World of Warcraft: The Burning Crusade

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nicns magyarítás több ezer questet elég nehéz lenen lemagyarítani nem gondolod?

segíccsen vki e felrakásban köszönöm!

Helló a játékhoz van magyarítás????? meg lan hogy van kell valami patch vagy van alapból???? ha vannak adjatok már linket lécci
köszi

Attol függ milyen serveren akarsz játszani és melyik fajjal... :) pl: Angol PvP server: Ragnaros, Alliance, Night Elf, Rogue.

A dobozban találsz leírást, olvasd el. Ha nem beszélsz semmi nyelvet, lõjjél FPSel.
Valaki meg tudná mondani hogy a sima WoW-ban melyik servert és melyik fajt válasszam?? Kérlek segítsetek
Jól van, már látom hogy veled nem kell vitatkoznom, mert 12 éves vérpistike vagy... <#hehe>

Ez van gyerekek a szar fps etek fejére ránõtt a wow. Nem baj majd talán pár év múlva rájöttök ha nem az se baj.

AMúgy te is tök korrekzül megindokoltad az állytásodat sztem üljetek le. 1-es...

Már a régi mportálos ligákban is bent voltam q3-ban te noob. Battlefieldben meg a legjobbak között voltam. Fps-ben mindenképp az élvonalhoz tartoztam. Nem is mertem volna másképp ilyet állytani. Hát ti? Értetek mindkettõhöz? Vagy csak fps? Noobs...

Szevasztok!!
Szerintetek melyikkel jobb lenni?? Ocal, Éjelfel, Taurennel, Gnommal, Trollal vagy emberrel??
Melyik az ami nagyon király??
Ha játszottál volna valaha FPS-el (nem a gép ellen), akkor tudnád, mekkora marhaságot állítasz...

Te vagy egy barom. Indokold meg miért baromság ennyit irni bármire lehet.

CsõKujts: ekkora baromságot is ritkán olvasok.
Aha! De ha nem szóltál volna okosabb maradtál volna. Ugyanis kijelölésnél néha ugyanúgy kell kurzorral célozni, pro szinten az gyõz aki gyorsabb és jobban ésszerûbben kombinálja a különbözõ varázslatokat. a helyzetfelismerésrõl és akár több játékos lealázásáról nem is szólva. Amig a xar fps be van 6 xar fegyvered addig itt van 15 használható varázslatod. Magyarul sokkal élvezetesebb mint bármilyen fps és akkor a csapatjátékról még nem is beszéltünk. Ha pedig valami idõeltolás /bár semmilyen játék nem az mert jól érzed magad közbe!!! / akkor az már inkább a call o dutizás meg agyba fõbe battlefieldezés. Azt el kell ismerni, hogy borzasztóan hasonlít egy fps re csak egész egyszerûen jobb.

Szerined nálad erõsebb mobot mivel gyõzöl le wowban, ha nem mozgással, meg az ellenfelt lassító/saját magad gyorsító skillekkel? A tiédtõl 10x több HPjú ellenfelet (eliteknek hívják ezeket) illik lenyomnia mindenkinek tök egyedül, 100-ból 100x (jó, HP csak 1 kompones, csak hogy legyen mihez viszonyítani). Ha ilyen ellenfél elé odaállsz, és attack-attack-heal (ami fele classnak nincs is, de sebaj), akkor simán meghalsz hamarabb mint ahogy õ elkopna. Azt kell elérned hogy ne tudjon megütni. A wasd skill nagyon alap wowban. Célozni nem nagyon kell, max kijelölésnél, de mozogni ugyanúgy kell mint fpsben. Bár van tereptárgy amin átmennek a lövések (pl 1 fa), de pl 1 falon nem megy át semmi sem, és ezeket is keményen ki kell használni pvpben mindenképpen. Meg oda kell rá figyelni pve-ben is, mivel pl healer is csak úgy tud gyógyítani, ha "vonalban" van.
Én csak trialoltam, de szerintem gigatáp a játék. Egész 7végém elment vele, de nem sajnálom. Bár azért aludtam, is meg kapcsolatot építettem kb 8órában. De szerintem ez jó ötlet hogy ingyé ki lehet próbálni, ha már fizetni kell havidíjat. És szerintem nem az a lényeg mennyit játszol vele, hanem hogy hogy. Ha közben megértik a társas kapcsolataid, akkor nem gáz. Ha nem, akkor van a gond...
bocsesz:jóval erõsebb nálad
Amúgy a goticban(II.)is van amikor nálam erõsebbet támadok,de mivel ott nem csak arról van szó,hogy kinek van erõsebb fegyvere,hanem aról is hogy én mennyire tudok jól harcolni.Hasonló az fps-eknél is:hiába megy a másik mondjuk géppuskával és alig tud futni mert olyan nehéz,de ha az ellenfél pisztojjal bevisz egy headshotot akkor tökmindegy.+ fpseket általában a reflexekre hajtanak(ez is készség!!!)nem arra hogy kinek jobb a ritmusérzéke(tudod:attack,attack,heal,attack...).De azért ritmusérzék kell az fps-ekhez is.(kedvencem:shoti vagy k98(cod2):lõ,strafe fal mögé(közben újratölt)lõ,strafe.És ezt ne hasonlísd össze a másik példával(wow)

hát,izé...

én sem azt mondtam,hogy legyen olyan a wow mint a gothic csak azt támasztottam alá,hogy nem fejleszt semmilyen készséget.Amúgy elsõ példád:ez bizonyára azt jelenti,hogy a mob erõsebb nálad

hát,izé...

"Sztem a WoW nem fejlesztem semmilyen készséget,csak odamész a mobhoz,és ütemesen nyomod a spell/attack gombod meg a healt."
Ja persze, biztosan. Egy olyan mobnál ez tutira mûködik, amelyikbe 100+ bele kell lõnöd, õ viszont 3 ütésbõl kinyír.
"de mondjuk a Gothicban pont az a jó,hogyha mondjuk közelharcos karid van,akkor meg kell tanulni bánni a fegyverrel még az ütésre is több variáció van(pl.:balról,jobbról,hárítás....)"
Jó, számolgassunk kicsit. Amit te írsz, ahhoz kell mondjuk 50msec alatti ping. Országonként 1-1 géppark, mivel nemzetközi ping idõ sose lesz ilyen jó. Ezenkívül a moboknál és playereknél is kell 50x ennyi anim mint most. 4G helyett 200G. Ha bejön 1 új terület, új mobokkal akkor 200M patch helyett 10G. Ezenkívül a tereptárgyaktól kezdve a mobok pajzsán keresztül minden 3D object metszését vizsgáljuk az animációknál. Minimum config 4db 4 magos xeon, 16G memória. Tessék, megvan a Gothic szintû MMORPGd. Van worldwide kb 10 ember akinek a gépén el is fut.
Most már leesett miért nem ilyen a WoW? Az ok, hogy valakinek nem tetszik, meg szerinte szar - jólvan, ne játszon vele, játszon mással, vagy csináljon amit akar, ki nem sz.rja le. De amikor valaki hûdekurvanagy game developeri tapasztalattal meg akarja mondani a frankót, hogy hogy volna jó, az enyhén szólva nevetséges.
www.haromhulye.kocsog.hu <#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#gun><#gun><#law>
hu, az a törött cd nagyon para.

megyek is backupolok...

.. ha megvolt a mai levelup :)

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

ja,pvp az egy kicsit más

hát,izé...

Sztem a WoW nem fejlesztem semmilyen készséget,csak odamész a mobhoz,és ütemesen nyomod a spell/attack gombod meg a healt.Erre nem azt kell érteni,hogy minden rpg szar(a legtöbb igen),de mondjuk a Gothicban pont az a jó,hogyha mondjuk közelharcos karid van,akkor meg kell tanulni bánni a fegyverrel még az ütésre is több variáció van(pl.:balról,jobbról,hárítás....).Az fpsekre meg inkább úgy tekintek,mint virtuális sportra,ahol mások tisztelik a náluk jobbakat,mert tudják,hogy nekik megvan rá a készségük.A wowban csak azért level 70 valaki mert vagy nincs vagy már nincs magánélete és mint mondtam már a wowban a fejlõdéshez nem kell semmi skill

hát,izé...

Eszembe juttat egy vicces felfedezést a MMOLOTR-rõl. Ismerõsöm bejutott a beta-ba, azt mondja, egész kellemes kis játék, csak vannak kemény hiányosságai. Például nincsenek hátasok. Nem, nem úgy értem, hogy a beta-ban nincsenek. A játékban nincs egy se. Az illetékesek azt mondják, talán majd késõbb.
Nem tudom, hányan láttuk a könyvekbõl készült filmet (feltételezem, elég sokan)
, tessék szépen szemeket lehunyi, magunk elé képzelni a pelenor mezei ütközetet, ahogy rohan bõsz lovasai rohamra tartott lándzsával vágtatnak az ellenség felé.... gyalog. :D
inkább a szarozás óvodás dolog, a kisgyerekek hiszik azt hogy csúnya szavak használatával lesznek érettek, de mind1....

"Semmivel sem gazdagítja az embert"
de, egy jó játékkal. kössz!

"Játszottam, láttam. Tetszett. Sok idõt elütöttem. Aztán rájöttem, h baromira idõ igényes, és értelmetlen dolog. Elmentem bulizni, szereztem magamnak egy barátnõt. Nem hiányzik a WoW. Semmivel sem gazdagítja az embert. Akármennyi idõt tölt el mellette, akármennyit játszik, fejlõdik, tárgyakat szerez, valós sikert nem ér el. Szerintem csak azoknak az embereknek a mániája, akik valós sikerekre képtelenek, és itt keresnek vigaszt, és boldogságot. Szánalmas. Be kéne tiltani."

Atyám. Hogy jön ide az, hogy az ember jár-e bulizni vagy van-e barátnõje? Dicsekedni máshova járj el, ha meg nem ez volt a szándékod, akkor semmi értelme annak, amit mondtál. A WoW nem helyettesít semmit, max egy másik számítógépes RPG-t. Tökéletesen megfér mellette a bulizás vagy akár a barátnõ, sõt, a család is.
QuippeR
szerintem meg nem lesz sikeres a LotR MMO. a Warhammer Online megjelenéséig biztosan a WoW lesz a top MMO, onnantól meg kétesélyes.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Besz
Viszont ez az irigység leghamarabb a többi játékkiadó céget éri el, akik részt kérnek majd a tortából. Egyre-másra fognak megjelenni a WoW klónok. Így csak idõ kérdése, hogy meddig képes a Blizzard szinte egyeduralkodóként csücsülni a babérjain. Bármilyen jó is a WoW, elõbb utóbb ráunnak a játékosok, és ha megjelenik egy másik Mmo, akkor az újdonság varázsa sok klienst elcsal majd tõlük. Szerintem például a nemsokára megjelenõ Lord of the Rings Online-nak nagy sikere lesz.
Már látom elõre, hogy a Blizz az egyre csökkenõ bevételeit majd pereskedés útján próbálja majd kiegészíteni, amikor az ügyvédeit ráereszti a konkurenciára, az "Ezt én találtam ki, én alkalmaztam elsõnek!" szlogennel. <#bdead>

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

Jaja kicsit felspanoltam magam számolás közben. :) De az még úgy is nagyon brutális azt hiszem.

Hát ezt nem jól számolod, kb 3 tizedesjeggyel kevesebbet. De a többi korrekt.
Ha tettszik ha nem a wow a legkomolyabb pc-játék és ha jól számolom 15 ezer milliárd dollárt fizettünk eddig nekik. Szóval innentõl kezdve a Blizzard nagyhatalom. Azt lehet irigykedni meg fikázni... Attól függetlenül 2 év múlva már az országot megvennék kilóra.

Ja, be kéne tiltani. Szerintem meg a sziklamászást kéne betiltani, a sárkányrepülõzést, meg mondjuk a kosárlabdát, mert azokat meg én nem szeretem. Ja, meg az alkoholt, mert azt se iszok, ráadásul káros is. De szép világ is volna, ha mindent betiltanának, ami valakinek nem tetszik...
Játszottam, láttam. Tetszett. Sok idõt elütöttem. Aztán rájöttem, h baromira idõ igényes, és értelmetlen dolog. Elmentem bulizni, szereztem magamnak egy barátnõt. Nem hiányzik a WoW. Semmivel sem gazdagítja az embert. Akármennyi idõt tölt el mellette, akármennyit játszik, fejlõdik, tárgyakat szerez, valós sikert nem ér el. Szerintem csak azoknak az embereknek a mániája, akik valós sikerekre képtelenek, és itt keresnek vigaszt, és boldogságot. Szánalmas. Be kéne tiltani. <#ejnye1>

&#8222;A világot akarjuk! Most rögtön!&#8221; Jim Morrison Béke veletek...

Valamivel csak el kell ütni az idõt...:DD
Mit lehet ennyit vitatkozni ezen az óvodásoknak való szaron??? <#vigyor2>

Most nincs kedvem mind a 28 csúsztatásra rávilágítani amit írtál, mert mások már finoman megfogalmazták, hogy jelentõs részük orbitális baromság. De csak 1, hogy lásd mirõl van szó:
"A wow nagy es szinte egyetlen elonye hogy az osenek tekintheto warcraft jatekok tortenete es vilaga miatt nepszeru."
És SW Galaxies hol van? Meg Matrix online? Meg a másik sok100 játék, ahol megvették a húzónevet, és kiadós bukta lett belõle? A WoWnak van egy húzóneve persze, a Warcraft, ami azonban stratégia, nem pedig rpg. Jó, fantasy stratégia, de akkor se rpg kicsit sem. Aki stratégiát szeret nem feltétlenül szereti az rpg-t, sõt. Sikeres stratéiga az tény, de stratégiát eleve kevesebben játszanak mint FPSt, vagy akár mozifilmet néznek. Akkor meg hol itt a hûdenagy húzónév? Egy Doom online vagy Quake online vagy Unreal online hol van? Mindegyikkel többen játszottak mint a Warcrafttal. Ha olyan triviális megcsinálni egy MMO FPSt akkor hol vannak ezek a húzónevek? Sehol. És addig nem is lesznek, amíg minden tekintetben fel nem nõnek a Bliz szintjére. Cseszheted az ûber tradeskil rendszert, ha egyszer az emberek nem tradelni akarnak munka után hanem lõni. Kit érdekel a pontos célzás meg a techológia fölény, ha mondjuk sz.r a marketing, és senki sem tud a játékról? A WoW azért sikeres, mert a Bliz minden területen kibaszott jót nyújtott, nem csak egyben kivállót, a többiben meg csapnivalót, mint az általad sorolt összes ellenpélda.
Na kapom az oltást rendessen. Na de hát sz@rok rá. Lol. Elsûlyed a páncélban, meg megfullad, ez mágikus az meg nem... hihetetlenek vagytok.
Mindenki mondja a magáét. Pláne a megszálottak.
Pfff... további jó vitatkozást.<#mf1>
(Amúgy nem bétával játszottam, hanem normállal kb fél évig egy karakterrel, de ez sem érdekel kurvára senkit sem, de ha itt ekkora jelentõsége van, hát tessék.)

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nem csak szerinted lesz így, de a Bliz szerint is. A WoW-ot bevallottan próbának szánták, és bejött. Jön a következõ MMO játék, de az hogy RPG vagy más lesz-e még titok, meg az is hogy a Starcraft vagy Diablo vonalat viszi tovább (esetleg valami más lesz, bár az valószínûtlen).
Besz
WoW sikere vitathatatlan, a Blizzard most nagyot kaszál. De ennek van/lesz egy elég szomorú következménye is. Szerintem ezzel az Mmorpg-vel többet kerestek eddig, mint az összes eddigi játékukkal együttvéve, vagy legalábbis fognak, az biztos. Ezért eszük ágában sem lesz újra egyszemélyes játékot írni, így senki ne számítson rá, hogy folytatják Warcraft-ot, Starcraft-ot és a Diablo-t. Hacsak nem Mmorpg lesz például a Starcarft-ból. Vagyis a single player játékot kedvelõk ezentúl le lesznek sajnálva. Legalábbis szerintem. <#szomoru2>

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

Hát akkor én továbbra is maradok a balga "nép", és megyek játszani. ^^
Leázik a húsa? jajjj,inkább maradj csendben.....Superkönnyü plate? aham,de a szürke plateben is tudsz úszni,az meg qrvára nem mágikus ugyebár....
A WoWnak eszméletlen sok hibája van és szvsz a blizz egyre jobban elqrja,de a WC3 hangulat miatt még mindig simán lenyom nálam mindent (igen,próbáltam más MMORPG-t is)
kvp:Te is inkább maradj csendben,ha csak béta gamet láttál 2 évvel ezelött
Figyelembe kellene venni,hogy:
a, TÖMEGEKNEK csinálták,követelmény,hogy gyengébb gépeken is fusson
b, 12+ a korhatár,KÖVETELMÉNY,hogy ne legyen agyonkomplikált (nekem sem tetszik,de hát ez van)
c, 8 millió elõfizetõ van,ha a fele csak a trendiség miatt játszik vele,akkor is 4 milló account,a GW-nek vagy akármelyik másik MMORPG-nek hol van ekkora tábora?
(függetlenül attól,hogy a GW TÉNYLEG nem rossz,érdemes kipróbálni)
d,A blizz pénzt akar,ezt pedig a tömegek kiszolgálásával kapja,az van a kiegészítõben amit a "nép" akart(sajnos...szvsz a BC egy hulladék)
"Hát én pont azt vettem ki a szavaiból hogy a mob MI-je veszélyességi sorrendben üt, ami nem feltétlenül a warriort jelenti, hanem elsõsorba a healert, mage, stb." Elég nehezen lehet úgy elmagyarázni, hogy csak kívülrõl látod a dolgot, de hidd el, hogy ha a mob olyan intelligenciával rendelkezne, mint az emberek, akkor igen rövidek lennének a boss fightok (pár sec). 5 player esetén 1 ütés a healer, 3 dps fejenként mondjuk 2 ütés (eddig 7), tank meg mondjuk 4 ütés. Ez 11 ütés, mondjuk 22 sec, mozgással együtt 30 sec, boss HPja 90%-on a végén. Most ehhez képest a jelenlegi rendszerrel egy sima 5 fõs bossfight is percekig tarthat, ráadásul le is lehet nyomni az illetõ bosst :-D
Az abszolút szabad cselekvést nyújtó (nyújtani próbáló) játékok amúgy nem az RPG-k, hanem a szimulátorok.
Pff.. Az oblivion tipikusan az a játék, ami nagyon szép, meg sok szabadságot ad, de olyan unalmas, mint a föld. Ez a tradeskilles dolog meg a legnagyobb baromság, amit hallottam. Mióta RPG létezik a világon, azóta harcolni kell benne. El sem tudom képzelni, milyen unalmas lenne enélkül. Nem tudom, hogy milyen játékokat láthattál az ázsiaiaknál, de az biztos, hogy érdekes fogalmaid vannak az RPG-rõl. (A Diablo például nem RPG.)
"nekem úgy tûnik, h az elején volt 1 állítása (szar a wow), és az próbálja védeni. Leginkább csak mosolyogni lehet rajta, látszik, h fogalma sincs az MMORPGkrõl."

Ha mmorpg alatt azt ertjuk amit jelenleg a wow is jelent akkor fogalmam van, csak nem tetszik a limitalt jatekmenet. Ha rpg alatt azt ertjuk amit egy jobb szabad prg nyujt (pl. oblivion) es ezt varjuk el az mmorpg-ktol is akkor meg nagyon sokat kell fejlodniuk. Ha viszont az ember korulnez, nem ijjed meg a koreai vagy kinai weboldalaktol es megnezi mivel jatszanak az azsiaiak, akkor sajnos a wow eleg gyenge. Mind grafikailag, mind jatekmenet alapjan vannak jobb jatekok (sokhoz van angol forditas is). A wow nagy es szinte egyetlen elonye hogy az osenek tekintheto warcraft jatekok tortenete es vilaga miatt nepszeru. Sajnos beleraktak az osszes szabvany mmorpg-re jellemzo elemet, amitol a szabalyrendszer es a jatekmenet enyhen diablos (ertsd: hent stilusu) lett. Probaljon meg valaki csak tisztan tradeskill-es karakterrel jatszani es fejlodni, mondjuk mindennemu harc elkerulesevel. Egy jo mmorpg-ben erre is lehetoseget kell adni. Ezzel szemben ha pl. egy tudasra epulo jatekot keszitenek, akkor a jatekosok jo resze feladja es otthagyja mielott megtanulna az osszes szabalyt vagy megertene a vilag mukodeset. Ha a versenyszellemet nem erossitik es nem a minel hosszabb jatekido nyujt elorelepesi lehetoseget akkor mindenki sokkal rovidebb ideig jatszana ami pezbeli veszteseget jelentene. Az, hogy valakinek pl. a diablo skill rendszere elegseges volt, az nem jelenti hogy feltetlenul ez a legjobb. Szemely szerint nekem mar nagyon elegem van ezekbol az egy kaptafara keszulo mmorpg-kbol. Sajnos sok azsiai jatek is ugyanazokat az elemeket ismetelgeti. Sehol egy szellemi vagy ugyessegi kihivast jelento feladat, csak minel hosszabb ideig kell jatszani es akkor megjon a siker. Ezzel szemben szerintem jobbak az olyan jatekok ahol ha valaki nem gondolkozik es nem talal ki uj dolgokat akkor semmi eselye. A wow nem ilyen.

ui: Mostanaban mar csak teszteles celjabol jatszom az ujabb mmorpg jatekokkal, tehat max a beta vegeig. Igazan otletes, a tenyleges szabad cselekves erzeset nyujto jatek nagyon keves van. Viszont egy oblivion, a maga dinamikus vilagaval meg az mi-k hibai ellenere is eleg hosszu idore magaval tud ragadni. Egy ilyen vilagot atultetni mmorpg-ve nagyon nehez, de egy nagyon jo es vegre tenyleg nem egysiku jatekot eredmenyezne.
Szaruman
Maga a játék nem ingyenes, rendelkezned kell egy (csak) pénzért kaphatõ kulccsal tudsz játszani. Erre mondtam, h nem ingyenes. Havidíj tényleg nincs, csak "spammelik" a kiegeket:)

kvp téma: nekem úgy tûnik, h az elején volt 1 állítása (szar a wow), és az próbálja védeni. Leginkább csak mosolyogni lehet rajta, látszik, h fogalma sincs az MMORPGkrõl.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Olyan világban, ahol repkednek a tûzlabdák fölösleges marhaság olyanon kiakadni, mint hogy nem merül el full vértben a tag. Mágikus vért könnyebb a víznél, bizonyítsátok az ellenkezõjét <#idiota>. Az élõhalott megfullad? Nem megfullad, hanem leázik a húsa... lol, csak fantázia kérdése a magyarázat.

GW, WoW nem lehet igazán összehasonlítani, mert nagyon sokban különbözik. Mindkettõnek van elõnye a másikkal szemben mint ahogy hátránya is. Izlés kérdése kinek melyik tartalmaz az elõbbi tulajdonágokból többet-kevesebbet az adott játék. Én GWs vagyok (sokat WoWztam van összehasnlításom). Nem azt mondom a GW jobb, hanem hogy számomra jobb és többet is ér. Nekem jobban fekszik. Mások másként vannak ezzel, de ez így van jól. Ettõl kerek a világ. :)

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Warrior berozsdál, a Fire mage nem tud castolni, stb. <#idiota>
Oldal 1 / 4Következő →