A Francia idegenlégió

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Volt már valaki jelentkezni a légióba?? mert annak a beszámolójára kiváncsi lennék 😛
egyébkét tényleg a 2 REP hez szinte a legnehezebb be kerülni?

*by
... 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

hát akkor +1 "igy van mert csak" érv bye ffl... 😛PP

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Pedig mennének ezerrel😊)
Korzika játszik úgy tudom meg Thaiföld,oda szivesebben mennének.
Amugy Billy asszondta hogy nincs különbség,csak tradició a név.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

lehetelvégre ugye djiboutiba mindig küldenek tournantra valamelyik másik ezredbõl, mig pl ugye a 2rephez nem igazán megy az 1reg tournantozni 😛

Lehet hogy azért maradt féldandár,hogy rotáltatni tudjanak más ezredekbõl is oda századokat......

amugy nagy itt a apngás, bár indexel meg gyalogságüberalles-el ugyis le vagyok maradva nagyon 😄

hát ha a neve más akkor már a besorolása is, az más tészta hogy ugye a "besorolás" sokszor nagyon nem fedi a valóságot..., amikor hadosztálynak vannak kikiáltva olyna egységek amik az ezred létszámfeltételeinek se felelnek emg egy nagyobb vérfürdõ után, vagy amikor egy kisebb egységbe tuszkolják be a létszám kétszeresét a hirtelen toborzásnál 😊
igaz ezek nem békeidõben állnak fent de azért elõfordult már iylesmi jópárszor, de a besorolás ált az amit a neve is tükröz..., ha valmai ezred akkor ha a fene fenét eszik si ezred lessz mégha ket fõböl áll akkor is 😄

Hello
Nem voltál pontatlan,éppenséggel ki tudja ,lehet hogy ugyanaz a besorolása mint a többi ezredé,csak a nevében más.....

sorry a pontatlanságért 😊 elõferdül 😛
thx a korrekciot 😊

Van még egy altiszti rendfokozat,a legmagasabb,a"major"......

Ha pontosak akarunk lenni:13e Demi Brigade de la Légion Etrangere
Kb.féldandár......😊)pár film a légióról

Légionnaire: légios, elsõ évedben (kiképzés éve) 2nd class legiós vagy, utána 1st class légios leszel

caporal: tizedes

caporal-chef : szakaszvezetõ

sergent: örmester

sergent-chef: törzsörmester

adjudant: zászlós

adjudant-chef: törzszászlós

Danny1987
THX

Live for nothing or die for something.

Danny1987
Légionnaire Caporal Caporal-chef Sergent Sergent-chef Adjudant Adjudant-chef

Ezeket is meg tudnad mondani hogy mit jelent?

katonaságnál nem hiszem hogy kizáro ok lenne ha valaki "tul" magas ... 😉 tudod diszszázad meg egyebek...

1 RE: gyk a légio anyaezrede, parancsnokság, toborzás, adminisztrácio etc, ergo ide biztos nem kerülsz alapbol, vagyis midnenképp kerülsz de csak kiképzésre..., az elsõ rendes zolgálati hely midnenképp harci ezred ugye...
1 REC: könyülovasság... 😊 alias páncélos ezred

1 REG: elsõ utász ezred

2 REP: ejtõernyõs ezred...

2 REG: második utász ezred

2 REI: gyalogos ezred 😊

3 REI: szintén gyalogos ezred, francia guyana-ban, a rakétakilövõ állomást örzik, dzsungel kiképzés, etc...

4 RE: kiképzõ ezred

13 D.B.L.E.: djiboutiban állomásozo ezred, gyk ottnai rendfenntartás, kiképzések, etc

elsõre ennyi ha bõvebben kell akkor utána kell keresgélnem 😊

Danny1987
Rang Szolgàlat 1°RE 2°REP * 3°REI ** 13°DBLE ***

Az RE REP FREI DBLE miket jelentenek.
Ha 197 cm a magaságod az kizaró ok lehet???

Szevasztok fórumozók
A Kinizsi Pál tiszthelyettesképzõbe jelentkeztem, és most az alkalmasságin lövésznek alkalmatlannak találtak a szemüvegem miatt, ami -1es, egyébként minden rendben volt. Az érdekelne, hogy van-e egyáltalán esélyem, és ha van milyen egységekhez oszthatnak be.
Kérem csak hozzáértõ vállaszoljon,vagy linkeljetek be valami oldalt, mert én csak az erönléti minimufeltételeket találtam meg.

hoy ehh

ez most komoly?😄 aki fizikálisan nem felelmeg az ott bukik ki, akimeg egészségügyileg nem felelmeg annak meg ott törik derékba az elképzelt jövöjét.

ja, kérdés, ninkáb a fizikain buknak meg vagy inkább az egészségügyin?
De mégis mi az amin annyian elbuknak? nembírják fizikailag pl?

http://csuknorisz.mybrute.com

100ból 13 ember, az se rossz 😊

valahol olvastam hogy a 2007-es évben jelentkezõknek csak 13%-ka feleltmeg az elvárásoknak😊

tudommal ez az arány mamár rosszabb inkább 10bõl 1, de igazábol ez eléggé helyzetfüggõ..., ha épp sok "turista" jelentkezik nyáron lehet 20ból 1 is, ha meg épp szinte sneki sincs akkor meg lehet 5bõl 1 is, mikor hogy...

kérdezget, mindenrõl 😊

bocs hülyeséget írtam... fordítva!!! 7-1 ember marad meg alégiósnak a töbit hazaküldik... vagyis ezt hallottam más portálokon... ez igaz, anonym???
AZT HALLOTTAM 7-1-ET HAZAKÜLDENEK A JELENTKEZÕKBÕL MIELÕTT A 4 HÓNAPOS KIKÉPZÉSRE MENNÉNEK... EZ IGAZ, ANONYMUS?
Hello.A felvételi résznél melyik részen esnek ki a legtöbben(fizikai, egészségügyi,pszihológiai)?Még annyit hogy a gestapó az mit csinál csak elkell neki mesélni az életed, meg kérdezget is és mirõl? elõre kössz a válaszokat.

http://csuknorisz.mybrute.com

hát én megnéztem anno a demo-t..., még ugyis elég gagyi hogyha a légiot kiveszük a hypebol, de igy... 😄

http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/code-of-honor-the-french-foreign-legion-FU12.html

engem megnevetettet😊

kacz kacz kacz 😄 én is kinõttem belõle csak ha nagyon fontos akk használom, és ez fontos de írok privibe!!!
Pesti vagyok és igen megyek vissza agusztus elején, az msnbõl megmár kinõtem😊 ott az imél vagy irj privibe..

I.C.ram
Elmész magyar ortopédiára, és megmondják. Talán még korrigálni is lehet.
anonym21, hova valósi vagy? mész vissza? ha van add már meg légyszíves az MSN címed!!! köszi
ha valaki ludtalpas azt hogy lehett észrevenni?
( orvosi vizsgán kivûl )
illetve ah az akkor lehet 1 éven belûl javitani és megszûntetni azt?
Rolika16
Hát én nem láttom hol válaszólt rá ...

Ezt írta : Röntgen nem csináltak velem, nem is hallottam hogy csinálnának.. de ebben nem vagyok biztos. lúdtalp, ráállitanak egy üveg kockára amiben ferdén van egy tükör, ráállsz mögéd áll az orvos és ha gágog csomagolsz és aznap mész haza!

Mersant
mar reg valaszoltak ra hogy nem, olvassal mar 1 kicsit!

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Rolika16
Válaszólj már kérdésemre lécci ! tehát aki lúdtalpas az nem lehet légiós ?

ezt most komolyan kérdezted?

gerincferdülés kizáró ok?

Sokan izgulnak mert szemüvegesek, és hogy kizáró ok. nem fossatok, rengeteg szemüveges van a légióban. Nyelvtudás sem szükséges, ha nagyon akarja igyis ugyis megérteti veled a tiszt amit akar. Bár jó ha hamar megtanulod mert a francia olyan hogy nem beszéled az õ nyelvét aztmondja rád hogy buta vagy. a 4 hónapos kiképzés alatt megtanitatják veled a nyelvet. Amúgy minden második tiszt beszél angolul vagy németül.

Minden reggel a sorakozónál az az elsõ hogy megkérdezik ki az aki megy civilbe, kiállitanak és délutánig ott kell egyhelyben, vigyázban állnod amig nem foglalkoznak veled. az hogy ki mondod azt a szót hogy civil nem vétek, azért az már durva lenne😄 álltalában a franciák mondanak civilt, nagyon sok az ilyen diszkós kis köcsög aki otthon össze cirkuszol a szüleivel és bevonul a légióba aztán 3-4 nap muva megtörik a lelkivilága. volt olyan francia srác aki az anyukájával jöttbe mert 17 éves volt, 1 hét után aztmonda hogy õ megy a mekibe zabálni és reggel a sorakozónál civilt mondott. sok az ilyen kis madár, de ezek kiesnek hamar.

sokszor írtad hogy ha civilt mondasz akkor rögtön kizárnak, Ne haragudj de nem értem, tehát ha kimondod ezt a szót az már akkora vétek hogy csomagolnod is kell? Vagy mégis miért kéne valamire ezt mondani. Bocsi, de furdal a kiváncsiság, hogy mi ez.

http://www.legion-recrute.com/hu/

fain kis oldal, elég sok infó lejön belõle..

Rolika16
Válaszoljatok már rá lécci 😊

kamuflázsból lehet szerencséd lenne..

Rolika16
Tehát ha vki lúdtalpas nem is kerülhet be ?

"de ha az orvosin megfelelsz "*

Végleg csak akkor tiltanak el ha civilt mondasz vagy esetleg csúnyán leszerepelsz a cooper teszten, vagyha olyan egészségügyi problémád van amit nem lehet helyrehozni, pl hiányzik 1 ujjad mûtötték a szived, hiányzik egy szivbillenytyûd meg ilyenek, de ha az orvosin nem megfelelsz de nem tudod felhúzni magad 4x vagy nem futod meg a minimumot akkor még visszamehetsz mert ezeket helyre lehet hozni idõvel. eltilthatnak 3 hónapra, 12 hónapra, és 18 hónapra.

attol függ hogy utasitanak el, elvileg van a végleges elutasitás meg a 3 hónapos, a véglegesnél nem mehetsz vissza, 3honaposnál meg 3 hónap pihi után megprobálhatod újra