101
  • Szefmester
    hát nem tom.. én kevertem is sokat is fogyasztottam, reggel 5kor hagytam abba utána vonat hazáig. most elméletileg aznaposnak kellene lennem de tök friss vagyok, pedig rohadtul nem szoktam inni... 1x már voltam másnapos is, helyesebben fogalmazva 3/napos.. az egy igen csúnya eset volt
  • Tetsuo
    LOL, Erre iszok!
  • kricsi
    Vajon a nő a képen kisfröccsözik?
  • Xantia
    Többet nem eszem joghurtot.
  • juhand
    Egyszer beleszagoltam egy üveg acetaldehidbe, egy életreszóló emlék volt, annyira kellemetlen.
  • peterx
    erre csak azt tom mondani aki hülye haljon meg! :-)
  • Natsuto
    Nahát, én már sokszor italoztam ázsiai (japán, koreai, kínai) illetőkkel, és nagyon is jól bírták a szeszt (az égetettet is - volt már, hogy nem én nyertem a whisky-rum-vodka versenyt). Biztos az én ismerőseim a "másik" 50%
  • TommyC
    de látom fejlődünk
  • TommyC
    valaki nem bírja a kritikát....
  • Goth
    a néninek cigirágó és almalé van a kezében, a gyufát meg elfelejtette meggyújtani -.-
  • AnonyX
    Hát nagyon igaz az, hogy a sz*r minőségű piától rosszul leszel. De pl. mikor Jack Daniels iszok azért az elég jó, és másnap tuti nincs semmi bajod, sőt a jó minőségű Vodkától sem, pl. Finlandia, Smirnoff
  • Borzpapir
    Ennek a cikknek semmi értelme. Eddig is tudtuk, hogy az alkohol és a cigi rákot okoz. És? Mindenki szívja, mindenki tudja, senkit se érdekel. Ez nem új.

Ami meg a kaját illeti, az ellen meg úgse tudunk tenni. Jöjjön az anti-acetaldehid rágó, majd a gyógyszergyártók jól megszedik magukat rajta, mint mindig.
  • Picizöldfül
    azért mert nem keveritek,és igazán másnaposak a szar minőségű piától lehet lenni. pl.: ezek a 700forintos tescos "pálinkáktól",meg krajcár íjjá...volt ien korszakom is,de egy hónapnál nem bírtuk tovább,az öl de szó szerint, azóta csak minőségi,eddig a legjobb a 80 éves whyski volt...na az az ISTENI NEDŰ,attól te nem leszel másnapos.
  • Sadist
    Mekkora kamu már :D Hajrá, így kell pánikot kelteni :D
  • Prof William
    Detto. Mindenki monja hogy "húú de másnapos voltam" + minden de én nem pedig voltam már elégéé iluminált állapotban... :)
  • Gladiator
    eletemben eddig kb. 3-4x voltam masnapos. soha nem is ertettem, hogy mig minden haverom meg van halva egy buli utan, en ugyanolyan friss vagyok, mint altalaban. jo ertelemben:) akkor mi van az en acetaldehidemmel?
  • Picizöldfül
    Ezért nem isznak alkoholt a testépítők... ez eddig is tudtam, de azér nem vetem meg ettől a piát
  • petruszvaldesz
    Azaz...
    de valami ezzel a cikkel nem stimmel!!
    nemhiszem hogy az acetaldehid veszélyes lenne... simán átalakítható más anyagokba!
  • sonicXX
    Király! Ma reggel még azt hittem élek, de a cikk szerint 5 éve halott vagyok :D

Mindig mondtam: "Éljünk egészséges életet: ne együnk, ne igyunk és NE lélegezzünk!"