A Francia idegenlégió

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mersant
mindenki bevonult...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

mi ez a 4. napja tartó síri csend?
Gladiator
Ha van meg keped tegyel mar fel legyszi.

pont olyanok mint bármelyik civil IQ tesztben... (segítek, a történelmi kérdés nem IQ kérdése hanem mûveltségé...)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

valamelyik nap megcsinálok egy normális tesztett
elõbb csináltam eggyet de a végén meg fizetni kell az eredményért na de mindegy, a lényeg hogy abba csak ilyen ábárs volt,
meg probáltam egy másikat is ott meg fõleg szõveg,
nem vittem végig mindegyiket, majd valmelyik nem megcsinalok egy normalis tesztett.
aha
és az IQ tesztben mien kérdések szerepelnek fõleg?
tõrténelmi,vagy inkáb logikai, pl melyik kocka megy a helyére stb.
vagy õsszesen minden?
gurubefree
Hagyad mar ..... 12 perc alatt 2800m futottam . Elarulok egy nagy titkot minden egyes alkalommal azt nezik milyen csapat jatekos az ember.

ゾルターン

12 perc alatt 4200 m ?!!!!
ajaj ,én ép elõbb voltam futni oda viszza kb 2-2.5 km õszzesen tehát max 5 km,és 21 perc alat futottam le
de 2.5 km-t 9perc40másodperc alatt lefutom
még akkor kell edzenem sokat
gurubefree
Nem kaptam fel ;-)

ゾルターン

nem sértésnek szemrehányásnak szántam vagy ilyesminek..., nem kell rögtön felkapni a vizet 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

gurubefree
Azt hiszel amit akarsz baratom teszek a velemenyedre. Valamit valamiert . Mondjuk egy szep kisfiuert ... Ti meg csak almodozzatok .

ゾルターン

gurubefree
Egy kis segitseg ... hogy is kell majd kineznie.

ゾルターン

hehe, hány embertõl hallottam már ezt... 😄DD

gurubefree

ゾルターン

Holnap lépek ki strasbourgba, majd ütközünk😊
gurubefree
2 evet ... megnosultem <#kuss> Nagy hiba volt<#wilting>

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

csillagok állása, gestaposok hangulata, a széljárás iránya, ilyesmik 😊

örülök hogy neked összejött, jó lenne ha ez lenne a többség és nem az aki 3 nap után dezertál aztán meg könyvet ír, meg cikket a blikkbe, ehhe... 😊

amúgy mennyit voltál kint? 5 év?

Na most mar mennem kell,mert este buli lesz:-)Majd meg kesobb megnezem mit irtatok.A fog javitasarol azert jobb lenne tobb infot olvasni-kapni!!Biztosan fogok szolni,ha meglatlak aubagne-ban csak jussunk ki odaig:-))Remelem sikerulni fog!Megkoszonnem segitsegeteket a fog javitasa ugyeben.Este jovok olvasni.Addig is jo eszmecseret kivanok mindnkinek:-D
csak horogkereszt ne legyen tetovalva mert az nem szimpi nekik😄
en is megyek,es ha talalkoznank akkor megismerhetsz,van egy sebhely a homlokomon kb 2cm X alaku pont az orom felett,(nem a mutet miatt)ha latsz majd ints eggyet😄
gurubefree
En total tele vagyok ... a hatam , mind a ket felkar + alkar , nyak .
Szepen csinalnak mindegyikrol fenykepet.

Koszi gurubefree!

Akkor hogyan szelektalnak??Ez egy ketlapos poker??Vagy mi tokom??ha jo vagyok es nem vagyok korozott bunozo akkor mi szamit??Jo volt vagy 6 eve,hogy elkotottunk egy autot egy par cimborammal,meg megbuntettek 120e ft-ra,mert majdnem 200km volt a mutaton az 1-sen tatabanya fele.Ezeket nezik??Mi szamit a legioban bunozonek?

Ja es a tetovalasrol nem nagyon irtatok.Az hogy a spanom nyakan van egy urlenyes figura az nem okoz problemat??Bar a youtube-on neztem a videokat rengeteg jelenkezonek van tetovalasa.Es a nyak ful fejboron,kezfejen stb..Nem nemzetelles a tetkoja.Akkor ez nem gond a felvetelinel??Vagyis a tetovalas,ha nem nemzetellenes akkor nem szamit a felvetelinel??Nem befolyasolja?
gurubefree
Amire emlekszem ... volt olyan akit elkuldtek pedig a 12 perc alatt 4200m lenyomott. Mondom hogy total nem tudni hogy valogatjak ki azokat akik maradnak . En 5x nem birtam magam felhuzni <#nevetes1> megis bevalasztottak.

Hi mindenkinek!

Most mar nyugi van.A fog javitasa a korona nem problema.Legalabbis sokan azt irtak az index-en es itt is.Kb egy honap es megyunk marseille ill. paris-ba.Remelem tenyleg nem problema,hogy 28 eves vagyok??!!Vagyis most toltom apr 19.-en.Amugy vagyok vagy 180cm,90kg,sportos alkat,jol futo,nem dohanyzo,fasza kekszemu,szokesbarna haju (rovid),nem ratyi felfogasu,jokullemu csavo.Es az iq-m se rossz.Bar nem fejeztem be a fosulit sajnos,de ez nem szamit.
gurubefree
folyamatosan .... <#zavart1>

ja
gurubefree
<#eljen><#taps> Ez igy van . En nem tudom megmondani mar mi vitt arra hogy kimenjek <#fejvakaras> Oriasi elmeny volt ( mindent beleveve a jot meg a rosszat ) abba biztos vagyok hogy ott valtam igazan felnotte , ott lettem igazi gondolkodo aki fojamatosan keresi a valaszokat az elet kerdeseire. Nekem nagyon sokat segitett , bat azt hozza tennem hogy 15 eves koromtol egyedul eltem , 2 evet voltam katona elotte.
Azota eltem Israelben , most Skociaban elek ... teljesen megvaltozott az eletem es et a Legionak koszonhetem.

*elszokott*
jah, meg csípõbõl lõtt a léghûtéses golyószóróval..., azért a kezébe adtam volna egy olyat a valóságban csak néhány lövés után is, kíváncsi lettem volna milyen arcot vág utána... 😛

még egy idézet a témához:
„Az az álom, ami valóra válik sosem volt igazi álom.”
😉

én tényleg csak azt tudom mondani hogy ha valaki ezt akarja akkor ugyse lehet lebeszélni..., ha meg valakit le lehetne az meg nem akarta igazán ergo jobb is ha nem megy... 😊 az meg hogy ki hogy éli meg a légiót tényleg csak és kizárólag rajta múlik, a hozzállásán, az elvárásain, a gondolkodásán, a mentalitásán, stb.

megítélni valszeg még az illetõ anyja se tudná hogy hogyan fogja ott érezni magát..., lehet a legnyápicabb anyu kedvencébõl is jó légiós ha úgy adódik, és a legmenõbb legfaszagyerekebb "kihaénnem" is dezertálhat az elsõ háten, vagy kérhet civilt már a felvételi alatt ha épp úgy adódik 😊

a légió ha másra nem is de arra tényleg kiválló hogy elválik a szar a víztõl 😊

meg Jean-Claude Van Damme is eszokott a legiobol,igaz csak filmben😄
gurubefree
Az ur szoljon beloled <#worship>

tény, hogy az álmok ált nem reálisak, de hát ettõl álmok, az meg hogy kinek való ez az életmód és kinek nem úgyis csak akkor derül ki ha kipróbálja 😊

gurubefree
Hello

Az a baj hogy sokan azert mennek ki mert azt hiszik tobbek lesznek ettol ... hiaba jottok azzal hogy elet cel. Hat akkor elmondom senki lesz a masik tobb szaz,ezer senki mellett. Ez egy eletforma , ezt szeretni kell csinalni mert anelkul nem mukodik csak belerokkan .

Nem tudom mit csinalna 20on evesen valaki akinek semmilyen tapasztalata nincs , az annyaval el , katona soha nem volt es telen ugy elfagynak az ujjai hogy a toket nem tudja elovenni hogy pisaljon.
Na baratom ez is benna van a nagy kalandban , es ez az igazi vizvalaszto . Ez csak 1 pelda a tobb szazbol ami arra var kikezdje annak az idegeit aki bekerul.

viasat exploreren megy a menekules az idegenlegioba ,dokumentum film sorozat
alap hogy meglegyen a jo punci,es utanna a tobbi😊
én emlitettem, nem õ 😊

amúgy nem azt mondtam hogy a légio egy leányálom, csak azt hogy sok embernek sokféle motivációja és sokféle álma lehet... 😊
azt nem hogy amikor az "álom" beteljesül az olyan lesz mint aminek gondolta... 😊

ezek szerint önszántadból jöttél haza?
meddig voltál?
gurubefree
Nem megyek bele semmilyen ezzel kapcsolatos vitaba. Szamomra eleg groteszk ha valakinek ilyen az elet celja. De mint emlitetted embere valogatja.
Ez tipukasan az az eset amikor latsz egy szep almat es meg akarod enni . Ott van a kezedben es beleharapsz ... es akkor erzed hogy mennyire KESERU.
De mint mondtam ... sok szerencset minden kalandvagyo fiatalnak. De remenyeket ne kergessetek mert akkor nagyot fogtok csalodni.

miért? te meddig voltál kint? és miért jöttél haza? önként, vagy elküldtek? mindenkire más benyomást tehet a légió! még nem tapasztaltam, még csak annyit tudok és mondok amit jelenleg kívánok magamnak, és szeretnék, mindazokáltal h lehet igazad van! végülis ez egyén kérdése!
azért az hogy kinek mi lehet életcél eléggé relativ..., ez hogy neked a nobel dij vagy olimpiai arany nem feltétlen jelenti azt hogy másnak is, gondold el pl egy nyomoréknak lehet az is hogy újra járjon, és még ez se fog neki sikerülni soha... 😊

gurubefree
Hat .... Szerintem egy elet cel az amikor valaki Nobel dijat , vagy olimpiai aranyat szeretne elerni . Sok sikert de keseru a szollo baratom !!

én is ebben reménykedek! Remélem képes leszek rá, mert életem célja!
Scottt
A szemüvegesség mekkora hátrány egyébként^^ Illetve a kontaktlencse vagy ha valakinek mûtötték a szemét?
7x6x20m futás annyira nem sok(Még ha az egész sprint is)
5méter kötelet mindenki meg tud mászni
A 40 felülés meg vicc.
Én úgy érzem egy átlag 20-25éves Magyar lazán be tud kerülni ha ott van fejbe,és be is akar kerülni..^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

gurubefree
Fogalmam sincs ... nem kozoltek.

és a maradék 50 nagyon alkalmatlan volt? vagy szoros volt hogy kik lesznek a befutók?
gurubefree
68-bol 18-at.