A Francia idegenlégió

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vagyis kicsit csámpás vagyok
amugy kõsz az infot
ja meg ha valami orvosi nemjo
akkor gondolom nem jelentkezhec ujra ? de ha egy teszt nem sikerûl és amiat kûldenek el akkor utána még jelenkezhetsz ujra?
hát a tetoválások eléggé urbanlegend kat, többen mondták hogy kizáro ok ha látható helyen van de valszeg ez eléggé fals 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Olvastam olyat is hogy a tetoválások is problémához vezetnek. Én tele vagyok tetoválva de senkinem szólt érte. Rengeteg olyan tiszt van akinek a nyakán sõt még olyat is láttam hogy a fején volt egy nagy madárpók tetoválva!! meg minden második tisztnek a keze teilbe van tetoválva.

Röntgen nem csináltak velem, nem is hallottam hogy csinálnának.. de ebben nem vagyok biztos. lúdtalp, ráállitanak egy üveg kockára amiben ferdén van egy tükör, ráállsz mögéd áll az orvos és ha gágog csomagolsz és aznap mész haza!

Amint rúzs leszel, a havi fizetésed 1200 euró. Ezt egy tõlük kapott bankkártyára utalják minden hónapban. ehez ugytudom nem nyúlhatsz hozzá. Aubagne-ban van egy tiszt aki kitalálta az évszázad ötletét, kitesz egy asztalt egy terembe és dobozos fantát meg csokit árul minden nap este 8 elött 5 percel negyed kilencig😄 ebbõl te is vásárolhatsz minden 1 euró, 1 féle cigije van a piros west. ebbõl max 10 dobozzal rak ki és csak a rúzsok után mehetsz vásárolni. Ha már rúzs vagy, ezeket mind elhozod, felírja a hapsi egy papirra és vonják a fizetésedbõl, kivétel a cigi mert az ingyen van a rúzsoknak.

ja meg ludtalpas vagyok aszzem az nagy gond?
ja és a rõntgen csak a nyaktol lefele vizsgált? mert gondolom volt rõntgen?
kõszz a választ
csak annyi láccik hogy 1-2 centi helyen nincs hajam
© fûszeress
ma 14:26 | privát | válasz erre | #390

anonym21 -NÁLUNK VOLT EGY FEKA GYEREK ANNAK A CSUKLÓJA VOLT TÖRVE, MÉG AZNAP MENT HAZA AMIKOR MEGVIZSGÁLTÁK.---
nekem csak a fejem tõrt be ugy hogy kb vérzet fent ennyi kiskoromban
ez is kizáro ok??

-Nekem a fejemet senkise nézte meg.. szerintem ha nem látványos a sérült felület és nem teszed szóvá, nem lesz belõle problémád. nekem a mellkasom bal oldalán van 1 10centis vágás, de az csak egy gyerekkori balaset volt, elégsokat kellet miatta magyarázkodnom de az elég látványos sérülés, de nem volt kizáró ok. a bal kezemet egyszer majdnem levágtam pillangókéssel. 7öltéssel van összevarva, észrevették de nem volt kizáró ok.

Igy van! ha valaki civilt mond az azt jelenti hogy haza szeretne menni.

az hogy köszöni szépen nem akar légios leni és menne inkább haza

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

anonym21 az 1 hónapos alkalmassagi vizsgálatok alatt és a négyhónapos kiképzés alatt még lehet civilt mondani! aki civilt mond az számoljon azzal hogy kiállitják a tûzõnapra 1 napig és után örökre eltiltják a légiótól!----------mi az hogy civilt mond?
anonym21 -NÁLUNK VOLT EGY FEKA GYEREK ANNAK A CSUKLÓJA VOLT TÖRVE, MÉG AZNAP MENT HAZA AMIKOR MEGVIZSGÁLTÁK.---
nekem csak a fejem tõrt be ugy hogy kb vérzet fent ennyi kiskoromban
ez is kizáro ok??
Minden lelkes jelentkezõ a személyes elbeszélgetésen a saját nemzetiségû Gestapóval beszélget, tehátha magyarvagy magyar lesz a Gestapó is. ez 100%!!! a nyiltnap, azaz a Cameron, nem rossz dolog, ha már légiós vagy sörözöl meg ugráltatod a kékruhásokat 2 napig😄 én pont belecsúsztam Aubagne-ba a cameronba, hát elég szopás volt, amikor nem volt ránk szükség hátul a sátrak mogott a kukáknál kelett vigyázba állnunk mert a kékruhásokat nem láthatják a civilek meg a tisztek Cameron ideje alatt! Amúgy ez a cameron valami nagy háború volt ahol meghalt sok légiós és ezt ünneplik és ilyenkor bemehet civil ember a laktanyába! de ez a háborus sztori nem biztos hogy igy van😄

az 1 hónapos alkalmassagi vizsgálatok alatt és a négyhónapos kiképzés alatt még lehet civilt mondani! aki civilt mond az számoljon azzal hogy kiállitják a tûzõnapra 1 napig és után örökre eltiltják a légiótól!

Strasbourg-ban leszállsz a vonatról, bemész a turista infórmációba és annyit mondasz nekik hogy légió! kapsz egy térképet bejelölik hogy holvagy és hogy hol van a légió, ez elég fontos mert magadtól sose találsz oda mert átkell gyalogolni a város másik végébe, kb másfél 2 órás séta, a franciák mert olyan buták hogy aztse tudják hogy a saját városukban van légiós laktanya!

Ahogy a Gestapó aztmondja hogy jóvagy, megkapod a légiós ruhádat, rúzs leszel és te fogy foglalkozni a kékruhásokkal Aubagne-ban 1-2 hétig ,aztán elvisznek a 4 hónapos kiképzésre. Ez idõ alatt telefonálni, levelet írni, kapni szigoruan tilos! tehát azzal számoljon mindenki hogy több mint 5 hónapig nem lehet kapcsolatba lépni a civil élettel!

Nekünk olyan rúzsunk volt hogy a fürdetésnél beállitott a jéghideg büdös zuhany alá, aztmondta elszámol 30ig és késznek kell lenned, igy számolt: 1,2,3,4,30! mellbevágott és kikelett jönnöt a zuhany alól.. jó volt😊

nemtudom😊 de ha van törött csontod sok pénzel indulj el a légióba hogy megtudd venni a jegyet hazafelé. azért menj ki egy próbát megér..

a csuklótörést hogy érted teljesen elvolt törve vagy csak gyûrõdészserûség?

http://csuknorisz.mybrute.com

© fûszeress!!

Látom nagyon rávagy kattanva a végzetségre! Senki else fogadná a bizonyitványodat ha kint mutogatnád, nem érdekli õket, hibáva végzett valaki egyetemet, lehet hogy ugyan azmelett fog dolgozni aki az utcán nõtt fel és az éhezés elõl menekült a légióba!

"ha csak annyi mitn egy csonttörés szvsz nem, de ezt igazábol orvostol kell megkérdezni, sima csonttörés ha nem akadályoz nem gáz szerintem "

-NÁLUNK VOLT EGY FEKA GYEREK ANNAK A CSUKLÓJA VOLT TÖRVE, MÉG AZNAP MENT HAZA AMIKOR MEGVIZSGÁLTÁK.

"Aubagne - mi visz ki? ugy hogy egybõl oda?
vonat?"
-kimész Marseille-be vonattal és onnan felvisz busz Aubagne-ba.

elég sokmindent olvastam fórumokban a légióról, kihogyan élte meg és az alkalmassági vizsgálatokról, nekem majdhogynem semmise úgy volt ahogy olvasgattam. Valószinû mindenki másképp élimeg a légiót. Én igy éltem meg: Április 17én fogtam a kis csomagomat meg a jegyemet és a keletibõl elindultam, másnap reggelre szépen odais értem Strasbourg-ba. a laktanyán tárt kezekkel vártak, megnézettek velem egy videót megkajáltattak és egy ürlapot kelett kitöltenem amit szigorúan tilos volt aláirnom, az ürlapn olyan kérdések voltak, hogy a családomban milyen betegségek, mûtétek voltak, meg persze nekem voltak e balaseteim meg ilyen hülyeségek. ezt letudva meztelenre vetkõztettek, megnézték hogy egyben vagyoke, nincs e gerinc ferdülés, csonttörés. ezekután megkaptam az újnevemet, amit nem te választasz ki hanem õk nézik ki egy baszott nagy könybõl. Strasbourg-ban 4 napot töltöttem el egy arab és egy román figurával egyikünk se beszélte a másik nyelvét plusz franciául se tudtunk, de azért elvoltunk mintha 1000éve barátok lennénk. Strasbourg- a fõ tevékenységünk tévézés volt, ezt néha megszakitották egy kis wécé pucolással, festegetéssel, kocsimossásal, és napi 2x felmosással. 4 nap múlva kaptunk 3 jegyet Paris-ba egy nyomtatott térképpek és utunkra inditottak! én nemtudom hogy hogyan keveredtünk el a laktanyáig meg a vonatután még metrózni is kell, amin 4 szintes, 3 járat van és 8 felé ágazik, mind1, estére odaértünk. Parisban már izgatottan vártak minket. Újabb üres szoba pár órás néma ücsörgés után egy tiszt ránkrugta az ajtót és hivta a 3 Strasbourg-i lelkes jelentkezõt. itt kell majd irnod egy cooper tesztet de ez még nem az amit majd Aubagne-ban fogsz írni, ami az alkalmasságihoz tartozik. de ha ez nem sikerül mész haza! a teszt után újra meztelenre vetkõztetnek, elveszik mindenedet, itt is mint Strasbourg-ban kapsz egy büdös tréning ruhát (kéket). (Paris-ban saját fehérnemût, cipõt és pólot kell viselned, a mosás elég körülményes ezért úgy készüljetek hogy legyen váltás ruhátok bõven, azt nem fogják elvenni! Strasbourg-ban a saját fehérnemûdet viseled, Aubagne-ban ezekre már nem lesz lehetõséged.)szóval, felöltöztetnek beküldenek a tévé szobába, ittmár kb 50 kékruhás van, és megy a klikkesedés, verekedés volt, nemis 1, demivel Paris-ban még nem olyan nagy a szigor, csak szóban megintik õket, nekem ebbõl lett a problémám Aubagne. hétköznap 10percenként ugrasztanak fel és visznek dolgozni. hétvégén csak konyha munka van, oda elvisznek 10 wmbert a többi veri a faszát. és egyszer bekerültem a konyhára, van ott egy magyar tiszt, ha tehetitek akkor kerüljétek mert az nem normális, egésznap rugdossa ajtót és üvölt, engem 5perc után leordibált drogos gecinek, pedig nemcsináltam semmit, mind1, nemnormális. párnap múlva jött az elsõ orvosi vizsgálat itt kisgatyára vetkõztetnek, megnézik a szemedet, a fogadat, megmérnek hánykilóvagy és milyen magas, megnézik a lúdtalpadatis, és hogy nincs e nemi betegséged meg hogy egészséges vagy e odalent. ha itt nem felelsz meg csomagolsz, aznap mész haza. (nekem 3 lukasfogam van és van egy fekvõ nyolcasom amit gyökérkezelni kéne, de megfeleltem nekik) szóval nem kell parázni. sõt a kiskönyvet is eléd rakják, de mivel én szintévesztõ vagyok nem látom benne a számokat. ez sem volt probléma. Paris-ban 7 napot töltöttem el, a hetedik napom reggel elvisznek Marseille-be onnan pedig busszal felvisznek Aubagne-ba. Újra feltartott kézzel, meztelenül kell állnod kb 20 percig, itt elvesznek mindenedet ami a civil élethez tartozik! újabb büdös mackó, kapsz 2 alsónadrágot, meg két hófehér zoknit,(amire kurvára kell vigyázni mert lopják mint az állat!!) és cipõt, fogkefét fogkrémet, borotvát, törölközöt meg valami szappannak nevezett zsír kockát😄 Ittmár elég katonás a fegyelem, cigit alig kapsz, van szekrényed aminek pöpecnek kell lenni az ágyaddal együtt. ebben a laktanyában nagyon sok a magyar tiszt, ezért, nagyon de nagyon figyeljetek oda hogy mikor mit mondtok, mert kurvára megszopatnak ha olyanról beszéltek és épp meghallja egy magyar tiszt!! itt már sehova nem mehetsz sétálgatva. mindenhova futva kell menni, én ezen elég jókat nevettem, addig mig a tiszt észre nem vette és lenyomatott velem 70 fekvõtámaszt😄 párnapmúlva vittek cooper tesztet irni! Nagyon sok helyen olvasgattam hogy fákat kell rajzolgatni meg ilyenek, ez mind hülyeség. elültetnek egy számitógép elé amin már a saját anyanyelveden van a szöveg, 3 részbõl áll 1 részre kapsz 20 percet. tehát 60 percig csinálod a tsztet, az egyik része matek, és elég sokszor bukta matekból, amikor nem akkor is kettes voltam, de nevetve csináltam meg az egészet 11 perc alatt!! ha ez sikerül vissza hivnak a géphez félóra vigyázban állás után, és félóráig klikkelgetned kell a jó és rossz tulajdonságaid közül. ha ide nem hivnak vissza akkor nem sikerült a teszted, csomagolsz, aznap mész haza. én a teszt után egybõl mentem újabb orvosi vizsgálatra (ez nem mindenkinél vagy igy, van aki napokat vár a külömbõzõ alkalmasságikra, ha bele esel a 10 emberbe akkor mész aznap, ha nem akkor vársz.) itt újra meztelenre vetkõztetnek, megnézik a szivedet, voltak e mûtétjeid, töréseid. megnézik a füledet egy csend szobában. (remélem mindenki tudja miaz) itt rákérdeznek a családi állapotodra és ami nagyon fontos, a rendõrségre!!!!! el kell mondani mindent mert ha letagadsz valamit akkor csomagolsz, aznap mész haza! ha õszintén bevallasz mindent névetelen vagy, azaz maradhatsz! tehát a legkisebb dolgokatis elkell mondani!! ez tényleg nagyon fontos😊 ha ez megvan minden megy tovább mint eddig. (bármelyik alkalmasságin végzel, nem kapsz eredményt ha sikerül, csak ha nem vagy alkalmas, tehát ha alkalmas vagy senki nem mond semmit!) újra mennek tovább a napok, eljött a péntek, fizikai alkalmassági. itt kell futnod, húzockodnod, és köteletmásznod. a futás: beállsz egy 20 méteres sávba az egyik végébõl a másikba kell sipolásra oda érned, az elején csak kocogni kell, aztán egyre gyorsabban sipol, a végén már sprintelsz, ezt minimum 7x kell meg futnod, indulási pontból elérsz a másikba, aztán vissz az indulási pontba, újra a 20 méteres szakasz másik vége, és vissza az indulási pontba, ez számit 1 nek😄 ( remélem érthetõ) itt a kép ha nem volna elég érthetõ-> - http://www.legion-recrute.com/images/tests_sport/luc_leger_1.jpg - http://www.legion-recrute.com/images/tests_sport/luc_leger_2.jpg - ha nem sikerül odaérned a sipolásra a tiszt keresztbe tiszi a kezét és kiállit, ha ez megfutottad, mész húzockodni, minimum a 4 de jó ha 8x felhúzod magad! nem elég ha csak felhúzod magad, bekell rakni az állad alá a rudat, külömben nem számolja a tiszt! ezt letudva felkell másznod egy 5 méteres kötélen, láb segitségével, vagy nélküle, az mindegy! idõt nem mérnek csak a futásnál! ha ezen túlvagy kapsz egy zöld pólót és mehetsz dolgozni a picsába! ezek után márcsak a Gestapóval van egy személyes elbeszélgetés, ami mindig csak csütörtökön van, és csak jövöhét csütörtökre tudodmeg hogy légiós leszem vagy sem. lement a szombat, jött a vasárnap. én össz verekedtem egy gyerekkel amit nem lett volna szabad, mint már emlitettem itt Aubagne-ban elég katonás a fegyelem és nagyon odakell figyelni hogy mit csinálsz. engem ezért a verekedésért basztak ki 3 hónapra. Sajnos itt megroppant az egész, eljött a hétfõ, délelött dolgoztam, délután már elvittek lefényképezni össze szedtem a cuccomat amit adtak, felvettem a civil motyómat, és Aubagne- minden eltöltött napért kapsz eurot, én 6 napra 233 eurot kaptam, örültemis neki😊 (a többi városban eltöltött idõdért nem kapsz semmit, ez csak Aubagne-ban van!) Mindennap meg le Aubagne-ból busz a Marseille-i vonatállomásra, levisznek és kapsz egy jegyet abba a városba ahol jelentkeztél, ide nem kötelezõ elmenni, innen már azt csinálsz amit akarsz! én nem is mentem vissza Strasbourg-ba. Azt elmondom hogy franciaországból 4 átszállásal 480 euró a vonatjegy, szóval jobb ha mindenki még itthon, odavissza veszi meg a jegyet, mert ott ragadhat a pályaudvaron. engem hétfõn délután raktak ki a pályaudvarra, kedden tudtam megvenni a buszjegyet, péntekre, 90 euroért. tehát 3 napot hotelban aludtam csótányok közt! hosszab volt az a 3nap mint a légióban eltöltött 3 hét! Nagyon sokan csinálják azt hogy fogják az útlevelüket felbasznak egy napszemüveget és elindulnak a légióba, nem szabad!!! számolnod kell arrais hogy nem lesz mibõl hazajönnöd, mert ha Aubagne-ba 2-3 alatt lemegy az alkalmasságid, annyi pénzt kapsz hogy a faszodat se tudod kiverni!! Remélem minden kérdésre megtaláljátok a válszt, próbáltam minél részletesebben leírni az egészet. Ha valaki Augusztus elejére tervezi a kimenetelta légióba, akkor az irjon eg levelet ide: [email protected] és mehetnénk együtt!

Aubagne - mi visz ki? ugy hogy egybõl oda?
vonat?
az a leggyorsabb ut mert mindenképp ott kötsz ki végül

Akkor érdemesebb lenne ha Aubagne-ban jelentkeznék?

"Hi.Ha Strasbourg-ban jelenkezek akkor ott is csinálom a felvételit vagy elvisznek más helyre?Meg még annyit hogy mivel érdemesebb vonattal vagy repülõvel? kösz"

- Strasbourg-ba jelentkezel akkor még 2 városban fogsz eltölteni kb 2 hetet és a hartmadik héten csinálod az alkalmasságit, addig wécét takaritasz és csikket szedsz!
- ha az anyagi részét kérdezed akkor vonattal kevesebbõl kijössz, kedvezményesen kimész Strasbourg-ba 10ezerért, repülõvel Paris-ba tudsz kimenni fapadossan 20.100 ft-ért.

Hi.Ha Strasbourg-ban jelenkezek akkor ott is csinálom a felvételit vagy elvisznek más helyre?Meg még annyit hogy mivel érdemesebb vonattal vagy repülõvel? kösz

a szakmai végzetségrõl annyit hogy biztos job ha azért valaki tanultan megy oda mert mert ott is azért van fizika meg stb és job ha alap megy
tehát nem rosz ha tudsz valamit
fejemen volt de nem vészes és nem akadályoz akkor nincs baj gondolom
ha csak annyi mitn egy csonttörés szvsz nem, de ezt igazábol orvostol kell megkérdezni, sima csonttörés ha nem akadályoz nem gáz szerintem

nem 😊

ja voltál?
még egy fontos kérdés 2x hogy ha kiskoromba betõrt a fejem egy picit tõb mint 10 éve az gond? mint pl egy csontõrés
Thanatos te voltál légiós?

bizonyitvány nem kell 😊
szakmai végzettség nem számit semmit se, nem érdekli õket, majd õk megtanitanak arra ami kell

ha fizikailag ugyan ott vagy (sõt valszeg jobb is lehetsz ilyen téren... 😊 ) akkor igen, sõt...
18 éves az pont stimm, 17 az nem tul jó még a hercehurca miatt a szülõi engedélyel de 18 évesen már pont ugyanannyi esélyed van

nem akarok én okoskodni de szerintem ugyan anyi esélyed lehet vagy akár még tõbb is ha pl tesztjeid jobbak vagy a fizikai felmérésed de akár a szkami végzetséged is lehet meghatározo gondolom !?
pl egy pincér meg gépgyátás technologus ennél azért van kûlõmbség nem igazM
Az utóbbira gondoltam de kössz az infót.Ja és még annyit hogyha 18 évesen akarok jelentkezni akkor ugyanannyi esélyem van mint pl egy 25 évesnek?

amugy tudatomveled hogy csak még most kezdtem ezt a forumozást és ezért volt az a sok hozzászolás és 18vagyok
megkõszõnném ha valaki tudna válaszolni a kérdésemre
meghogy ha jelentekezetk vinni kell a bizonyitványt?:ASDSDA
saját fizikumod szempontjábol biztos elõny, miért ne lenne az?
vagy ha arra godnolsz a légiot nem rédekli semmiféle pappir, igazolás, oklevél, bizonyitvány, vagy akármi

Hi.Ha küzdõsportot üzök az elõny valamennyire?

izé, hsz-eid alapján min korhatár még tuti nicsn meg nálad szal ráérsz még ezekkel 😄

fentrõl hátsõ alulrol 2 HIÁNYZIK ( ez kimaradt )
még egy utolso
sok fogam kezelt tõméssel és rendebn van de pár fogam aszem fentrõl hátso meg alulrol 2 az gond? de lehet viszanõ kituggya....asD:_?ASD
ja még valami mennyi a minimum test suly?
hello mindenkinek
kérdesem az hogy ha valakinek volt csontõrése az kizáro ok?
nekem kiskoromban a felyem szakadt be de nagyon régen és azota gondolom BIZTOS õszefort tehát egy ilyen kizáro ok?
amugy besetem a radjátor mõgé:AS_D:AS😄?
60% kezeletlen, tömésed lehet akrámennyi ha rendbe van rakva, meg van csinálna, ápolva van etc..., magyarul ne legyen lyukas, félig/teljesen szétrohadt fogakkal tele a szád és akkor jó vagy

HOgy érted hogy 60% hiányzó fogak vagy például tömés?

hát a 60% elég régi info, szvsz már nem "csak" 60%-nak kell rendben lennie..., a szintévesztés meg nagyon függ attól hogy milyen mértékû ugye, meg persze a mezõnytöl is...., logikusan ha másik 20 félvak-al együtt jelentkezel felvesznek, de ha másik 20 100%os atléta van melletted akkor ugye nem sok az esély...

60%?Akkor nincs gond
Nem nem hiszom hogy egy kis szintévesztés gond lehet
a fogaknak min. 60% nak épségben kell elnni... Ultrakrisz, nem halottál vmit a színtévesztésrõl?