World of Warcraft: The Burning Crusade
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi
Szerintetek melyikkel jobb lenni?? Ocal, Éjelfel, Taurennel, Gnommal, Trollal vagy emberrel??
Melyik az ami nagyon király??
Amúgy a goticban(II.)is van amikor nálam erõsebbet támadok,de mivel ott nem csak arról van szó,hogy kinek van erõsebb fegyvere,hanem aról is hogy én mennyire tudok jól harcolni.Hasonló az fps-eknél is:hiába megy a másik mondjuk géppuskával és alig tud futni mert olyan nehéz,de ha az ellenfél pisztojjal bevisz egy headshotot akkor tökmindegy.+ fpseket általában a reflexekre hajtanak(ez is készség!!!)nem arra hogy kinek jobb a ritmusérzéke(tudod:attack,attack,heal,attack...).De azért ritmusérzék kell az fps-ekhez is.(kedvencem:shoti vagy k98(cod2):lõ,strafe fal mögé(közben újratölt)lõ,strafe.És ezt ne hasonlísd össze a másik példával(wow)
hát,izé...
hát,izé...
Ja persze, biztosan. Egy olyan mobnál ez tutira mûködik, amelyikbe 100+ bele kell lõnöd, õ viszont 3 ütésbõl kinyír.
"de mondjuk a Gothicban pont az a jó,hogyha mondjuk közelharcos karid van,akkor meg kell tanulni bánni a fegyverrel még az ütésre is több variáció van(pl.:balról,jobbról,hárítás....)"
Jó, számolgassunk kicsit. Amit te írsz, ahhoz kell mondjuk 50msec alatti ping. Országonként 1-1 géppark, mivel nemzetközi ping idõ sose lesz ilyen jó. Ezenkívül a moboknál és playereknél is kell 50x ennyi anim mint most. 4G helyett 200G. Ha bejön 1 új terület, új mobokkal akkor 200M patch helyett 10G. Ezenkívül a tereptárgyaktól kezdve a mobok pajzsán keresztül minden 3D object metszését vizsgáljuk az animációknál. Minimum config 4db 4 magos xeon, 16G memória. Tessék, megvan a Gothic szintû MMORPGd. Van worldwide kb 10 ember akinek a gépén el is fut.
Most már leesett miért nem ilyen a WoW? Az ok, hogy valakinek nem tetszik, meg szerinte szar - jólvan, ne játszon vele, játszon mással, vagy csináljon amit akar, ki nem sz.rja le. De amikor valaki hûdekurvanagy game developeri tapasztalattal meg akarja mondani a frankót, hogy hogy volna jó, az enyhén szólva nevetséges.
megyek is backupolok...
.. ha megvolt a mai levelup :)
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
hát,izé...
hát,izé...
Nem tudom, hányan láttuk a könyvekbõl készült filmet (feltételezem, elég sokan)
, tessék szépen szemeket lehunyi, magunk elé képzelni a pelenor mezei ütközetet, ahogy rohan bõsz lovasai rohamra tartott lándzsával vágtatnak az ellenség felé.... gyalog. :D
de, egy jó játékkal. kössz!
Atyám. Hogy jön ide az, hogy az ember jár-e bulizni vagy van-e barátnõje? Dicsekedni máshova járj el, ha meg nem ez volt a szándékod, akkor semmi értelme annak, amit mondtál. A WoW nem helyettesít semmit, max egy másik számítógépes RPG-t. Tökéletesen megfér mellette a bulizás vagy akár a barátnõ, sõt, a család is.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Már látom elõre, hogy a Blizz az egyre csökkenõ bevételeit majd pereskedés útján próbálja majd kiegészíteni, amikor az ügyvédeit ráereszti a konkurenciára, az "Ezt én találtam ki, én alkalmaztam elsõnek!" szlogennel. <#bdead>#bdead>
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
„A világot akarjuk! Most rögtön!” Jim Morrison Béke veletek...
"A wow nagy es szinte egyetlen elonye hogy az osenek tekintheto warcraft jatekok tortenete es vilaga miatt nepszeru."
És SW Galaxies hol van? Meg Matrix online? Meg a másik sok100 játék, ahol megvették a húzónevet, és kiadós bukta lett belõle? A WoWnak van egy húzóneve persze, a Warcraft, ami azonban stratégia, nem pedig rpg. Jó, fantasy stratégia, de akkor se rpg kicsit sem. Aki stratégiát szeret nem feltétlenül szereti az rpg-t, sõt. Sikeres stratéiga az tény, de stratégiát eleve kevesebben játszanak mint FPSt, vagy akár mozifilmet néznek. Akkor meg hol itt a hûdenagy húzónév? Egy Doom online vagy Quake online vagy Unreal online hol van? Mindegyikkel többen játszottak mint a Warcrafttal. Ha olyan triviális megcsinálni egy MMO FPSt akkor hol vannak ezek a húzónevek? Sehol. És addig nem is lesznek, amíg minden tekintetben fel nem nõnek a Bliz szintjére. Cseszheted az ûber tradeskil rendszert, ha egyszer az emberek nem tradelni akarnak munka után hanem lõni. Kit érdekel a pontos célzás meg a techológia fölény, ha mondjuk sz.r a marketing, és senki sem tud a játékról? A WoW azért sikeres, mert a Bliz minden területen kibaszott jót nyújtott, nem csak egyben kivállót, a többiben meg csapnivalót, mint az általad sorolt összes ellenpélda.
Mindenki mondja a magáét. Pláne a megszálottak.
Pfff... további jó vitatkozást.<#mf1>#mf1>
(Amúgy nem bétával játszottam, hanem normállal kb fél évig egy karakterrel, de ez sem érdekel kurvára senkit sem, de ha itt ekkora jelentõsége van, hát tessék.)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
A WoWnak eszméletlen sok hibája van és szvsz a blizz egyre jobban elqrja,de a WC3 hangulat miatt még mindig simán lenyom nálam mindent (igen,próbáltam más MMORPG-t is)
kvp:Te is inkább maradj csendben,ha csak béta gamet láttál 2 évvel ezelött
Figyelembe kellene venni,hogy:
a, TÖMEGEKNEK csinálták,követelmény,hogy gyengébb gépeken is fusson
b, 12+ a korhatár,KÖVETELMÉNY,hogy ne legyen agyonkomplikált (nekem sem tetszik,de hát ez van)
c, 8 millió elõfizetõ van,ha a fele csak a trendiség miatt játszik vele,akkor is 4 milló account,a GW-nek vagy akármelyik másik MMORPG-nek hol van ekkora tábora?
(függetlenül attól,hogy a GW TÉNYLEG nem rossz,érdemes kipróbálni)
d,A blizz pénzt akar,ezt pedig a tömegek kiszolgálásával kapja,az van a kiegészítõben amit a "nép" akart(sajnos...szvsz a BC egy hulladék)
Ha mmorpg alatt azt ertjuk amit jelenleg a wow is jelent akkor fogalmam van, csak nem tetszik a limitalt jatekmenet. Ha rpg alatt azt ertjuk amit egy jobb szabad prg nyujt (pl. oblivion) es ezt varjuk el az mmorpg-ktol is akkor meg nagyon sokat kell fejlodniuk. Ha viszont az ember korulnez, nem ijjed meg a koreai vagy kinai weboldalaktol es megnezi mivel jatszanak az azsiaiak, akkor sajnos a wow eleg gyenge. Mind grafikailag, mind jatekmenet alapjan vannak jobb jatekok (sokhoz van angol forditas is). A wow nagy es szinte egyetlen elonye hogy az osenek tekintheto warcraft jatekok tortenete es vilaga miatt nepszeru. Sajnos beleraktak az osszes szabvany mmorpg-re jellemzo elemet, amitol a szabalyrendszer es a jatekmenet enyhen diablos (ertsd: hent stilusu) lett. Probaljon meg valaki csak tisztan tradeskill-es karakterrel jatszani es fejlodni, mondjuk mindennemu harc elkerulesevel. Egy jo mmorpg-ben erre is lehetoseget kell adni. Ezzel szemben ha pl. egy tudasra epulo jatekot keszitenek, akkor a jatekosok jo resze feladja es otthagyja mielott megtanulna az osszes szabalyt vagy megertene a vilag mukodeset. Ha a versenyszellemet nem erossitik es nem a minel hosszabb jatekido nyujt elorelepesi lehetoseget akkor mindenki sokkal rovidebb ideig jatszana ami pezbeli veszteseget jelentene. Az, hogy valakinek pl. a diablo skill rendszere elegseges volt, az nem jelenti hogy feltetlenul ez a legjobb. Szemely szerint nekem mar nagyon elegem van ezekbol az egy kaptafara keszulo mmorpg-kbol. Sajnos sok azsiai jatek is ugyanazokat az elemeket ismetelgeti. Sehol egy szellemi vagy ugyessegi kihivast jelento feladat, csak minel hosszabb ideig kell jatszani es akkor megjon a siker. Ezzel szemben szerintem jobbak az olyan jatekok ahol ha valaki nem gondolkozik es nem talal ki uj dolgokat akkor semmi eselye. A wow nem ilyen.
ui: Mostanaban mar csak teszteles celjabol jatszom az ujabb mmorpg jatekokkal, tehat max a beta vegeig. Igazan otletes, a tenyleges szabad cselekves erzeset nyujto jatek nagyon keves van. Viszont egy oblivion, a maga dinamikus vilagaval meg az mi-k hibai ellenere is eleg hosszu idore magaval tud ragadni. Egy ilyen vilagot atultetni mmorpg-ve nagyon nehez, de egy nagyon jo es vegre tenyleg nem egysiku jatekot eredmenyezne.
kvp téma: nekem úgy tûnik, h az elején volt 1 állítása (szar a wow), és az próbálja védeni. Leginkább csak mosolyogni lehet rajta, látszik, h fogalma sincs az MMORPGkrõl.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
GW, WoW nem lehet igazán összehasonlítani, mert nagyon sokban különbözik. Mindkettõnek van elõnye a másikkal szemben mint ahogy hátránya is. Izlés kérdése kinek melyik tartalmaz az elõbbi tulajdonágokból többet-kevesebbet az adott játék. Én GWs vagyok (sokat WoWztam van összehasnlításom). Nem azt mondom a GW jobb, hanem hogy számomra jobb és többet is ér. Nekem jobban fekszik. Mások másként vannak ezzel, de ez így van jól. Ettõl kerek a világ. :)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...