252
-
kovi04 #172 Csak szólok az érdeklődőknek, hogy holnap lesz a 6. évad befejező része. Én végig a Comedy-n követtem a sorozatot február óta, és nagyon megszerettem. Azért a 6. évadban már érzékelhető volt egy kis színvonal csökkenés. -
PunkZoli #171 nagyon kösz, bejövős a szám:) -
BIZ0906 #170 Philip Glass - Koyaanisqatsi -
BIZ0906 #169 Sajna nem találom de kitudja hátha valaki tudja :) -
PunkZoli #168 gyááj:) egész szám, cím, előadó nincs meg?:P -
PunkZoli #167 nagyon szépen kösz :) -
BIZ0906 #166 Sőt itt is van. -
BIZ0906 #165 Meg van a 17. rész és ez szol alatta xD -
BIZ0906 #164 Melyik részben? -
PunkZoli #163 valaki meg tudná nekem mondani ,hogy az ötödik évadban előfordult gondnokos "gonosz nézés" alatt milyen zene megy?:D az nagyon el van találva, vmi gregorián vagy mire tippelek :)
előre is kösz -
#162 "A Scrubs készítője, Bill Lawrence megvédte a sorozat folytatását, mondván 107 ember dolgozik a sorozaton, jó részük immáron 8. éve és úgy érezte, ha van esély, hogy újabb évre együtt tartsa a bandát, akkor nem a sorozat és annak szép lezárása a fontos, ő magasról tesz annak “örökségére”" -
#161 "Zach Braff megerősítette, hogy minimum 6 részre visszatér a Scrubs-ba (ezek az első 13-ban lesznek elszórva), míg Sarah Chalke most írja alá szerződését. A sorozatot kapó Neal Flynn-nel még nem tudni, mi a helyzet. Az új szereplők kiválasztása folyik, s eközben David Lawrence elmondta, hogy a sorozat nem vált át multikamerásra, s egyelőre két szcenárióban gondolkodik: az egyik nem a Sacred Heart-ban játszódna." -
#160 omg JD :D -
BIZ0906 #159 Jáááj de furák xD -
#158 -
#157 én eltudnám képzelni a folytatást a mostani gyakornokokkal, azzal a csajjal aki szereti a dagikat, a néger csávóval, meg a többivel, sztem jó lenne az, csak akkor tényleg kell egy átmenet, olyan 5-6 részes h JD meg a többiek elmennek örökre:S ás hát "átadják a helyet" nekik... -
BIZ0906 #156 Hát érdekes infónak tűnik meglátjuk mi lesz ebből igaz. De ha már folytatják az origi szereplők jelenléte szerintem nélkülözhetetlen!
:) -
#155 ehh?? az ABC berendelte a 9.évadot!!!!!!
"A Hollywood Reporter legújabb tudósításában (meglátjuk, mennyi az igazságtartalom) már azt is felfedte, hogy Zach Braff és Sarah Chalke alá is írt a 9. évadra 6-6 epizód erejéig, hogy az átmenetet a két évad között biztosítsák. (A gyártónak írtak alá, ami nyilván akkor lép érvénybe, ha a csatorna megrendeli a gyártótól a folytatást.)
Azonban a többiek részvétele mástól is függ. Azt tudjuk, hogy Bill Lawrence, a készítő jelenleg azért szurkol, hogy új sorozata, a Cougar Town megrendelést kapjon, de hasonlóképpen érdekelt pilot-ban Donald Faison (Turk), John C. McGinley (Cox) és Neal Flynn (Janitor) - a színészeknél a Scrubs az elsődleges prioritás szerződés szerint (ergó maradnának), bár úgy néz ki, hogy csak Neal Flynn pilot-jának (The Middle) van jó esélye berendelésre, Faison-nál a The Law 50%-os, míg McGinley Back pilot-ja sansztalannak tűnik. (Judy Reyes (Carla) neve csak, mint vendégszereplő merült fel.)
Ja, és amit a hírekben említettem: előfordul, hogy a sorozat átváltana egykamerásról afféle hibrid multikamerásra, mint a How I Met Your Mother, hogy így csökkentésk a költségeket. Nem hiába, válság van." -
BIZ0906 #154 Hát még itt jönnek a részek :) -
#153 Már most hiányoznak. -
BIZ0906 #152 A egy jó sorozatoknak van sajnos vége, a szart meg húzzák évekig (barátok közt meg még mittom én) xD. De itt hazánkban még messze van a vége :) -
#151 jövőhéten FINÁLÉ!!!!! utolsó rééész:S:S
-
#150 Ideje volt (: -
BIZ0906 #149 És elstartolt az 5. évad a Comedy Central-on :D KIRÁLY!
Ja meg az a szánalmas, hogy a TV2 a 4évad utolsó részén leszinkronizáltatta de szarták leadni egyre jobba rühellem a TV2-őt! -
BIZ0906 #148 Dokik S03E01 Part 2/1
Dokik S03E01 Part 2/2
Comedy Central-on kimaradt rész :) -
BIZ0906 #147 Hát most megy a 4.évad 4-5 része megy most kb még 2-3 Hét ha úgy haladnak mint most és már jönnek is az új évadok :) -
#146 Lehet tudni hogy az 5. évad mikor lesz szinkronosan? (: -
#145 Most indult egy másik kórházas szitkom, Better Off Ted címen, eddig 2 vagy 3 rész ment le, állítólak kecijó, negatív kritikát még nem hallottam róla, nézi vki? -
#144 feliratok.hu -
partimurt #143 Hello tudna valaki segíteni?A Dokik 5,6 évadához keresek magyar feliratot.Szinkronizálva nincsen ha jól tudom...Vagy esetleg meg lehet venni dvd-n felirattal együtt valahol?előre is kössz a válaszokat! -
#142 Köszi szépen :) -
BIZ0906 #141 3évad 11-12.rész volt ma. -
#140 Valaki meg tudná mondani hányadik résznél tart a sorozat jelenleg a comedy centralon? Mostani nekem kimaradt és megnézném alternatív forrásból -_- -
#139 új rész:) -
BIZ0906 #138 Az egy nagyon jó kérdés :P -
#137 és amcsiban?:D -
BIZ0906 #136 Comedy Central: Hétfő-Csütörtökig két rész 20:00-20:30 20:30-21:00-ig és ism 17:00-18:00-ig -
#135 meddig van most szünet? -
BIZ0906 #134 Ohh mi még hol tartunk :P Mármint itt M.O-n -
#133 Egy órás résszel zárják a Scrubs-t!
Előreláthatólag egy órás résszel zárják le a Scrubs című sorozatot. Az ABC utolsó résznek a "My Finale" címet adta és május 6.-án kedden kerül majd adásba. A sorozat készítője Bill Lawrence elmondta, hogy minden szál el lesz várva és nem lesznek megválaszolatlan kérdések. Előre csak annyit, hogy J.D. (Zach Braff) eldönti elhagyja a "Sacred Heart Hospital"-t és a fia közelében vállal majd állást.
Az ABC tavaly vette át a sorozatot az NBC-től. Lawrence és Braff is hangoztatták, hogy a nyolcadik lesz az utolsó évad a sorozat történetében. Voltak ugyan pletykák a folytatásról de a elért 5.1 milliós nézőszám nem elég a folytatáshoz. Lawrence nem hagyja abba a munkát és az ABC kötelékei között marad. Most épp a "Cougar Town" című sorozaton dolgozik, ahol író és producer is lesz. A sorozat főszereplője Courtney Cox lesz, aki a Scrubs-ban is feltűnt az idén. A Dokik március 18.-án térnek vissza a képernyőre vadi új időpontban mégpedig szerda 8 órás kezdettel. - írta a hosszupuskablog...