A Francia idegenlégió

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

=D
ez pedig rammstein - feuer frei! 😄DD
most igy hirtelen ezekhez a videókhoz csak ennyit tudtam érdemben hozzászólni 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

elsõ meg:
evanescence - Bring Me To Life
ha jól rémlik, bár ezt már rég hallgattam 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

második link zenéje az sabaton - primo victoria , tényleg jó szám, de mondjuk a légiohoz semmi köze sincs 😄

konkrét esetet nem tudnék felhozi de szvsz max öngyilkosság vagy közúti baleset vagy hasonló...

tektinve hogy végig megy a pity pit ypity ütemre igen van "idõ" 😊

remélem azért érdekesek😄
vann még pár jo video a légiorol zenés akit érdekel katt ide:

2°REP

itt egy másik ,a zene jo!

Legion Etrangere - clip

ennél a vidonál 1 percnél lesznek érdekes dolgok
Legion Etrangere LEGIO PATRIA NOSTRA 2
ja már találtam egy videot a Luc leger futásrol
rõvid video de akit érdekel itt van:
teszt
csak érdekel.....
és a légióban volt már olyan hogy kiképzés kõzben meghalt valaki?
azt had kérdezem meg hogy a LUC Leger -nél ahol futni kell azt a 20 méteres távolságot ugye 7 nivot kell teljesiteni,de azt idõre kell vagy csak lényeg hogy teljesitsd?
igazából kétélü a dolog
tényleg azon múlik hogy mennyire detektálható, meg mennyire lényeges dolog ez, õszintén megmondom nem tudom

ha 0 szinten kimutatható akkor szvsz fölösleges kisérteni az ördögöt zárójelentésekkel..., logikusan ha már kis esélye is van annak hogy kiderülhet mérlegelni kell a kockázatot és eldönteni hogy melyik esetnél nagyobb az esélye a bekerülésnek, ennyi 😊

Siluro
Ha rám hallgatsz, akkor elviszed, és ha arra kerül a sor, akkor odaadod. Abból bajod venm lehet. 😊

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

ugy tudom max ha megrõngeneznék annyi láccan hogy el volt el volt tõrve az orom
és szerintem ez nem nagy gond,
te vinnéd magaddal a zárojelentést ha a helyemben lennél?
csak azért kérdem mert volt itt egy tag aki az utlevelen bukott
és ez az eset is haonlo kcsit mert ha megnézik látják hogy mûtét volt és nincs nálam a papir ami igazolja hogy rendben van, lehet viszzakûldenek...
orvosi nyilvántartás van magyarországon, hogy az idegenlégio hozzáfér-e, vagy egyáltalán érdekli-e? kétlem...
igazábol szvsz annyir anem is érdkeli õket, ha orvosilag nem derül ki, akkor az õ szempontjukból igazábol érdektelen, tektinve hogyha valamire egy orvos nem jön rá akkor jó esélyel az ugysem jelent semmi akadály-t...
legalábbis szerintem 😊

Nem rég jöttem haza a kórházból,orsõvény mûtétem volt,az orvos szerint egész jól sikerült,már csak az van hátra hogy itthon gyógyulok.
Van egy kérdésem is:
a hivatalos idegenlégios oldalon olvastam hogy ha volt valamien mûtéted akkor kell vinni papirt rola
(francia nyelvû oldalon)itt a link:http://www.legion-recrute.com/fr/visite_medical.php
webforditas.hu,itt meg lelehet forditani,
de a lényeg hogy ezt irták:

A sebészi vagy orvosi terven:
* birtokolj minden orvosi dokumentumot egy sebészeti beavatkozással kapcsolatban vagy a legutóbbi dokumentumot, ami leírja azt, következmények nincsenek jelenleg.
* olyan orvosi dokumentumokat, amiket érinteni egy elõzõ betegséget bevés, birtokolni és jelenleg meggyógyított (a gyógyítás oklevele / bánásmód)
* Birtokold az egészségügyi dokumentációját ha annak a ci-nak a létezése
* ha a látás problémája szem- javítást hoz (szemüveg)

na ha én nem akarom megmondani hogy volt mûtétem és mondjuk orvosilag se derûl ki akkor nem jõnnek rá igaz?
nincs ilyen "orvosi nyilvántartás" amit meg néznek ?
ajj ne már gyerekek, ne csináljátok már!
nincs arcom, de a tiédbe belelépnék
minek majd meg látom úgy is
Mondjuk azt látni hogy tényleg utánanéztél....
12 perc alatt tényleg geci kemény a cooper,tekintve hogy a 30 év alatti korosztálynál 2800m már igen jó eredménynek számit.
Amugy ha akkora profi vagy,minek irsz amatõr fórumba?Keress egy francia légiós fórumot,aztán olvasd el mit válaszolnak az arcoskodásodra.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

mateus33
Sztem a légiósok nem az SG fórumot bújják 😄

oks, akkor old meg magad, sok szerencsét, én innentõl /ignore 😊

Ezt is néztem már, olyan írjon már aki volt kint... mindenki mást mond,és senki sem tud semmit.
nem eza teszt van meg értsd meg, hanem luc leger, ami gyk ingafutás..., és igen, kemény, mit vártál, lánykollégiumot? 😊

Ezt már én is néztem,valaki olyan írjon már aki volt is kint, és leírja, hogy pontosan mennyit kell futni...3600m 12 perc alatt geci kemény, de hát biztos mennek supermenek is!
üdv
http://idegenlegio.ifrance.com/
Itt sok minden le van írva, annyi módosult, hogy cooper helyett más stílusban kell futni. De ezt minden édeklõdõ 2másodperc alatt megtalálhatta volna kb. a google.hu-n. Minden jót..
tudja valaki, fizikai felmérésen mennyit kell futni mennyi idõ alatt.
pedig ettõl még ez a realitás sajnos vagy nem sajnos döntse el ki ki maga, a "katona szakma" nincs ezred olyan izgalmas se manapság mint azt sokan hiszik 😊
amugy meg a valóság mindig olyan mint amilyennek épp látja az ember 😉

Hello Thanatos
Hát a valóságot én sem ismerem és smmmi sem olyan, mint amilyennek képzeljük.....
vagy csak ritkán😊)
A háboru meg a többi nyilván nem a haveromra vonatkozik,csak nem tettem zárójelet😊:

irták hogy 2012 ( vagy meddig ),hány embert akarnak elbocsátani.
azért ennek elenére is elmegyek jelentkezni tavasszal.
amugy olvastam egy cikket német órán a magyar honvéd vagy milyen újságban
és volt a francia hadseregrõl szó asszem hogy le építések vannak ott
meghogy az reguláris hadsereg vagy mi,
írtak a francia idegenlégióról is ,úgy írták hogy a -francia idegenlégió
bár nem reguláris hadsereg ,de a francia had erõ része....-,igaz azt nem írták hogy ott is lennének elbocsátások, de utánajárok még1x.
ez 😊

még ilyet nem olvastam a légióról
de elhiszem,ez a nyers valóság nem?
ajaj
<#eljen>

Volt szó a nyugdijról....
Megkérdeztem egy ancient,az õ idejében 12 év után járt csak pénz,a zsoldja 35 % a.15 év 6 hónap után járt az 50% és 21 év után a 75%.Maára tuti változott valamit.
A dolognak két olvasata van.Az egyik,hogy a magyar viszonyokhoz mérten ez nem nagyon rossz.A haverom az egyetem után,középvezetõként kb ennyit keresett egy multinál 96 körül.
Plusz az idõt azzal töltötte amit imád,a Légióval.
A másik olvasat,hogy megjárt egy nagy háborut,ahol az élet szart se ért,az élete állandó készenlét volt,meg vizsga majd két évtizedig.Nagy tévedés azt hinni,hogy a légiósok csak isznak,kurváznak,harcolnak meg a töküket vakarják.Persze,isznak mint a gödény,hagyomány.Kurváznak mint a gép,hagyomány.
Harcolnak,halálig,hagyomány,de ez ritka.
Aki azzal jön,hogy igy ölt,ugy repjedtek a golyók,majdnem biztos hogy hazudik.Szolgálatban 1000%-ig odateszik magukat,mert ez is hagyomány.Tanfolyamok,verseny,ha nem akarják hogy azt mondják,húzzál haza.Szóval aki a pénzre játszik,gondolja meg.
Egy dolgot fontoljatok meg.A média állandóan a hiper kemény,hideg gyilkos légiós image-t nyomja,pár agyament is , aki megszökött két hónap mulva.
De ha minden légiós gyilkol ,ki a f...om tartja tisztán a laktanyát?A légió összes garnizonja,épülete patika tiszta.Valaki azt mondta ,háboru 90%-a a felõrlõ várakozás,10%a meg a legkaotikusabb pokol.Másvalaki azt mondta,a légióban kaland az élet,de sosem a te kalandod.
Békeidõben a légiósok gyakorolnak,dolgoznak......elõsször poén minden,de a rutinra ráunsz hamar......aki nem tûri a monotonságot,az hagyja a p...ba.
Itthon a seregben 10 emberbõl 6 idegbeteg lett ha pár hétig nem ment haza,ha meg azt mondják pakolj el egy -két tonna trágyát,az nem olyan felemelõ mint napszemcsiben végigdzsippezni egy afrikai falun....
Szóval csak annyit,a Légió egy hadsereg,egy francia hadnagy fogja megmondani mit csinálsz,lehet hogy hülyébb tõled,lehet hogy gyengébb,de biztos hogy amugy szarik rád....ez az ember határozza meg a legalapvetõbb dolgaidat is.Mikor eszel,mikor szarsz.
Jól gondolja meg mindenki,ez kell e neki.

Ha le kell hát le kell. De ennyiszer.XD
hát hogy a forumokat blogokat nézik bizonyos szervek kb midnenhol a világon ez sose volt titok 😊

Szégyenlõs vagy? 😄

Sziasztok
Olvastam anonym21 írását a légióról és azt szeretném kérdezni, hogy nagyon nagy baj ha nekem van egy kis gerincferdülésem? A másik meg az, hogy 3-4-szer levetkõztetnek meztelenre ennek nem látom értelmét egyszer nem elég ha átvizsgálják az embert?
ha nincsen törésed vagy mûtéted vagy valami fejlõdési rendelleneséged, tehát ha megvan mindened az orvositól nem kell félned, nekem van vesekövem, szintévesztõ vagyok lúdtalpam is van de egyikse volt probléma, van egy fogam amiben tönkre ment a tömés és gyökérkezelni kéne, (az itthoni orvosok mondták) kint, aztmondták jók a fogaim. a teszt amit kikell tölteni, hát nem nagy cucc, nem arra kiváncsiak hogy milyen egyetemet végeztél hanem pl milyen a problémamegoldó készséged. nem kell tõle tartani.a mit elég szigoruan vesznek az a fizikai felmérés, futás idõre, ha nem futod meg koppansz, húzódzkodás, 4 a minimum 8 a jó, madárfogásban tehát a kézfejed az arcoddal szemben, és a rudat bekell rakni az állad alá mert külömben nem számolják, kötélmászás, idõt nem mérnek lábat használhatsz, ugymászol fel ahogy akarsz csak érincsd meg a kötél tetejét. aztán ha ez a három megvan mész személyeg elbeszélgetésre, errõl nemtudom mondani semmit mert oda nem jutottam el, ha ottis megfelelsz elsõosztályû légiós leszel fent maradsz óbányban párhetet, ugráltatod a kékruhás jelentkezõket, aztán mész a 4 hónapos kiképzére! ezeket persze tavalyról idézem vissza, azóta lehet változtak a dolgok.

ja tenyleg
kosz😄
itt már leirtam mindent😊

kosz
ja es meddig jutottal a felvetelin?
ha a pszhiologia tesztrol irnal par szot az jo lenne, meg a futas felvetelirol.
aha
lecives leirnad ezt a verekedes dolgot ,csak mert erdekel
persze ha nem ram tartozik oke.
aha, én voltam. de másképp alakultak a dolgok, és még nem mentem vissza.

kimentél ujra jelentkezni légioba?
te vagy az akit 3 honapra eltiltottak verekedés miatt nem?
és irtad hogy utánna ujra megprobálod.