A Francia idegenlégió
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehet eltévedek de legalab tanulok valamit remélem😄
War. War never changes.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Te,? mehetnénk együtt
én pl ha midnenáron aktona akarnék lenni akkor csak légio, azon egyszerü okbol hogy a magyar hadsereg baletthadsereg kb, más lehetõség meg nincs, nem kell ehez variálni a családal meg iylesmivel, 2 komábol levonni következtetést akik kitudja milyen légbõl kapott dolgokat mondanak hogy lehessen story-zgetni..., hát szvzs nem tul jó tölet...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
War. War never changes.
tûkõr segit?😄
http://www.legion-etrangere.com/
ez pedig konkrétan a felvétleirõl magyarul:
http://www.legion-recrute.com/hu/
én egyenlõre egyiken se találtam emlitést se a témárol, nem hogy konkért dioptriát 😞
War. War never changes.
a légio honlapján nem találtam meg a szemüveges részt, tdusz egy direkt linket dobni?
magyarán elméletileg felvehetnek igyis
ettõl még persze az esély romlik
ha van két ugyanolyan képességü jelentekzõ, egyik szemüveges, másik nem, logikus hogy a nem szemüvegest veszik fel
Amúgy a légió honlapján minden infó megvan, a szemüveges is...
War. War never changes.
De Thanatos!!! KÉRDÉSEM LENNE!!! TE UGYEBÁR VOLTÁL KINT! SZÍNTÉVESZTÕKET VESZNEK FEL?
a családnak meg leginkább semmi köze szvsz ahoz hogy valaki katona akar-e lenni vagy nem 😊
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
ezen kivül van még 3 nem harcolo ezred (1 parnacsnoki, 1 kiképzõ, meg egy amit nemtudok hirtelen pontosan mi a szerepe)
specfoce alakulatokal összehasonlitganti faszság, a légio reguláris alakulat, ha specforceal akaarja hasonlitgatni a gcp-vel tegye (megjegyzem hallotam mrá amugy oylan maygar "különlegesalakulatos" mókusrol aki csunyán beéget a légioban...)
ami eszközöket felsorolt az mind vna a francia haderõnek, és a legéió francia haderõ része, az hogy a légionak konkrétan nincs butas, olyan mintha azt modnanád hogy a mélyégi felderitõknek miért nincs atombombájuk... (itt jegyzem meg amiket felsorolt eszközöket egy sincs csak a sas-nak személyreszoloan) ennyit errõl... (és páncélos alakulata spec van a légionak is...
ennyit kb a ténykerõl, a fröcsögésre nem reagálok, és szvsz te is fölöslegesen teszed, hagy hagy maradjon meg a saját hülyeségeiben és annyi 😊
(jah és még annyit hogy a franciák lehet nem nyerték meg midnen háborujukat de azrét hozzánk képest igyis égés föld..., és járjon az illetõ még töriórára mert a 20. századi történelemmel kapcs nem nagyon van képpen, a hadtörténelemel kapcs meg még annyira se 😊 )
-Indokoltam a hsz-ban. Kihívás: Elég sok hadsereg van jelen a koalíciós meg az ISAF erõkkel Irakban és Afganisztánban. Úgy értettem, hogy az nem kihívás? Ha a saját hadseregeddel, a saját nyelveden katonáskodhatsz. Elismert, fejlett hadsereg: elismert maximum mint zsoldos sereg, azért a franciák nem voltak a toppon háborúskodásban a 20. században. (talán elõtte se, azokat max törióráról tudhatnám ) Fejlettnek nem igazán nevezném a légiót. Tulajdonképp semijük sincs. Páncélozott, asszem csak vmi csapatszállító, légierõ is max vmi szállító. Semmi komolyabb csapásmérésre alkalmas légierõ, páncélos alkalmatosság. Se tüzérség, se mûholdak, se semmi high-tech cucc, amit az amcsiknál láthatsz. Most gondolj bele mennyibe kerül egy hadsereg fentartása. Van olyan aki egy olyan fullos hadsereget zsebbõl fizetne, mint mondjuk az amerikaiaké vagy az angoloké? Nem nagyon. Akinek lenne rá pénze, az úgyis vesz sajátot. Leszel valaki: a légió nem azért "kemény", mert olyan a kiképzés színvonala. Azért tegyünk már össze egy SAS-est vagy egy Szpecnazost, vagy akár a magyar különlegeserõkbõl valakit egy légióssal. Inkább pont azért mert ott aztán nincs olyan, hogy polgári jog, meg hasonlók. Ott keményen megalázzák az embert, pont azért, hogy MINDEN ESETBEN kövesd a parancsaidat. Mert bizony elõfordul, hogy nem éppen helyes cselekedetek végrehajtására bízzák meg õket. Lévén zsoldos sereg, kire néznek csúnyán a politikusok, ha nem tetszik a helyzet. A bérlõre? Lásd. Blackwater Irakban. Amúgy jópár ezredet feloszlattak, ezért mondtam, hogy leszálló ágban van. Azért én speciel nem akarnék egy olyan hadsereghez tartozni, aminek van egy fél ezrede. (jó ez azért sarkalatos példa, de remélem érted mire gondolok)
ez mennyire igaz?
válaszolno akarok neki csak nem tom mit....
Lehet köcsög voltam, nem értek annyir a témához, de sztem esélyes...
War. War never changes.
fizetéskezelési kötlséget paszs, de kétlem hogy sok.
ez igy stimmnek tünik, igy végülis elég lehet 50k
sok szerencsét 😊
igy lehet foglalni repûlõjegyet:
az Ön utazása
induló járat
odaút
Budapest - Ferihegy 1 >>Párizs - Beauvais
05/04/09 W6 223
indulás: BUD 12:15 PM
induló járat
odaút
Budapest - Ferihegy 1 >>Párizs - Beauvais
W6 223 - indulás: BUD 12:15 PM 05/04/09
érkezés BVA 2:30 PM 05/04/09
az ár részletezése odaút
BUD >> BVA (Web)
1 utas @ 9170 HUF 9170 HUF
adó és illeték
fizetéskezelési költség nélkül, összesen: 12990 HUF
max mennyi lehet a fizetékezelési kõltség?
a viszzautat is le lehet foglalni aszzem ot is az meg 39 EURO-50EURO-tol 150 euroig ment
de kb 50 euro is 13000 ft kb
szerinted ez igy igaz?
gyõr-bp-t meg taxit nemtom, de azért az az 50k elég necces szerintem
györböl budapestre busszal,es ott meg taxival ferihegy ,majd repulovel ( Wizzair ) parizs es onnan meg gyalog tervezem megkeresni a toborzo irodat .
es meg a visszautnak is ki kell jonnie ha ugy alakul .
szerintetek kijon ez az egesz 50000ft bol?
es valakinek van mas otlete? esetleg ne igy csinaljam vagy valami ?
Az utolsó menedék a válságból: a francia idegenlégió
http://inforadio.hu/hir/eletmod/hir-243113
valakinek valami véleménye van?
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.