó és ha a története is rendben lesz, akkor egy nagyon faja kis film fog jönni.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
miután megnézted ezt a felvételt, gondolkozz el azon, amit írtál 😛
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár