3500
A Francia idegenlégió
  • Ghin
    babger, korod? :D
  • Ghin
    Kösz az infót.
    Amúgy, legyen akarat, ez a fontos, nem az, hogy milyen a családi háttered.
    Van elszántság =van lehetőség ;)
  • babger
    jogos csak akkor tudod meg ha kimentél mi van ugyan így mindennel kapcsolatba mármint amiket itt kérdeztem kérdeztél vagy netán más. TE is félre értesz nagyon vagy nagyon fiatal vagy én már nem drogozok 3 éve én nem vagyok és nem is voltam az. Meg hidd el lehet igaz én sokat köszönhetek neki mert mindenem ebből volt meg a családomnak is ebből van mindenen. Én nem pénzért megyek ki hanem azért hogy ember legyek ne olyan legyek mint a családom. Én most is nélküle élek nem használom már de így is a közelembe van. Meg azért rájöttem 3 év tököl után hogy nem éri meg bűnözni.
  • Comrade1217
    babger, te nagyon félre érted a szitut! Én amikor azt írta, hogy ki van a faszod, azt nem a civil életre írtam... Azt arra, hogy belépsz, kiderül milyena légió, nem tetszik és ki van a faszod... Drog elől menekülni lehetetlen! Ha már hozzányúltál mi lesz akkor ha fel is vesznek szolgálsz 15 évet, sok nyugdíjat kapsz = ELDROGOZOD mint az atom (már ne haragudj), nem tudtál tűrni neki, innentől kezdve nehéz lesz nélküle élned!
  • babger
    Helló
    AZ normális életnek számít ha már ki van faszod? Nem normális életed nem csak akkor van ha bűnöztél vagy hülyeségeket csináltál. Azt hogy odabent mi lesz ha stresszhelyzet van már egyszer átmentem ilyenen és jól vizsgáztam. Kérdés ki miért nyúl a droghoz én személy szerint azért mert előttem volt kiskoromtól kezdve ez az egyik dolog amiért kiakarok menni nem akarok olyan lenni mint a családom.
  • MESTERMATE
    én csak comrade 1217 állitását tudom alátámasztani ha látják rajtad h akarod és nem anyámasszonykatonáskodsz akor ok, leszarják a multat..
  • Comrade1217
    babger, nem értem miért ismétled azt hogy normális embert nem vesznek fel oda! Nagybátyámat is 18 éves korában vették fel, kis soványka gyerek még most is, rendezett családi élettel, középsulit végzett, de mivel katonaság a mániája és ő igazi katona akart lenni, kiment a légióba! Látták, hogy van elszántásga és felvették! Köze nincs annak, hogy ki mennyire rendezett hátterű, leszarják, ha látják rajtad h a faszod kivan, nem ilyennek vártad a légiót, kidobnak mint a szart! Mellesleg megkérdeztem ezt a nagybátyámat, és azt mondta, hogy enyhe színtévesztőt felvesznek, de drogosokat nem szeretik! Ha a normál életben droghoz nyúl valaki (legyen az még csak sima fű is), akkor mi lesz odabent, ahol igazi stresszhelyzet van?
  • babger
    HElló
    AZ ismétlésről is lecsúsztál mert én is azt láttam hétfőn hajnal kettőkor volt. Légiósokkal készíttek interjút ki miért jött ide mutatták Djibutit meg az edző pályát tudod sziklásat ahol van halál fej ha ne tán eljutnál oda én úgy gondoltam mindegyik légiós végignyomja de nem néztem is valamelyiknek még a kötélen átcsúszás se ment meg én keményebbek néztem kivannak biztosítva akkor meg semmi tré nem jöhet csak csinálni kell.Nem tudom nézel e videókat a youtubon Légiós persze ha beírod simán 2. rei nekem kidob egy videót ahol egy angol nemzetiségi tisztet is mutatnak ö is szerepelt filmbe épp meneteltek nagyon durva lábuk volt a vízhóligától ő mutatta is a talp felső része egy nagy vízhólyag volt de tényleg hatalmas volt. Meg az interjúk alatt az jött le leginkább amit írtam már normális életű embert oda nem vesznek fel még ha fútt 20 nívót meg felhúzza magát vagy 20-szór. TI egységként miért akartok kimenni mi vonz benne vagy mi az ok amiért kiszeretnétek menni? ÉN azért mert csak úgy lehet normális életem meg megadnak kint mindent ami kell adnak ruhát kaját tudsz hol aludni sportolsz és még gyűjteni is tudsz meg ha elértél valami szintet akkor mondhatom igen elértem valamit itthon nem sok jó vár rám. Volt nekem olyan aki azt mondta ki akar menni de még vár vele hogy éljen én ezeket nem értem meg mert nekem ott több életem lenne mint itt. Csajozni ott is tudsz szóval nem vonulsz zárkába nem kell lemondani semmiről sem szerintem. Szóval szerintem mindent lehet kint csinálni mint itthon
  • Ghin
    Az első rész miről ,szólt, mert nem non van ismétlés :S
  • Ghin
    A címet azért kérdeztem, mert akár lehet ez is: A világ legkeményebb zsoldoshadserege, és ja tom h milyen fórumon vagyunk. És kösz ;)
  • babger
    HElló ghin
    Nem oltásként de milyen fórumon vagyunk? Szerinted mi a címe? A Francia idegenlégió Hétfőn lesz majd 22-kor a national geographic chanelen 3 részes egy le ment már és jobb mint egy youtubos videó érted őket mint mondanak legalábbis én nem értem az angolt. Szerintetek nézik kint a felvételi során hogy felkészülten mész ki?
  • Ghin
    és lesz még az a műsor, mi a címe?? ;)
  • babger
    Helló
    Bocs Ghin azt hittem te vagy szín tévesztő engem már egyik sem hoz izgalomba jó útra tértem már inni meg sose ittam nem szerettem az izét.
    Tegnap volt National Geographicon egy Légiós műsor és nekem úgy tűnt hogy nagyon nem érdekli őket hogy mit tettél civil életedbe az lényeg akarj Légiós lenni meg ha látják hogy nincs más lehetőséged és fizikain minimumot teljesíted és egészséges vagy akkor felvesznek. Meg riportok alatt az jött le nekem és ezt máshol is hallottam ha itt rendezett életed van úgy értem civil életbe akkor nem vesznek fel mert akikkel készítették riportot és nem tűnt kamunak egyik sem volt egy tiszta előéletű ember vagy más lehetősége nincs is az életbe hogy kezdjen magával valamit. Nekem régebben egy magyar katona ismerősöm ki ment jelentkezni és nem vették fel pedig fizikálisan nagyon rendbe van ejtőernyőzőt Szolnokon és mondta volt egy srác aki nem bírt csak kettőt húzódzkodni azt felvették mert nem volt más lehetősége a hazájába .
  • Ghin
    engem a sör, pálinka se :D
  • MESTERMATE
    az engem se fü se cigi, se drog, néha egykis sör meg pálinka nagy ritkán
  • Ghin
    babger nekem nincs semmi bajom, jó a látásom, nem cigizek, s nem is próbálom ki, s főképp nem a füvet, engem ez hidegen hagy :D ;)
  • MESTERMATE
    figyelj én is megyek május végére tervezem addig van egy kis elrendezni valom! én ugy készülök h reggel este futás, reggel 4km este 6km napközben melozok ugyh azis egykis kondi, reggel futás után fekvő felülés meg kondi, este melo után futás levezetés, hetente 2x 3x uszás... majd meglátjuk elég lesz e ez a felkészülés, meg járok közelharc edzésre hetente 1x vagy 2x időtől függ
  • babger
    Helló mastermate
    Májusba megyek ki. Miért kérdezed? Én egyedül megyek ki és neked is azt tanácsolóm vagy ha akarsz Párizsig jöhetsz velem de neked is jobb meg nekem is ha nem egyszerre jelentkezünk: Szerintem nem olyanokat keresnek akiket kézen fogva kel vinni. TE mikor akarsz kimenni? Valaki tudna segíteni abba hogy milyen vizsgálat van kin vér vagy pisi meg mi rangok jelzése kint: Hát ghin nekem is zölddel van probléma csak máshogy megmondom őszintén szerintem az probléma mert ha terepen vagy sok zöld szín és ha nem veszel valamit jól észre lehet nagy probléma lenne belőle most éles helyzetre gondolok. Én gondolkoztam fűvel kapcsolatba épp futottam Margitszigeten ha nem futottam el vagy 5 társaság mellet amelyik szívott akkor egy mellet sem meg utána néztem Franciaországba valamilyen szinten legalizálva van szóval szabad fogyasztani ha egy kis fű miatt nem vesznek fel akkor lehet megfog majd idővel szűnni légió ez kicsit túlzás de tényleg sokan szívnak vagy próbálták már akár egy nyaralásnál Hollandiába. GHin szard le ki mit mond menj ki és meglátod ne gondolkozz ilyenen mert én is rágom magam ezen és csak idegesebb leszek. Mastermate most jelentkezel először? Ha készültél gondolom igen mármint felvételire hogyan? Menyit futottál én futásban kicsit bizonytalan vagyok de mindennap futok én két margittsziget kört futok mindig. Előre is kösz válasz ha tudtok rá válaszolni
  • MESTERMATE
    babger mikor mész?
  • Ghin
    Lehet, de én csak a saját véleményem mondtam. Úgy értem ha a sötét zöldet kicsit világosabbnak látja az nem nagy cucc.. :)
  • babger
    ÉN se tudom hogy az volna csak logikusan gondolkozok de nem akarom elvenni a kedved de az egy elég fontos dolog hogy jól látsz-e vagy nem. Hogy észre vegyél valamit jól lássál fontosak színek ez kB olyan mint hallás nem hiszem hogy fel vennének hallás hibával ugyan ez vonatkozik a szemre is. Meg rengetegen jelentkeznek kint és nem hiszem hogy felvennének mert van aki jobb nálad hisz egészségesen lát de legjobb ha ki mész és meglátod én is így vagyok droggal mondanak ezt mondanak ezt csak kint tudód meg mi van. De nekem a haveromat felvették lúdtalppal. És az kizáró ok.
  • Ghin
    A színtévesztés nem hiszem h kizáró ok lenne, ha nem nagyon durva akkor semmi gond..
  • babger
    A színtévesztéssel még a magyar hadseregbe se vesznek fel ezt tudom mert voltam jelentkezni és engem nem vettek fel de nem ez miatt. Próbáld meg eltitkolni. Írták a fűvel kapcsolatosan nem gond kint csak be kel vallani. Azért drogos és drogos közt is van különbség. Kíváncsi lennék bemennének egy iskolába és 10 diákból hányan fagyasztotok valamit. Az a baj sokan összekeverik az erőt gyúrással meg soványsággal nem az lényeg hogy milyen izmos vagy mennyire vagy kemény szívós de azért jól fog jönni egy kis plusz izom kiképzésnél. ÉN 18 vagyok 175/78 sportosan de én lefogytam mert elkezdtem kicsit küzdő sportozni hogy legyen erőm kint. Ha tényleg szertél kimenni én azt tanácsolom fús gyúrj küzdő sportoljál akkor biztos jó leszel hisz kint is sokat kel sportolni csak úgy jutsz előrébb . DE én inkább honvédséget ismerem. Lenne egy kérdésem kint pisi vagy vérvizsgálat van ? vagy MINDKETTŐ?
  • Comrade1217
    Én csak arra lennék kíváncsi, hogy a színtévesztés abszolút kizáró ok?
    Erre sehol sem kaptam még választ! Mert nem hiszem , hogy a majd' 8ezer légiósból mindenki jó színlátó...
  • Comrade1217
    orbitwhite, az én egyik rokonom légiós, viszont nagyon keveset tudok vele beszélni... DE, senkit nem érdekel milyen sovány vagy, cska bírj és ne légy dagadt. Nem fizikálisan hullanak az emberek.
  • Ghin
    meg a magasság am sincs megadva h mennyi a minimum ;)
  • Ghin
    Hello mindenkinek!
    orbitwhite az neked pont ideális. én is 164-65 vok, de 58 kg, és 14 de ez lényegtelen!
    babger, sztem kérdezd meg valaki olyat aki volt már kint, mert ezt nem tom, de én be vallanám -bár ez csak én vok-.Oda készülök, hiába 14 évesen, de már tom :D
    és tok a légióról egy keveset! :)
  • orbitwhite
    Üdv. mindenkinek.

Engem a magasság érdekelne,165-68cm vagyok kb. és 62kg.
    Ezzel a magassággal elindulhatok, vagy mondjak le róla?
    Fizikálisan rendbe vagyok.
  • Comrade1217
    babger, ne haragudj de ez nagyon ellentmondásos: kábítószeres a légióban... Ha nem mutatja ki a teszt, és elhallgatod vagy bevallod, már lőttek... szvsz
  • babger
    Helló GHin
    Kösz a választ te voltál már kint vagy jelentkezni szeretnél? Megmondom neked őszintén kábítós dologba még bizonytalan vagyok de nem érdekel kimegyek mert csak kint fogok szerintem erre választ kapni de ha egy füves cigaretta miatt nem vesznek az akkor durva mert fizikálisan rendbe vagyok. ÉN inkább abban vagyok bizonytalan hogy mit mondjak nekik valaki azt mondja vallj be mindent de akkor sok kizáró ok de halottam olyant is ők nem tudnak rólad semmit csak amit te elmondasz és ez miatt van bennem egy nagy kérdőjel de szerintem az igazat fogom mondani te erre mit mondasz csak az igazat mindegy mit csináltam . Valaki segítene nekem információt adni a légió ezredei közül mert meg kel nevezni ugye 3 ezredet hogy hova szeretnél netten találtam pársoros infót de az nem volt részletes. Én tegnap vettem busz jegyet ha valakit érdekel student agencynél 30 nap múlva megyek 21 000 Ft oda vissza special 30-al kell kérni. és ha akartok Franciaországban utazgatni Augbanéig Párizs-Marseille függ napszóktól de delelőt reggel este 90 euró lehet egy pár euróval is olcsóbb délután már 100 euró a jegy a St Charles-be érkezel onnan indul a vonat augbanig ami max. 5 euró van rokonom franci országba ö mondta
  • Ghin
    netezés, olvasgatás :D
  • MESTERMATE
    Ghin honnan tudsz ennyi mindent?
  • Ghin
    Csövi babger
    A lúdtalpot nézik, de volt egy srác akit azzal is átengedtek, és van a psziho teszten azt mondták páran, hogy van olyan kérdés h kábítóztál-e de én nem tom hogy ez hátrány lehetne. Aubagne-ban jobb jelentkezni mert ott dolgozhatsz is, 5 nap alatt meg van a visszautad, ha nem sikerülne ;)
  • babger
    Üdv mindenkinek!

Kiakarok menni én is légióba legkésőbb egy hónap múlva régebben fogyasztottam kábítószert de már nem lehet kimutatni mert rég volt max. csak füvet tudnak kimutatni ezt bevalljam kint ÉS ez nekem lehet e hátrány jelentkezésnél? Van egy két Bírósági ítéletem ami még érvénybe van egy kisebb pénzbírság meg pártfogóhoz kell járnom. Lúd talp az nagy baj? Hol érdemes jelentkezni Augbanne vagy Párizs. Kösz előre a választ fontosak nekem hogy ezeket megtudjam és ha lehet olyan válaszoljon aki volt már kint.

• Wampa
    Üdv
    Ha valakinek lényegi kérdése van,keressétek itt a Dobri nevű srácot,ő szivesen válaszol mindenre
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9007801
  • wodan88
    Ha valakit érdekel,én kb. február,persze csak nagy vonalakba!
  • Ghin
    és te mikor fogsz menni? :D (csak érdeklődésből)
  • Ghin
    Szívesen :)
  • MESTERMATE
    Jaja,köszi a tanácsot;)
  • Ghin
    Sziasztok!
    Új vagyok, Gabinak hívnak. :)
    MESTERMATE sztem ha akarsz menni inkább mond h kell az új név, mert az van a kérdéseknél a hivatalos honlapon, hogy 1 év szolgálat utáán lehet kérni az eredeti nevet! Úgyhogy inkább kérd az új nevet!! ;)