A Francia idegenlégió
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
braziliának mi köze a légiohoz? 😊 és ha még lenne is ugye te se gondolod hogy a 4 hónapra majd szállítgatnak 3 kontinens között oda vissza poénból 😊
a 200-250km meg kicsit sok lesz, pont hogy egyre kevesebb és kevesebb lesz a marche du képi..., pontos adatra most nem emlékszem de ha minden igaz jóval 100km alatt van...
de szerintem Billy vagy Wampa tud pontosabb számot is mondani neked 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
az alapkiképzés,1 honap AFRIKA,aztán még 1 honap Brazilia,aztán a 4 honap végén 180 km menetelés 3 nap alatt a Pireneusokban,
ez volt régen a 4 honapos alap kiképzés a légióban nem?
mert tudom most Castelben van,de én ugy tudtam hogy ez volt,
vagy ez nagy hülyeség?
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
"Feladó: Narxxis
Elküldve: 2009. 05. 28. 11:41
Tárgy: Fontos!
tudtad, hogy a légióban fogantál? anyádat sorban rakták a srácok, csak tudod vannak ilyen nõk... egyik lyukon bemegy a geci a másikon meg ki... 😄 bazz, olyan késztetést érzek arra, hogy elvágjam a torkod és kihúzzam a nyelved rajta.. :S hátborzongató"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Az, meg hogy màr màsodszor is probàlkozol.... szerintem csak jo fényt vethet ràd !!! Ebböl is làtszik, hogy mennyire elszànt vagy !!!
Billy
Az van odairva, hogy :
KOROSAN ELHIZOTT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerinted bele fogsz férni a kivàlasztottak közé, és utàna képes leszel a legalàbb MINIMUMOKAT teljesiteni ????????????????????????????????
Fizikai felmérés
1. LUC LEGER - Futàs ritmikus zenére. Oda-vissza, 20 métres tàvolsàgon (minimum 7 nivót kell megcsinàlni). 1 nivó = 20m x 6. Minél nagyobb a nivó annal gyorsabb a tempó.
2. Hùzóckodàs - 4 minimum.
3. Kötélmaszàs - Egy 5 métres kötél.
Vagy csak a karoddal ... vagy a karoddal meg a labaddal együtt
4. Abdos (Felülés)- 40 abdos minimum
Szerinted ????????????????????????????????????????
Billy
En csak egy tanàcsot adtam, vagy megfogadjàtok, vagy nem....
Csak az a lényeg, hogy :
- Légy elszànt, akard...
- Ne légy alamuszi, legyen egyéniséged...
- Boldogulj magadtol, talaàld fel magad minden helyzetben...
- Ne vàrd a sültgalambot...
és meglàtod, hogy az élet minden területén megàllod a helyed !!!
Billy
vagy ennek is utánna járnak?
és az számit hogy 2x jelentkezek?
1° rontjàtok egymàs esélyét (még ha csak egy kicsit is)
2° a Gestapon majd megkérdezik kivel jôttél ? Az eggyik haverral, mert nem akartam egyedûl nekivàgni a nagy utnak, féltem, hogy eltévedek, ketten könnyebb, etc.... Màr bele is fogjàk irni a dossziédba, hogy nem vagy elég önàllo, nincs elég akarateröd, félsz az ismeretlentöl, valakinek mindig melletted kell àllni, hogy fogja a kezed, etc.....
Szoval nem nézik jo szemmel !!!
Billy
Elôre szolok : Nem kötözkôdni, csak pontositani szeretnék !!!!
"párizsban a konyhán, nem találkoztál ott egy magyar tisztel aki mindenért torkaszakattából üvölt csak úgy"
1° Magyar tiszt : jelenleg ugy tuom, nincs a Légioban
2° Magyar altiszt : az van sok, de nem a konyhàn
3° Akirôl szo van az a legjobb esetben egy Caporal-chef (szakaszvezetö) lehet csak, ugyanis konyhàn nem dolgozik sem tiszt, sem altiszt, föleg nem magyar !
Billy
én agusztusban megyek vissza,ha gondolod mehetnénk együtt,szerintem nem sok esélyt rontunk vele,mert ha kb azonos idõponton belül megyünk ugyis találkozunk,de együtt azért jobb lenen menni,
az a magyar Légiós gyõri nem az volt akit írtál az egy másik lehetett,
de a konyhán tényleg volt egy másik légiós aki tudott magyarul,és kiabált is sokat,de velem nem,lehet ugyan az akire te gondolsz.
Olvastam az élmény beszámolódat😊 látom nemsok minden változott, olvastam, hogy dolgoztál kétnapot párizsban a konyhán, nem találkoztál ott egy magyar tisztel aki mindenért torkaszakattából üvölt csak úgy?😄 engem helyre tett párszor.. adott nekem nevet is, ''gyere ide'' 😄 Emlitettél egy Gyõri magyar csávót aki 15éve van kint és a papirjaira várt, én egy ugyan ilyennel beszélgettem óbányban, persze akkor nem a papirjaira várt, de egy nagyon magas közvetlen jófej figura és az alkarján van pár gagyi tetoválás, ha jól emlékszem egy sárkány, és mindenáron H2-es Hammert akart venni mert az otthon feltûnõ.. 😄 Az az ünnep amit mondtál, Az a Camerone volt, azzal neked szerencséd volt, én az idõ alatt pont óbányban voltam, És mivel nyilt nap volt a laktanyában, meg nagy ünnepség meg elõadások 3 napig, a szakadó esõben áltunk hátul a kukáknál és arra vártunk hogy mikor csettintenek nekünk hogy hányást takaritsünk fel vagy épp egy megtelt szemetest kell kiüriteni.. Látom a haza felé utad neked sem volt egyszerû, ne aggódj én is az utcán aludtam 3 éjszakát parázsban a pályaudvaron mert kedden, csak péntekre volt hazafelé busz, és éjjelente 20 percenként baszogattak, hogy nincs e nálam hasis vagy fû, szóval leginkább nappal aludtam, pénzem ugye nekemsem volt hotelra, épphogy kifizettem a jegyet és maradt mégegy kicsi hogy kaját tudjak veni, szóval a hazafelé út mindenkinek szopás, ezért ha visszamész szerintem érdemesebb odavissza jegyet venned, legalább 5 héten belül, mert ugye 4 héten alatt eldõl hogy maradsz vagy sem. Arra a papirra amit kaptál, amire rávan irva hogy mennyi idõre lettél eltiltva nagyon vigyázz mert ha elveszik, nem mehetsz vissza! Amugy énis csak 3 hónapot kaptam, kb egy éve, terveztem is hogy visszamegyek amint lejár a 3 hónap, csak másképp alakultak a dolgaim, most írországban próbálkozom, de nem sok sikerrel, De újból komolyan tervezgetem, hogy nyárvégén haza költözöm rá edzek kb félévet mert nagyon eltunyultam, és visszamegyek😊
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
http://en.wikipedia.org/wiki/Soviet_submarine_K-77
<#gun>#gun>
:-))
Te ki vagy az indexen,elárulod?
Gonosz Billy egybõl bukott😊,hiába,annyira rossz, hogy azt nem lehet eltitkolni😊
jah! Szinte minden ott van a hivatalos honlapon.
(www.legion-recrute.com/hu/ ) mit, mikor,hogyan. Ami meg nem az meg a fórumon.
Csak vissza kéne lapozni néha pár oldalt gyerekek!!! <#nezze>#nezze>
pl.: "nem baj ha szemüveges vagyok?" kérdések 1000+1x ! <#falbav>#falbav> lol!!!
szerintem ahelyett hogy mindenen parázgatsz, vegyél egy kis tömegnövelõt és edzegessél 1 kicsit, mert nem lesz + az a plusz pár kiló amit szeretnél. <#papakacsint>#papakacsint>
de motort is?
amugy meg lehet épp tankos kellet ergo törpék máris elõnyben 😛
jo a tõrpe is lehet légiós ,volt is alacsony légiós,de az a tõrpe is sovány volt azt átment.......
dagadt volt,az ilyen hogy megy át??,meg volt tõrpe és sovány azt az is átment,gondoltam ha ezek átmentek akkor én miért nem?!!!!
de most komolyan,ha én lennék ott az orvos,inkább vennék fel egy magas és sovány gyereket,mint egy törpe és soványt,
Egy rohadt szoval sem mondtam, hogy kamuztàl, vagy hogy nem voltàl kint !!!!
Megprobàltam pontositani a leirtakat....
De làtom, hogy ezen a forumon is (még csak kétszer irtam ide, de mindkétszer meg lettem "tàmadva") inkàbb a cyberkarate megy, mint a tényleges info pontositàs.....
Elnézést, ha valakit meg mertem sérteni avval a kis 15 és fél éves (ebböl 10 altiszt) tapasztalatommal.....
Tovàbbi jo billentyühuszàrkodàst kivànok minden kedves forumozonak, és a gondjaitokat-bajaitokat, kérdéseiteket oldjàtok meg ahogy tudjàtok !
Hello,
Billy
Saor Alba
"Szoval a Magyar CCH akivel talàlkoztàl, elég nagy hülyeséget mondott, mert olyan nincs (vagy legalàbb is nagyon ritkàn, és annak meg van az oka), hogy valakit Francia Guyana-ba küldenek"
én sem azt irtam hogy mindenkit visznek oda,csak annyit hogy szar ott egy légiós szerint,
"Amàsik, meg, hogy alàirattak vele még +3 évet, megint hülyeség, mert egy Légiosnak csak 6 honap, egy Szakszinak (CCH- a haverod) 1 év, egy altisztnek meg 18 honap letôltendö szolgàlatànak kell még maradnia a két év utàn, csak ennyit kell "kötelezôen" alàirni indulàs elött..."
erre meg oda irtam hogy valahogy igy volt mert már nem emlékeztem teljesen mit mondot,
amugymeg ha azt hiszed kamuzok nem érdekel,voltam kint és ezt tõrtént,
nem kamuztam semmirõl,ennyi
Hozzàszolàsaidbol leszüröm, hogy a 17 a pseudodban az az életkorod lehet.....
Na elôször is a "Pokoli" Légio az egy Rejtö kônyv....
A Tisztek meg nem alàznak meg senkit a Légioban....
Egy tiszt soha nem alacsonyodik le ahhoz, hogy egy légiost "szivasson", arra ott vannak a tizedesek (föleg a napos tizedes) az ôreg szakszik (szakaszvezetök), meg a fiatal örmesterek, akiknek bizonyitaniuk kell....
Ms, aki attol tart, vagy azt gondolja, hogy a katonaélet csak szivatàsbol àll, az gyorsan felejtse el még a gondolatàt is ennek a vilàgnak !
A pénzkérdés meg : Londonban egy Mc Donald's ban dolgozo mosogatofiu lehet, hogy többet keres, mint egy fiatal légios, de ne kelljen ecsetelnem, hogy Ö mit làt az életében, meg egy légios miken megy keresztül.... viszont ha egy altiszt elmégy Afrikàba egy tournant-ra, vagy egy két éves szolgàlatra, akkor rangtol fûggöen akàr 5 - 6 000€-t is kereshet, ami ugyebàr egy kicsit jobb, mint a magyarorszàgi àtlagbér....
Billy