3500
A Francia idegenlégió
  • Thanatos
    ezek a légió ezredei, ha érdekel melyik mi pontosan, akkor olvass vissza :)
  • bosa12
    Ezek konrkétan mit jelentenek?? melyik miaz?

* 1° RE - COMLE |
    * 1° REC |
    * 1° REG |
    * 2° REG |
    * 2° REI |
    * 2° REP |
    * 3° REI |
    * 4° RE |
    * 13° DBLE |
    * DLEM |
    * GRLE

• Laca1990
    Ezen az oldalon minden fent van!!!

http://www.legion-recrute.com/hu/
  • Thanatos
    lecső-nek egyetlen szavát se hidd el, még azt se amit kérdez :)
  • Thanatos
    olvass vissza, mind le van irva :)
  • Laca1990
    Olvastam elég sokat a témáról de amint láttam a kommnenteket azok kamuk voltak, (Pesztregi)
    Meg egyszer beszéltem egy Lecső Zsolt nevű volt idegenlégiós őrmesterrel.
    De a neten találtam róla is elég érdekes dolgokat...
  • Laca1990
    Sziasztok!!
    Most regisztráltam a fórumba és lenne jópár kérdésem ha valaki válaszolna nagyon megköszönném!!!
  • realis2
    Üdv kérek valakit írja le hogy mien fizikai teszteken kell átmennem hogy fölvegyenek miket kel csinálnom?
  • fűszeress
    185 cm kb
  • Thanatos
    ha van látható heg rákérdezhetnek/beleköthetnek, amúgy meg kutyát nem érdekli, és alapvetően az orvosin nem szoktak röntgenezni... :)
  • wodan88
    füszeres te milyen magas vagy?Csaka sullyod miatt kérdezem,hogy 76kg-val akarsz kimenni.
  • wodan88
    Ugyan akkora mint másnak,ha nincs vele probléma,vagyis összefort rendesen és nem fáj (akadályoz) semmiben. Azt nem tudom,hogy meg kérdezike volte törésed már,erre inkább olyan válaszoljon aki már volt kinn!Letagadni nem hiszem,hogy érdemes!
  • bosa12
    Sziasztok. Azt szeretném kérdezni hogyha valakinek volt már törése annak mekkora az esélye hogy felvegyék??
  • fűszeress
    72 kg kell lennem a légioba a magassághoz képest
    az meg is volt, de mire kiértem volna biztos leadok pár kilot, ugyhogy minimum 76 kg akarok majd kimenni
  • wodan88
    A sullyod saját magadnak nem felelt meg,vagy odakinn nem lett volna elegendő a felvételihez?
  • fűszeress
    :D
    nem mentünk ki
    nekem nem volt meg a sulyom , 72 kg elértem, de még kellet volna 76-ig kb
    meg pénzem is elfogyott,
    most dolgozok azt jövö télen akarok kimenni, elöbb nem tudok sajnos
  • Thanatos
    passz, honnan tudnék róluk bármit? annyit kommunikáltam velük életemben amennyit itt a forumon :)
  • wodan88
    Thanatos, a füszeresékkel mi a helyzet?Gondolom felvették őket,mert ha jol emlékszem nov. közepén mentek ki és azota még nem jelentkeztek itt! Tudsz valamit rolluk?
  • Thanatos
    igen, bár hogy ennek mi értelme van az már más tészta :)
  • Oiman
    Tehát ha jól értem elméletileg meg lehet azt csinálni, h a kiképzést végigcsinálod, de utána ott hagyhatod a légiót (teljesel legálisan)?
  • Thanatos
    szerződést már korábban aláíratják de ettől még a kiképzés végéig kérhetsz civilt, igen
  • Oiman
    Üdv!Olyan után érdeklődnék, h az igaz-e, h miután felvettek, és megtörténik a 4 hónapos kiképzés (ha jól tudom ennyi ideig tart), akkor utána küldenek el aláírni a szerződést. de akkor itt elvileg a kiképzés után még visszaléphetsz, és hazajöhetsz, ha esetleg nem jön be?
  • videonéző
    Te tényleg voltál az idegenlégióban...? És tudnánk erről egy kicsit hosszasabban beszélni? akár az iwiwen?
  • Thanatos
    sehogyan, ha se fizikailag se idegileg nem oda való nem veszik fel és kész, nincs ezen mit variálni...
  • videonéző
    sziasztok! lehet h nem leszek most népszerű, de én megtért ember vagyok, és van egy nagyon kedves barátom, aki szerintem kissé bekattant: mindenáron a fr légióba akar menni. Szerintem sem fizikailag, sem idegileg nem vmi alkalmas. és szerintem illúziókat táplál. Hogyan beszélhetném le? Úgy látom, közületek voltak, vannak most is légiósok, kérlek, segítsetek. Köszönöm
  • Thanatos
    hát ha bármit letagadsz és rájönnek az nyilván baj, amúgy hogy ilyen gyógyszarokért harapnak-e passz, de szvsz fölösleges, ha olyan komoly majd ott megoldják a gyengélkedőn, ha meg nem akkor meg kibírod ilyenek nélkül is :)
  • fűszeress
    vinnék ki magammal gyógyszert, de csak Neo citránt , meg orcseppet, mert ha ott megfaznék akár ki is zárhatnak , ezt irtátok régebben,
    ha viszek magammal nem küldenek ugye? vagy ha le is tagadom azt véletlenül találják meg, baj lenne?
  • Thanatos
    április, vagy még inkább télen :)
  • wodan88
    Mikor érdemesebb?Április, június?
  • fűszeress
    ja és ne májusban menj mert akkor van ott ünnep, azt csak várhatsz
  • fűszeress
    levolt már irva
    nem kizáro ok, Budapestről meg nincs közvetlen repülő Marseille-be
  • wodan88
    Sziasztok.Kérdeztem már ezt korábban csak nem válaszolt senki!Aki volt már kinn vagy tudja az irjon már. A balkarom tetovált csuklotol vállig,és a hátam.Ez mennyire kizáro ok?Nincs horogkereszt meg semmi ilyen!Április május körül mennék,repülövel Marseille-ig onnan meg vonattal obájnba.Elörre is kössz!
  • gakel
    "És Igoriban még mindig olyan festői a helyzet?"
    Neduddgi
  • josko
    ha nem koroz az interpol, mert csak annak neznek utanna, nem kell tartanod semmitol, ujjlenyomatot vesznek ennyi, en nekem is volt rendorsegi ugyem nem mondtam el, es bekerultem a gestapo megkerdezi nem e vagy buzi,milyen iskolaid vannak, miert akarsz legios lenni meg ilyenek, 2 interju van plus a gestapo mindig egyformat kell mondani,magyar fordito van de volt olyan magyar aki nem kert forditot ki is esett, a fizik test lofasz, a logikai teszt sem nagy szam, aztan jon a ruzs valogatas ennyi, irany a 4 honapos alapkikepzes, az szopas de kilehet birni, aztan irany az ezred, en a 2 repnel voltam, serultem most a 2 reinel vagyok, de ez sokkal jobb tobb a missio, tobb a kaja, es civil ruhaba kilehet menni a varosba hetvegen,
  • Thanatos
    tutira nyilván nem tudja senki aki nem a gestaponál van, de azért erre én adnék egy jó 80-90% esélyt... tekintve hogy hogy minden ország rendőrségével külön külön lecsekkoltatni azért kissé necces lenne minden jelentkezőt...

gondolom francia rendőrségnél/egyéb szerveknél esetleg még utána néznek, de nem hiszem hogy az azerbajdzsáni bivajbasznád falu polgárőrségével olyan nagyon szoros kapcsolatot ápolna a gestapo... :)
    igaz ezt kizárni se lehet :)
  • fűszeress
    "ha tyúktolvajlásos ügy akkor valszeg nem izgatja őket..."
    pontosan:D
    de én ugy tudom csak az Interpolon ellenőriznek le ez igaz?
    am megkérdik,
  • Thanatos
    ha köröznek akkor nem, ha tyúktolvajlásos ügy akkor valszeg nem izgatja őket...
  • lacikaa241
    hello mindenkinek!!!
    tud valaki valamit arrol ha rendorsegi gondod van es nem tudod elintezni akkor felvesznek?????elore is kosz
  • Thanatos
    jó ez a vízivás nem ellened szólt, szvsz aki 2 órát nem bír ki víz nélkül egy repülőn az már kórházi eset :)
  • fűszeress
    repülőre csak 2dl folyadékot lehet felvinni, nem 1 litert, tőlem elvették reptéren a fél literes ásványvizet amit 500ft vettem.
    repülő meg megy Marseille be , Párizs bol,Beauvais reptéröl van csak az megint nem lehet olcsó,
    főleg ha ott veszed meg,meg még onnan eljutni Obájnig,amugy vonat is megy,