3500
A Francia idegenlégió
-
fűszeress #1260 lehet,
de ékeszer ,pirszing ne legyen rajtad,vagy ha igen akkor ott ugyis levetetik,tehát felesleges vinni -
xadamx #1259 köszönöm a választ,
lehet, hogy hülye kérdés, karórát lehet vinni? -
fűszeress #1258 amig meg nem találod:D
de amugy vigyél magaddal tisztálkodo szert,szappan,borotva,stb ilyenek,
törülköző,személyi igazolvány ,utlevél,pénzt vigyél magaddal, ha esetleg nem sikerül vissza tudj jönni,kb ennyi,amikor én voltam,mások hoztak elektromos hajnyirot,kőnyvet,azok nem volt gond,lagalábbis ott elől voltak,senki nem szolt nekik,
kb ezeket vigyed,kést vagy bármi más fegyvert ne
vigyél,
ja és váltoruha 5 alsogatya ,1-2 polo,nadrág,zokni,
én amugy rosszul csináltam mert nem vittem szappant,törülközőt
és a polommal kellet törülközni elég szar volt,de szerencsére egy wc papir volt nálam, az jol jött mig az utcán voltam:D -
xadamx #1257 meddig?:) -
Thanatos #1256 olvass vissza :) -
xadamx #1255 engem az érdekelne, hogy mit kell (pl. ruha, pénz, stb.) és mit nem ajánlatos vinni?
ha valaki ezt tudja, le tudná írni, megköszönném -
Thanatos #1254 ha nincs külső nyoma kétlem, röntgen azért nem standard vizsgálat része :D -
#1253 Üdv!
Orvosi ellenőrzésen meg lehet bukni egy több éves csonttörés miatt?Persze tökéletesen összeforrt és minden. -
Thanatos #1252 olvass vissza -
wodan88 #1251 Sziasztok.Lenne 1,2 kérdésem nekem is ami még nem tiszta teljesen!Nyelvtudásra van szükség?Vagy ha felvettek elkezdődik a nyelvoktatás?Egész alkaron a tatoválás kizáró ok?Ja,a testsujnak és a magasságnak mennyi a minimum,70 kg és 180cm elég!
Gyüjtöm az infót,márciusba megpróbálom én is!Elöre is köszi!Sok sikert mindenkinek aki szintén megprobálja! -
Monthu #1250 Köszi a fordítást Kisa!!!
M. -
PACKEMAN #1249 Az adatok hitelesítéséhez be kell mutatni egy érvényes személyi okmányt (útlevelet, személy-igazolványt, és ha van jogosítványt).
http://www.legion-recrute.com/hu/condition.php -
xadamx #1248 lenne 2 kérdésem:
1. valaki le tudná írni miket kell vinnem magammal?
2. ki szoktak kérni bármilyen itthoni papírt?
a válaszokat előre is köszönöm -
Thanatos #1247 thx :) -
#1246 Nincs mit, legalabb enis megismertem par dolgot a legiorol!
Majd kesobb lecsekkolom a tobbi videot is, es ha lesz benne valami olyan, amit nemmondtak az elozoekben, beirom!
-
Thanatos #1245 ezért is thx :) engem személy szerint minden ilyen fordítás érdekel még ha maga a vid esetleg régi is mert egy mukkot se tudok franciául... :P
persze csak ha nem túl nagy effort :) -
Thanatos #1244 de, és amit fordítottál abban is az volt :)
(utólag is thx a fordításért :) ) -
#1243 Bocs a kesesert, de megneztem az 5bol 5ot...
2 es film:
Ott tartunk, hogy egy biztosnsagi ember is kihallgatja az ujakat, nehogy valami terrorsista keruljon be hozzajuk!
Elso este letszam, villanyoltas, tilos a nagylampat felkapcsolni...
10 nap utan a 150 bol marad kb 60 fo, abbol a 60 bol kivalasztanak 30at, akik tovabbfolytathatjak!
Kb 3 honap kell ahhoz, hogy valaki legios legyen...
Videkre mennek egy farmra, itt mar faradtak az emberek, itt mar kezdik megtanulni a rendet, es a fegyelmet!
3as film:
5 kor ebreszto, a 20ik napon kikepzes amialatt pontoznak, es a legjobbak ejtoernyosok is lehetnek!
Sok riport, hogy ki, hogyan...blablabla
4es film:
30ik nap csoportos buntetes azert mert a kinai inas csokit tart maganal, es addig amig o megeszi a csokikat, a tobbiek addig fekvotamaszoznak...
Aztan van mas buntetes is, pl allva eves 3 perc alatt!
50ik nap terepgyakorlatok, elso dolog a vedekezes, es a feladatok befelyezese a legfontosabb, kesobb a tobbi!
5ik film:
55 nap "kepi blan" teszt 60 km 48h alatt full felszerelessel!
aki vegigmegy, az legios lesz!
Itt van 58 ember 18 orszagbol kicsit gazos a kommunikacio egymas kozt, de megvannak!
10 km re a cel elott a kamion felveheti azokat, akik nemakarnak, vagy nembirjak tovabb! Itt senki nemszallt fel!
Aztan ceremonia, blablabla, tisztelegnek a kriptaban a harcban elesett legiosok emlekere, stb...
A vegen elmondjak, hogy mindenki visszakapja, kaphatja a sajat nevet 5ev utan, es megkapja, megkaphatja a francia allampolgarsagot!
Ennyi volt az 5 video lenyege, a riportokat nemirom le, mert az csak blabla!
A tobbi filmet meg valamikor megnezem ha erdekel meg valakit!
Sok szerencset azoknak akik jelentkeznek!
Udv: Kisa -
#1242 A kuper az nem 12 perc? -
Thanatos #1241 emlékezet kiesés? te linkelted be Josic forumára... :DDD
amúgy youtubeszeirnt 2007es -
Wampa #1240 Hello
Nem lehet valami uj film,ma már nem Coopert futnak.
Hanem ingát,ami luc legere vagy navette névre hallgat.
Még egy dal is van róla:
"Ah les carottes,ah les carottes
les carottes et les navettes....."
-
Monthu #1239 Hello Kisa!
Köszönöm szépen az összefoglalót! Kíváncsian várom a következő hozzászólásodat.
Megnéztem a többi videót is. Igazán csak az oldal tetején található két (5 és 8 részes) dokumentumfilm foglalkozik érdemben a légióval és annak felvételi rendszerével, a többi videó csupán fényképekből áll. Van még egy dokumentumfilm a hivatkozások vége felé, ám az nem a felvételi eljárással foglalkozik, hanem egy dzsungelben való kiképzést mutat be...elég durva (5 részes, szintén francia nyelvű).
Úgy vettem észre, hogy ezek a dokumentumfilmek elég profik, nem afféle storyhajhász médiahulladékok. Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom.
Minden jót!
M. -
#1238 Hello!
Megneztem az elso filmet az 5 bol...
En fr o ban elek 1 ideje...
Szoval abban az elso reszben elmondjak, hogy az elso dolog az uj nev!
Aztan van 15 nap teszt, amiben van:
-orvosi
-logikai kerdesek, tesztek
-sport itt csak futas van, 12 perces nemmondjak meg, hogy mi a minimum tav, de ha nekik nem eleg, akkor mehetsz haza!
-aztan elbeszelgetes, megkerdik, hogy miert jottel hozzajuk, milyen a csaladoddal a kapcsolat...es azt, hogy mivel lennel te jobb a tobbiektol, megkell gyozni rola, hogy ju ar do beszt! :)
Itt altalaban kiderul, hogy anyagi, menekulos, vagy milyen oka van annak, hogy te ottvagy!?
Az emberek haromnegyede anyagi, vagy letelepedesi okok miatt megy oda!
Pl. a kinai aszongya, hogy 1000 eurot naluk 1 ev alatt keres...
....itt lett vege az elsonek, holnap megnezek meg parat, es leirok par dolgot meg ha erdekel valakit!?
Bye! -
fűszeress #1237 2 db huzott fogad van? ajaj
nekem 4 db, és nem volt gond,remélem később se lesz az,csak lyukas fogad ne legyen,az a gond,azt még elbeszélgetésen is kérdezték,mert leírják a papira,
nekem fizikai felmérés nem volt,fekvőtmászt mennyit kérnek? nem tudom,de 40-50 szerintem elsőre elfogadhato
-
Monthu #1236 Sziasztok!
Új vagyok még a fórumon. Ahogy olvastam a korábbi hozzászólásokat észrevettem, hogy a gestapo működésére és a szelekciós folyamatra sokan kíváncsiak (köztük jómagam is). Találtam néhány videót a témáról (eddig még csak az első két csoportot tekintettem meg): http://www.josicjulien.com/forum/viewtopic.php?f=43&t=163
Ha esetleg van valaki, aki ért franciául, legyen szíves foglalja össze néhány mondatban, hogy milyen szempontok szerint válogat a gestapo. Előre is köszönöm!
Egy év múlva én is szeretnék felvételizni a légióba. Sok sikert kívánok azoknak, akik szintén megpróbálják!
M. -
miháni #1235 Sziasztok.
Köszönöm a cimet Thanatos megnéztem az egyik azt irja hogy jo a sulyom és a suly indexem is a sárga tartományban volt, a másik pedig 63 kg ot ir ideálisnak de akkor egy gazzela lennék. Azt szeretném kérdezni Fűszeress hogy a fogazatoknál ugy értetem nem gond ha valakinek van huzott foga nekem van kettö de amugy minden rendben van. A fizikai felmérésnél olvastam hogy lehet kézzel vagy lábbal is a kötélen felmászni de más oldalon azt olvastam hogy csak kézzel mivel te nemrég voltál gondolom ebben tudol segiteni nekem. PL: fekvötámaszbol mennyit kérnek vagy csak azok a gyakorlatok vannak amiket a légio honlapján lehet olvasni? Olvastam hogy augusztusban ismét nekivágol kb én is ugy tervezem az indulást, de erröl majd privátban irok ha nem gond.
Elöre is köszi a segitségeteket s válaszotokat. -
fűszeress #1234 hello
kérdezhetsz de a súlyról csak ennyit tudok,amit irtam -
Thanatos #1233 http://www.google.com/search?q=bmi
olvass és okulj, ennél többet mise tudunk a magasság/kg arányról... -
miháni #1232 Sziasztok.
Most regeltem és lenne egy pár kérdésem, pl: a kg, itt olvastam hogy odafigyelnek arra is nagyon ha valaki 171 magas akkor a 72 kg az jó?
Visszaolvastam és a sorok közt láttam hogy van aki készül ki a közeljövöben ( fűszeress) Tudnánk egy két levelet váltani lenne egy pár kérdésem mert olvastam hogy nálad a kg volt a gond és érdekelne még egy két dolog.
-
fűszeress #1231 van egy kérdésem 3 embertől privatban,lécci majd nézzétek
kősz -
fűszeress #1230 csak kérdem, -
Thanatos #1229 nem :P
mert? -
fűszeress #1228 Thanatos nyaral? -
#1227 Hát ez nem pontos de magasság-100 -
xadamx #1226 és hány kg lenne a megfelelő? -
fűszeress #1225 volt ott alacsony légiós,és a jelentkezők kőzőtt is volt,és átment az orvosin,igaz alap orvosi volt,
ughogy nem lesz gond,csak a kg legyen jo hozzá -
#1224 Mehetsz harckocsizónak^^ -
xadamx #1223 165 -
fűszeress #1222 milyen magas vagy? -
xadamx #1221 Üdv,
még új vagyok itt, engem csak az érdekelne, hogy mennyire nézik a magasságot a jelentkezésnél?