252
-
#252 bárcsak ennyire kreatívak lettek volna.. egyszerűen szétkapták két részre, hogy min-denes -
dregnarr1 #251 Aki nézte magyarul, ahhoz lenne egy kérdésem:
volt egy rész, mikor Janitor feliratkozott valahová Jan Itor néven. Ezt magyarul hogy oldották meg (Mindenes - Min Dénes?)? -
BIZ0906 #250 Így igaz csak hát ez gondolom nem divat film mint a Paula és Paulina mert az biztos marha jó xDDDDD de hát a Dokiknak nagy táboruk van megoldja a Comedy :) -
#249 Amen :) -
#248 Elég gáz, hogy nem lett annyira közkedvelt ez a sorozat itthon, mint mondjuk az így jártam anyátokkal, pedig egyidőben kezdték el adni, ugyanazon az adón és sokkal különlegesebb, mint a többi sitcom, főleg akkor érezni a különbséget, mikor megmutatják, hogy milyen lenne, ha a megszokott háttérben röhögős, általában minden helyszínt ugyanabból a szögből mutatós tucat sorozat lenne.
Ráadásul ez a sorozat rengeteg díjat besöpört, egyedi, erős karakterekkel, akikkel azonosulni tud mindenki, fura humorral...mégis néha szomorú pillanatokkal és rengeteg tanulsággal, életszerű az egész.
A legjobb sorozat, amit valaha láttam. -
#247 R.I.P. Scrubs! Jó voltál! -
#246 :))
-
#245 :( Akkor így.
http://mammut.q-spot.org/misc/dr.cox-blabla.gif
http://i160.photobucket.com/albums/t192/haykeekee/scrubsblad.gif
http://i470.photobucket.com/albums/rr68/josefrigginreyes/DrCox.gif -
#244 -
BIZ0906 #243 Akkora bolod egy csávó xD De ahogy mozgatta a gyereket hát azon beszartam xD -
Daza500 #242 10. évad lesz-e ? -
#241 -
#240 váá a 10.részen szarrá röhögtem magam:D -
#239 tényleg idegesítő a csaj...de tuknám:D:D -
#238 Ugye? Szerintem sem jó, főleg az új csaj. Egyszerűen nem tudom megkedvelni, inkább minden egyes rész után jobban utálom, irritál minden benne..... Ha nem lenne ő bent, akkor azt mondanám hogy ok, mert a többi szereplővel semmi bajom, jól eltalált karakterek az újoncok is. De az új csaj áhhh -
#237 Kösz de az a helyzet, hogy mindenképpen szinkronosan nézném meg...megy a 7. évad a comeyn... rohadt digi. -
Neoncsoves #236 ez a 9.évad tényleg nagyon gázos... az új helyszín nem jön be, meg az új szereplők sem a legjobbak szerintem. -
#235 feliratosan egyébként fent van, btjunkie.org vagy isohunt-ról szedd le, feliratot meg a feliratok.hu-n találsz -
#234 mivel még nem adta le a comedy hiába keresed nem fogod megtalálni^^ természetesen az eddig leadott részeket le tudod tölteni(gondolom már meg is van), a többit pedig idővel fel fogják rakni:) -
#233 Sziasztok, mivel digi előfizető vagyok sajnos pontosan két hete nem élvezhetem a dokikat a tv-ben mivel digiék nem tudtak megegyezni comedyékkel és ráadásul pont most jönnek azok a részek amiket sose láttam és nincsenek fenn egy kalóz oldalon sem. Tudtok segíteni hogy valahol megosztják-e ezt a sorozatot? Csak szinkronosan érdekel...nagy kivétel igaz, de igaz. -
#232 érdekes ez az új szitu, az új helyszín meg a szereplők:) bejövős, de azért érezni, hogy nem a régi... -
#231 magyar sub az első részhez
http://www.hosszupuskasub.com/download.php?file=0016198.rar -
#230 s09e01-hez van valakinek angol sub-ja?
én csak görögöt találtam :/ -
kovi04 #229 Martea fordítja!
Itt lehet követni a felirat alakulását. -
#228 eddig volt aki fordítja, nemtudom viszi e tovább...de jó lenne^^ -
kovi04 #227 Belátható időn belül lesz magyar felirat hozzá? -
#226 Scrubs s09e01-02 (hdtv-fqm)
lehet szedni ezerrel:D -
#225 Ma láttam a Scrubs-ból a Janitor fickót. Itt sétált el az épület előtt ahol hétköznap az időmet töltögetem. Stírölt be az üvegablakon és kb hárman egyszerre reagáltunk, hogy "Jééééé ez a Janitor a Scrubs-ból!" :D Annak a fickónak már a látványától is nevetnem kell :D -
#224 -
#223 decemberben jön a Scrubs
képek a csapatról!!! -
#222 Comedy centralon a mostanában vetített smárolós bemutató alatt tudja valaki mi a szám címe? Köszi! -
Daza500 #221 Ja, jó jó. :)
Hát, kiváncsian várom, mi lesz, hogy lesz a 9th Season. :) -
#220 olvassatok vissza:D -
Daza500 #219 Ezt én se nagyon értem, lezárták egy 2 részes fináléval...most hogy fog akkor folytatódni ? -
#218 komoly? úgy tudtam vége a sorozatnak. -
#217 A Scrubs 9. évad december 1-én kezdődik. -
#216 xD -
#215 "Judy Reyes (Carla) és Sam Lloyd (Ted, az ügyvéd) nem fog visszatérni a Scrubs-ba, viszont Sonal Shah (Sunny) visszatérő szereplő lesz." -
#214 "Michael Mosley és Kerry Bishe lesz Dave Franco mellett a másik két új, állandó szereplő a Scrubs-ban." -