A Francia idegenlégió

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

beszolhatnek maskepp is de az nem teccene
nem duzzogok de irritalnak az olyan bekepzelt gyerekeket mint te
Gladiator
Jaj, de gizdan beszoltal-.-

Hagyjuk inkabb. Ha elore tudom, hogy ekkora duzzogas lesz belole, inkabb magamban tartom. Csak tanacs volt, de inkabb felejtsd el.

Masoknak valami ertelmes valasz?

olyan nincs ahova a te fajtad kell😊
Gladiator
Heh? Te kerdezted, hogy szerinted okosabb vagyok-e, mint te. En meg azt mondtam amit gondolok. Megis mit kellett volna valaszolnom? Egyebkent nem azert vagyok itt, hogy csatlakozzak a legiohoz, csak erdekelt a tema es utanaolvasgattam. Bar ki tudja, lehet meg valamikor a jovoben benezek oda is, hogy megtudjam mi az az igazi szopas😊

Egyebkent milyen ilyen komolyabb katonai szervezetek vannak meg a legion kivul, ahova mint magyar be lehet lepni?

inkabb nagykepu vagy.
de mire fel?
mit gondolsz a legioban dijazni fogjak ezt?
ha ott is kioktatsz masokat elobb utobb szopod a faszt ,de inkab elobb😊
Gladiator
A kommentjeidbol itelve egesz biztos vagyok benne, hogy okosabb vagyok, de ebbe ne menjunk bele😊

Egyebkent meg dijaznam, ha normalis hangnemben beszelnel. En elmondtam a velemenyem rolad, normalisan, meg ha eppenseggel nem is pozitiv amit irtam. Mit gondolsz, a nagy legiosdiban majd a tisztek a seggedet nyaljak? Kicsit bird jobban a kritikat, kulonben sirva szaladsz hazaig.

Arrol, hogy a 4 honap utan mi tortenik, nem nagyon talaltam infot. Persze, leirjak, hogy bekerulsz XY ezredbe, de hogy ott meddig mit csinalsz arrol nem talaltam semmit (max franciaul).

nem csak attol függ

értsd meg, ha konyhás kell mert nincs akkor az leszel
ennyi

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ált a kiképzésen legjobban teljesítõ 1-3 embert kérdezik meg ugy hogy az számít is valamit, de az is olyan hogy csak jobb az esély de ha épp máshova kellesz akkor máshova kerülsz...

a karosszéria lakatos meg a szakács meg nem a kiképzés alatt dõl el hanem késõbb az ezrednél

raádsúl úgy van hogy elsõ két év harcoló ezred kötelezõen, szóval csak utána kerülhet valaki pl az anyaezredhez ellátónak vagy hasonló (megjegyzem szakács a haroclo ezredeknek is kell... 😛)

+ba a konkrét "szakmát" mint a szakács ne keverjük össze egy beosztással, mint a konyhás pl, nagyon nem ugyan az, utobbi beosztást bármikor megnyerheti bárki, akár még büntetésként is, elöbbi meg a cte 07 (ezért sokszor 007es ügynök a gúnynevük 😛), ami már jóval komolyabb egy dolog 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

tényleg most olvastam az oldon hogy beszothat ilyenekre a légió,
á,akkor minnél jobban kell teljesiteni hogy jo beszotásra kerûljõn valaki.
szuperkommandos a valóságban eléggé kétséges, az inkább a filmekbe való, a szakács meg az irodista nem vicc, sõt

és nem, nem kell szakma, a szakmát ott tanitják meg neked ha arról van szó, szal nem hogy nem kell, de nem is nagyon számít ha van papírod

oké
Rengeteg minden lehet az illetõ, de ha jól ért a számítógépekhez és másban gyenge akkor lehet berakják irodába, ha van jogsi vezethez, és igen megkérdezik mi akarsz lenni, de nincs túl nagy befolyásolási jelentõsége a válaszodnak. Max a legjobbakat rakják be oda jutalomból, ahova menni akarnak.

War. War never changes.

ugy értem , lehet karosszérialakatos, és gépjármû vezetõ is meg még van néhány,
mi köze van a karosszéria lakatosnak a vezetéshez???
nem olvastad el?
amúgy csomó könyv van a légióról ahol a felvételirõl is írnak, na meg 1-2 magyar nyelvû oldal...

War. War never changes.

"sokan emiatt is dezertálnak mert nem olyan helyre kerülnek ahova szeretnének, tehát aki nem tudja elfogadni hogy bármi lehet és nem biztos hogy szuperkommandós lesz (tuti nem), hanem lehet hogy szakács vagy irodista, az inkább ki se induljon"

azt tudtam már hogy nem biztos oda kerûl az ember ahova akar
"szuperkomandosnak" meg gondolom jo pár év mire valakit igy hivnak.
de az lehetséges hogy még irodai munkára vagy szakácsnak is beoszthatnak? ( ezt csak viccbõl irtad? )
mert az olvastam az oldalon hogy karosszéria lakatos gépjármû vezetõ lehet ott de az gondolom csak ugy ha van szakmája.
jah és pls ha megoldható az alpári hangnemet mindenki fojtsa magába (akinek nem inge...), szerintem mindenki megpróbál mindenre normálisan válaszolni amire tud, személyeskedést meg hagyjuk mert fölösleges, életmódtanácsok szintén, aki akarja úgyis megpróbálja, aztán ha orra esik az már mindenkinek a magánügye, ha más nem ezzel is nyer tapasztalatot 😊

van fegyveres kiképzés a farmon, van sok menetelés, erõnléti felkészités, vasalás 😄DD

szal minden "szokásos"

jogsit is megszerzed elvielg a kiképzés alatt és ha nem tudnál úszni is megtanitanak 😛

elméletileg bevethetõ vagy mivel a kiképzés végén átkerülsz az ezrededhez akik ha épp mennek valahova értelem szerüen te is mész

a gyakorlat viszont az hogy egyre inkább szeretik az ezredek az alapon kivül kicsit a sjaát módszereikkel is felkésziteni az újoncokat (vanahl ezt nem is lehet elkerülni, lásd pl 2.REP)

de mindettõl függetlenül alap szinten harcképes vagy, ugyan nincs semmi különleges képességed/szakértelmed amit elsajátithattál volna a tournantokon, cte-ken, de ha muszály be lehet vetni

a gyakorlat meg az hogy jó pár cte-n részt fogsz venni mielött esélyed lehetne éles helyzetbe kerülni (van aki sose kerül...)

a cte-k elég szerteágazóak, sok egymásra is épül, a fõzéstõl a buváron át a mesterlövészig vagy hegyivadászig van mindenre cte gyakorlatilag 😊

és mielött valaki megkrédezi, nem, nem te döntöd el hogy milyen cte-re mész hanem a légio dönti el hogy szerinte hova való vagy 😊
(sokan emiatt is dezertálnak mert nem olyan helyre kerülnek ahova szeretnének, tehát aki nem tudja elfogadni hogy bármi lehet és nem biztos hogy szuperkommandós lesz (tuti nem), hanem lehet hogy szakács vagy irodista, az inkább ki se induljon)

persze vannak bizonyos modszerek amivel lehet növelni az esély, de az se biztosítás, csak növelted az esélyed 0.01%-al

ilyen pl ha valakinek van rádiós elõképzettsége akkor jó eséllyel "nyerheti meg" ezt a beosztás mivel jó rádiós a légioban is kevés van mint mindenhol 😊 (de nem, két hét alatt amatõr rádiós tanfolyamon senki se lesz jó rádiós... 😛)

"A 4 honap utan egybol bevetheto vagy? "
az alapkiképzés te, utána küldenek valami beosztásra és ha az megvan utána mehetsz kûldetésre,
nekem irod mien vagyok de azért,te kérdezel remesen egyszerû kérdéseket,kicsit gondolkodhatnál vagy utána járhatnál,mielõtt elsõre idejõszz és osztod azt észt, mert ez igy nagyon nem okés hogy leostobáz kõzben meg lofaszt nem tudsz az egészrõl...
😄
vagy azt nem érteted meg?=)
ha kcsit gondolkodnál akkor ,rákeresnél a légio hivatalos oldalára és ott leirják egyszerûen hogy is van a kiképzés, te agyoniskolázott.
mert te aztán olyan kurva okos vagy mi ?,te gyõkér azt hiszed sokkal okosabb vagy?
a légioba nem kellenek ilyen okostojások mint te, nyomorék.

a helyesirásról meg annyit hogy néha ps rõl irok és ott nem a legjobb irni ennyi.
OrioN the S
😊))

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Gladiator
Egyebkent valaki tudja hogy van pontosan ez a kikepzes? Miutan megvoltak a vizsgalatok, es mondjuk "felvettek", akkor utana van a 4 honap. Ez mibol all? Csak allokepesseg, vagy rendes fegyveres kikepzes, stb.? A 4 honap utan egybol bevetheto vagy? Azert nem tudom, 4 honapos kikepzes utan meg nem hiszem, hogy nagyon harcra kesz lehet valaki. Valamint az 5 eves szerzodest mikor kell alairni? A kikepzes elott, vagy amikor a 4 honap lejart?

Gladiator
En mar csak ilyen rohadek vagyok. El is megyek tisztnek az idegenlegioba<#idiota>

OrioN the S
En is akartam mondani ,hogy elobb a sajat anyanyelvet kene megtanulni meg a helyesirast es aztan a legio 😊 Csak nem akartam tul nyers lenni...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Gladiator
Jezusom, fuszeres...

A vilagert sem akarlak megbantani, de szerintem meg se probalj jelentkezni, csak penzpazarlas kiutazni. Remesen buta es egyszeru vagy, ha az allokepesseg, meg orvosin nem is, az intelligencian, meg a Gestapos elbeszelgetesen tuti kibuksz. Kicsit felreerted szerintem az egesz legiosdit... Bocs.

Azoknak is szeretnek gratulalni, akik beirtak ilyeneket, hogy "majusban megyek ki beiratkozni. valaki amugy mondjon mar valamit, hogy milyen is ez a legio". Nekik is gratula, megerdemlik majd a meglepodest!

Egyebkent tovabbi sztorik johetnenek. Meg a forum elejen egy csomoan mondtak, hogy mult nyaron fognak jelentkezni. Abbol lett valami?

ilyenekkel ne kalkulálj, úgyse te döntöd el hogy hova kerülsz, oda mész ahova a légio küld, ennyi

mibol van kevesebb a legioban ? buvar?
ahol épp szükség van rád, ez midnig alkalom és egyén függõ hogy a légionak hol van rá szüksége

alapbol hovakuldenek ha nem a legjobb a felvetelid?
ez nem így mûködik
van a felvételi
és onnan beosztanak egy ezredhez ahol az elszel ami, ezek közül..., meg még egyébb más is akár..., nem te döntesz mi akarsz lenni, ha az elsõk között végzel felvételin és kiképzésen akkor elméletileg választhatsz
de ez inkább olyan "választás hogy a te véleményed is megkérdezik...
külön egészségügyi nincs, vagyis csak olyan szinten hogy késõbb tournantok elõtt, meg talán 2rep-hez vannak komolyabb feltételek, de elején az egészségügyi egységes, meg a tesztek is

gépesített lövész meg pont ugyan olyan mint a sima "lövész", annyi hogy a közlekedés apc-ken, teherautókon,s tb megy és nem szamáron, ehe... 😛

a légio oldalán ez van:
Mesterlövész, harckocsizó, ejtõernyõs, aknavetõs, rakétás, búvár, gépesített lövész, felderítõ, és még sok más fegyvernem, szakcsapat várja....
ezek kõzûl ami érdekel az a gépesitett lõvész, a tõbbi is jo de gondolom mindegyikhez kûlõn van valami teszt még egészségágyi vagy valami?
és valaki tudna nekem mutatni egy gépesitett lõvészt,hogy mienis pontosan.
nem, nem hiszem hogy az elbocsájtott ügyvédek, és atomfizikusok egybõl a légioba mennének elkeseredésükben 😊

most a gazdasági válság miatt szerintetek tõbben jelentkeznek légioba?
http://www.legion-recrute.com/hu/salaires.php

tess, 2007. nov 25.-ei hvatalos info, ráadásul magyarul 😊
eekre még rájön persze midnenféle potlék 8mint ahogy meg is jegyzik, de azokat nem részeltezik)

arról nem tudsz semmit, hogy mennyi a fizetés és ebbõl mi igaz,
nem

Kössz az infót, te voltál kint?
személyigazolvány (útlevél??? emgoszalnak a vélemények kell-e, tutib ha van), jogsi, nem kötelezõ, de segit, kb ennyi, de amugy ez már le lett irva
mutldba meg mindenhova kõkeményen visszanéznek, de igazábol ha nincs jelenleg is eljárás ellened/nem köröznek akkor a legtöbb esetben nem gond, más tészta hogy pszichologiai teszt is vna és ha valakirõl kiderül hogy nem azért volt testi sértés mert megbotlott egszer azéeltben hanem rendszeresen hülyére veri a szomszédságot mert pszichopata azt értelem szerüen nem veszik fel

magyarra forditva a légio nem lánykollégium, ilyen gond nincs, de konkértan bünözöket nem vesznek fel

ami talán picit komoylabb iylen szempotnbol az a drog, ugy tudom a légioban nagyon komoylan veszik a drogteszteket, igy ha valaki exdorogs vagy iylesmi, annak lehet erõsen megcsappannak az esélyei

bullshit, a légio is uygan oylan mitn bármelyik msáik hadsereg, a közeg kiveti magábol a nem doa valókat
szóval leht vannak buzik de azok vagy pillanatok alatt kihullanak és eltünnek, vagy pedig nem is tudod róluk hogy azok mert nem ott vezetik le ilyen hajlamaikat, arról nem si bezsévle hogy iylen urbanlegendeket azzal szoktak indokolni aktonáknál hogy nincs nõ és akkor egymásra fanyalodnak, de ez megint ordito hülyeség, elve ha valahol hát a légioban tényleg komoly hagyománya van a kurvázásnak... 😄

Menni, miért?
menni akarsz a légióba?

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Tudja valaki pontosan, hogy milyen okmányokat kell kivinni,és tudja valaki, hogy mennyire néznek vissza a múltadba/mondjuk ha van testi sértésed/és a felvételin a pszichologián miket kérdeznek?, és a teszt milyen?
ami eleg szar a legioban
a buzik,haverom mondott valamit hogy ismeroset ....ertitek?
lehet hulyeskedet,mostanaban nem annyira van ilyen nem?
oks, személyeskedést inkább kihagyom, köszi a véleményed, reagálni nem fogok rá 😊

Jelentkezéskor az egyik elsõ hogy priorálják a személyt, nem körözi-e vmelyik hatóság... szóval csak évtizedekkel ezelõtt menekülhettek oda az emberek az ig. szolgáltatás elõl...

War. War never changes.

bens
látszik hogy közöm nincs? úgy beszélsz mintha neked lenne. attól hogy szereted a lövöldözõs játékokat még ne gondold hogy bármit is tudsz a katonaságról. nekem van két katonatiszt nagybátyám úgyhogy valamelyest képben vagyok a katonaságot illetõen. egyik volt edzõtársam pedig 4 évig szolgált a légióban és tõle tudom hogy aki oda megy az fõleg olyan ember akinek nincs nagyon vesztenivalója. nagyon sok az akinek nincs családja vagy elkövetett valamit és az igazságszolgáltatás elõl "menekül" a légióba. te csak azt tudod amit a neten olvasol én viszont beszéltem olyannal aki járt ott úgyhogy szólj le szerintem.
ide se írok többet...

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

február 2 hetén lesz egy mûtétem, az orsõvényemet mûtik mert elferdûlt
ha az jol sikerûl akkor remélem már biztos megyek,márcsak ithonrol kell valahogy elmenni,ugy hogy nelegyen nagy balhé😄
hogy miért akrok menni ?
hátt az elég sok minden, most lehet páran leszolnak de kicsit kihivás ,kaland, meg autogyártonak tanulok itt gyõrben és evvel a szakmával fõleg autogyárban tudok elhelyezkedni itt AUDI, de nagyon nem jo ott dolgozni soron,meghát ithon se minden jo de nem a legroszzab, légio meg érdekel, ennyi.