James Cameron - Avatar

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

edios
Kérdés: amikor mutatják a talpát, ott a háttérben a két doki mit néz? Nyilván nem a navit, mert az iszonyatosan durva figyelmetlenség lenne a készítõk részérõl.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Nem teljesen egyenlo palya, hogy az egyik gyakorlatilag full CGI, mig a masiknak csak egy kis reszlete. Egyebkent igy, hogy tudom, a fej trukkel van rateve a testre, tokre ugy latom, hogy nem passzol a testhez. Mozgas kozben azert jobban nez ki.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

VRSDM
inkább úgy fogalmaznék hogy teljes cg még nem a jelen.
de valós helyszínek közé már illeszthetõek megtévesztõen jó modellek.

u dont have to listen anybody else but me

edios
<#eljen>

Az alsó kép bizonyítja, hogy az élethû cg még nem a jelen, a felsõ pedig ezt cáfolja meg😊

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Rip
Inkább "egyelõre". Bocs, csak mindig bántja a szemem.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

VRSDM
a felsõn az egész ember, de két külön részletbõl van az arc meg a test (láttam róla egy 1.5órás how it is made konferencia filmet. a testet eljátszotta egy ilyen alkatú ember, aztán azt öregítették még számítógéppel, és brad csak az arcát adta a filmhez ezeknél a jeleneteknél.

az alsón meg minden 😄

ProGabe
egy kérdés, két kép. szerintetek mi CGI az alábbi képeken?

(ennek semmi értelme, csak kíváncsi vagyok)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

VRSDM
mit youtube-on?
1080ban néztem alább ottvannak a képek tõlem, vegyél már vissza a modorodból.

[HUN]Crassus
ja ,mert láttad a jútyûbon mi? hihetetlen méreteket ölt itt a sötétség....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

VRSDM
találj egy hsz-t is tõlem amiben azt mondtam hogy " nem jó " annyit mondtam hogy a dizájn és a látvány csillagos ötös. de a beígért " elhiszed annyira élethû " EGYENLÕRE elmaradt...

VRSDM
ti nem értitek meg.
arról beszéltünk és arra akartunk kilyukadni hogy AZ EDDIG LÁTOTT! avatar-os animációk semmivel sem jobban a már látottaknál, vagyis az eddig beharangozott hype mind levegõbe beszélt duma.

VRSDM
tisztelettel megkérem anyádat hogy osszon ki egy tockost a trágár szavaidért.

Shep
Na ja de nem 12 évig dolgoztak rajta szuperszámítógépek 😊 (tudom ezen sem, de a lényeget csak megértettétek már😊)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tigeroo
basszátok meg itt mindenki csak pampog + rinyál.

nektek semmi sem jó😄

eddigi legdurvább látványvilágú film lesz, van benne valami, majd még meglátjuk a végén
[HUN]Crassus
TISZTELETTEL MEGKÉREK MINDEN JÁTÉKBUZIT HUZZON VISSZA A SAJÁT TOPIKJÁBA ÉS OKÍTSON OTT! KÖSZÖNÖM

stonesour
ezt nem egy pc renderelte le.. ezen sokan dolgoztak

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

Shep
Nem érted, hogy nem senki, nem mondta, hogy szebb, vagy olyan jó. Hanem, hogy nem kell elájulni, mert PC-n is vannak már durva dolgok, ha nem hiszed nézd meg a Wolverine játék átvezetõit. pl ezt

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

5 éves játékokhoz képest tényleg durva 5 éves filmekhez képest meg picsába sincs
hagyjátok már a szar gameket, szarba sincsenek egy filmes CG-hoz
komolyan kész vicc, hogy egyáltalán valaki felhozta a dolgot
ja azért kötnek össze ezer gépet, meg számol az ezer gép 2 másodperc filmrészletért 2 napig, mert egy otthoni gép is a közelébe jön<#wilting>
agyrém némelyik ember, komolyan mondom nem hiszem el, hogy valaki komolyan egy játékkal jön nem csak az Avatarnál, hanem akármelyik filmnél
csipás a szemetek
VRSDM
amúgy ha valakit még nagyon érdekelnek ilyen animációs dolgok akkor hajrá jó olvasást. cgsoc.org

stonesour
õõ. nem látoma képet 😞

Shep
A szemén látszik leginkább, hogy "kamu".

VRSDM
nem film de cgi 😉

amúgy szerintem a valaha készült legjobb cgi film ez.
épp a JC által most korszakalkotónak ígért technikát meséli el 😊

ProGabe
mi a jó büdös faszt krájzizosztok itt? ómájfákingád 😄

új-zélandon, ossziknál már lement a 15 perces mulatság. azt mondják, hogy a trailer egy semmi, nulla, szar ahhoz képest. a nagy vászon + a 3D annyit dob rajta, hogy tényleg valóságosnak hat. na meg ugye az nem csak egy 2 perces montázs, van ideje az embernek, hogy szokja a látványt

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Shep
Már leírtuk, hogy azért lett összehasonlítva mert mindenki hanyat van esve, közben meg gépen is elég durva dolgok vannak már.

játéknak ok, de filmhez képest sehol sincs, ennyi
stonesour
de most én annak sem látom értelmét, hogy egy játékkal hasonlítsuk össze, minket linkelitek a sok szar Crysis videot képet? Meg sem közelíti a trailerben látottakat.

Shep
Nem mondta senki, hogy szebb, mint a film, de hogy hurka lenne, hááát.

Nem 😊

hurka
Shep

mflex
<#eljen>

What about the forests?

mflex
szép😊, de akkor is #316<#nevetes2>

What about the forests?

stonesour
bocs az OFF-ért de tudnátok nekem mondani ilyen fasza kis render filmeket? Amiben nagyon élethû CG van 😄

mflex
ok, szerintem ps1-es metal gear is lenyomja 😄DDDD

What about the forests?

VRSDM
nem gondolom hogy játék grafikája egy szóval se mondtam
igenis brutál jól néz ki.
a baj csak hogy megváltást ígér (ami még persze jöhet, de eddig nem az jött le a vidibõl)
namost ez egy sima render vidi a crysis fejlesztõitõl.

sajnos a hd verziót nem találtam
de a lényeg látszik, annyival nem ütõsebbek a teaserben látott jelenetek ennél... ergó hol is van az átütõ siker? egyenlõre sehol!

hangsúlyozom nem írtam le a filmet, csak az eddig látottakból vonom le a következtetéseimet.

mflex
az se biztos, hogy ezek a jelenetek benne lesznek a kész verzióban, szerintem csak "etetés", hogy valamit lássunk.

a mai 15 perces elõzetes "kritikájára" viszont kíváncsi vagyok😊

What about the forests?

stonesour
különben az nem lehet h ebbe a trailerbe még nem a teljesen kész jeleneteket vágták bele? az is lehet hogy ezen még tovább javítanak, nem?

én ezt találtam, rakjál be jobbat, de ebbõl is le lehet venni, hogy ég és föld
aki nem látja, az idióta és most nemcsak az Avatarról beszélek, akármelyik 2-5 éves film CG-ja veri ezt a grafikát+mozgást stb
VRSDM
a már belinkelt riport egy nénivel. majd kiderül hogy azis render.
na azt megnéztem kb. 10x és leesett az állam.
ettõl a teasertõl ... szintén. de nem azért mert elhittem hogy ez valós : (

Shep
Jó hát szarabb minõségût nem is tudtál volna berakni, ráadásul a Crysis is nagy (értsd nem 1280x1024) felbontásban adja ki az igazán élethû látványt.

Shep
Nem hisszük tudjuk 😊 Na jó nem, csak sokan teljesen odáig vannak hogy mekkora nagy, közben már az otthoni gépeken is csinálnak nagy dolgokat. Jut szembe Wolverine játék-ban mikor kikel vizes tartályból, hát az üt, ott csak néztem ,hogy ez most animáció vagy film, ennél a trailernél nem éreztem ugyanezt.

"most pedig végre, valahára visszatér kedvenc kanadai rendezõnk, James Cameron, aki aztán tényleg mindenhez CGI-t fog használni az Avatarban (persze mindennek megvan a makett verziója is, ahogy kell), és megmutatja a világnak (meg a sok, az én szememben B-kat rendezõnek, akiknek sok pénzt toltak a segge alá, pl emmercih és bay), hogyan is kell ezt csinálni

õ egyébként sosem mondta, hogy forradalmasítja a filmezést. persze a kellõ vehemenciával beszél a filmrõl, mégiscsak majd' 15 éve álmodta meg az egészet. szóval nagyon nincs elszállva, de azért tudja, hogy amit csinál, az nem semmi. az E3-on mondta a film végi nagy csatáról: "the mother of all bottles", na én hiszek neki 😊

HW-n van egy jó Avatar topik, ahova néha-néha ír ward, vagyis Kiss Balázs, aki a Weta-nal dolgozik a filmen. egyéb munkásságai. gondolom látszik, hogy tud valamit, szerintem lehet adni a szavára

na tõle idézek egyet:
"van egy shot ami ha bekerul a teaserbe, akkor a fel szakma le fog ulni. "

a Weta-n és a Lightstormon kívül (Cameron saját cége) besegít a munkákba a Hydraulx, a Digital Domain és az ILM(!!) is"

Én egész pontosan erre a pillanatra várok😊

mflex
most komolyan azt gondoljátok, hogy egy otthoni kb 150-200 ezres PC-nek a realtime grafikája többet, szebbet tud, mint az igazi raptor computerekkel és több mint fél milliárd dollárból gazdálkodó JC és csapata?

hagyjuk már ezt szerintem, ezzel az erõvel a mass effect is odabaxna, és amíg 3D-ben egy IMAX szintû moziban nem láttad a teljes filmet, teljesen felesleges egy alig 2 perces "néma" elõzetesrõl levonni a konzekvenciát.

ha Cameron azt mondja, hogy új fejezet a mozizás történelmében, akkor valószínû az is lesz, gondolom 14 évi szopás után, nem egy pc grafikájú szart dob a pofánkba, mint ahogy idáig sem tette.

amit csinál az mind monumentális részérõl, és persze a történet is egyedi.

john landau (többek között) nem nyúlt volna ilyen mélyen a zsebébe, ha egy "krájzisz" szintû fost kapnánk.

peace <#wink>

What about the forests?

na hagyjuk a rizsát, meg a szar képeket.
Ha valaki szerint ez közelébe jön a film minõségének az mossa ki a szemét

crysis warhead video
Tyler1
találtam bannernek valót(kicsit alakítottam rajta)

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

[HUN]Crassus
nem lesz elég már a krízisezésbõl?

VRSDM
crysis.

mflex
ez most mi?

What about the forests?

Shep

Shep