252
  • Jaffa 2843
    bárcsak ennyire kreatívak lettek volna.. egyszerűen szétkapták két részre, hogy min-denes
  • dregnarr1 #251
    Aki nézte magyarul, ahhoz lenne egy kérdésem:
    volt egy rész, mikor Janitor feliratkozott valahová Jan Itor néven. Ezt magyarul hogy oldották meg (Mindenes - Min Dénes?)?
  • BIZ0906
    Így igaz csak hát ez gondolom nem divat film mint a Paula és Paulina mert az biztos marha jó xDDDDD de hát a Dokiknak nagy táboruk van megoldja a Comedy :)
  • Jaffa 2843
    Amen :)
  • gabe paul logan
    Elég gáz, hogy nem lett annyira közkedvelt ez a sorozat itthon, mint mondjuk az így jártam anyátokkal, pedig egyidőben kezdték el adni, ugyanazon az adón és sokkal különlegesebb, mint a többi sitcom, főleg akkor érezni a különbséget, mikor megmutatják, hogy milyen lenne, ha a megszokott háttérben röhögős, általában minden helyszínt ugyanabból a szögből mutatós tucat sorozat lenne.
    Ráadásul ez a sorozat rengeteg díjat besöpört, egyedi, erős karakterekkel, akikkel azonosulni tud mindenki, fura humorral...mégis néha szomorú pillanatokkal és rengeteg tanulsággal, életszerű az egész.

A legjobb sorozat, amit valaha láttam.
  • Aquir
    R.I.P. Scrubs! Jó voltál!
  • Aquir
    :))

• zvaragabor
    :( Akkor így.
    http://mammut.q-spot.org/misc/dr.cox-blabla.gif
    http://i160.photobucket.com/albums/t192/haykeekee/scrubsblad.gif
    http://i470.photobucket.com/albums/rr68/josefrigginreyes/DrCox.gif
  • zvaragabor
  • BIZ0906
    Akkora bolod egy csávó xD De ahogy mozgatta a gyereket hát azon beszartam xD
  • Daza500
    10. évad lesz-e ?
  • Jaffa 2843
  • Bulykin
    váá a 10.részen szarrá röhögtem magam:D
  • Bulykin
    tényleg idegesítő a csaj...de tuknám:D:D
  • stargatelost
    Ugye? Szerintem sem jó, főleg az új csaj. Egyszerűen nem tudom megkedvelni, inkább minden egyes rész után jobban utálom, irritál minden benne..... Ha nem lenne ő bent, akkor azt mondanám hogy ok, mert a többi szereplővel semmi bajom, jól eltalált karakterek az újoncok is. De az új csaj áhhh
  • gabe paul logan
    Kösz de az a helyzet, hogy mindenképpen szinkronosan nézném meg...megy a 7. évad a comeyn... rohadt digi.
  • Neoncsoves
    ez a 9.évad tényleg nagyon gázos... az új helyszín nem jön be, meg az új szereplők sem a legjobbak szerintem.
  • Bulykin
    feliratosan egyébként fent van, btjunkie.org vagy isohunt-ról szedd le, feliratot meg a feliratok.hu-n találsz
  • Bulykin
    mivel még nem adta le a comedy hiába keresed nem fogod megtalálni^^ természetesen az eddig leadott részeket le tudod tölteni(gondolom már meg is van), a többit pedig idővel fel fogják rakni:)
  • gabe paul logan
    Sziasztok, mivel digi előfizető vagyok sajnos pontosan két hete nem élvezhetem a dokikat a tv-ben mivel digiék nem tudtak megegyezni comedyékkel és ráadásul pont most jönnek azok a részek amiket sose láttam és nincsenek fenn egy kalóz oldalon sem. Tudtok segíteni hogy valahol megosztják-e ezt a sorozatot? Csak szinkronosan érdekel...nagy kivétel igaz, de igaz.
  • Bulykin
    érdekes ez az új szitu, az új helyszín meg a szereplők:) bejövős, de azért érezni, hogy nem a régi...
  • kuci06
    magyar sub az első részhez

http://www.hosszupuskasub.com/download.php?file=0016198.rar
  • kuci06
    s09e01-hez van valakinek angol sub-ja?
    én csak görögöt találtam :/
  • kovi04
    Martea fordítja!

Itt lehet követni a felirat alakulását.
  • Bulykin
    eddig volt aki fordítja, nemtudom viszi e tovább...de jó lenne^^
  • kovi04
    Belátható időn belül lesz magyar felirat hozzá?
  • Bulykin
    Scrubs s09e01-02 (hdtv-fqm)
    lehet szedni ezerrel:D
  • Magoo
    Ma láttam a Scrubs-ból a Janitor fickót. Itt sétált el az épület előtt ahol hétköznap az időmet töltögetem. Stírölt be az üvegablakon és kb hárman egyszerre reagáltunk, hogy "Jééééé ez a Janitor a Scrubs-ból!" :D Annak a fickónak már a látványától is nevetnem kell :D
  • Bulykin
  • Bulykin
    decemberben jön a Scrubs
    képek a csapatról!!!
  • Lazarus
    Comedy centralon a mostanában vetített smárolós bemutató alatt tudja valaki mi a szám címe? Köszi!
  • Daza500
    Ja, jó jó. :)

Hát, kiváncsian várom, mi lesz, hogy lesz a 9th Season. :)
  • Bulykin
    olvassatok vissza:D
  • Daza500
    Ezt én se nagyon értem, lezárták egy 2 részes fináléval...most hogy fog akkor folytatódni ?
  • Ron Ragm
    komoly? úgy tudtam vége a sorozatnak.
  • Bulykin
    A Scrubs 9. évad december 1-én kezdődik.
  • Aquir
    xD
  • Bulykin
    "Judy Reyes (Carla) és Sam Lloyd (Ted, az ügyvéd) nem fog visszatérni a Scrubs-ba, viszont Sonal Shah (Sunny) visszatérő szereplő lesz."
  • Bulykin
    "Michael Mosley és Kerry Bishe lesz Dave Franco mellett a másik két új, állandó szereplő a Scrubs-ban."
  • Jaffa 2843