3500
A Francia idegenlégió
-
fűszeress #980 Ezt irták viszza,elég lett volna annyi hogy "igen kell utlvelél/vagy nem" de mindegy,nem egészen pontos a forditás, a végét meg nem tudtam leforditani,nyekk lett a webforditonak.
Jó reggelt,
a postádra adott válaszban szólunk hozzád egy anyag (elért szoba) melyik összegzi annak az alapjait, amit ez szükséges, hogy az elkötelezettség modalitásairól tud a külföldi Legionben.
FONTOS:
egy) Bármilyen egyetlen orvosi problémáért egy katonai doktort felhatalmaznak, hogy adjon egy kormányzást vőtre-n becsomagol. Ezt kizárólag az elkötelezettség látogatásának a részeként csinálják.
b) mivel minden vonatkozó igazságot csomagol be, a választ a kérdésedre csak egy Information Legion Etrangère (P.I.L.E). egy Postjában levő toborzóval rendelkező előzetes karbantartás vagy Recruitment Legion Etrangère (P.R.L.E). egy Postja után csinálhatják
Minden önkéntes, a bármi a nemzetisége és a származási országának jönnie kell a toborzás postahivatalai közül az egyikhez vagy a földalatti Franciaországban levő külföldi Legion információja (idem a lakóknak DOM és TOM), egy érvényes azonosító okmánnyal.
Tud jönni az év minden napja a külföldi Legion egy irodájában mindazonáltal ajánljuk neked, hogy gyere 9 órás hétre 17-nél h könnyűbbé tenni adminisztrációs feladatokat.
Szállást és táplálást biztosítanak a toborzás időszakán keresztül.
A jelöltet akkor a kiválasztás operációinak fogják kitenni és irány 04 hétről szóló időszak alatt, és ez kívül bármennyi a külsővel érintkezik.
Felhívjuk a figyelmedet a következő pontokra:
toborzást nyitnak ki az embereknek (és csak az embereknek) 17 év ½ 40 év alatt.
Nincsenek megsértések azelőtt és ezek parkolásokat helyeznek párhuzamosan.
· A külföldi Legion nem tud támogatást megadni neked az adminisztrációs lépéseidben hogy kapjon egy vízumot, (az állampolgárok kiveszik EURÓPAI GAZDASÁGI KÖZÖSSÉGET).
· A külföldi Legion nem tud segíteni neked pénzügyileg a tervedért utazás.
Azt erősen ajánlják neked hogy késztesse arra egy jegy visszatérését, hogy ne találjon sértésben téged a külföldiek tartózkodásával kapcsolatos francia törvénykezéssel való kapcsolatban.
Ha a jelöltsége van egyetért, az önkéntest fel fogják hatalmazni, hogy írja alá egy 05-ös hossz egy feltétlen szerződését évek minimális. Másképp és a bármi mozgató, őt azonnal polgári életben fogják visszaküldeni.
Személyes üzlet vesz bemutatni téged:
Legalább 01 érvényes azonosító okmány, azért minimális egy útlevél az érvényesség folyamatában vagy a külföldieknek való vízum nélkül az európai közösségnek (egy másik útban egy személyi igazolvány EURÓPAI GAZDASÁGI KÖZÖSSÉG állampolgárainak),
01 polgári megtartást javít ki, Underwear 05 napon keresztül (alsónadrág, mellény, zoknik),
01 pár sport,
teljes hiúság becsomagol (fogban, törülközőben, borotváló habban és borotvában suhan el, szappan),
· Maximális 30 - 60 € költőpénz (a kicsi felekezet feljegyzéseiben).
Ne pas prendre :
Voiture/moto,
téléphone ou ordinateur portable, lecteur MP3,
objet encombrant ou précieux,
carnet de chèques ou carte bancaire,
etc…
N'oubliez pas de consulter les pièces jointes,
Pour plus d'information consultez les sites Internet suivant :
En espérant vous avoir donné satisfaction, recevez, Monsieur, l'expression de nos sentiments les meilleurs.
-
fűszeress #979 megjött a levél, bedobom webfordítóba és ide másolom. -
Thanatos #978 bum bum nem túl valószínű, legtöbb légiósnak nincs akkora szerencséje :P
hogy muternek meg mit ad be csak vérmérséklet függő, de ezt szvsz úgy hogy a könnyeivel küzdő anyucira gondolunk nem igazán lehet amúgy se... -
#977 :D jah majd bead mutternak egy szoveget ,hogy elmegy franciat tanulni... aztan lehet kikot afrikaba meg egy kis bum-bum is lesz ,de np :D -
Thanatos #976 miért nem nyelvtanfolyam? szvsz kiválóan lehet a légióban franciául tanulni :P -
fűszeress #975 akarok szolni neki,pár nappal előtte -
#974 Najah lehet... szegeny mutter :) eleg szar erzes lehet majd neki ,de idovel biztos megszokja. -
#973 akkor sosem megy ki, raer majd kinntrol... -
#972 am semmi kozom hozza meg nem akarok beleszolni ,de azert nem kene szolni mutterodnak? :) megis csak a fia vagy... gondolj bele milyen lehet majd neki ,hogy lelepsz... es nem egy nyelvtanfolyamra ,hanem a legioba.. sztem azert illene szolni neki ,megis csak az edesanyad. ;) -
fűszeress #971 irtam a franciáknak emailt....
most kiderűl -
fűszeress #970 2ésfél hét múlva indulok,a 2 hónapja lejárt útlevél olyan mint ha nem is lenne nem?
na mindegy..........
valaki tag más francia idegenlégió fórumon, index? ha igen lécives kérdezze meg köszönőm
-
Thanatos #969 elvileg, amúgy az is lehet hogy csak simán rávágták hogy útlevél mert így egyszerűbb volt elküldeni..., igazából ha valaki tutira akar menni mindent visz, de ettől még "tuti" akkor se lesz semmi, ez kicsit olyan mint a szerencsejáték, van aki többet kockáztat van aki kevesebbet de tuti senkinek se lesz :) -
Thanatos #968 hát végülis..., de ha valaki Ausztráliában lakik? és attól még hogy 10 éve ott él és akár még állampolgár is kellhet neki útlevél ilyen olyan okból..., és az hogy valaki útlevélért repülőzzön nem kevés pénzért fél világon át..., hát nemtom, kétlem hogy ez civilizált országokban is igy menne... :/ -
Thomet #967 Föl kell hívni a magyar nagykövetséget. Amúgy kizártnak tartom, hogy pl. Franciaországban nem lehet megoldani a Magyar követségen a dolgot.
De ezt ők jobban tudják. Útleveles dolog pedig...egyik ember azt mondta , hogy őt hazaküldték útlevél nélkül, valakit pedig nem. Elvileg elég az új fajta személyi...elvileg... -
#966 5-10 evig jo egy utlevel, azert ha valaki kint is el, ennyi idokozonkent biztos jar haza. Ha meg nem, akkor meg folyamodjon ottani allampolgarsagert. Mindenesetre nekem anno haza kellett mennem, mondjuk nem EU-ban laktam. -
fűszeress #965 lehet az ottani magyar nagykővetség is megtudja ujitani szerintem....
valaki tud akkor pontos infot adni hogy kell e utlevél vagy sem?
csak mert a 6000 ft sok , mert nem sok pénzem van a kiutra -
Thanatos #964 hm, és ha valaki kint él pl és úgy jár le magyar útlevele akkor is haza kell jönnie megújítani? ez jól hangzik... :/ -
fűszeress #963 ok kösz
akkor hétfőn gyakorlat után be is megyek az okmányirodába:C -
#962 Biztosan nem lehet ott megujitani. Mo.-n megujitani okmanyirodaban 6000ft az 5 eves, 12000ft a 10 eves. 1-2 het alatt megvan, legalabbis 2 eve meg igy volt. -
fűszeress #961 ha pl nem fogadjak el ugy az utlevelet hogy 2 honapja lejárt akkor ott franciáknál meglehet ujitani? -
fűszeress #960 ez csak talált kép a googlen
-
fűszeress #959
nekem ezek vannak az a barna nincs
csak az utlevél járt le,és mennyi megujitani az utlevelet? -
Thanatos #958 elvileg az új műanyag lapos személyi jó, a régi könyvecskés meg nem, legalábbis ezt írták másik topicon -
#957 Okmanyiroda es kersz utlevelet ,ha nagyon surgos vagy nem tudjak par heten belul kuldeni akkor kerhetsz surgossegit... persze felarert. -
#956 EU belul sz.igazolvannyal is lehet utazni en legalabb is igy teszem. Nem hiszem hogy feltetel az utlevel. -
fűszeress #955 egy tag volt kint és haza kűldték mert nem volt utleveke,ezt irta -
#954 Nem kell oda utlevel. -
fűszeress #953 basszus most néztem meg az utlevelemet és lejárt 2009 márciusában.
igy nem használhato a légioban?
nem tom hol lehet megujjitani anyámnak meg nem akrok szolni mert még enm tudja hogy megyek,szerintetek csináltassam meg vagy igyis elfogadják?
ha nem akkor hol ujithatom meg?
még pár hét és indulok ugyhogy sűrgős lenne. -
fűszeress #952 ok kősz -
Thomet #951 üdv
"fizetést" csak Aubagne-ba való bekerülésed után fogsz kapni. Szóval Párizsban még nem fogsz kapni semmit. Aubagne-ban minden eltöltött nap után kb. 35-40 Eurot kapsz. De ezért az infóéer nem vágatnám le a kezemet:), de utolsó infóm ez. -
fűszeress #950 már ez első naptol kap fizetést aki jelentkezett,a felvételi időt alatt?
ha igen mennyit?
-
fűszeress #949 akkor jo
csak tapadjon meg rajtam:D -
Thanatos #948 pontosan, hihetetlen mennyire ösztökéli az embert ha nem tud rendesen kommunikálni, kézzel lábbal meg fárasztó ugye... :P
szerintem máshogy nem is nagyon lehet nyelvet tanulni, vagy legalábbis én nem tudok, így viszont tényleg mint a kosz :) -
#947 A titok az hogy kerulni kell azt hogy magyarul beszelj. Ragad majd rad a nyelv mint a kosz . -
Thanatos #946 ez is olyan mint bármi más, nem mindegy hogy tanulsz vagy csak tanítanak..., ha energiát fektetsz bele nyilván jobban megtanulsz mint aki szarik rá és elég neki ha annyit eltud makogni hogy még pont be szívjon miatta... -
#945 10 ev keves hogy megtanulj franciaul . es nem a beszedre kell gondolni , irni lehetetlen ( ok is tanuljak egesz eletukben. ) En 7-8 honap utan eleg jol beszeltem , de irni sose tanultam meg. -
fűszeress #944 ja rosszul kérdeztem a felvételi beszélgetéseken tom hogy magyarul , a kiképzést akartam írni, de akkor ok
amugy még régebben olvastam az index fórumon egy tag irta hogy kb a légiósok nem tom hány része nem tud rendesen franciául,és nem az 1 évesekre értette, nem tom mennyire igaz , ti tudtok erről valamit? hogy mennyire veszik szigóruan a nyelvtanulást és mennyi idő alatt várják el hogy jól beszélj?
-
Thanatos #943 a felvételin a gestapon magyarul fognak veled kommunnikálni, meg ahol kell/tudnak ott is, ez mondjuk a kiképzésen már nem lesz :) -
fűszeress #942 ha van egy magyar kiképző a felvételin vagy bárhol, akkor az nem fog megszolalni magyarul igaz? ha kérdezek vagy ilyesmi -
Rundstedt17 #941 Szerintem rossz döntés,de te tudod:)