A Francia idegenlégió

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na szeva!Mar csak 2 nap es mesz kifele:-))Remelem sikerulni fog!!Ne terj haza:-)Nekem sajna csak a jovoheten erkezik meg az utlevelem.Igy jovohet penteken megyek ki paris-ba vagy marseille-ba.
köszönöm srácok a sok segítséget! Üdv mindenkinek.
megírod magyarul és webforditoval átrakod franciára és kész,
www.webforditas.hu
próbálkozhatsz így is úgy is, elvileg a magyarra is válaszolnak, de ha egy franciát vagy angolt tudsz valahogy produkálni az még jobb 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Már csak egy kérdés és ígérem nem zavarlak. Ha magyarul írom a levelet nekik az ok vagy inkább franciául.
ha szeretsz fölöslegesen utazgatni akkor indulj..., egy elvél meg nem árthat 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Hááát már nem tudom mi volt az elbocsájtó levelemre írva oly régen volt.
Érdemes kiutazás elõtt írni egy levelet nekik vagy egybõl lépjek és majd ott kiderül minden? Amúgy köszönöm hogy írsz és válaszolsz. Üdv! Attila
hát elég necces, 40 a felsõ korhatár, illetve amikor kirugtak krédés miylen papirt kaptál, részelges vagy végleges elutasitást..., mailcimüket meg a hviatalos odlalon tlaálod meg:
http://www.legion-recrute.com/fr/contact/

Magyar vagy Francia nyelven írjak mail-t a légiónak? (és hol találom meg a címet?)
Én már voltam kint több mint 18 éve és a saját hülyeségem véget kirúgtak pedig jó sport eredményeim voltak bár a írásbeli nem volt valami ok állítólag. Jövõre töltöm a 40-et vissza mehetek van esélyem?
vagy ha annyira egyedi akár a légionak is irhatsz mail-t 😊

Gladiator
akar. vagy megmondjuk, hogy erdemes-e visszaolvasnod.

Köszi hogy írtál és a jó tanácsot. Nos az én kérdésem egyedi és ilyen jellegû kérdés még nem volt. Talán írjam le hátha elolvassa valaki és tudd rá választ?
OrioN the S
Azert olvass vissza kb. ket oldalt mielott kerdezel ,mert eleg sok infot irtak (koztuk volt legios is) az elmult idoben.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Sziasztok! Szeretnék kérdezni a légióról ha van itt volt légiós. Köszönöm
na persze te ugyan nem<#idiota>

neked is 😛

sok szerencsét 😊

wc papir 😊

Narxis
én is mék a légioba

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
csa 😄DD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

csa
holnap indulok,remélem még aznap eljutok a toborzó irodába,nem akarok az utcán éjszakázni,még kirabol és végig kúr valami kisebbség😄
OrioN the S
ajaj... drama

sztem varhato volt 😊

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

ááááá elmondtam anyámnak hogy szerdán megyek légióba,azt itt idegesit
hogy hogy van meg hogy mertem ezt megcsinálni,baszki
aha
vettem gillette borotvát,fogkefét,fogkrémet ,viszek pár zoknit alsót
megvan minden?
😄DDDD
igen, takaritonõ is van 😄DDD

gurubefree
<#kuss>

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

a felvételi alatt mosnak rád vagy mindenki magára mos?
<#eljen>

Holnap lesz a cameroni csata évfordulój,a Légió legnagyobb ünnepe.
Vive la Légion Etrangere
A légiósok emléktáblája Mexicóban

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

gurubefree
Attol fugg hol vagy ...... Amugy nagyon jo . Sajtot fogsz pisalni ( mar ha oda indulsz.)

Gladiator
Amugy a kaja milyen?

gurubefree
Akar hiszed akar nem .... nincs igazan sok. Sok orosz , lengyel.

amugy gondolom sok ott a néger de azokkal nincs bajom,nem ismerem õket
ok
a sok bevándorlo,ferdeszemûek stb (itt Gyõrben)van,meg cigány,ha egy fehér üt meg cigányt az egybõl rasszizmus,de ha cigány üt meg fehéret az semmi,ez magyarország,eltakarodhatnának a cigányok a picsába
gurubefree
Nem igazan de ha ram halgatsz akkor joban leszel a Franciakkal !!!!
Mindeni a fajtajahoz huz ... az orosz az orosszal iszik stb.

csak mert én nem komálom a "kissebséget" cigányokat,és nem ok nélkûl
gurberfree
legioban voltak megkülõmböztetések egymáskõzt? cigány nem cigány stb?
gurubefree
Az akarhol megrakhatnak talan igaz .... de ne felejsuk el , hogy barhol tehetsz ellene de a legioban nem .

Hello
A tanulság az,hogy akárhol megrakhatnak a világban ez nem légió függõ.
Egy szóval se modtam ,hogy voltam légiós.

gurubefree
Nem hiszem hogy ecsetelni kell mi a tanlsag meg mi nem mert resztvevoje voltam .... A sajat boromon ereztem , es azok a kokik ... hat nem neveznem kokinak . Nekem 2 ujam tort el , masokkal mas tortent.

Amugy meddig voltal kint ?? Meg hol voltal ??? Mert ez sem mindegy ... helye , szazada vallogatja.

Mi a tanulság ebbõl?
A honvédségnél x alkalommal láttam egymást hülyére verõ hülyéket,
Speciel engem nem ütöttek,de sokszor kevésen múlt......ilyenek mindenhol vannak,a legtöbb légióst nem verik meg,egy egy kokiért meg nem kell megsértõdni a kiképzõktõl.Egymás közti villongás meg minden falkában van,le kell osztani a lapokat,mindenkinek az a jó ha tudja a helyét.

oké értem,ezt akartam tudni😊
ilyen szempontból a légio elég korrekt szvsz, ha nem "hozott" ok miatt kerülsz kórházba (tehát már ott szedsz össze valamit, akármit, ide tartozik az említett eset is) akkor nem küldenek haza, kórházban kikúrálnak és ennyi, nem fognak elzavarni, ha meg esetleg olyasmi történik ami miatt muszáj leszerelniük akkor is segítenek a visszailleszkedésben, támogatnak, stb.

szóval nem hagynak magadra ha valami bajod esik, ne adj isten lerokkansz

hetekig korházban kell lenned akkor nem mondják azt hogy már nem is kellesz?tehát nem rugnak ki?
és ennyi a lényeg 😊
aki kimegy az nem kisdedóvóba megy 😊

gurubefree
Korhaz ....

ha ugy megverik hogy eltõrik a keze vagy lába,akkor korházba kerûl,de nem kûldik haza ugye?
gurubefree
Tudnak meselni .... de ha valaki megkerdezni hogy belevagnek e megegyszer akkor az mondanam IGEN !!!!!!!!