A Francia idegenlégió

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni hogy handikep-e az hogy van ismerõsöm a légióban a felvételnél? 2 éve van kint és elõször azt mondta hogy ha én is megyek meg ne említsem a gestapo elõtt most meg azt mondja hogy szóljak neki mielõtt megyek... szóval kicsit elbizonytalanodtam hogy megemlítsem-e?

kösz.
augusztusban nem nézték.
Szeva! Én igen...
Aha!

highlander15
Van addig egy egyetemi évem és nem szeretném félbeszakítani.

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Mi tart vissza?

Egy olasz pumpás sörétes.

http://www.youtube.com/watch?v=WQL0QiqikEE

highlander15
Nyáron megy ki valaki jelentkezni?Én ki szeretnék menni.

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

http://tdm.vo.qc.ca/para/para010.htm

Lesz válasz,ahogy lesz normális netem. Hétvégén.

Nemco tudtommal ez a legfontosabb az orvosi teszt-nél ..
Merevke

A fusilliers m. os cikkedben van egy kép,
letartóztatást vagy mit gyakorolnak a blökisek,áll egy faszi háttal,
azon milyen fegyver van?
(Elsõ blikkre valami átalakitott M14 est tippelnék)

A másik, akkor most ezek a haditengerészethez tartoznak?
A troupes de m. meg önálló fegyvernem vagy a szárazföldi erõkhöz tartozik?
A másik, magyarázd el please, a metropolitain szó jelentését, ebben a vonatkozásban.

Mert bakker én már attól a falnak megyek, hogy a büdös gyikba lett a francia SAS bõl meg a colonial parákból tengerészgyalogos? Mármint ha voltak külön RIMa
ezredek, meg voltak külön RPC ék és a gyarmatok megszünésével át kellett alakitani az utóbbiakat, miért nem "sima" ejtõernyõs ezredek lettek?

Ja, a colonel szó meg a colonne- ból jön?

Vagy de.

Ludtalpat meg sem nezik.
Hát sziasztok 😊..
Ha jól tudom lúdtalpast alapból fel sem vesznek, valaki valami ellentmondást? Vagy ez tényleg igy van?
Kösz a cikkeket

Koszi szepen merevke. Habar meg van 1 ev mig elmegyek sokminden valtozhat az az ido alatt, de minden esetre remelem hogy magyarkent fogok menni.
Szevasz!

Mind a két menzetbõl sokan vannak.Kiképzés után a századomban románból volt sok.3-4 évvel késõbb,meg magyarból.Volt olyan,hogy a szakaszomban 9 magyar volt a 29 fõbõl.A szobába belépve jobb oldalt volt 3 ágy.K. István,Sz. István és D. István volt a sorrend.😊Magyarokat talán kicsivel jobban szeretik,de tapasztalatom szerint több magyar szökik meg,mint román.Ennyi lehet a negatívum.Ami jó pont,hogy a 3 legkitüntetetebb légiós mind magyar volt.Igaz,több mint 50 éve,hogy már meghaltak.Felvételi végén meg van egy nemzeti létszám korlát.Ez a következõt jelenti.Minden teszten,vizsgálaton megfelelt 75 fõ(csak írtam egy számot!) és ebbõl 7 magyar van.Mivel arra ügyelnek,hogy a kiképzõszakaszokban egy menzetbõl ne legyen sok,így nemzetenként 3-4 fõt fognak csak felvenni.A többit meg elküldik.Az,hogy mi alapján döntenek csak õk tudják.Mivel románok többen vannak,így matematikailag magyar papírokkal több az esélyed.

@retimester Nem adnak plusz pontott hogyha tudsz franciaul , vagyis nincs tobb esejed hogy bejussal , de azert jo hat tudsz egy par szot / mondatott.
Sziasztok! Korulbelul 1 ev mulva elszeretnek menni a legioba.Egyetlen baj , az , hogy roman vagyok , Erdelyben lakom , es ahogy tudom nagyon sokan mennek Romaniabol , es Moldovabol is. (vagyis kicsi az esej hogy bejussak) Mikor ott megjelennek a moldovaiak oket is romanoknak tekintik. Most az iden megkaptam a magyarallampolgarsagot es megszeretnem csinalni a magyar utlevelet. Azt az egyett nem tudom hogy magyarkent mennyek vagy romankent? Magyarorszagrol is sokan mennek?

Remelem nem gond hogy ekezetek nelkul irtam.

Koszonom elore is a valaszokat.
Szerintetek aki kicsit tud beszélni franciául és érti is azt, az nagyobb eséllyel indul? vagy egyáltalán semmit sem segít ha az ember itthon elkezdi kicsit tanulni?!
Az itt szolgáló nagyrészt cch -nak jó faszverõ helye van itt...😄
Nem tudsz feltenni csak kis fos képet, file megosztók,képmegosztók közül sok le van tiltva.....mindjárt megkérdezem

Az istenért se lehet feltölteni!😊) Majd aki akarja a link alapján megnézi.

http://www.kephost.com/view3.php?filename=0opvcagtkos9032z5lnj.jpg

" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" />

[/url][/img]

akkor nincs ötletem😄

Köszi!Feltettem bemásolom a dolgot itt,de baszik megjeleníteni.

[/url]" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" />

[/url][/img]

azt kell hogy van egy képed Googlen keresel képfeltöltõs oldalt fel töltöd URLjét leszeded (feltöltés után általában kiírja) azt itt sg-n képfeltöltés be illeszt azt csumi

Köszi,én is próbáltam azzal a szarral de nem tudok!Olyat kér,hogy kép URL-jét.Itt már meg vagyok lõve,mert ilyenem nincs.😊Képfeltõltéses módszer meg egy kalap szart se ér.Nem lehet szóköz a nevében.😊)

/forumkepek/2011_11/Strasbourg.jpg[/IMG" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" />

képbeszúrása és link azt van kép

Hogy a tökömbe lehet ide képet feltenni?

GasMask és Tomika1990 leb.szott,hogy miért nem érdemben szólok hozzá a témához.Szerintem ez miatt aludtam tegnap este nagyon rosszul.Elsõ gondolatom az volt,hogy ezt valahogy jóvá kell tennem.Mivel tervben volt,hogy délelõtt átugrok a németekhez így az az ötletem támadt,hogy lefényképezem a strasbourgi toborzóirodát.😊Remélem ez már megfelelõ hozzászólás a kényes ízlésüknek is!😊

Köcsögöt???
Te légiós vagy???
Gratulálok kecskeszar!!!
Üdv!

Privibe írtam.

Üdv!

Csák tátom a számat, és nézek ki a fejembõl.

Nagyon ritkán találok ide, de ilyenkor mindig csodálkozom, hogy mennyit változott a világ.

Valamikor úgy ment, hogy aki menni akart az kiment. A selejt megszökött.

Mindig voltak olyan emberek akik szerettek nagyzolni, okosnak látszani stb. Nekem az a véleményem, hogy azok az emberek akik valamit is adnak magukra, nem beszélnek arról ami a seregben történt, legfeljebb arról ami valamikor "bulis" volt.

Miért is? Ezt mindenki maga válaszolja meg magának.

Elnézem sokszor azokat akik menni akarnak. Sajnálom õket. Komolyan.

Megtaláltok a weblapomon.

Legyetek szépek, és kövérek!<#wave>

Szevasz!

Kit lõttek le?Kire gondolsz?
Halottról jót vagy semmit!
Nem hiszem,hogy megérdemelte!

ja merevke a 2regben lötték agyon a köcsögöt...
megérdemelte...
Mióta idetoltad a képedet azóta ilyen a topic te faszfej Gasmask, fogd már fel hogy egy retardált csiga vagy, vedd már észre magadat te selejtes gyerek. El lehet tényleg húzni innen GasMask, ne itt oszd s hülyeségeidet kérlek!!!
Wampa hova valósi vagy?
Egyre szánalmasabb ez a topic ..