3500
A Francia idegenlégió
  • merevke
    Mint ezt pár napja már valaki leírta,leszereltem az 5 évem után.
  • GasMask
    :))) Merevke te szabin vagy vagy ott hagytad?
  • merevke
    Most ebben mi olyan hihetetlen?
  • kopasz001
    Afrikában a Légiósok kajak meg dughatják azokat a fekete nőket?
  • merevke
    Vagy sokat agyalsz!:)

A hegyi-hegyivadász elnevezés onnan jön,hogy a hegyivadász darbárban van és annak a műszaki ezrede.Tehát ez nem a nevében van benne,hanem a specialitásában.Mivel a dandár specialitása a hegyegben történő móka és kacagás,így természetes,hogy az ilyen irányú képzés kap hangsúlyt.Ennek ellenére az ezredet be lehetne tenni bármelyik lövész dandárba,mert el tudná látni azt a feladatot.
  • Avantissimo
    Vagy 2. Külföldi Müszaki Ezred. Ezt a Hegyi vadász izét már szerintem a sok kintlévő(1-2-3 évet épp hogy kibiró) ál menő találta ki, amivel nincs is semmi baj csak kicsit tul van szinezve
  • Avantissimo
    2. Idegen műszaki ezred, magyarul AZ eredeti neve OKOSKA!! Csak azt nem értem hol van itt az hogy hegyi(csak azért mert a legtöbbet a hegyekben vannak gyakorlaton)
  • Avantissimo
    Te pénisz eltudom olvasni igen!! Légy egy kicsit vissza fogott és Te ismétlem Te olvasd ell hogy ki, mire és mit válaszol!!!
  • Wampa
    Figyelj papa, én sose voltam légiós, de rugd fejbe azt aki azt mondta, geometriát tesztelnek....logikai tesztek lesznek, amiben ábrák szerepelnek....azért ezek, mert
    te nem beszélsz franciául, azok meg magyarul (legalábbis viszonylag kevés a képzett magyar pszichoanalitikus.
    Azért "geometriai "ábrák, mert háromnszöget könyebb rajzolni egy logikai feladatba és jobban érthető annak is aki nem tudja mi az a háromszög, mint gőzmozdonyt.

Úgyhogy neked nem geometriai feladatot kell csinálni, hanem ezt a logikát átlátni, hogy ha :kis négyzet meg kis kör=kiskörös kisnégyzet, akkor kis háromszög meg kis rombsuz =WTF?
  • Wampa
    http://www.youtube.com/watch?v=0Gwx3bDmObY

soldat de génie, sapeur, mineur ou batisseur? :P
  • kopasz001
    Én találtam a neten egy csomó IQ tesztet de eggyik sem Geometriai teszt, nem tud valaki egy linket ? Valami geometriai iq teszthez.
  • merevke
    Az ezred neve 2REG.Regiment etranger de genie
    R = Regiment - ezred
    E = Etranger - idegen
    G = Genie - műszaki
    Tehát az ezred neve 2. Idegen műszaki ezred magyarul.Nem olyan kurva nehéz ezt lefordítani és leírni.
  • Wampa
    Lol, mevan = megvan.....

Az indexen amugy mintha valaki(ke)t küldtek volna el ideiglenessel ugy, hogy sikerült nekik minden.

A REG ben a műszaki szó sincs benne nagyon ha akarom :)

A gyáli izét nem fogom, én emlékezetből mondanám hogy ez a srác ugyanaz, mit amit régen az indexre mindig beposztolt egy csaj, aki blogot vagy mit ir a Vasi magyarok valamijén. A régen irt az indexre is, csak nem emlékszem a nickjére.
  • GasMask
    Gyáli polgárőrők..na ne! :D Az meg hogy Hegyi Műszaki Idegenezred, az a Műszaki-hegyivadászok eredetileg. De azis lehet hogy csak franciáról való forditással hangzik igy, de magától biztos nem találta ki..
  • merevke
    Kijelöltem és rákerestem az idézett szövegre.Csak ezt az oldalt dobta ki: http://www.jutse.hu/node/16 kicsit körülnézve az oldalon ezt találtam: http://www.jutse.hu/?q=node/15 A felsoroltak közül egyik se különleges alakulat,a gyáli polgárőrök meg végképp nem!:D
  • Wampa
    Ja, hogy mevan, sorry
  • Wampa
    A vasi magyaros reges gyerektől szvsz
  • merevke
    Ha ezt a tempót tartja az írásban a srác,akkor még várni kell pár hónapot mire leírja,hogy lelőtték a századpk-ját Afganisztánban tavaly decemberben.Meg hát a magyar-angol-ről se pontos az infója.
  • merevke
    Még az ezrede nevét se tudja jól leírni!
    jelenleg a 2. Hegyi Műszaki Idegenezredben (2REG).Hol van a nevében a hegyi?Nem jó a sorrend,meg nem kell egybe írni.
    Gyorsan átolvasva van pár apró hiba,de ezek inkább csak tévedések.
    A végleges elutasítást meg nem hiszem el neki.Ennyi.
  • GasMask
    3 hónapra akkor küldenek el ha nem tudtál teljesiteni normálisan a fizikai teszten, de látom neked is kihagy egy kicsit az agyad igy hát elmondom újra, itt nem a tesztről van szó hanem mindennek a VÉGÉN szóval a K I V Á L A S Z T Á S remélem kitudtad olvasni. A kiválasztásnál ha OTT ismétlem OTT küldenek el akkor van baj... nem a tesztről van itt szó fizikai vagy IQ tesztről. A kiválasztás az egész a legvégén van de nem tudom mi ebben olyan nehéz megérteni. Ha fizikai TESZTEN elbuksz akkor 3 hónap mulva ujra kezdheted, ha IQ teszten buksz el akkor másfél év múlva, de ha a kiválasztáson küldenek haza akkor többet soha nem jelentkezhetsz újra.
  • Avantissimo
    Akit nem választanak ki, az visszakapja a civil cuccait, minden ott töltött napért kap 33 Eurót, de többet nem jelentkezhet a Légióba."

Szia! Ez nem teljesen igy van,az ojrót(ahogy Ők mondják) azt megkapod.De azt hogy többet nem jelentkezhetsz az nem pontosan igy van. Van akit csak ideiglenesen küldenek ell, az próbálkozhat ujra(3-hónap mulva),Őket általában azért mert sport tesztük gyenge volt akit meg végleg elküdik az csak azért lehet mert vagy hüje vagy semmire nem való (fizikálisan).
    Sztem de Mereveke javits ha nem igy van!
  • merevke
    Azért azt betehetted volna,hogy honnan idézted ezt a szöveget!:))
  • GasMask
    Merevke elhiszem hogy te voltál kint és tudsz ezt azt de ez igy van, és nem a létszám miatt van semmi köze a létszámhoz.

"Egy tisztekből álló bizottság átnézi a tesztek eredményeit és a többi rendelkezésre álló adatot (köztük azt is, hogy hogyan dolgoztál a bázison, tehát ne lazsáld el a munkát, és mindenre legyél önkéntes), és ezek alapján válogat. A kiválasztottak az eredetileg jelentkezők 8-15%-át teszik ki. Akit nem választanak ki, az visszakapja a civil cuccait, minden ott töltött napért kap 33 Eurót, de többet nem jelentkezhet a Légióba."
  • kopasz001
    Ezt énis igy tudom egyébként ..mind1
    Youtubeon már fent van a teljes rész On The Spot Francia Idegenlégió.

http://www.youtube.com/watch?v=6QAaQENfna4

Szerintem érdemes megnézni :)
  • merevke
    Azt ugye tudjátok hogy a kiválasztásnál azaz a tesztek/vizsga végén akit elküldenek az vissza kapja a civil ruháját plusz minden egyes napért kap 33eurót és soha de soha többet nem jelentkezhet.
    ----------------------------
    Rossz az infód.Ha valakit a létszám miatt küldenek el,az miért ne próbálhatná meg később?
    Ha valamit nem tudsz pontosan,akkor nem kellene osztani az észt!;)
  • merevke
    Az IQ teszt nagyon nehéz lesz? Mert azt tudom hogy ilyen geometriai alakzatokbol lesz a teszt, de abból mindig is 1es voltam még az iskolában ...
    ....................
    Valakinek könnyű és valakinek nehéz.Ha hülye vagy ehhez a témához és a tesztben is ez lesz,akkor nem vesznek fel.Ennyi.
  • veszelka
    Ez nem feltétlenül van így, akad olyan is, akit szívesen felvennének, de épp nincs hely, ezért 1 hónap múlva visszamehet.
  • kopasz001
    Az IQ teszt nagyon nehéz lesz? Mert azt tudom hogy ilyen geometriai alakzatokbol lesz a teszt, de abból mindig is 1es voltam még az iskolában ....
  • GasMask
    Azt ugye tudjátok hogy a kiválasztásnál azaz a tesztek/vizsga végén akit elküldenek az vissza kapja a civil ruháját plusz minden egyes napért kap 33eurót és soha de soha többet nem jelentkezhet.
  • kopasz001
    De hajszálból nem hiszem hogy vesznek :)
    Köszi az infót !
  • veszelka
    a legelső orvosi vizsgálatnál vesznek vizeletmintát aubagneban, a drogtesztet tehát a belépéstől számítva pár napon belül elvégzik. Ha találnak valamit, az gáz, ha bevallod, 3 hónap nyaralás otthon.

A THC kimutathatósága vizeletből,
    az utolsó fogyasztási alkalomtól számítva
    - egyszeri használat esetén: 1-6 nap
    - heti rendszerességű használat esetén: 3-9 nap
    - napi rendszerességű használat esetén: 7-30 nap
    zsírból 3 hónapig, hajszálból meg amíg le nem vágják.

Egyél citromot.
  • Avantissimo
    Szia! Eddig nem hallottam senkitől aki azt mondta(irta) volna hog vesznek vért,ill vizelet mintát de sztem logikus lenne ha igen.A kérdésedre a válasz,ha kifejezetten ezért vesznek vért és ezt kérik a laborból.
  • kopasz001
    Nekem volna egy fontos kérdésem. Orvosi tesztnél mikor megvizsgálnak gondolom vesznek vér vagy vizelet mintát, na most a THC az meddig kimutatható a szervezetben?
  • Avantissimo
    Örülök!:)))
  • mikulenko
    Sziasztok! új vagyok itt! nagyon tetszik a fórum,érdekes olvasni! :)
  • merevke
    Szevasz!

Merevkének meg csak annyitne idegeskedj (már ha idegeskedsz?)
    -----------------
    Miért idegeskednék ezeken a dolgokon?Nagyon messze vagyok attól,hogy idegeskedjek.
  • merevke
    Szevasz!

Elég szánalmas vagy már nem azért de kajak
    -----------------
    Ezt azért kicsit bővebben is kifejthetnéd,hogy miért?!Nem tudok rájönni!

Ha egy kicsit is gondolkodnál ami szerintem neked nagyon NAGYON nagy kihivást jelent mert ahogy látom több az erőd mint az IQ-d ez teljes mértékben látható
    ---------------------
    Nem tudom,hogy mennyi az IQ-m.De azért megszavazom magamnak,hogy több,mint amit fekve ki tudok nyomni kg-ban.

hanem az a fórum azoknak valo akik fontos kérdéseket akarnak feltenni a Légiórol kapcsolatban a saját érdekükben
    -------------------
    Ha mindenki csak kérdéseket tesz fel,akkor ki(k) fogna(k) ezekre hitelesen válaszolni?Ha itt tetted volna fel a személyes kérdésedet,akkor a válaszomból a később csatlakozók rájöttek volna,hogy érdemes rám hallgatni,mert voltam ott és tudom a választ.

mert elég kinos helyzetekbe hozod magad miközben azt hiszed h ezekkel a beszólásokkal magasabb szintre emeled magad az itt lévőkkel
    -----------------------
    Nem lévőkkel,hanem lévőknél!Mert így azt jelenti,hogy mindenkit fel akarok emelni.Arról nem én tehetek,hogy páran b.sznak rám hallgatni!:))

de ami a legkegyetlenebb h észre sem veszed magad
    ----------------
    Ha olyanok a fényviszonyok,akkor néha észreveszem magad a képernyőmön.:))

ez egy FÓRUM, ha nem tudod mit jelent akkor google.hu jó barátod
    ----------------------
    Görög szó,ha jól emlékszem akkor a piactér-re használták.:)Nekem a gugli.fr a barátom.

Hamár nincs jobb dolgod mint egész nap SG fórumozni
    -----------------
    Azért szokott lenni...;)

legalább ne a süketlen jelentéktelen dolgokat irkáld a fejedből hanem ami hasznos is lehet
    --------------------
    Leírtam.Pont neked címeztem,hogy inkább ne menj a légióba,mert mentálisan nem bírnád.Ez a véleményem azóta se változott.nagyon sok kellemetlen élménytől kímélnéd meg magad,ha nem jelentkeznél!

• Wampa
    Lol:)

Sanyi bácsi lótetű:))))))))
    Jól megadtad neki vazzeg:P
    És nem hibáztál, egy "helyesírást" se vétettél:)
  • Avantissimo
    Jobrog! Ne szólj olyan dologba bele ami nem te rád tartozik! A fórumozók töpsége azért kérdezget annyi "hülyeséget" mert nem csak itt kérdezősködik hanem máshol is és sajnos vannak olyanok akik csak képzeletben jártak kint és osszák az eszet de keményen! És persze vannak azok is akik ténylegesen jártak és letöltötték az x idelyüket meg akiket pár nap után haza ba...tak és ezek általában eltérő válaszokat adnak afelől hogy mit vigyél és mit nem.Mert ha ezt vagy azt viszel nem elég ha csak ebből viszel elküldenek venni stb,stb.
    GasMask.Neked csak annyit mondanék igaza van a merevkének olvasgass a régebbi (akár itt akár más fórumon)bejegyzéseket(hozzászólásokat) és meglátod neked nem is kell kérdezni semmit mert előtted már többen feltették és erre valakik válaszoltak is.
    Merevkének meg csak annyitne idegeskedj (már ha idegeskedsz?) szard le ezt a sok kérdező"biztost".Sok jó tanácsot tudsz adni látszik nem kam, mint más illetőknél!
  • Jobrog
    *köpködni*