A Francia idegenlégió

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gurubefree mikor mentél ki? és mennyi ideig voltál? nehéz a felvételi? rajtad kívül hány embert vettek fel akkor amikor jelentkeztél? és hányat küldtek el?
hehe 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

gurubefree
Felolem lehet kupikek is .....

ゾルターン

kinek milyen lányok jönnek be 😛
stage commando mondjuk tényleg élvezetesebb mint punnyadni az tuti 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

gurubefree
Nekem az volt ... a lanyok voltak a legjobbak.<#smile>

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

gurubefree
3 het stage commando ... sirtam parszor <#szomoru1> Bar en vigyaztam miniszterre meg kint voltunk , es a 7 honap alatt 2,5 honapot toltotttem kint a mocsokban raadasul pot az esos evszakban.

azért valljuk meg Djibouti se olyan kalandregény, ha nincs semmi extra tournant, vagy balhé a környéken, akkor itt is csak a sivatag bámulása õrség közben, meg a stage commandok esetleg 😛

elvileg ez is armeé 2000 újítás, mármint a színtévesztés teszt

amúgy elvileg ugyan ugy ment mint Magyarországon bármilyen iskolában, vagy orvosnál vagy hasonló helyen a standard test, van a kis könyv, benne sokpöttyös kép, mond meg milyen szám van az adott oldalon 😊

az iq teszt tényleg fontos, bár állítólag a magyaroknak jól szokott menni, ez mondjuk nem tudom mennyire urbanlegend 😛

gurubefree
Ez igy igaz ... En Avignon mellett voltam ... dog unalom , semmi nincs ott. Mindig be kellett menni a varosba. Afrika ... az volt az igazi legio !!!!

gurubefree
Hat en nem emlekszem hogy tolem kerdeztek e hogy mi a kulonbseg a zold meg a kek kozott. Nem lesz azzal semmi gond , olvasni meg irni nem art de hogy szintevesztes kizaro ok lenne azt nem hinnem. Ha az IQ csinalod erdemes 14 fole tornazni a pontot ... zabaljak az okos katonakat. 9 alatt szoba sem allnak az emberrel es az eloremenetel szempontjabol nagyon fontos .14 alatt szoba sem jon az ormesteri rang bar lehet kervenyezni az ujra minositest amit meg is tesznek ha pl. caporalt akarnak belolled csinalni ..

ez látod elõfordulhat
azt hogy mi az enyhe és mi nem, és mennyire veszik szigorúan nem tudom , de a színtévesztés eléggé rosszpont tudtommal

még egy fél évet várok, hogy ne kelljen papírozgatni! én csak egytõl félek, hogy az enyhe színtévesztésem miatt hazaküldenek!
akkor semmi, ha meg nem vagy "tiszta" ilyen szempontokból akkor meg esélyed nincs igazából, szal tök8
ha tiszta vagy szard le és menj, ennyi 😊

ha minden oke akkor nincs mitol felned,ennyi
mindezt értem, de abban mi kemény a gestapoval való beszélgetés, ha teljesen single és tiszta vagy?
belsõelhárítás kategória, magyarán õk ellenõrzik az újoncokat, csekkolják le õket az interpolnál, meg stb...

ez téged annyiban réinthet hogy felvételi eljárás alatt velük van pár "beszélgetés" ahol kikérdeznek az életedrõl többirõl hegyire
és elég jól csinálják, hazudni nem igen érdemes, úgyis rájönnek ha átakarod õket verni

olyasmikre kíváncsiak hogy van e feleséged, gyereked, családod, mi motivál a légióval kapcsolatban, milyen a hozzáállásod, milyen bûncselekményeket követtél el, stb stb...

a gestapo KONKRÉT munkája mi? mit csinál? hallottam róla természetesen, csak úy konkrétan mi a munkája?
nem, a felvételi alatt potyognak ki, és és a fizikain meg orvosin kívül még ott a gestapo is ami szintén elég kemény szórás...😊
elvileg aki eljut a kiképzésre az onnan már nem potyog ki ha végigcsinálja, vagyis ott már nem annyira van seleció, persze ott is elõfordulhat olyan (pl sérülés) ami miatt valaki kiesik, meg ott is lehet még civilt kérni, de a szelekció az a felvételi eljárás alatt van

mivel a légio max létszáma limitált,és az is limitált hogy adott idõszakban menyien szerelnek le általában, így az is limitált hány embert vesznek fel, ergo ha jelentkezik 50 rambo abból is ugyanúgy csak 5et tudnak felvenni ..., ergo marad az 5 gyorsabb/5legjbob zenész/5 legszebb szemü / 5 legjobb csillagzatban született.... 😊

nem probléma, és nem rosszindulatból írtam, csak egyszerûen itt is max azokat a válaszokat tudnánk leírni amiket ott kaptál 😊

értem, hogy mit mondasz! néztem egy pár vidit, régebbieket is és 2007-2008-asokat is, hogy aki átment a fizikain orvosin és pszichikain az a jelentkezõknek nem a 20%, hanem annál azért jóval több. úgy is mondhatnám, hogy 20 emberbõl max 5 potyogott ki ott, é úgy vitték õket a 4 hónapos kiképzésre! ott potyognának ki igazából az emberek? mert engem ,bocsánat, de a beszámolók, és a videók összekavarnak!
vajon a 4 hónapos kiképzés alatt potyognak ki az emberkék , vagy elõtte lévõ teszteken?
Gladiator
Hat, kb igy mukodik:

Van egy busz, ket szabad hely van rajte. Aze a ket hely aki eloszor er oda. Egyszerre er oda 15 ember. Hany ember szallhat fel a buszra?

május elején végén ?
amugy a fog kérdésre van válasz a légio francia nyelvû oldalán
10-1?? de miért? mert ha vkit azért küldenek el mert egyáltalán nem bírja, sõt a fizikain a minimumot sem tudja teljesíteni megértem! és ha orvosilag abszolute alkalmatlan érthetõ! de ha midnenki nagyon jól bírja de közülük van egy mindenkinél jobb, csak azt veszik fel? vagy hogy is van ez? thx a választ elõre is!

Szia!

Csak azert tobb info tobb esely:-)Azert koszonom!Remelem nem problema ez?!csak kerdezek tobb embertol.
erre ugyan az a válasz mint az index forumon 😊

Sziasztok!

Egy cimborám kérdezi,hogy hány foga hiányozhat a légióba való jelenkezésnél?Szinte hófehérek a fogai.És nagyon jók,de alsó fogsorából hiányzik hátul 2 és a 1 rossz állapotban van szintén a hátsó másik felén.Ahol hiányzik kettõ ott leghátul még megvan az utolsó neki.Ja és 28éves,sportoló,nem dohányzó.Majdem elfelejettem a korona a fog javitasa nem okoz problemat??Majusba megyunk ki,de kulon jelenkezunk.Igy nem rontjuk egymas felveteli lehetoseget.En paris fort de nogent, o meg marseille-ben.Koszi valaszotokat:-))

mindig más mennyi, függ az idõjárástól, a klímától, a csillagok állásától, a lerohadt román autóbuszok számától, stb... 😊

az arány meg..., hát pár éve még 7bõl 1 embert emlegettek, ha jól tudom ez ma már jobban konvergál a 10bõl 1 ember felé..., szal tessék felkötni a gatyót 😊

mondjatok már vmit, aki tud is, hogy mennyi manapság hetente kb a jelentkezõk száma? és abból mennyit vesznek be?
akkor jobb ha felkészülsz hogy a légioban is simán beoszthatnak irodistának 😊
meg a mindig csinálás is elég relatív, pl az öréség is "valamit" csinálás de nem éppen túl élmény dús 😛

kinek a pap kinek a paplan 😊

pénzért? 1000 euro franciaországban kevesebb mint a minimál bér tudtommal... és azért semmittevés is akad a légioban is, szóval nem csupa izgalom midnen esetben 😊

a folyamatos edzésnek hajtásnak is megvan az eredménye
Pont azt írtam.Hogy azért nem jó mert folyamatos megterhelés és hajtás,...igen a hivatalnok munka az igazi😊

Jobb az iroda? Tanárnak, titkárnak lenni? Biztos vannak olyanok is akik azt szeretik, de én le nem tudnék ülni 8 órát egy íróasztalhoz! És amúgy a semmittevés tényleg nem jellemzi a légiót! Mindig csinálnak valamit, még ha "csak" gyakorlatoznak is!
Kihivás,elismert munka,meg akit érdekelnek a fegyvrek meg stb, annak is jo,enegm érdekel de nem értek hozzájuk,talán 1 x volt nálam,de akit nem érdekelknek az ilyenek az biztos nem megy a légioba vagy ha igen akkor az meg a pénzért megy,szerintem
semmittevés? jo lehet néha unalmas,de semmit tevés szerintem nem nagyon van
Kemény fizikai megterhelés,semmi komfort,semmi semmittevés,de most ebben tényleg mi a jó?😄

nem is fogod soha 😊

Amúgy azt nem értem miért akar valaki anyira a légióba kerülni😄

ennyi a lényeg, sok szerencsét 😊

jó rendben köszönöm, csak alapból vékony testalkatú, de szívós és jó egészségû ember vagyok(lekopogom), de ahogy néztem pár vidit lehet h kitûnnék a felvételizõk között testalkatra! de rem ezt nem nézik, mert futni, úszni, stb bírok, és fejben elszánt is vagyok!
azért ez kicsit túlzás hogy annyira vágnám..., max jóltájékozott vagyok 😊
tömeges témában annyi a lényeg hogy a min határ elvileg 50 ha jól rémlik, ergo megfelel a 60 akármennyi is 😊

de ha ez se lenne elég megnéztem bmi calculator-al is és aszerint is "normal" ez a testalkat, ergo ez nem lehet probléma semmilyen szempontból 😊

A szlenghez annyit,hogy jó pár dolog,tekintve hogy az adjutant(nem chef,elirtam) még az algériai háboruban kezdte.lehet hogy már kevéssé használt.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Hello
Keresd meg az Indexes topikon Raffey beirásait.
Jól leirja a felvételi procedurát,nem olyan rég volt kint,õ emlit egy svéd gyereket,40 akárhány kilósként.Gondolom nem mérte meg,de elhihetjük,korrekt srác.
Amugy,meg készülhetsz is,nem hajt a tatár,gondolom.
Pár hónapig rágyurhatsz,csináld a teszteket edzésként,közben ha tudsz túrázgass bakancsban,futhatsz is benne hosszabb távokat.
De mindig fejlõdj,ezt szokd meg.
Nézz körültestépitõ tájékon,milyen táplálékkiegészitõk vannak.
Túlsúllyal ugy tudom gyakrabban küldenek el,de rajtad ha edzettebbleszel,hamar meglátszanak az izmok.Tanulj meg pár francia
kifejezést,nem nagy vasziszdasz😊
Alap dolgokat,irányokat,olyan dolgoka nevét amik lesznek a környezetedben,stb
Nézz körül itt:
légiós szleng
Van pár dolog itt,dalok ,szleng stb
Elég autentikus,ismerem az összes forditót,mindent átellenõrzött egy adj.chef majdnem két évtized légiós multtal.
Elõtte egy capochef aki akkor többet volt a légióban,mint kint civilben.
Nem tudom,sok ilyen van e.
Menj rá az indexes fórumra is,a keresõvel mindent megtudhatsz.Ha nem ,kérdezd Thanatost.Õ séróból vágja a dolgokat.
Ja,nem tudom hány éves volt a csákó,gondolom20 as évei elején.
A korral nics gond,de 17 nélami az alsó korhatár,kell szülõi beleegyezés,40 nél már igen sanszos😊Bár mindenki látott negyven körüli,vagy feletti ujoncot(hamis papir rulez)
A légió kihallgatóit is át lehet b...ni,sok eset van,de nem te fogod😊Ugy készülj rá.Az igazat mond,de ne cifrázd.Amit nem kérdeznek arra ne válaszolj.Tudod,õszinte bociszemek.😊)

Kösz Wampa és Thanatos a bíztatást 😊
de az igaz hogy 50 kilós gyereket vettek fel? hány éves volt?
Ja a konkrét kérdésre,ha felvettek egy kb 50 kilós gyereket ,akkor neked még fogynod is kell😊)

Egyszer egy orvos ledagattozott (civil),182 körül vagyok és voltam 78-80 kg.
Naponta edzettem abban az idõben 5-6 órát.
Megkérdeztem mennyi legyek?Azt mondta 64 az ideális!!!!!!
Ahhoz képest te kövér vagy mint a bálna😊

Hallgass rám,mondok valamit.Azért mert a fórumok tele vannak hülyébbnél hülyébb kérdésekkel.Nem tudom honnét veszi akárki,hogy egy légiós tud felelni olyan kérdésekre,amit a katonaorvos dönt el,õ meg lehet hogy egyik nap igy dönt,a másik nap úgy.
Be akarsz állni?
Vedd elõ az utleveled,nézesd át a fogaidat,pakolj be gatyát,zoknit,tisztálkodó cuccot meg annyi pénzt hogy haza tudj keveredni,ha nem sikerül és egy hétköznap de.kopogj be valamelyik toborzó központba.Ha van annyi eszed,hogy egy kis ,képes IQ tesztet jól megcsinálj(a magyarok elsõkközött szoktak lenni)akkor már pofára megy meg szerencsére,onnantól,ha nem csinálsz ökörséget,viselkedsz és kimutatod hogy akarod a dolgot,van 50-50%esélyed.Mi kell még?
Ha akarsz készül.Jelölj ki 20 m távot és fussál teljes erõbõl oda-vissza,gyakorold a fordulást.Pár hónap alatt simán lefuthatod a tizedest.Csinálj fekvõtámaszokat,huzodzkodj,csinálj felülést és kész.
Egy amugy egészséges,de teljesen nulla fiatal pár hónap alatt tizszeresét meg tudja csinálni a felvételinek.
Készülj fel arra,hogy párszor nyakon b..hatnak.Lehet hogy nem ,de jobb készen állni.Ha akarsz,tanulj franciául,nem hátrány,de lesz..ják te mit tudsz.Azt tudjad amit mondanak,azt meg ha akarják,ugyis megérted.Meg fogod érteni.Késõbbamugy jól jöhet a nyelvtudás,de ha akarod,megtanulod.

miért küldenének?

178 cm el és 62 kilóval rögtön hazaküldenek? vagy megmutathatja az illetõ mit bír?
ez mondjuk logikus hogy szûrni kell a sok párizsi turistát, fõleg nyáron 😄