A Francia idegenlégió
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
meg probáltam egy másikat is ott meg fõleg szõveg,
nem vittem végig mindegyiket, majd valmelyik nem megcsinalok egy normalis tesztett.
és az IQ tesztben mien kérdések szerepelnek fõleg?
tõrténelmi,vagy inkáb logikai, pl melyik kocka megy a helyére stb.
vagy õsszesen minden?
ゾルターン
ajaj ,én ép elõbb voltam futni oda viszza kb 2-2.5 km õszzesen tehát max 5 km,és 21 perc alat futottam le
de 2.5 km-t 9perc40másodperc alatt lefutom
még akkor kell edzenem sokat
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
ゾルターン
ゾルターン
amúgy mennyit voltál kint? 5 év?
Na most mar mennem kell,mert este buli lesz:-)Majd meg kesobb megnezem mit irtatok.A fog javitasarol azert jobb lenne tobb infot olvasni-kapni!!Biztosan fogok szolni,ha meglatlak aubagne-ban csak jussunk ki odaig:-))Remelem sikerulni fog!Megkoszonnem segitsegeteket a fog javitasa ugyeben.Este jovok olvasni.Addig is jo eszmecseret kivanok mindnkinek:-D
Szepen csinalnak mindegyikrol fenykepet.
ゾルターン
Koszi gurubefree!
Akkor hogyan szelektalnak??Ez egy ketlapos poker??Vagy mi tokom??ha jo vagyok es nem vagyok korozott bunozo akkor mi szamit??Jo volt vagy 6 eve,hogy elkotottunk egy autot egy par cimborammal,meg megbuntettek 120e ft-ra,mert majdnem 200km volt a mutaton az 1-sen tatabanya fele.Ezeket nezik??Mi szamit a legioban bunozonek?
Ja es a tetovalasrol nem nagyon irtatok.Az hogy a spanom nyakan van egy urlenyes figura az nem okoz problemat??Bar a youtube-on neztem a videokat rengeteg jelenkezonek van tetovalasa.Es a nyak ful fejboron,kezfejen stb..Nem nemzetelles a tetkoja.Akkor ez nem gond a felvetelinel??Vagyis a tetovalas,ha nem nemzetellenes akkor nem szamit a felvetelinel??Nem befolyasolja?
ゾルターン
Hi mindenkinek!
Most mar nyugi van.A fog javitasa a korona nem problema.Legalabbis sokan azt irtak az index-en es itt is.Kb egy honap es megyunk marseille ill. paris-ba.Remelem tenyleg nem problema,hogy 28 eves vagyok??!!Vagyis most toltom apr 19.-en.Amugy vagyok vagy 180cm,90kg,sportos alkat,jol futo,nem dohanyzo,fasza kekszemu,szokesbarna haju (rovid),nem ratyi felfogasu,jokullemu csavo.Es az iq-m se rossz.Bar nem fejeztem be a fosulit sajnos,de ez nem szamit.
Azota eltem Israelben , most Skociaban elek ... teljesen megvaltozott az eletem es et a Legionak koszonhetem.
ゾルターン
„Az az álom, ami valóra válik sosem volt igazi álom.”
😉
én tényleg csak azt tudom mondani hogy ha valaki ezt akarja akkor ugyse lehet lebeszélni..., ha meg valakit le lehetne az meg nem akarta igazán ergo jobb is ha nem megy... 😊 az meg hogy ki hogy éli meg a légiót tényleg csak és kizárólag rajta múlik, a hozzállásán, az elvárásain, a gondolkodásán, a mentalitásán, stb.
megítélni valszeg még az illetõ anyja se tudná hogy hogyan fogja ott érezni magát..., lehet a legnyápicabb anyu kedvencébõl is jó légiós ha úgy adódik, és a legmenõbb legfaszagyerekebb "kihaénnem" is dezertálhat az elsõ háten, vagy kérhet civilt már a felvételi alatt ha épp úgy adódik 😊
a légió ha másra nem is de arra tényleg kiválló hogy elválik a szar a víztõl 😊
Az a baj hogy sokan azert mennek ki mert azt hiszik tobbek lesznek ettol ... hiaba jottok azzal hogy elet cel. Hat akkor elmondom senki lesz a masik tobb szaz,ezer senki mellett. Ez egy eletforma , ezt szeretni kell csinalni mert anelkul nem mukodik csak belerokkan .
Nem tudom mit csinalna 20on evesen valaki akinek semmilyen tapasztalata nincs , az annyaval el , katona soha nem volt es telen ugy elfagynak az ujjai hogy a toket nem tudja elovenni hogy pisaljon.
Na baratom ez is benna van a nagy kalandban , es ez az igazi vizvalaszto . Ez csak 1 pelda a tobb szazbol ami arra var kikezdje annak az idegeit aki bekerul.
ゾルターン
amúgy nem azt mondtam hogy a légio egy leányálom, csak azt hogy sok embernek sokféle motivációja és sokféle álma lehet... 😊
azt nem hogy amikor az "álom" beteljesül az olyan lesz mint aminek gondolta... 😊
meddig voltál?
Ez tipukasan az az eset amikor latsz egy szep almat es meg akarod enni . Ott van a kezedben es beleharapsz ... es akkor erzed hogy mennyire KESERU.
De mint mondtam ... sok szerencset minden kalandvagyo fiatalnak. De remenyeket ne kergessetek mert akkor nagyot fogtok csalodni.
ゾルターン
ゾルターン
7x6x20m futás annyira nem sok(Még ha az egész sprint is)
5méter kötelet mindenki meg tud mászni
A 40 felülés meg vicc.
Én úgy érzem egy átlag 20-25éves Magyar lazán be tud kerülni ha ott van fejbe,és be is akar kerülni..^^
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"