252
  • BIZ0906
  • Jaffa 2843
    namégegyszer :/
  • Jaffa 2843
  • Jaffa 2843

• BIZ0906
    Közöm nincs a videóhoz csupán csak névegyezés
  • Neogan
    Eléggé elcsendesedett a topic, ezért gondoltam, beszúrom a szerintem legjobban sikerült epizódot, a My Musical-t!
    Jó szórakozást!

• Bulykin
    "Eliza Coupe (Denise, alias Jo) állandó szereplő lesz a Scrubs 9. évadban."
  • Bulykin
    "Josh Bycel lesz a Scrubs új showrunner-je Bill Lawrence mellett, aki idejét nagyrészt a Cougar Town fogja elvenni. Bycel korábban írta a Psych, az Andy Barker P.I. és az American Dad sorozatokba. És, ha már Scrubs, nem feledni, hogy további írók is távoztak: Garrett Donovan és Neil Goldman a Community showrunner-jei lesznek."
  • Aquir
    =)
  • Bulykin
    "Ausiello szerint Lauren Graham valóban esélyes a Scrubs-ra, míg a The Tudors-ban az utolsó feleség szerepére Gillian Anderson-t nézték ki a készítők, de úgy tűnik, hogy nem fog összejönni."
  • Bulykin
    "Állítólag az ABC biztatja Bill Lawrence-éket, hogy keressenek nagy nevet állandó Scrubs-szereplőnek és az elsők között felmerül Lauren Graham is. Ja, és bár Christa Miller-nek is lett új sorozat őszre, ő bármikor Scrubs-ozhat, hiszen egymás mellett forgatják a két sorozatot, mindkettőt Lawrence felügyelete mellett."
  • Bulykin
    "A hírek szerint a Scrubs címe is megváltozhat ősztől, de azért felismerhető lesz a sorozat, igaz az eredeti Sacred Heart-ból díszletbe költöznek a kórházas felvételek idejére. Az új évadban a gyakornokok közül csak Eliza Coupe visszatérésével számolnak.

Judy Reyes (Carla a Scrubs-ból) gyereket vár."
  • Bulykin
    Scrubs - A folytatásról
  • BIZ0906

• A mindenes
    A legjobb.
  • A mindenes
    1:16 a legjobb.
  • Aquir
    lol
  • A mindenes
  • BIZ0906
    S06 E11 My Night to Remember :P
  • Lullaby
    lool, pont tegnap néztem ezt a részt és akkor is jót nevettem :D táncolós legjobb
  • A mindenes
    8. évad mikor kerül kis hazánkba szinkronosan?
    Gondolom a Comedy Central adja majd le.
  • Aquir
    yeah! xD
  • A mindenes
    Egy vidi.
    Nekem nagyon bejön a zene is meg ahogy összevágta a csávó.
  • A mindenes
    De a mindenes maradjon az a lényeg.
  • stargatelost
    nah,ledaráltam a nyolcadik évadot, hozta a formát, székről leesős poénok is voltak bőven :D meg persze jó kis Cox osztások :D
    egy kilencedik évad? hmmm hát nem is tudom....sztem nem kéne, főleg ha ilyen kevés részre jönne Zach.... most is ugye a lóvé miatt pár részből kimaradtak szereplők, és hát az a rész amiben csak Turk meg Elliot volt...hát nem valami poénos volt....JD kell oda mindenképp....
    Meg az sem tetszik, hogy Bill Lawrence leszarja, hogy szép lezárást csinált, és ettől függetlenül folytatja....
    Nah, de hát még jó is kisülhet a dologból :)
  • Bulykin
    hát gondolom a scrubsból:D:D de én se emlékszem ilyen jelenetre
  • tigeroo
    ez miből van?:P
  • Jaffa 2843
    nekem aztán nem...
  • BIZ0906
    Hát mondjuk amcsiban megjelent de a hangot tv-ből vették fel gondolom TV Tuner kártyával vagy valami HDMI-vel rákötötték a gépre és Virtualdubal egybe forrasztották és kész is :)
  • Lullaby
    hasznos oldal (;
  • hayabusa86
    BIZ0906 : hát ezt szomoprúan hallom...csak akkor azt ne mértem DVD Rip-es avi-k ....honnét vannak ? ...valaminek kellet lennie a nyersanyagnak
  • BIZ0906
    Ide is tedd be hátha megmondják. Sokszor elhangzik ez a sorozatban de nem vágom ki lehet de megpróbálok utána járni :)
  • Jaffa 2843
    valaki tudja mi a szám címe? :D
  • BIZ0906
    Én sem találtam még sehol de szerintem még és remélem tényleg még, nem jelent meg Magyar kiadású DVD-n. Sajnos :( De nagyon jó lenne!
  • hayabusa86
    na ez az hogy én megszeretném venni,nem letölteni :P avi-ban megvan nekem is
  • BIZ0906
    Ajaj na akkor átfogalmazom, piszkos forrásból beszerezhető :)
  • hayabusa86
    egy forrásból???? :-O ..tehát ha én elmegyek valamelyik nagyobb elektronikai áruházba MM,Sat,Elec?....ott nem tudom megvenni ???? vagy hogy érted :(((???
  • BIZ0906
    Csak egyéb forrásból lehet beszerezni :( sajnos.
  • hayabusa86
    Sziasztok

Tudtok mondani valami nagyobb boltot ahol megtudom venni eredetiben szinkronosan ezt a remek sorozatot???..kerestem már neten de sehol sem találtam inft róla :-O.....
  • BIZ0906
    Egy kicsit komolyodnak de ez belefér :P