James Cameron - Avatar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
de valós helyszínek közé már illeszthetõek megtévesztõen jó modellek.
u dont have to listen anybody else but me
Az alsó kép bizonyítja, hogy az élethû cg még nem a jelen, a felsõ pedig ezt cáfolja meg😊
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
az alsón meg minden 😄
(ennek semmi értelme, csak kíváncsi vagyok)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
1080ban néztem alább ottvannak a képek tõlem, vegyél már vissza a modorodból.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
arról beszéltünk és arra akartunk kilyukadni hogy AZ EDDIG LÁTOTT! avatar-os animációk semmivel sem jobban a már látottaknál, vagyis az eddig beharangozott hype mind levegõbe beszélt duma.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
nektek semmi sem jó😄
eddigi legdurvább látványvilágú film lesz, van benne valami, majd még meglátjuk a végén
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
hagyjátok már a szar gameket, szarba sincsenek egy filmes CG-hoz
komolyan kész vicc, hogy egyáltalán valaki felhozta a dolgot
ja azért kötnek össze ezer gépet, meg számol az ezer gép 2 másodperc filmrészletért 2 napig, mert egy otthoni gép is a közelébe jön<#wilting>#wilting>
agyrém némelyik ember, komolyan mondom nem hiszem el, hogy valaki komolyan egy játékkal jön nem csak az Avatarnál, hanem akármelyik filmnél
csipás a szemetek
amúgy szerintem a valaha készült legjobb cgi film ez.
épp a JC által most korszakalkotónak ígért technikát meséli el 😊
új-zélandon, ossziknál már lement a 15 perces mulatság. azt mondják, hogy a trailer egy semmi, nulla, szar ahhoz képest. a nagy vászon + a 3D annyit dob rajta, hogy tényleg valóságosnak hat. na meg ugye az nem csak egy 2 perces montázs, van ideje az embernek, hogy szokja a látványt
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
igenis brutál jól néz ki.
a baj csak hogy megváltást ígér (ami még persze jöhet, de eddig nem az jött le a vidibõl)
namost ez egy sima render vidi a crysis fejlesztõitõl.
sajnos a hd verziót nem találtam
de a lényeg látszik, annyival nem ütõsebbek a teaserben látott jelenetek ennél... ergó hol is van az átütõ siker? egyenlõre sehol!
hangsúlyozom nem írtam le a filmet, csak az eddig látottakból vonom le a következtetéseimet.
a mai 15 perces elõzetes "kritikájára" viszont kíváncsi vagyok😊
What about the forests?
aki nem látja, az idióta és most nemcsak az Avatarról beszélek, akármelyik 2-5 éves film CG-ja veri ezt a grafikát+mozgást stb
na azt megnéztem kb. 10x és leesett az állam.
ettõl a teasertõl ... szintén. de nem azért mert elhittem hogy ez valós : (
õ egyébként sosem mondta, hogy forradalmasítja a filmezést. persze a kellõ vehemenciával beszél a filmrõl, mégiscsak majd' 15 éve álmodta meg az egészet. szóval nagyon nincs elszállva, de azért tudja, hogy amit csinál, az nem semmi. az E3-on mondta a film végi nagy csatáról: "the mother of all bottles", na én hiszek neki 😊
HW-n van egy jó Avatar topik, ahova néha-néha ír ward, vagyis Kiss Balázs, aki a Weta-nal dolgozik a filmen. egyéb munkásságai. gondolom látszik, hogy tud valamit, szerintem lehet adni a szavára
na tõle idézek egyet:
"van egy shot ami ha bekerul a teaserbe, akkor a fel szakma le fog ulni. "
a Weta-n és a Lightstormon kívül (Cameron saját cége) besegít a munkákba a Hydraulx, a Digital Domain és az ILM(!!) is"
Én egész pontosan erre a pillanatra várok😊
hagyjuk már ezt szerintem, ezzel az erõvel a mass effect is odabaxna, és amíg 3D-ben egy IMAX szintû moziban nem láttad a teljes filmet, teljesen felesleges egy alig 2 perces "néma" elõzetesrõl levonni a konzekvenciát.
ha Cameron azt mondja, hogy új fejezet a mozizás történelmében, akkor valószínû az is lesz, gondolom 14 évi szopás után, nem egy pc grafikájú szart dob a pofánkba, mint ahogy idáig sem tette.
amit csinál az mind monumentális részérõl, és persze a történet is egyedi.
john landau (többek között) nem nyúlt volna ilyen mélyen a zsebébe, ha egy "krájzisz" szintû fost kapnánk.
peace <#wink>#wink>
What about the forests?
Ha valaki szerint ez közelébe jön a film minõségének az mossa ki a szemét
crysis warhead video

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.