176
  • sziklaszirt
    Nicns magyarítás több ezer questet elég nehéz lenen lemagyarítani nem gondolod?
  • piccolo555
    segíccsen vki e felrakásban köszönöm!
  • ApPa123
    Helló a játékhoz van magyarítás????? meg lan hogy van kell valami patch vagy van alapból???? ha vannak adjatok már linket lécci
    köszi
  • Idegroncs
    Attol függ milyen serveren akarsz játszani és melyik fajjal... :) pl: Angol PvP server: Ragnaros, Alliance, Night Elf, Rogue.
  • Komolytalan
    A dobozban találsz leírást, olvasd el. Ha nem beszélsz semmi nyelvet, lőjjél FPSel.
  • Lacifer007
    Valaki meg tudná mondani hogy a sima WoW-ban melyik servert és melyik fajt válasszam?? Kérlek segítsetek
  • Indigo
    Jól van, már látom hogy veled nem kell vitatkoznom, mert 12 éves vérpistike vagy...
  • CsőKujts
    Ez van gyerekek a szar fps etek fejére ránőtt a wow. Nem baj majd talán pár év múlva rájöttök ha nem az se baj.
  • CsőKujts
    AMúgy te is tök korrekzül megindokoltad az állytásodat sztem üljetek le. 1-es...
  • CsőKujts
    Már a régi mportálos ligákban is bent voltam q3-ban te noob. Battlefieldben meg a legjobbak között voltam. Fps-ben mindenképp az élvonalhoz tartoztam. Nem is mertem volna másképp ilyet állytani. Hát ti? Értetek mindkettőhöz? Vagy csak fps? Noobs...
  • Lacifer007
    Szevasztok!!
    Szerintetek melyikkel jobb lenni?? Ocal, Éjelfel, Taurennel, Gnommal, Trollal vagy emberrel??
    Melyik az ami nagyon király??
  • Indigo
    Ha játszottál volna valaha FPS-el (nem a gép ellen), akkor tudnád, mekkora marhaságot állítasz...
  • CsőKujts
    Te vagy egy barom. Indokold meg miért baromság ennyit irni bármire lehet.
  • kanduhr
    CsőKujts: ekkora baromságot is ritkán olvasok.
  • CsőKujts
    Aha! De ha nem szóltál volna okosabb maradtál volna. Ugyanis kijelölésnél néha ugyanúgy kell kurzorral célozni, pro szinten az győz aki gyorsabb és jobban ésszerűbben kombinálja a különböző varázslatokat. a helyzetfelismerésről és akár több játékos lealázásáról nem is szólva. Amig a xar fps be van 6 xar fegyvered addig itt van 15 használható varázslatod. Magyarul sokkal élvezetesebb mint bármilyen fps és akkor a csapatjátékról még nem is beszéltünk. Ha pedig valami időeltolás /bár semmilyen játék nem az mert jól érzed magad közbe!!! / akkor az már inkább a call o dutizás meg agyba főbe battlefieldezés. Azt el kell ismerni, hogy borzasztóan hasonlít egy fps re csak egész egyszerűen jobb.
  • Komolytalan
    Szerined nálad erősebb mobot mivel győzöl le wowban, ha nem mozgással, meg az ellenfelt lassító/saját magad gyorsító skillekkel? A tiédtől 10x több HPjú ellenfelet (eliteknek hívják ezeket) illik lenyomnia mindenkinek tök egyedül, 100-ból 100x (jó, HP csak 1 kompones, csak hogy legyen mihez viszonyítani). Ha ilyen ellenfél elé odaállsz, és attack-attack-heal (ami fele classnak nincs is, de sebaj), akkor simán meghalsz hamarabb mint ahogy ő elkopna. Azt kell elérned hogy ne tudjon megütni. A wasd skill nagyon alap wowban. Célozni nem nagyon kell, max kijelölésnél, de mozogni ugyanúgy kell mint fpsben. Bár van tereptárgy amin átmennek a lövések (pl 1 fa), de pl 1 falon nem megy át semmi sem, és ezeket is keményen ki kell használni pvpben mindenképpen. Meg oda kell rá figyelni pve-ben is, mivel pl healer is csak úgy tud gyógyítani, ha "vonalban" van.
  • startmenu
    Én csak trialoltam, de szerintem gigatáp a játék. Egész 7végém elment vele, de nem sajnálom. Bár azért aludtam, is meg kapcsolatot építettem kb 8órában. De szerintem ez jó ötlet hogy ingyé ki lehet próbálni, ha már fizetni kell havidíjat. És szerintem nem az a lényeg mennyit játszol vele, hanem hogy hogy. Ha közben megértik a társas kapcsolataid, akkor nem gáz. Ha nem, akkor van a gond...
  • magyarszurke
    bocsesz:jóval erősebb nálad
    Amúgy a goticban(II.)is van amikor nálam erősebbet támadok,de mivel ott nem csak arról van szó,hogy kinek van erősebb fegyvere,hanem aról is hogy én mennyire tudok jól harcolni.Hasonló az fps-eknél is:hiába megy a másik mondjuk géppuskával és alig tud futni mert olyan nehéz,de ha az ellenfél pisztojjal bevisz egy headshotot akkor tökmindegy.+ fpseket általában a reflexekre hajtanak(ez is készség!!!)nem arra hogy kinek jobb a ritmusérzéke(tudod:attack,attack,heal,attack...).De azért ritmusérzék kell az fps-ekhez is.(kedvencem:shoti vagy k98(cod2):lő,strafe fal mögé(közben újratölt)lő,strafe.És ezt ne hasonlísd össze a másik példával(wow)
  • magyarszurke
    én sem azt mondtam,hogy legyen olyan a wow mint a gothic csak azt támasztottam alá,hogy nem fejleszt semmilyen készséget.Amúgy első példád:ez bizonyára azt jelenti,hogy a mob erősebb nálad
  • Komolytalan
    "Sztem a WoW nem fejlesztem semmilyen készséget,csak odamész a mobhoz,és ütemesen nyomod a spell/attack gombod meg a healt."
    Ja persze, biztosan. Egy olyan mobnál ez tutira működik, amelyikbe 100+ bele kell lőnöd, ő viszont 3 ütésből kinyír.
    "de mondjuk a Gothicban pont az a jó,hogyha mondjuk közelharcos karid van,akkor meg kell tanulni bánni a fegyverrel még az ütésre is több variáció van(pl.:balról,jobbról,hárítás....)"
    Jó, számolgassunk kicsit. Amit te írsz, ahhoz kell mondjuk 50msec alatti ping. Országonként 1-1 géppark, mivel nemzetközi ping idő sose lesz ilyen jó. Ezenkívül a moboknál és playereknél is kell 50x ennyi anim mint most. 4G helyett 200G. Ha bejön 1 új terület, új mobokkal akkor 200M patch helyett 10G. Ezenkívül a tereptárgyaktól kezdve a mobok pajzsán keresztül minden 3D object metszését vizsgáljuk az animációknál. Minimum config 4db 4 magos xeon, 16G memória. Tessék, megvan a Gothic szintű MMORPGd. Van worldwide kb 10 ember akinek a gépén el is fut.
    Most már leesett miért nem ilyen a WoW? Az ok, hogy valakinek nem tetszik, meg szerinte szar - jólvan, ne játszon vele, játszon mással, vagy csináljon amit akar, ki nem sz.rja le. De amikor valaki hűdekurvanagy game developeri tapasztalattal meg akarja mondani a frankót, hogy hogy volna jó, az enyhén szólva nevetséges.
  • yxcvbnm
    www.haromhulye.kocsog.hu
  • irkab1rka
    hu, az a törött cd nagyon para.

megyek is backupolok...

.. ha megvolt a mai levelup :)
  • magyarszurke
    ja,pvp az egy kicsit más
  • magyarszurke
    Sztem a WoW nem fejlesztem semmilyen készséget,csak odamész a mobhoz,és ütemesen nyomod a spell/attack gombod meg a healt.Erre nem azt kell érteni,hogy minden rpg szar(a legtöbb igen),de mondjuk a Gothicban pont az a jó,hogyha mondjuk közelharcos karid van,akkor meg kell tanulni bánni a fegyverrel még az ütésre is több variáció van(pl.:balról,jobbról,hárítás....).Az fpsekre meg inkább úgy tekintek,mint virtuális sportra,ahol mások tisztelik a náluk jobbakat,mert tudják,hogy nekik megvan rá a készségük.A wowban csak azért level 70 valaki mert vagy nincs vagy már nincs magánélete és mint mondtam már a wowban a fejlődéshez nem kell semmi skill
  • Kindred Blades
    Eszembe juttat egy vicces felfedezést a MMOLOTR-ről. Ismerősöm bejutott a beta-ba, azt mondja, egész kellemes kis játék, csak vannak kemény hiányosságai. Például nincsenek hátasok. Nem, nem úgy értem, hogy a beta-ban nincsenek. A játékban nincs egy se. Az illetékesek azt mondják, talán majd később.
    Nem tudom, hányan láttuk a könyvekből készült filmet (feltételezem, elég sokan)
    , tessék szépen szemeket lehunyi, magunk elé képzelni a pelenor mezei ütközetet, ahogy rohan bősz lovasai rohamra tartott lándzsával vágtatnak az ellenség felé.... gyalog. :D
  • Loverman
    inkább a szarozás óvodás dolog, a kisgyerekek hiszik azt hogy csúnya szavak használatával lesznek érettek, de mind1....
  • Loverman
    "Semmivel sem gazdagítja az embert"
    de, egy jó játékkal. kössz!
  • Champ
    "Játszottam, láttam. Tetszett. Sok időt elütöttem. Aztán rájöttem, h baromira idő igényes, és értelmetlen dolog. Elmentem bulizni, szereztem magamnak egy barátnőt. Nem hiányzik a WoW. Semmivel sem gazdagítja az embert. Akármennyi időt tölt el mellette, akármennyit játszik, fejlődik, tárgyakat szerez, valós sikert nem ér el. Szerintem csak azoknak az embereknek a mániája, akik valós sikerekre képtelenek, és itt keresnek vigaszt, és boldogságot. Szánalmas. Be kéne tiltani."

Atyám. Hogy jön ide az, hogy az ember jár-e bulizni vagy van-e barátnője? Dicsekedni máshova járj el, ha meg nem ez volt a szándékod, akkor semmi értelme annak, amit mondtál. A WoW nem helyettesít semmit, max egy másik számítógépes RPG-t. Tökéletesen megfér mellette a bulizás vagy akár a barátnő, sőt, a család is.
  • QuippeR
    szerintem meg nem lesz sikeres a LotR MMO. a Warhammer Online megjelenéséig biztosan a WoW lesz a top MMO, onnantól meg kétesélyes.
  • Besz
    Viszont ez az irigység leghamarabb a többi játékkiadó céget éri el, akik részt kérnek majd a tortából. Egyre-másra fognak megjelenni a WoW klónok. Így csak idő kérdése, hogy meddig képes a Blizzard szinte egyeduralkodóként csücsülni a babérjain. Bármilyen jó is a WoW, előbb utóbb ráunnak a játékosok, és ha megjelenik egy másik Mmo, akkor az újdonság varázsa sok klienst elcsal majd tőlük. Szerintem például a nemsokára megjelenő Lord of the Rings Online-nak nagy sikere lesz.
    Már látom előre, hogy a Blizz az egyre csökkenő bevételeit majd pereskedés útján próbálja majd kiegészíteni, amikor az ügyvédeit ráereszti a konkurenciára, az "Ezt én találtam ki, én alkalmaztam elsőnek!" szlogennel.
  • CsőKujts
    Jaja kicsit felspanoltam magam számolás közben. :) De az még úgy is nagyon brutális azt hiszem.
  • Komolytalan
    Hát ezt nem jól számolod, kb 3 tizedesjeggyel kevesebbet. De a többi korrekt.
  • CsőKujts
    Ha tettszik ha nem a wow a legkomolyabb pc-játék és ha jól számolom 15 ezer milliárd dollárt fizettünk eddig nekik. Szóval innentől kezdve a Blizzard nagyhatalom. Azt lehet irigykedni meg fikázni... Attól függetlenül 2 év múlva már az országot megvennék kilóra.
  • Komolytalan
    Ja, be kéne tiltani. Szerintem meg a sziklamászást kéne betiltani, a sárkányrepülőzést, meg mondjuk a kosárlabdát, mert azokat meg én nem szeretem. Ja, meg az alkoholt, mert azt se iszok, ráadásul káros is. De szép világ is volna, ha mindent betiltanának, ami valakinek nem tetszik...
  • SniperWolf
    Játszottam, láttam. Tetszett. Sok időt elütöttem. Aztán rájöttem, h baromira idő igényes, és értelmetlen dolog. Elmentem bulizni, szereztem magamnak egy barátnőt. Nem hiányzik a WoW. Semmivel sem gazdagítja az embert. Akármennyi időt tölt el mellette, akármennyit játszik, fejlődik, tárgyakat szerez, valós sikert nem ér el. Szerintem csak azoknak az embereknek a mániája, akik valós sikerekre képtelenek, és itt keresnek vigaszt, és boldogságot. Szánalmas. Be kéne tiltani.
  • cateran
    Valamivel csak el kell ütni az időt...:DD
  • Indigo
    Mit lehet ennyit vitatkozni ezen az óvodásoknak való szaron???
  • Komolytalan
    Most nincs kedvem mind a 28 csúsztatásra rávilágítani amit írtál, mert mások már finoman megfogalmazták, hogy jelentős részük orbitális baromság. De csak 1, hogy lásd miről van szó:
    "A wow nagy es szinte egyetlen elonye hogy az osenek tekintheto warcraft jatekok tortenete es vilaga miatt nepszeru."
    És SW Galaxies hol van? Meg Matrix online? Meg a másik sok100 játék, ahol megvették a húzónevet, és kiadós bukta lett belőle? A WoWnak van egy húzóneve persze, a Warcraft, ami azonban stratégia, nem pedig rpg. Jó, fantasy stratégia, de akkor se rpg kicsit sem. Aki stratégiát szeret nem feltétlenül szereti az rpg-t, sőt. Sikeres stratéiga az tény, de stratégiát eleve kevesebben játszanak mint FPSt, vagy akár mozifilmet néznek. Akkor meg hol itt a hűdenagy húzónév? Egy Doom online vagy Quake online vagy Unreal online hol van? Mindegyikkel többen játszottak mint a Warcrafttal. Ha olyan triviális megcsinálni egy MMO FPSt akkor hol vannak ezek a húzónevek? Sehol. És addig nem is lesznek, amíg minden tekintetben fel nem nőnek a Bliz szintjére. Cseszheted az űber tradeskil rendszert, ha egyszer az emberek nem tradelni akarnak munka után hanem lőni. Kit érdekel a pontos célzás meg a techológia fölény, ha mondjuk sz.r a marketing, és senki sem tud a játékról? A WoW azért sikeres, mert a Bliz minden területen kibaszott jót nyújtott, nem csak egyben kivállót, a többiben meg csapnivalót, mint az általad sorolt összes ellenpélda.
  • Hoz_Hun
    Na kapom az oltást rendessen. Na de hát sz@rok rá. Lol. Elsűlyed a páncélban, meg megfullad, ez mágikus az meg nem... hihetetlenek vagytok.
    Mindenki mondja a magáét. Pláne a megszálottak.
    Pfff... további jó vitatkozást.
    (Amúgy nem bétával játszottam, hanem normállal kb fél évig egy karakterrel, de ez sem érdekel kurvára senkit sem, de ha itt ekkora jelentősége van, hát tessék.)
  • Komolytalan
    Nem csak szerinted lesz így, de a Bliz szerint is. A WoW-ot bevallottan próbának szánták, és bejött. Jön a következő MMO játék, de az hogy RPG vagy más lesz-e még titok, meg az is hogy a Starcraft vagy Diablo vonalat viszi tovább (esetleg valami más lesz, bár az valószínűtlen).