3500
A Francia idegenlégió
-
Tomika1990 #3180 Azt készpénzben kapod mag.én pedig azt szeretnem kerd.,hogy Aubagne,hogy lehet a legjobban es legolcsobban megkozelitenimert amig Strasbourg-bol vagy Parizsbol odaersz az egy elegge hosszu felesleges idotoltes... -
GasMask #3179 Ha mégsem vesznek fel és az ott letöltött idő ugye 33eurot kapsz naponta, azt kpban kapod vagy számlára küldik? -
Avantissimo #3178 :))) Ugyan azt mind kettő!:)))
-
Tomika1990 #3177 okés,,semmi gond,koszi nektek:) -
Avantissimo #3176 Szeva! Bocs mer elküldtem.De ez azért nevetséges ha tényleg 8-10 kg-val ennyit kinlódik. -
Avantissimo #3175 Szia! Bocs bocs, birka voltam mikor irtam mert nem raktam be.Itt van meg késve.http://www.josicjulien.com/forum/viewtopic.php?f=18&t=514
-
retimester #3174 http://www.josicjulien.com/forum/viewtopic.php?f=18&t=514&sid=d3e3685a430d53a84a5ef2a95ab0df44
Én ezt a leírást tudom ajánli, a srác nagyon részletesen leír mindent. -
Tomika1990 #3173 Kosz szépen Avantissimo,elkuldened a linket...koszi -
GasMask #3172 Avantissimo semmi féle linket nem adtál hogy bárki is megnézze azt a beszámolót csak azt a Youtube linket amit szerintem már mindenki látott.. és az hogy hány kilóval kell menetelni az általában mindig máshogy van ha jól tudom de minimum 8-10 kilóra számits. -
Avantissimo #3171 Merevke ezt te is elolvashatnád ha van kedved.Csak azért hogy ha már te voltál szted mi igaz ebből?! -
Avantissimo #3170 Gas Mask,Tomika1990. Van itt egy beszámoló érdemes elolvasni másabb mint a vasi hazafis "B"-é.Ez az illető részletesen leirja hogy mi is volt ott mi történt vele (már ha igaz!?...)és ebben benne van hogy milyen tesztek voltak. -
Avantissimo #3169 Szevasztok! Merevke van itt egy link amiben menetelnek.Ezt hivják Kepi Blanc-nak?A másik kérdés hány kg-val a hátukon hogy (kb 3 percnél) ez az árva magyar igy teljesit? http://www.youtube.com/watch?v=Cmno6tVBXTI&feature=related -
GasMask #3168 Énis egyedül fogok menni mivel úgy nagyobb az esély a bekerüléshez mint hogyha többen mennek eggyüt, köszi az infókat én Aubagne-ban fogok jelentkezni mivel ott a legegyszerübb, ott másnap már visznek is és nem kell várni heteket mire jön a busz hogy levigyen oda. Elérhetőséget meg küldtem privátba. -
Tomika1990 #3167 Jaah en egyébkén egyedul mentem,csak a hazafele utammal volt egy kis gond:P -
Tomika1990 #3166 Szerbusz GasMask,én kb. egy évvel ezelott jelentkeztem es majusba fog lejárni a masfél évem,amikor ujjra probalom.Te mikor es hol akarsz bejelentkezni?Szerintem amit jo tudni az orvosi teszteken,sok mindenkit elkuldtek pl.rossz fogak,rossz latas hallás,mutét utáni hegek,aszma stb.Ezeken a psychikai teszteken pedig tobbnyire ilyen feladatok vannak-logikai feladatok,számolas,térben abrazolni a dolgokat,én amit elnéztem az az ido,mert nem figyeltem oda az idore es egyes kerdeseknel elegge leakadtam,alig toltottem ki egy par valaszt es lejart az ido,,azt hiszem egy ilyen tesztre amit szamitogepen toltol van 20 perc és ha jol emlekszem 3 teszt volt,,ami engem ott zavart,hogy miszerint valogatjak a jelentkezoket,mert akik bekerultek ruzsok lettek,hát ott egy jo pár béna gelesztas arc volt,nooh de mind1 en sem okoskodhatok mert rendesen beneztem azokat a teszteket...boccs ha nem tudtam igen sokat segiteni,de sztem ha adnal vmi elerhetoseget jobban tudnak segiteni...
-
GasMask #3165 Én ebben nem tudok segiteni Tomika de viszont lassan megyek jelentkezni és pont a pszihologiai tesztől félek egy kicsit énis, te már voltál ott mint ahogy azt mondtad is, mond már el hogy milyen kérdések voltak vagy mit kellet csinálni. -
Tomika1990 #3164 Segitseget kernek,a psycho tesztekhez,hogy merre es hol lehet gyakorolni.En azon buktam el.es majusba szeretnek vissza terni probalkozni,az nem gond ha megint Strasbourgban jelentkezem be??Mert Parisba volt egezsegugyi tesztem,es Aubagne a psychoteszt amit egy kicsit beneztem...
-
GasMask #3163 :)
"Nem találkoztam olyannal,akinek csak jó emlékei lennének róla,de ez a férfivá válás útja!:))"
Hát nem tudom szerintem ez egy rohadt jó emléknek tűnik, én szeretem a kemény kiképzést a kalandot meg ezeket a Farm meg pontosan ilyen!
Küldtem egy privátot. -
merevke #3162 Nem sikerült értelmezned a hozzászólásom elejét!:)))
mik a tapasztalataid a Farm-ról?
-----------
Móka és kacagás!Így 15 év távlatából.:))Senkinek se egyforma.Nekem egy francia tőrzsőrmi volt akkor a szakaszpk-m és a farm után kapott a szakasz egy fiatal hadnagyot.Az ilyen vén altiszteknek,azért más a munkafelfogásuk és ennek köszönhetően máshogy csinálják a dolgokat mint a fiatal hadnagyok.
Neked is kőkemény volt ott?
---------------
Keménynek kemény volt,de mint írtam csak ilyen módszerrel lehet annyi féle emberből egy összekovácsolt csapatot létrehozni.Fizikailag sokat követelnek,de ők is csinálják veled a dolgokat.Kemény,férfias dolog volt,de nem brutális!Sok kollektív büntetés(futás homokzsákkal,békaügetés,fekvőtámasz,dombra felfutás,laposkúszás(nyáron voltam,tehát feltűrt zubbonyujj,köves talaj szúrós gazzal).Rengeteg sport,hogy mindenkit egy elfogadható fizikai szintre hozzanak,harcászat alapjai,menetgyakorlatok.A fizikai terhelést fokozatosan emlelték.tehát pár km futással,menetgyakorlattal kezdtünk és szép fokozatosan emelték a szintet.
Mert ahogy olvastam, ott mindenért elvernek
----------------
Ez hülyeség.A fizikai fenyítés tiltva van!Néha kapsz egy kis fülest,vagy hasonló de azt kiérdemelni elég nehéz.:)Egy francia srác megütött egy tizedest.Felsorakozott a szakasz,srác velünk szembe és a szakaszpk mondott valamit(lófaszt nem értettem belőle:)) és a végén a srác elé lépve lefejelte.Ennyi kell.:)
a kaja a legnagyobb fegyver mivel rohadtul keveset kapni ott,
------------------------
Szakasztól függ.Néha tény,hogy keveset kaptunk,de néha meg rengeteget.Mindenki megkapta a kajáját,elénekeltük a kötelező dalt és utána kezdhettünk enni.A kiképzők ott ettek abban a teremben ahol mi.Ha szerintük valaki hangosan beszélt,akkor azonnal elhangzott,hogy feláll és kiönti.Aki nem evett gyorsan az így járt.:)Ekkor a szakasz szépen kiöntötte a tálcáján lévő ételt.Lehet,hogy csak fél perce kezdtünk el enni,de így jártunk.Azért ők se hülyék és tudják jó,hohy olyan intenzív fizikai igénybevételhez mi kell a szervezetnek.Éhesnek sokszor voltunk éhesek,de nem éheztünk!
rengeteg a szívatás meg hasonlók
---------------
A föld bármely hadseregének az alapkiképzése ilyen!Civilekből kell katonát készíteni.Ez csak így megy!
Kíváncsi vagyok hogy ez mindig így van-e vagy csak rossz időt fogott ki
---------------------------
Mind ilyen.Nincs két egyforma farmon töltött kiképzés.Valaki lehet többet tud aludni,de valamiben meg kevesebbet kap,mint egy másik.Nem találkoztam olyannal,akinek csak jó emlékei lennének róla,de ez a férfivá válás útja!:)) -
GasMask #3161 Hehh:)) Jó kis story mit ne mondjak, tetszett is :)
És mik a tapasztalataid a Farm-ról? Neked is kőkemény volt ott? Mert ahogy olvastam, ott mindenért elvernek, a kaja a legnagyobb fegyver mivel rohadtul keveset kapni ott, rengeteg a szívatás meg hasonlók.. :) Kíváncsi vagyok hogy ez mindig így van-e vagy csak rossz időt fogott ki az az "xy" ember aki írt a Farm-ról. -
merevke #3160 Szevasz!
Kis jótanács.Próbálj meg arra kurva válasz lehetőségre kattintva írni,mert így kurva nehéz követni,hogy kinek és melyik hozzászólásához írod a válaszod.
Katonák nem dugnak nőket szolgálat közben, csak megerőszakolják azt :)-
--------------------
Szolgálat alatt mit értesz?Nekem olyan dolgokat jelent,mint őrség,mosogatás a konyhán és társai.Ez alatt az idő alatt is azért lehet lányokkal foglalkozni.;)Brazil haveromat kerítésen keresztül rántotta le a csaj,miközben őrségben volt.Erőszak se volt,meg dugás se.:)Egy afrikai ország francia nagykövetségét őriztük.A hivatalnokok franciában voltak a nyári szünetük alatt.Épp én voltam szolgálatban és járöröztem a követség kertjében,mikor szóltak rádión,hogy megy a lány.Nem értettem a dolgot,de nem sokkal utána hallom,hogy valaki a nevemet kiabálja halkan.Az őrmi mindenkinek rendelt kurvát és az enyémet kiküldte hozzám.A követség egyik medencéjében oldottuk meg a dolgokat.Szolgálatban voltam de nem volt erőszak.
nem adják le TV ben de rengeteg hir olvasható neten is hogy többszáz nőt erőszakolnak meg 1 évben a katonák (most nem csak a Francia Légiórol beszélek) de azis.
.........................
Téves az infód!Több ezret és nem csak lányokat hanem fiúkat és szerintem még a falu kecskéje is sorra kerül.Ezek 99% valamelyik afrikai ország hivatásos katonái vagy épp a lázadók követik el!Néha lehet hallani,hogy USMC-s srácok megerőszakolnak egy kis japán lányt Okinaván,de utána rá is basznak.Nagy számok törvénye alapján természetesen légiós is erőszakolhat meg valakit,de utána nem lennék a helyébe.15 éve szinte napi szinten értesülök a dolgokról,de még soha nem hallottam,hogy légiós megerőszakolt volna valakit!Afrikában meg mi a faszért erőszakolni,ha azt kapsz meg akit akarsz fillérekért.N'Djamena kupijában 50forint-nak megfelelő helyi pénz volt egy menet!Most már 100,de a havi kb. 1millióból azért csak telik rá!:)Djiboutiban a városi klinika földszíntjén és első emeletén voltak a betegek,műtők és rendelők.A második és harmadik emelet pedig ki volt adva a kurváknak.Igaz ott a lányok sokkal drágábbak voltak(Kb. 8ezer forint),de a fél estére.Odamentél,montad a taxisnak,hogy 4-5 óra múlva jöjjön érted,addig lezavartál annyi menetet ahányat csak akartál/bírtál és a taxival vissza a laktanyába.A brazil srác egy futóverseny után pár órával elvitt két lányt egyszerre,szívinfarktust kapott a dolog közben és a kurvák élesztették újra.:))37-38 évesen jelentkezett és ekkor 40 körül volt.
Az Amerikai légió-ban lévők,meg már nem duhajkodnak ilyen téren,tehát ők biztos nem erőszakolnak meg ártatlan afrikai lányokat.:)) -
Wampa #3159 Köszönöm a jótanácsot, mivel gyakorló elmebeteg vagy, megfontolom. -
Avantissimo #3158 Nnna végre már egy értelmes (és sztem hiteles is) bejegyzés!! Nem mindenféle szar netbetyár iromány!! Ez az WAMPA csak igy tovább!!:)) -
GasMask #3157 Ne codozz annyit Wampa te vagy az élőpéldája annak hogy a napi 13óra gépezés árt az agyműködésének. -
Wampa #3156 Te nem tudod baxod, amerikában egy légió van, az Amerikai légió, ami egy veteránokat tömöritő szövetség és a legnagyobb "bűnük" hogy az un. légionárius kórt vagy betegséget egy összeröffenésük szerencsétlen tagjain diagnosztizálták.
klikkelj id b+
Szerencsétlen afrikai nőket meg a kongói hadsereg tagjai szoktak lerapelni, nem az idegenlégiósok....továbbmegyek, ENSZ segélyszervezeteknél ezerszer több vagy százezerszer több prositucióra kényszerités, pedofilia, nemi erőszak fordult elő, mint a kurva nagy fegyelmi hierarchiára épülő légióban.
Ha valakit felvesznek az csak a vasi magyaroknál lesz királyfi, amugy meg egy baka lesz, aki a tápláléklánc legalsó helyén áll, vázolom:
ENSZ elitéli a benyabenyai kormánycsapatok és a tungatungai lázadók közti összecsapásokat, amitől éhinség pusztit benyaföldön.
Sarkozy elvtárs éppen a világ megmentője kosztümöt próbálgatja a női harisnyájához, ugyhogy tárgyalásokat kezd, aminek eredményeképpen 350 légios bevonul, hogy biztositsa a segélyszáll.célbajutását, a segélyszervezetes mókusok biztonságát, meg egy elméleti ütközősávot adjon a két fél között.
Ez hogy működik?
1. Ugy hogy minden légiós azt csinál amit akar,mindenkit megbax akit akar, főleg
hogy minden nőnek van kanyija is, akinek van kalasnyikovja, a lázadók vannak 15 ezren, a kormánykatonák vannak 15 ezren és 15 ezer tutabele törzsbeli elmebeteg él a környéken, mint emlitett büszke oroszpárti fegyvertulajdonos, és ezek mind utálják a franciákat a volt gyarmattartókat.....
És ebben a helyzetben Gasmask légiós, ai a tizedestől kér engedélyt szarni is, fogja és feka nőstényeket próbálgat gondolom, persze abban az országban ahol a 60% SIDA beteg, 80% HIV fertőzött, a többinek meg gennyes hüvelyfolyása van.....
vagy
2.A légiósok büszkén pózolnak a sörétespuskákkal a check pointokon a Reuters es ribancnak, el ugyan nem mozdul (lásd parancsra szarást) nem nagyon néz se a lázadók felé, se a kormánykatonák felé.....tekintve hogy nem ő tartja vissza őket, hanem a háttérben folyó francia szarkavarás.
Legfeljebb hugyos kotonokkal dobálja a gyerekeket.
Jelzem amugy az emlitett betegségi ráta, a haditörvényszék, meg annak az ismerete mellett hogy egy darab konzervért mindennemű és korú éhező szerencsétlent megbaxhatna, biztos erőszakolgatni fog.
Arról nem is beszélve, hogy a légiósok akiket ismerek, mind alapjában elég jó emberek....akik nem hogy basztatnak nőket, gyerekeket...ált ban ez a tizenéves billentyűhuszárok hobbija.
Nem mondom hogy nincs biznisz, meg a helyi picsák közül aki feltartja az nem kap egy méretes légios faxt, de mégegyszer, ez kutyafaxa ahhoz amit a különféle szervezetek helyi "emberei" meg a területet tartó jó afrikai fekete szabadságharcosok csinálnak.
Másrészt Dzsibutiban pld, ezt Merevke megerősitheti iparág épül erre, és kb két fillér egy feka csaj meg egy pohár whisky.
Azt meg ne taglaljuk, ki nem tudja mit beszél..... -
GasMask #3155 Wampa szerintem te nem tudod miről beszélsz.. -
Wampa #3154 Lol....nem hogy felveszik ilyen mentalitással, el is viszik majd.
Amerikai légiósok örülnek ha nem szarnak be, mind 70 éves papóka -
#3153 Sose vesznek fel ilyen mentalitással. -
GasMask #3152 :))))) Inkább az Amerikai légiósok hiresek erről..Francia Légiósokról még nem nagyon van hir hogy tömegszámra erőszakolnának ..de ez még nem jelent semmit :) -
kopasz001 #3151 Fú én már alig várom, ha kint leszek ott Afrikában csak úgy sorban fogom vadászni a fekete puncikat -
merevke #3150 Látom,hogy megint hozod a jól informált oldaladat!:))
Mivel most nincs időm a válasszal foglalkozni,így majd este fogok csak. -
GasMask #3149 Katonák nem dugnak nőket szolgálat közben, csak megerőszakolják azt :) Általában..nem adják le TV ben de rengeteg hir olvasható neten is hogy többszáz nőt erőszakolnak meg 1 évben a katonák (most nem csak a Francia Légiórol beszélek) de azis. -
Wampa #3148 Egy elmebetegnek? Lol.... -
merevke #3147 Megdugni mióta jelenti a megerőszakolást? -
GasMask #3146 Olvass már vissza kb 9 hozzászólásnyit és meglátod. -
merevke #3145 Milyen nők megerőszakolása? -
GasMask #3144 Évente akár több száz nőt erőszakolnak meg a katonák szóval.. -
GasMask #3143 A megerőszakolásokra céloz .. -
merevke #3142 És ha az őrmester megtudja vagy aki velünk van nálunk nagyobb rangú, akkor mivan? Semmi? Nem hinném hogy h csakúgy rá fittyentene
------------------------
Ennek fuss neki még egyszer és próbáld meg érthetően feltenni a kérdésed mert semmit nem értek belőle! -
kopasz001 #3141 És ha az őrmester megtudja vagy aki velünk van nálunk nagyobb rangú, akkor mivan? Semmi? Nem hinném hogy h csakúgy rá fittyentene